Färre och färre

Jag gick inte förbi Ellen igår för det spöregnade och några gränser finns det allt för vad man gör. Regnar det? Då skippar man det. Fint väder? Då sätter man sig på en uteserving. Blåser det? Åker hem så inte håret blir till en tova. Ja så dagarna man kan gå förbi blir bara färre och färre.

I med att jag glömde ta med mig mitt usb-minne sparade jag ner det på skrivbordet och bifogade det med ett mail som jag skicka till mig själv. Idag när jag kollade mailen var rubriken hej snygging och jag blev glad tills jag förstod att det var från mig själv. Märks att jag inte är van vid att göra saker om dagarna för igår däckade jag klockan ÅTTA!!! och är fortfarande sjukligt trött.

Känner att i samma sekund jag började plugga igen blir jag en översittare. Eller kanske inte översittare men jag undrar vad vissa flickstackare håller på med. Som varken jobbar eller studerar och inte verkar ha några ambitioner att göra något av det. Som
Natacha Peyre. Bingo skapade Natacha Peyre. Hon är en produkt. Hon är blont hår, bröst och sex. Inget mer. Även om de inte haft någon kontakt på år förutom en fotosession har hon inte lyckats bli av med denna stämpel som Bingo skapade. Hon har haft en blogg i många år och ingen har ändrat åsikt om henne. Jag undrar vad det kommer stå på hennes gravsten. "Natacha Peyre - Hon shoppade".

Kommentarer:
Postat av: christian

cyniskt, bittert och brutalt ärligt-jag älskar det!

2009-09-04 @ 14:05:31
Postat av: anna braun

thats me!

Postat av: christian

du är trevlig och rolig också, så det blir en bra balans.

2009-09-05 @ 18:36:50

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback