Lördag

Hade en deal med mamma att om vi åkte till glasstället skulle jag gå hem och få lite motion. Jag cyklar faktiskt på min träningscykel 1 timme fyra gånger i veckan men jag kan inte komma ihåg senaste jag tog en promenad. Jag ville verkligen inte så jag försökta hitta på anledningar som gjorde att jag skulle åka bil hem.

Kolla den bilen! Den är blöt! Då måste regna någonstans och jag vill inte gå i regn.
Vi är bredvid Preem så han har bara tvättat den.
Öh okej.


Gick in på Preem och köpte mig en fetingkorv och åt upp den på vägen hem medan jag dyringsamtala med födelsedagsbarnet så det gick an. Det där med motion behöver inte vara så svårt egentligen. Man kan ta trapporna istället för hissen osv. För mig blir det lättare för det finns ingen hiss här. Hur kan det vara möjligt? Så glad att jag var på Mykonos när vi flyttade hit och slapp bära saker men jag har nog aldrig känt mig så deppig som jag gjorde när jag kom hem.

Brun och fin men kände mig ensamast i världen och vi hade en knäpp granne som alltid hängde  i trappuppgången och mitt nya rum hade blåa tapeter med luftballonger. Jag var pank, kär i Alex kusin och veckan senare gjorde jag bort mig totalt på en kräftskiva. Fast det visste jag inte då och tur är väl det. Då hade jag nog känt mig ännu deppigare.

Nu har mitt rum vita tapeter men grannen finns kvar.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Är det han Mathias? Hehehehe. Vilken killer du är!

2010-03-28 @ 10:22:16
Postat av: anna braun

nej den här killen ser ut som super mario och låtsasläser nyhetsbrevet i trappuppgången varje gång man är där och vinkar och säger hej hej. hej hej.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback