120% TGIF eller något töntigt Olle skulle ha skrivit

Problemet när det kommer till pojkvänner och familjen Braun är i första främst om jag skall uppföra mig och inte skrämma bort någon poteniell friare till min systrar. Ellen har en pöjk, Sebban, som vi alla är mycket förtjusta i och nu har även Becka träffat en kille.

Vi fick träffa honom först i torsdags då Becka är hemma från plugg i Ö-vik och han åkte ner från Nyköping till Göteborg. Trevlig kille och mamma verkade leka 20 frågor och frågade frågor. Jag lätt stackarna vara ifred efter ett tag men fick reda på idag att mamma tydligen hade frågat honom vad han tjänade. OMG!

Han sa att sådant frågar man inte om utan packa sin väska och åkte hem. Eller nej, det gjorde han inte utan svara 30 000 och så var vi alla glada. Han hade sagt att han var flygplanstekniker om jag minns rätt och mamma frågade nyfiket aha, vad kan man tjäna då och han svara. Eller det är så jag hoppas det gick till. Inte att han presentera sig och mamma frågade vad han tjäna.

Jag älskar min mamma så mycket.



Trots att hon glömde köpa finn crisp till mig vilket var under all kritik vilket jag sa till henne. Brie, finn crisp och vndruvor skulle sitta hur bra som helst nu.

Hängt hos Sarah ikväll med Sarah. Och Nickie, Kicki, Kaveh och Henkis såklart.



Tvingade till mig den här bilden för några veckor sedan när vi var ute. Sa något med att nu lägger vi varsin hand ovanpå varandras som skulle symbolisera hur sjukt bra vår utgång skulle bli och att vi inte skulle tappa bort varandra (dvs jag tappar bort dom eller dom tappar bort mig). Nickie, Henkis, Anna. <3

Sarah får vara med på sådant kort imorgon om hon hänger med ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback