Don't stop, don't stop

Ibland undrar jag när sex gick från att tillfredställa två personer som tycker om varandra till ännu ett sätt där män utövar sin makt över kvinnan. Den syn många unga killar idag har på sex är den syn de fått av att se på porrfilm som producerats av män för män.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Jaha vad har nån försökt göra med dig nu då?

2010-03-22 @ 08:19:42
Postat av: elina

Hej hej bittra tjejen här igen ! :D



Det har även blivit så inpräntat i killars huvuden sen de var små att som kille så ska man kolla på porr. Som tjej när man är ihop med en kille så bara accepterar man att ens kille "behöver" kolla på porr ibland. Och jag har inte brytt mig så mycket om att min kille kanske kollat på porr någon gång. Men sen en dag bara det slog mig. Jag hade varit borta några timmar och så frågade jag lite på skoj min kille om han passat på att kolla på porr när jag var borta. Och då sa han att han hade kollat på två tjejer som slickat varandra på typ youporn. Och jag kände bara hur kan jag bara acceptera att min kille kollar på två andra kvinnors underliv och blir kåt av det ? Skulle ju aldrig tillåta att han gjorde det i verkliga livet. Enda sen jag blev ihop med min kille har jag aldrig känt något behov att se en annan mans kuk lixom. Tanken på andra kukar gör mig bara illamående och man tycker ju att killar borde känna det samma för andra kvinnors fittor lixom. Och jag och min kille ligger ju med varandra ofta så inte så att han behöver porren, men känns inte ens som killar gör det för att bli av med sin sexuella frustration utan bara göra det för att.

Som tur är har jag en väldigt klok kille så han förstod allt detta och skämdes även en del och har nu lovat att inte kolla på porr mera.

Så ställ krav tjejer !

2010-03-22 @ 13:18:33
Postat av: anna braun

ingenting. man måste inte själv bli utsatt för något för att själv förstå problemet.



elina: du får kommentera som fröken bitter istället. hehe. eller fröken klok

Postat av: és

hehe troligt att killen kommer att hålla det löftet.

2010-03-22 @ 15:34:52
Postat av: elina

Ah men du és det är ju just sådana kommentarer som spär på klyschan att killar MÅSTE kolla på porr.



Jag litar på min kille till 100 %. ( Sen har han lite sjuka tvångstankar också så om jag frågar honom och säger att han måste göra tio fingrar upp till gud så vågar han inte ljuga :)! )



Fröken klok tycker jag passar mig alldeles utmärkt :) !



2010-03-22 @ 16:51:21
Postat av: Anonym

hehe jävligt troligt ja, men säkert är iaf är att han inte kommer berätta det mer...

2010-03-22 @ 16:53:56
Postat av: Anonym

Själv skulle jag säga Fröken naiv

2010-03-22 @ 17:10:13
Postat av: m

Måste säga att jag slås mer av det förtryck många män utöver i det vardagliga livet och som inte har ett dugg med konkret sex att göra utan bara det vanliga förtrycket som män utöver och har utövat i alla tider över kvinnor. Om det är förtryck relaterat till en sexuell relation så är väl det bara det den yttersta konkretiseringen av vad som sker varje dag i samhället.



Och det här med att skämmas över att kolla på porr. Ehh, om jag var ihop med en tjej skulle jag sannolikt fortsätta att kolla på porr och säkert påverkas av porren vilket skulle påverka min sexuella relation med tjejen. Det innebär för min del inte nödvändigtvis att jag blir en manlig förtryckare eller förväntar mig en sexuell relation som hon upplever som förtryckande - vilket jag inte heller är till vardags enligt min mening. Om hon tog illa vid sig av att jag tittade på porr så skulle jag hålla en väldigt låg profil om det.



Jag tror inte på att förbjuda någon annan, eller försöka få människor att ha dåligt samvete. Då är redan relationen körd på sikt. Ömsesidig respekt tror jag på. Har man kommit så långt att man behöver kontrollera varandra kanske det är läge att bryta upp och skaffa en annan partner. Om det nu är partnern som är problemet...



Manligt förtryck över kvinnor har inte med sex att göra. Det är mannens utryck för sin egen bristande självkänsla, empati och osäkerhet kring sin manlighet.

2010-03-22 @ 18:24:25
Postat av: [email protected]

Det är ju inte så att jag kommer göra slut med min kille om han tittar på porr men ser ingen anledning till att jag bara ska acceptera det. End of story.



Okej då vet jag fröken/herr anonym !

2010-03-22 @ 19:38:48
Postat av: elle

Jag tror att du har helt rätt. Är det bara jag och mina vänner som råkar ut för allt fler dirty talkande killar? Osexigare blir det knappt...

2010-03-22 @ 20:41:25
Postat av: Anonym

Så går det när tjejer utövar sin makt över killar med sex, då kollar killen på porr och ni blir utsatta i längden. Släpp till oftare och med fler!

2010-03-22 @ 20:51:03
Postat av: anna braun

problemet i sig är inte porr utan att många tror att det är så det skall vara i verkligheten. precis som all ganster-romantik efter filmer som gudfadern och scarface eller något annat. om jag kollar på porr eller inte låter jag vara osagt

2010-03-22 @ 21:02:45
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: m

Vet ni varför jag (ofta) har så bra sex? Därför att jag tänker och känner som en tjej. En omärkbar medvetenhet i bakhuvudet om att tjejer sexuellt inte är så annorlunda än killar (om man vågar känna efter) gör att jag slappnar av och kan fokusera på henne - för det som tänder henne, tänder mig. Då behövs inget dirty-talkande.



Sedan säger jag inte att jag är ofelbar :)

2010-03-22 @ 21:58:23
Postat av: anna braun

m: ödmjukt av dig

2010-03-22 @ 22:02:14
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: hjk

Elina>> haha, trodde du på att han aldrig mer ska kolla porr? alla killar kollar porr och kommer alltid att göra det. spelar ingen roll hur mycket man älskar sin flickvän.

2010-03-23 @ 23:31:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback