NY

Vet inte om man skall försöka sig på att göra någon summering av NY-resan. Första anhalt var Landvetter för där gick vårt plan vilket gör att den första anhalten låter vettig. Efter  svindyr frukost flög vi till Bryssel där några goa gubbar beställde in rödvin och gin & tonic sex på morgonen.

Från att vårt plan hade anlänt till nästa skulle gå hade vi en halv timme på oss att ta oss till andra av flygplatsen och min mamma klarar inte av stress bra. Då får hon hjärnsläpp och springer redivd gång-rulltrapporna och skriker att vi inte hinner gå på toaletten innn och varför gjorde ni det inte innan.

I alla fall är toaletten fullknöckad av indier som borstar tänderna och när vi går till vår avågng är det en massa indier där med. Blev det smått orealistisk med att möta 300 indier som hade ansiktutsmyckningar, saris, dhotis etc. Planets passagerare består alltså av 80% indier så det kommer antagligen serveras indisk mat och visst gjordes det. Väl på planet så hade alla sina små tv-apparater framför sig och man kunde välja mellan Bollywood eller Hollywoodfilmer så jag frågade mamma what's up med alla dessa indier och hon svarade att vi åkte med ett indiskt bolag. SAS flyger direkt till NY medan vi åker ett indiskt bolag från Bryssel. Aja, det lät väl vettigt när hon bokade biljetterna men fan inte efter när man satt bredvid Curry-luktande indier som redan flygit ett tiotal timmar från Mumbai. Låter som jag är värsta semi-rassen men så kul skall vi inte har det utan jag uppskattar bara inte när människor luktar och andas curry,

Flygplansmaten bestod av någon indisk gryta som smakade curry och ett dussintals andra kryddor fick jag höra men då hade jag redan somnat. Tog en sömntablett och efter 30 minuter somna jag och vaknade en kvart innan landning. Ka-ching!

Stod i passkontrollkön i vad som kändes som en evighet och sen kom vi fram till världens snällaste gubbe som frågade om vi visste vem som fyllde år idag. Det visste vi inte heller men det var George Washingtons födelsedag men det brydde jag mig lika mycket om som om Gerda 85 hade fyllt år fast det sa jag självklart inte. Han sa att jag såg ut som Anita Ekberg och jag undrar hur många gånger han sagt det när han ser att de är svenskar i sitt pass.  Jag tacka och tog emot komplimangen.



Sen var det bara att hämta bagaget, hoppa in i en taxi och sjunga som Will Smith.

I pulled up to the house about 7 or 8
And i yelled to the cabyo homes smell ya later
I looked at my kingdom
I was finally there
To sit on my throne as the Prince of Bel Air lobster of New York

Kommentarer:
Postat av: your biggest fan

assåååå edu kung eller edu KUUUUUUNG

2010-04-25 @ 14:51:29
Postat av: anna braun

man kan tro att det är jag som skrivit den kommentaren för vi har samma uppfattning om mig. heheh. tack! puss

Postat av: Anonym

Hahaha. Du har skön humor Anna! Anita Ekberg, mohahahaha!

2010-04-25 @ 21:28:11
Postat av: anna braun

men om 50 år kommer vi alla se likadana ut på hemmet så jag längtar dit. då kommer oddsen utjämnas

2010-04-25 @ 22:53:04
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Maria

HAHA! Jag lol:ade när jag scrollade ner och såg bilden

2010-04-27 @ 14:46:37
URL: http://marou.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback