Starstrucked

Kollar igenom Stureplans mingelbilder med fokus på PUSH som ligger i Göteborg.

PUSH lockar allt från Göteborgs egen festelit till rikskändisar och internationella storstjärnor, och många är de stockholmare som tagit en avstickare till västkusten för att ta del av den speciella stämningen.

En målsättning de har lyckats med.  Igår fastnade ingen mindre än en deltagare från Kanal 5:s Miljonärerna som las ner efter några avsnitt på bild.

Sophia Lawrenci & Filippa Lund

Nej nu får man väl börja gå dit igen och höja nivån lite. Människor som inte förstår att jag är ironisk undanbedes vänligt men bestämt.

Kommentarer:
Postat av: per

Hehe skryter dom om att det brukar komma folk från sthlm för att festa där? Ni götlaborgare är för härliga. Inte sett nån reklam här i sthlm om vilken klubb som har flest göteborgare. :)

2009-11-16 @ 01:05:53
Postat av: anna braun

när göteborgare festar åker vi till metropoler precis som ni stockholmare gör. göteborg. hehe

Postat av: philip

gumman bara en tanke, är inte det mest tragiska av allt att du ens känner igen en person som nu var med i ett program som las ner? och detta för flera år sedan????

2010-02-25 @ 11:51:48
Postat av: anna braun

gubben, i med att du med all sannolikt har googlat dig till inlägget tycker jag du borde vara glad om du får ligga med chippenesen och vara tyst. bara en tanke

2010-02-26 @ 09:03:44
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback