Jason Bourne

Man märker att Fadde jobbar med säkerhet. Han är en sån som kollar nödutgångar, registeringsnummer på bilar utanför, om någon på fiket går att finna på någon most wanted-lista och noterar saker.



Det är kallt ute och noterar att det är en direktsänd match från Stockholm mellan AIK-IFK Göteborg på tv:n.

Han noterade alltså att det var en direktsänd match på TV. Wow. Vilka kunskaper han besitter.

Angående matchen älskade jag när Kimpan, IFK:s målvakt, var uppe långt på AIK:s planhalva och skulle förstärka i slutet av andra halvlek. Öh, skall inte du vara vid målet om något skulle hända? Typ om en fotboll och AIK-spelare känner för att hälsa på.

För övrigt var det väl tråkigt med frisparken men så säger jag bara för att jag är IFK:are. För jag anser inte att Bojan gjorde fel och det var lite rock n'roll att storma ut ur studion sen. När Kimpan kände för att stretcha mot målstolparna så målet skulle bli mindre tyckte jag det var helt okej och humor och samma här.

Såg för övrigt en film baserat på Faddes liv i veckan. Den första filmen blev en sådan succé att det gjordes två till. Filmerna om Jason Bourne om ni sett dom. Mycket spännande.

Det här är humor med.

Nästa tjej skall få genomgå lögndetektortest skämtar Fadde om i sin blogg och illustrerar det hela med de här bilden. Jag tror att om han har tur, djävligt tur kan ha få en sämre kopia av henne.



Lögndetektortestet skall vara hans morsa för hon, jag citerar:

Det blir min egen morsa! Henne kan varken någon bitter bondkärring eller lyckosökande glamourmodell lura.

Lyckosökande glamourmodell kanske kan stämma men vad gjorde hon hos Fadde. Är inte Fadde rätt pank? Han dömdes inte för grova ekonomiska brott för att han badade i pengar om jag minns det helt rätt.

Nej, nu skall jag sluta häckla Fadde men det är så svårt. Det är som ett öppet mål.

Kommentarer:
Postat av: Adam

Hej! Du skall inte sparka på den som ligger. Han försöker varjefall. Okej! Lite roligt men tveksamnt!

2010-03-07 @ 05:15:33

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback