Helt slut

Jag är helt slut. Har varit med Daniel och lämnat en matta, slängt soppor, IKEA, något byggvaruhus, systemet, hans lägenhet och stan. Det roligaste var att soptippen inte var öppet så vi åkte runt lite och slängde soporna vid en sån där liten station som finns här och där och Daniel har en väldigt okonventionell syn på vad plast är.

Plåtrör. Plast.
Målarpenslar. Plast.

Hoppas att ingen ser det här sa han. Vaddå? Sist pappa bad Niklas en massa grejer så slängde han dom på första stället han såg och det var fullt så han slängde sakerna bredvid och bland annat vår post så man såg vår adress. Morgonen därefter låg allt utanför vår dörr. Älskar den familjen.

Sen när vi var på stan och fika så kolla en pojke på mig. Eller han var en man, en tall, dark and handsome man och jag undra varför han kolla på mig. När vi gick förbi så heja han och jag hatar mig själv för att jag inte har någon aning vem det är. Han kände tydligen mig och då måste jag känna honom med men från vart. Och ännu viktigare hur. GAH. Tall, dark, handsome och för mig helt anonym. Fan!

En annan sak Daniel sa var att jag såg lite bra ut idag. När du har huvudet sådär. Still! Och så rörde jag huvudet fem cm åt höger och han skriker: inte längre. Öh, fråga jag.

Kommentarer:
Postat av: Sopspionen

Den här Daniel... vet du var han bor? Jag tänkte... ge honom en födelsedagspresent i förskott. Eller efterskott.

2010-04-29 @ 20:24:33

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback