Från Jackies blogg

Från Jackies blogg:

Ja det tänker jag göra, strejka. För varenda jävla inlägg jag skriver får sådana oerhörda konsekvenser. Mitt förra inlägg. Sorry, ni vet vilka. Jag gillar heller inte alla poliser.

Mina inlägg är så fruktansvärda annars att det faktiskt är SANNINGEN. Men Tråk Sverige ska få som det vill. Jag ska bli fin i kanten på min blogg härdanefter. Eller?mEn vacker dag får ni absolut mig att flytta, till Kina. Ska bara råna en bank här som hämnd först. Dem har ingen utlämnings lag i Kina.
Nä skojar bara. Jag vill göra som jag vill på min blogg. Jag vill skriva vad jag vill. Men det är för extremt för vissa. Man vill alltid bara mörklägga.


Jo för det låter nog som en smart plan då Kina inte censurerar några medier i huvudtaget. Öhhh. Jag hade nog begett mig till något litet land i CentralAmerika och solat, badat, druckit drinkar och framför allt det som är meningen med mitt liv. Att skvallra om PH-folk. Jag läser mer än gärna allt skitsnack du vill dela med dig av men förstår inte syftet med det. Om du vet att Kristoffer är otrogen kan du som en vän berätta det till Anneli men i bloggen inför alla med motivieringen att det är sant är helt crazy. Crazybananas.




Precis som med hissen går inte dragkedjan enda upp.





Kommentarer:
Postat av: Charles

Jag har väldigt svårt För Jackie Ferm. För det första att framhäva sig och surfa på någon som är grovt kriminells ökändhet. Sen så verkar hon ju boffat för många år då hon verkar som en tom fabrik i huvudet, där man hör ett långt tomt ekande ljud.



Sen så är hon fruktansvärt motsägelsefull, såg på enstaka PH avsnitt och det var helt utan fördomar. Jag ger alla en chans. Men på två minuter hade hon bränt alla broar. Hon är fan värre än Linda Rosing och då är det illa.



Hon kommer dö i en överdos innan hon fyllt 25..



Postat av: tovan



"Jag ska bli större än Gynning... jag har en masterplan, ni kommer få se..."



Två veckor senare.



"Jag ska börja strippa"

2010-02-14 @ 15:11:28
URL: http://fatgirlslim.blogg.se/
Postat av: anna braun

tovan: hehehehe....hehe



2010-02-14 @ 16:08:18
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Oscar

Är det ett vinglas som ser ut att sväva mellan hennes bröst? Jag ser fasen inte vad det är, hjälp!

2010-02-14 @ 21:23:46
Postat av: anna braun

hon och joe labero har ett projekt på g verkar det onekligen som

2010-02-14 @ 22:18:06
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback