Återuppstått från dom döda

Nu har jag återuppstått från dom döda. Herre djävlar vad jag mått dåligt men first things first.

Jobbade i torsdags på ett ställe med småttingar. Så söta. Tog en tjej ca fem sekunder innan hon satt i mitt knä och det var underbart. Sen, dagen efter, till mitt dagis där jag jobbade förut och hälften av alla barn var inte där pga sjukdom men jag oroade mig inte för jag blir aldrig sjuk. Eller.

Så kommer fredagskvällen. Är hos underbara Lisa och Jesper med Staffan, Nickie och Hjelmen. Äter tapas, spelar spel och spelar upp musik för varandra. Lördagen var jag på Melodifestivalen med pappa och ännu en gång våra platser tvivelaktiga. Vi hörde rykten om att det fanns en scen någon stans där nere i alla fall. Pappa satt med kikaren och jag skämdes över det. Allt var precis som förra året. Sen åkte jag till Tashi, åt upp ALL hennes ost, kex, druvor och dylikt hon gjort i ordning till ostbrickan. Drack lite bubbel, fick lite handmassage och tackade för mig.

Vaknar på söndagen och är SJUK. Riktigt sjuk. Feber, ont i hela kroppen, huvudvärk och sedan dess har jag varit sängliggandes. I måndags grät jag över att jag mådde så dåligt och vad jag fått är influensan. Jag hade över 39 grader efter jag proppat i mig massa febernedsättande och i tisdags började jag få mer och mer ont i halsen. Idag visste jag, jag behöver inte ens gå till någon doktor, jag vet när jag har halsfluss för de har smittohärdarna på dagis gett mig två gånger innan så har börjat med pencellin som vi redan hade hemma. Yay! Så snart är jag helt frisk och redo inför helg.

Vill göra något kul för är SÅÅÅÅ UTTRÅKAD!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback