Grattis

Var på after work idag även om jag inte jobbat sedan måndags men Gud straffade mig genom värmen som var på Bitter. Kände mig som en klimakteriekossa så vi gick vidare till Temple och därefter Bliss som vid tio ställde in en massa mat och skumpa för de firade något jubelium. Jag som har hängt där frekvent sedan en fyra år hade ingen aning vad de fira och inte personalen heller men mat åts och dryck dracks och nu har jag fem kycklingar på mitt samvete känns det som för jag åt så många kycklingspett.

När jag ringde mamma och hon sa att hon skulle till stan och hämta Ellen hängde jag på för att få pussa på mitt lilla äpple och nu är jag hemma och saknar min Alex som fyller år idag. Världens bästa, smartaste och framför allt roligaste Alex. Mamma säger till mig att jag kommer vara singel hela livet om jag jämför alla män med Alex och hon har nog rätt. Ingen når upp till hans standard.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE ÄLSKLING.


Kommentarer:
Postat av: Linus

Fan, jag saknar GBG som fan när jag läser idin blogg ... och ändå vantrivdes jag i den staden. Tänk att Stockholm kan vara så kasst ...

2010-03-27 @ 00:22:20
Postat av: anna braun

jo. stockholm är väl inte så roligt om man håller sig hemma en fredagskväll. ut med dig! roa dig

Postat av: Anonym

Vad gulligt, ja, Ellen ser faktiskt ut litet som ett äplle. Ett söt, smaskigt äpple, dårå.

2010-03-27 @ 09:18:19

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback