Jag vill tacka Gud

Ellen och Sebban har precis åkt och vi åt tacos, hyrde Bronson och kollade sen på P3 Guldgalan. Kommit på att mitt mål här i livet är att bli nämnd i ett tacktal på någon större gala och då räknar jag inte de otaliga gånger jag blivit refererad till som Gud. HOHOHOH.

Igår var jag på Henriksberg med Nickie, Staffan, Lisa, Jesper, Martin och Hjelmen. En barndomskompis till Staffan fyllde år så födelsedagsbarnet uppträdde med de fyra band han varit med i och Staffan har spelat i ett så han uppträdde han med. Nickie, flickvän och sambo, såg så stolt ut när han spela. Jag trodde det skulle vara refrängvänlig rock men det var dödsmetall visade det sig. Och kul var det.

Sen skulle vi till Rockbaren med Martin "står inte i kö" så då gick vi första bästa vilket var Dancing Dingo och sen hängde jag på Tintin tills halv sex. Kände mig lite som killen jag läste religionvetenskap som bodde långt som satte sig på Tintin hela natten när det var klassfest och väntade tills nästa föreläsning för han tyckte det var onödigt att åka hem. Hade låtit honom låna soffan om han inte var en galen östeurope som berättade att han suttit fängelse halva sitt liv när vi hade introduktionsdag och alla skulle berätta lite om sig själv. Tystnaden efteråt var som man säger priceless.


Fruktansvärt bra låt som spelas i Bronson. The walker brothers - The electrican


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Oh My God!

2012-01-22 @ 00:48:16
Postat av: anna braun

Jag vet, OMG! Alla afroamerikaner som vill tacka Martin Luther King menar egentligen mig med.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback