Nej.

Nej. Jag som trodde att det skulle bli en Elsas Mode-tour som med Sex and the City. Fan.

Kommentarer:
Postat av: Johanna

Tja! Har läst din blogg i många år, loves it! Läste i kommentarerna på Ghazals blogg att du har ADHD och tar medicin för det... Det visste jag faktiskt inte innan. Blev också diagnostiserad med ADHD för tre år sedan och käkar medicin. Har bott utomlands de senaste åren och fick diagnosen här... Måste göra en ny utredning i Sverige nu när jag ska flytta tillbaka dit för att kunna få meds där verkar det som...:/ Har du lust att berätta lite hur utredningen gick till, om du nu gjorde nån sån? Och vilka meds tar du? Sorry om jag är snokig men blev så glad när jag insåg att en fellow 20-something tjej också har ADHD och käkar piller för't. Kram på dig

2010-05-07 @ 19:15:26
Postat av: anna braun

nemas problemas. jag har gått hos psykolog så länge jag kan minnas, nej men sen sjuan då jag har värsting tvångstankar om bacillskräck. fick diagnosen ocd....jag kan maila istället?

Postat av: Johanna

Jättegärna, om du har tid och så... [email protected]

2010-05-07 @ 21:38:54
Postat av: Janne

Det är faktiskt detta jag tycker är kul med dig Anna. Att du är så öppen och tar gärna dessa diskussionen med folk du inte känner bara för att de frågar. Love it! Förresten hur gick det med den tjejen som skrev en kommentar om att hon gilla dig och ville ta en fika? Blev det något och i sådana fall var hon ball?

2010-05-08 @ 15:57:23

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback