Det va la gött änna

Jag och pappa var på matchen idag och efter två perioder som var under all kritik så kom den tredje och den, den var av världsklass. 20 minuter och 3 mål senare så blev resultatet 5-4 och vi tog 3 välbehövda poäng och håller oss kvar över strecket. Slutspelet, here we come.

Det va la gött änna.





Kommentarer:
Postat av: dNL

Otroligt att ni kan försvara att ni hejar på olika lag i hockey och fotboll fortfarande. Vad gäller? Könsord och svordomar åt varandra på derby i fotboll och handskakning och jubel tillsammans på hockeyn? Osannolikt...

2010-01-28 @ 22:45:15
Postat av: Anonym

Gick ni också på gratis-biljetter? De första 9.000 som betalade måste ha blivit litet sura...

2010-01-28 @ 22:58:59
Postat av: anna braun

ja för så gör man inte i andra städer. jag tror människor som bor på long island i new york hejar på ny islanders i hockey och ny yankees i baseboll medan andra i ny hejar på ny rangers och i ny yankees i baseboll. skall göteborgare inte få heja på något lag i hockey för att ifk göteborg eller gais inte har något hockeylag? du förstår väl själv hur det låter. dessutom är fotbollslagan i göteborg rivaler men hatar inte varandra på samma sätt som aik och dif gör.



yes. satt på vagnen och hörde några pratar om gratisbiljetter så jag sket i att hoppa av på chalmershållplats och åkte till skandinavium och hämtade ut biljetter innan jag åkte till skolan. kom försent men det var det värt. till skolan alltså. brukar inte gå på hockey så ofta innan slutspelet.

Postat av: W

Att du tar upp USA som ett exempel i en diskussion om supporterkultur är väl ett bevis i sig hur pass insatt du är. Du måste väl förstå att det blir komiskt när fotbollsrivaler gullar med varandra bara för att staden har ett hockeylag

2010-02-01 @ 02:58:50
Postat av: Anonym

Är det din pappa på bilden (han längst ner till höger) - om ja så får du hälsa från Henning :-)

2010-02-02 @ 21:48:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback