TGIS

Är sängliggandes och det beror på att jag har skaskav. Jag skämtar inte jag kan knappt gå från mitt rum till kök barfota utan att jag dör lite. Daniel fick köra från Tranquilo till Systemet vid Grönsakstorget och därefter till Filippa K. Hela sträckan är på 500 meter men jag skulle inte klara av det.

Imorgon blir det utgång så då blir det Foppatofflorna på.

Har märkt hur mer lik jag blir min pappa för var dag som igår. Pappa pratar med ALLA från dom som köper samma tvättmedel som honom till elever som han hade för tusentals år sedan. Ingen går säker och nu börjar jag bli likadan. Jag hejar på klassisar (eller hur Therese som aldrig är där. Eller man kan säga att jag nickar igenkännande eller ja jag ger dom i alla fall inte onda ögat), gick fram till två stycken killar som alltid är i datasalen samtidigt som mig och stört dom med att fråga vad de gör hela tiden. De pluggar var svaret. Aha. Två ungar som hade likadana kläder gav jag komplimanger men de stirra på mig så deras mamma fick säga till dom att tacka. Av ingen anledning sa jag till en av tjejerna som jobbar på Tranquilo att hon vacker. Men det var hon med och sådant skall man säga då. Ja listan kan göras oändlig.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Du går från klarhet till klarhet, du är min ögonsten! Gudars skymning,I love you! Har skavsårsplåster hemma om du vill låna ett eller två.. ha en bra dag då!

2009-09-19 @ 10:00:28
Postat av: Anonym

Erkänn att det var den svarta tjejen i garderoben på Tranquilo som du gav komplimangen! Hon är nog Göteborgs vackraste...

2009-09-19 @ 11:04:39
Postat av: therese/kerstin

to cool for school:P

2009-09-19 @ 19:45:43
Postat av: anna braun

det var på eftermiddagen och ingen stod i någon gaderob men antagligen samma. en vacker brunett men inte mörkhyad



therese: vesst. köper av faktum av dig sen när jag ä vd/chef/dokuåpakändis

Postat av: julle

hahahhahahaa ditt jävla mongo i love u

2009-09-23 @ 17:41:57

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback