Birro är en sån tönt

Det är en sak att leda ett klubblag där man har möjligheten av köpa spelare från andra länder och en annan sak att för att få ihop ett lag med spelare av högsta kaliber i ett land med nio miljoner människor. Om vårt svenska landslag med Sveriges bästa spelare inte håller VM-klass vem skall man då klaga på då? Lagerbäck? Zlatan? Allt och alla?

Det är väl klart som fan att Lagerbäck ville att vi skall vinna alla matcher, alla dueller, alla allt. Detsamma gäller Zlatan och alla svenskar.

Att Marcus Birro säger att
ni, alltså vi, förtjänar bättre är så löjligt att det inte finns. Vi hade Sveriges bästa 11 spelare på plan och det räckte inte. Skitsynd men ingens fel. Visst kunde vi ha vunnit men vi gjorde inte det och kan bara hoppas att det går bättre när vi kvalar till EM. Nytt blod, ny förbundskapten och nya möjligheter.

Zlatan for life!


Kommentarer:
Postat av: Robin

Tror du på fullaste allvar att det inte går att göra korrigeringar i uppställning, effektiva byten osv. som kan ändra spelet? Varför tror du att det finns en manager till att börja med?

2009-10-12 @ 15:39:28
Postat av: anna braun

men du förstår väl vad jag menar ärthjärna. lagerbäck gjrde vad han trodde var bäst.

Postat av: Andreas

Du framstår bara som vettigare och vettigare för varje inlägg. Eller så kanske det bara är att jag gillar när någon äntligen försvarar Lagerbäck.

2009-10-13 @ 13:31:38

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback