FML


I söndags när jag var med göttegänget + några fler så berättade en av killarna om en annan kille  i sällskapet om en incident som nyligen hade inträffat. Han hade gjort en tjej gravid. Killen ville inte att hans kompis skulle berätta historien men S gjorde det i alla fall. Killen hade träffat en tjej, tjej blev gravid, de var ej ihop men han sa till henne; att jag stöttar dig i vilket beslut du än tar, behåller du barnet tar jag ta mitt ansvar.

Var inte det gulligaste ni hört eller träffar jag bara svin....och i allmänhet med. För jag kan inte tänka mig många som skulle säga så och speciellt inga jag träffat.

I alla fall visade det sig att 1. hon var inte ens gravid och 2. hon hade legat med andra så om hon hade varit gravid hade det inte behövt vara hans men hur göllig var inte han. Fast han gjorde det egentligen det enda rätta men framstår som världens bästa kille för alla andra killar är så handikappade. Blev lite kär i honom då.





Var på barnteater idag för andra gången inom loppet av en halv vecka. FML. Sa i fredags; att den här halvtimmen var den längsta i mitt liv men tar tillbaka det. Idag upplevde jag den längsta halvtimmen i mitt liv.





Klockan halv sju på morgonen väntandes på min buss. Ser det göttigt ut? Svar nej.





Men nu kollar jag på nyaste Dexter och äter finglass från affären där Ellen jobbar och myser.





Kommentarer:
Postat av: Dolche goes bananas

Det var fint, men han behövde ju aldrig bevisa sin ridderlighet. I ett senare läge så hade han ju självklart begärt faderskapsprov innan han signerade några papper. Men visst. Det finns bra killar. Varför har du inte träffat på några sådana? Är du typen som dras till bad boys/players?

2011-10-05 @ 19:07:55
Postat av: anna braun

neeeej råååå. eller.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback