Hemliga prinsar



Bästa programmet.


"Tre äkta prinsar från Afrika, Sri Lanka och Indien kommer till England i sökandet efter den stora och sanna kärleken. Deras kunglighet och stora rikedomar i hemlandet gör dem osäkra på att bli älskade för vilka de är. Därför åker de till England och tar ett vanligt jobb. Hittar de kärlek och hur kul är det att vara vanlig?"

Om jag säger så här, de är inga Don Juans vi har att göra med. OH MY.

Kommentarer:
Postat av: gabbe

HAHA är det programmet med en prins som är gay? IF SO, herregud vad jag skrattade när han gick till en gayklubb för första gången.



skrattar nu när jag tänker på det också

2011-01-05 @ 17:06:59
Postat av: anna braun

ja det är det! eller remi skulle leka full och africa flippa på kameramännen. fan vad förvånad jag skulle bli om jag dejtade någon som sen sa att dom var en prins. och ännu mer förvånad skulle jag bli om det visa sig att han bodde i en hydda (africa).



såg du när han skulle ragga på stan och ingen stanna och han sa till sist: kan du ringa min faster och säga att jag är död.



bästa programmet.



skall se om avsnitt två nu. och imorgon går avsnitt tre!

Postat av: gabbe

hahaha hade helt glömt bort den scenen! måste ladda ner serien eller något för den är ju helt fantastisk.



har svaga minnen av att jag skrattade så att jag grät när någon av dom där berättade för the gay-prince varför homosexualitet var fel för att det stod i bibeln eller något och att han hade varit i en sexshop och köpt en gay-kortlek?



2011-01-08 @ 22:56:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback