End of discussion

Imorgon skall ja och mina två systrar gå ut och äta tillsammans. Vi kommer väl som alltid tjafsa lite men när man äter ute kan inte någon bara gå från bordet och slänga igen dörren till sitt rum. Eller klart man kan gå från bordet och lämna resturangen men det vore lite väl extremt. Till och med för att vara oss. Sist Becka gick från bordet här hemma var för några veckor sedan. En ganska rolig historia faktiskt.

Mamma hade jobbat till åtta och skulle köpa med sig pizza till oss. Becka ville ha en kebabrulle och när hon började äta den märkte hon att vitlöksåsen inte var inne i rullen utan i en liten burk bredvid.

Men hur svårt kan det vara. Öppna rullfanskapet, lägg på såsen och rulla ihop skiten igen (ja, jag vet att jag svär för mycket).
Men ni förstår juh ingenting svarar hon då och börjar aslipa. Alltså inte småsnyfta utan hon aslipar. Jag börjar självklart skratta för vad skall man göra och hon skriker att jag är dum i huvudet och går därifrån. En minut senare kommer hon tillbaka och hämtar kebabrullen och går in till sitt rum igen.

Jag skämtar inte när jag säger att hon böla i en timme. Dagen efter frågade jag vad fan hon höll på med igår och hon svarar att vitlöksåsen var inte i rullen. End of discussion.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Kebabsås? Pyttsan, PMS säger jag.

2009-09-24 @ 19:45:55
Postat av: anna braun

ja vi har sådant här. men jag kan ändra till vitlök så du hänger med på noterna

Postat av: loooool

ska man hitta nåt i den här världen att skratta åt så e fn här



Tack för det roligaste jag läst på två dagar, minst.

2009-09-25 @ 02:06:37

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback