Trötter

18 timmar tog det att komma hem och det var inte så illa. Är hungrig som fan nu för flygplansmaten var inte ätbar och inte heller det jag hitta på Bryssels flygplats då mycket var stängt då det var vi och några afrikaner på plats.

Ringde Daniel när jag kom hem och han sa att han hade saknat mig. Sen ringde det på andra linjen och han skulle bara se vem det var men nu har det gått 30 minuter och han har ännu inte ringt tillbaka.

Nu är jag trött. Puss.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Du är verkligen ingen resmänniska. Du trivs nog bäst i Flatås och kring Loccan?

2010-04-22 @ 21:10:08
Postat av: anna braun

alltså du har inte riktigt rätt. jag tycker om att resa fast själva resandet, att vänta, stå i köer, flygplansmaten etc. skulle jag klara mig utan. sen skäms jag inte för att jag tycker om mitt göteborg och att vara hemma. längtar man aldrig hem när man varit borta tycker jag synd om den personen. hem är är hjärtat bor och i mitt fall göteborg. tyckte om ny men det roliga togs lite bort när man inte visste om man skulle komma hem om tre, fem eller om någon vecka. speciellt när boende är dyrt och människor har jobb och studier att sköta. ett försvarstal.

Postat av: E

Tar flyget över Atlanten 6 timmar?

2010-04-24 @ 19:20:54
Postat av: gabbe

kan inte påstå att jag längtade hem senast jag var i barcelona och inte är det synd om mig. det handlar väl bara om att vissa personer passar bättre på andra ställen än där de är födda.

2010-04-25 @ 01:19:29
Postat av: Anonym

Ok, Anna, jag förstår dig.

2010-04-25 @ 21:30:17
Postat av: anna braun

nu har jag varit hemma i en halv vecka och känner att det skulle vara kul att resa bort igen men tyvärr växer inte pengar på träd som min pappa brukade säga. jo, jag skulle vilja bo i köpenhamn och spendera varje sommar på mykonos så det finns andra ställen än göteborg som känns som hemma för mig.

2010-04-25 @ 22:46:26
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback