Jag vill tacka Gud

Zappar mellan Real Madrid - Barca och Golden Globe-galan. Sitter och filar lite på nästa års tal, alltså mitt. Ingenting är omöjligt säger man juh. Dock är väl det scenariot rätt så omöjligt även om jag alltid tyckt och fortfarande tycker att jag skulle bli en grym skådespelerska. Method acting är nog min grej.


Method Man

Som den här killen. Han är grym på det. Eller oj, hans artistnamn är visst Method man. Så konstigt det kan bli. Helt crazy. Sinnes. Men förutom att vara med i Wu-Tang Clan så är han skådespelare.








Sådana saker man kan hitta på mitt CV är bland annat utmärkta rolltolkningar av en trashank (luffare med finare ord) och duva i en exklusiv uppsättning av Bröderna Lejonhjärta i nian där jag inte fick vara med i scenen med min enda replik "neeeeeej". Jag skrattade i den scenen när jag, ofrivillig statist som trots det fick ledigt från skolan i två veckor (WIN!), skulle dö. Men Tengil porträtterades av en tönt och Katla var gjord av wellpapp och skumgummi = ICKE TROVÄRDIGT so fuck you för att jag skratta.









Det här är läskigt. All makt åt Tengil.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback