Tacksamma offer

Vesslan tipsar mig alltid om så konstiga bloggar. Alltid är det sönderblekta blondiner med silikonbröst. Det här är det nyaste tipset jag fick. Men jag tror det mer är skandaltips än "här har du något att läsa"-tips.

Ibland känner man sig lite elak när man gör sig rolig på andras bekostnad. När det är sådana hära
tjejer. Det är vad min mycket kloka vän Sarah kallar tacksamma offer. Man behöver inte anstränga sig ett skit. Man kan i princip lägga ut en bild och en länk bara. Mer än så behövs inte.

Verkar som hon jobbar som modell.


Kommentarer:
Postat av: jakan

Helvete förstår varför hon posar med stängd mun på alla bilder, blädrade några sidor bakåt i hennes blogg och att hon är släkt med v75´s harry boy är solklart behövs inte ens dna tester.



Sen tycker jag att det är ganska så WT att ha en tatuering i svanken såvida det inte är nyskapande men det var då inte hennes,



offer ja jävligt rätt ord.



bitterheten har talat.

2009-06-29 @ 13:46:17
Postat av: addeboiii

visar rattarna på varenda kort, känns som att hennes "läsare" bara är ute efter en sak.

2009-06-29 @ 23:01:29
Postat av: Ollo B

Hahahahahaha!

2009-06-30 @ 17:47:51
Postat av: Lizzie

Hahaha ja det verkar nästan så!

Postat av: anna

ÄR DU SÅ LÅG SOM MÄNNISKA ATT DU KAN HÄNGA UT EN MÄNNISKA PÅ DETTA SÄTT, KOM IHÅG EN SAK - WHAT GOES AROUND, COMES AROUND. HOPPAS ATT DU VÄXER UPP SNART, VORE TRAGISKT ATT ÄNNU EN GÅNG SE EN UNG TJEJ UTVECKLAS TILL EN OINTELLIGENT PERSON. SOM INTE KAN FÖRA FRAM VETTIGA ÅSIKTER, HAR DU SÅ LITE ATT SKRIVA OM. STACKARS LILLA DIG, FÖR ÖVRIGT SÅ ÄR DI INTE I DE VACKRASTES LIGA, SÅ LÄGG UPP EN BILD PÅ DIG OCH HENNE TILLSAMMANS.



2009-08-11 @ 05:02:04

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback