Hjältar



Kommentarer:
Postat av: Anonym

värst vad du har blivit politiskt insatt på senaste... detta börjar ju förvandlas till en politik-blog...

2009-06-26 @ 21:42:25
Postat av: Anonym

"Kom igen nu, en röd tröja för Burma vettja!"

2009-06-26 @ 23:04:12
Postat av: Anonym

"Kom igen nu, en vit tröja för Kent vettja!"

2009-06-26 @ 23:04:47
Postat av: jakan

Jag vet inte vag jag tycker om detta, då jag är ordspråket "våld föder våld" så fördömmer jag detta, som att storma irans ambasad i stockholm, vad har dom med saken att göra? dom är diplomater och kan knappast hållas ansvariga för att folk har delade åsikter om ett valresultat. Sen så om jag själv hade varit förtryckt är våld ett bra sätt att visa det och inte som i Sverige där vi inte vågar. Irans ledare verkar väldigt extrem och extrema mäniskor kan bli väldigt farliga..



keep it up1

2009-06-27 @ 01:14:00
Postat av: Sarah

Irans ambassadörer i Sverige är utsedda av den islamiska regimen och har ALLT med saken att göra,

Det här handlar om större saker än riggade Val,

det handlar om någonting som folk här tar för givet varje dag, Nämligen FRIHET för ett förtryckt folk.



Jag darrar i hela kroppen varenda gång jag sätter min fot på den där ambassaden, VARJE BESÖK DÄR ÄR ETT FÖRHÖR FÖR DEN SOM HAR REGIM-MOTSTÅNDARE I FAMILJEN, de förtrycker en till och med här.

De HANDPLOCKADE "AMBASSADÖRERNA"



Lika mycket som jag darrar när Basiji's kommer fram till mig på gatan i Iran

och beordrar mig att efterfölja den ISLAMISKA REGIMENS stommar och täcka för de 3 hårstrån som sticker fram under min slöja och ber mig kavla ner mina ärmar och byxben i en värme som är olidlig.



Samma regim som förbjuder mig att gå och ta en fika med mina kusiner såvida vi inte kan uppvisa papper på att vi är gifta, samma regim som mördar och förföljer Iranierna, Samma regim som står beredd att ta min mormors hus ifrån henne tills min Morbror dyker upp i landet och kan spendera 10 år till som politisk fånge och bli misshandlad med elkablar och söndertorterad för att han vill befria sitt land från dessa horungar som gömmer sig bakom ISLAM.



Slutligen samma regim som satt skräck i ett helt land och en hel värld

genom VÅLD, hot om VÅLD och Terror.



Ska man bemöta dessa med olivkvistar?



Jag tycker det är rätt av dem att storma ambassaden

Alla åtgärder som får SVERIGE att sluta blunda för det kommande folkmordet som väntar runt hörnet för mitt folk om inte folk börjar FATTA snart.



FRIHET NU TACK!

Postat av: jakan

Jo det är åt helvete att förtrycka folk särskilt kvinnor, men att bruka våld i Sverige måste jag dock fördömma våld mot diplomater är int okej, då är det bättre att få dom utskickade ifrån Sverige det är en tydligare markering.



Men det farligaste om jag får tycka till det är islam, en väldigt kvinnoförnedrande religon som helt saknar verklighetsförankring i det moderna samhället. Varför ska kvinnor behöva gå i slöja? Jag kan tänka mig att dom stackarna är väldigt vackra och har vackert hår oavsett hudfärg eller vad dom kommer ifrån.



Något som skrämde mig var när jag för några dagar sedan var på IKEA, då såg jag kvinnor med vanliga slöjor det har jag inte speciellt ont av då man ändå får se deras ansikte, deras ögon, ja allt utom håret. Men sen så såg jag något som var helt sjukt en kvinna som enbart visade sina två ögon det lös lite i mörkret där inne. INTE ens händerna visade hon utan bar handskar. Hur ska en sån mäniska kunna anpassa sig till vår moderna kultur och värld när hon är helt instängd? Varför dölja sin kropp som säkert var jätte vacker och bar ett sött ansikte? Ne j islam och deras föråldrade tänknande är felet och jag hoppas inte landet slutar upp som Irak. Men vad hjälper stenar mot vapen?



Då jag själv har väldigt bra vänner som kommer därifrån är det lite av en hjärtefråga, dom har fått lämna sina liv bara för att dom ville liksom dom flesta i västvärlden ta steget in i tvåtusentalet. Såväl psykiska ärr som ärr ifrån pistolkulor får dom leva med idag.



Jag tror dock Iran ligger illa till för att hamna i ett krig om dom inte rensar upp ibland leden.



Jag förstår inte ens hur landet är uppbyggt, vafan är et väktarråd bra för?



hoppas någon förstår min poäng.

2009-06-27 @ 11:52:10
Postat av: anna braun

inte politisk insatt men jag är en filantrop. hehe. nej men jag beundrar dom verkligen för vad de gör. jag vågar inte ens gå på första maj-demonstrationen

2009-06-27 @ 21:23:36
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: jakan

aha det är dig köttgrottorna sjunger om?



http://www.youtube.com/watch?v=HSnEoOUzh2o (dåligt kvalité)

2009-06-27 @ 23:49:43
Postat av: Albin

Det är så jävla skönt att dom visar att dom är precis som alla vi andra. Dom tar inte skit som alla andra.

2009-06-28 @ 14:06:14

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback