Det är Robin Hood jag vill ha!

Det är ett himla tjat om Robert Pattinson och Twilight. Människor, främst tjejer och kanske en kille eller två, är galna i rollkaraktären Edward. Vissa tycker det är konstigt men jag dömer ingen. Jag tycker ni är normala eller jag har ingen rätt att döma någon när jag själv var kär i den tecknade Peter Pan när jag var yngre och Robin Hood.



Den teckande. Inga konstigheter. Jag drömde alltså om att gifta mig med en räv.

Vi såg delar av The Adventures of Robin Hood från 1938 med Errol Flynn i huvudrollen när jag läste filmvetenskap. Saker som är rätt tråkiga kan bli världens roligaste om man är uttråkad som man många gånger kan vara under föreläsningar. Något torrt ens lärare säger kan vara det roligaste man hört och tappar någon en bok eller penna kan man dö av garv. Det gjorde jag när vi såg filmen.


Kommentarer:
Postat av: tovevan

Och jag var tänd på Simba, speciellt nä han gick över trädstammen och växte samtidigt och sjöng Iiiiinga bekymmer - ASHET! Mindre hett är väl att Peter Jöback gör rösten =/

Postat av: Lisa

det e robin hood JAG vill ha!

Jag var oxå kär i den tecknade robin hood när jag va liten. en dag sa min bästakompis till mej att jag hade likadana fingrar som den tecknade marion då blev jag skitglad!

Har ju sett så här i eftehand att hon har riktiga korvfingrar men men...

2009-11-23 @ 14:13:50
Postat av: Anonym

Den där Pattinsson har bred haka - men ser i övrigt ut som ett miffo. Buskiga ögonbryn har han, och jag noterar att hår på bröstet är på väg tillbaka...

2009-11-23 @ 18:06:03
Postat av: david

ja var kär i marion. fan vilken puma. men sen gick jag över till mer realistiska figurer som jasmin i aladdin :)

2009-11-25 @ 08:39:19

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback