När man inte kan låta bli

Vissa saker man skriver om kan man lika gärna skippa. Man har en åsikt om en person som är känd och som inte når den enda kända personen för man är själv icke-känd och egentligen är det rätt bra för att oftast är det inte någon hiss utan diss som delas ut. Så djävla onödigt men så fruktansvärt att motstå.

Som med
Anna Book och hennes vikt. Såg när hon uppträdde i Dansfeber förra veckan och det såg ut som om hon skulle knäcka ryggen på en stackars dansare som skulle lyfta upp henne. En människa som gör en gastrisk bypass-operation går ner myyyyyycket i vikt. Alltså riktigt mycket. En kompis kompis mamma gjorde det och hon är idag en pinne. Anna Book är idag inte en pinne. Och om man läser hennes blogg så handlar hälften om allt hon skriver om mat och hälften av bilderna är på måltider hon lagat. Jag tror hon har lyckats "besegra" sin operation och är på väg upp i vikt igen.

Precis som jag sa. Totalt onödigt och kanske elakt men jag var tvungen.

Men självklart äter hon inte mycket enligt henne själv för hon gör nämligen aldrig något dumt. Ingen hon umgås med gör något dumt. Hennes mamma dog i lungcancer för inte så längesedan och det är jättehemskt verkligen och jag beklagar men i ett inlägg har Anna skrivit såhär:

Min mamma var aldrig nån storrökare….drog inte ens halsbloss & började att röka då hon var närmare 30….så där ser man hur allvarligt det är att röka.

Liksom tjena. Visst. Drog inte ens halsbloss. Varför röker man då?



Har varit hemma idag. Har inte mått något bra. Illamående, snurrig och helt tom i bollen.

Kommentarer:
Postat av: david

hahaha lyckats "besegra" sin operation och är på väg upp i vikt igen. fan vad skön du är :)

2010-10-18 @ 02:14:24

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback