Mojo

Jag har förlorat min mojo, eller det jag definierar som mojo, min förmåga att vara het/snygg. Jag vet att jag inte är en naturlig skönhet men när jag är sminkad, håret är puffat som Peg Bundy, minst 15 cm klackar och jeans som ger en urinvägsinfektion bara av att man tittar på dom för dom är så tajta så duger jag. Men idag efter allt det så såg jag mig i spegeln och baaaaah, hej är ful och snart blir jag en tant. En rolig tant men ändå en ful och gammal. Fast mina kompisar upphöjer min skönhet för normalt att umgås med dessa:





Varit och druckit några öl ikväll och ätit lite ost, salami och sådant göttigt och kommit på hur gott saltgurka är. Imorgon skall jag på bio och se
Shame (<3 Michael Fassbender. Ej sett Fish Tank? Se den! Top 5 av bästa filmer jag sett) med min syster och hon vill att vi skall äta innan. Tanken på att hon vill umgås med mig utan att jag köper hennes tid gör mig överlycklig men hur skall man klara av att popcorn, snacks, läsk OCH mat. Kommer ej klara av det för blir sällan hungrig men hetsäter gärna när något är gott utan att njuta och jag vill juh kunna njuta.

På lördag blir der wrestling och lyckan över det är stor! Så fruktansvärt roligt! Sist grät jag så mascaran var överallt förutom på mina ögonfransar och det var nog det hjärtligaste skrattet jag haft innan nyår. Manimal, manimal, manimal!!!!!!!!!!!


Kommentarer:
Postat av: Wisse

äsch du är snygg ju!

2012-01-07 @ 14:28:40
Postat av: anna braun

ingen slående skönhet. fick aldrig vara lucia :(


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback