Vad

Här älr allt bra. Tackar som frågar. Vad har hänt sedan sist?

Skrev väl någon rad efter jul som spenderades hos min moster i Askim på julafton och hos pappsen på juldagen med julklappslek, julmat, gran, paketutdelning och allt som hör den kristna julen till....eller den svenska julen till skall det vara. Var ute på juldan men kom aldrig ut. Var på för- och efterfest men skippade festen kan man säga. Kom hem med ångest och någon annans mobilskal då jag trodde det var mitt för jag tappade mitt så nu så har jag två.

Sen jobbade jag en dag i mellandagarna och då mös vi mest. Kollade på Katten Findus och åt bullar och gick inte ut då det regna. Firade Felicia som fyllde år på Puta madre och åt djävulskt goda kambrem på en inte så djävulisk banangrej. Jag har druckit drinkar och öl, gått på bio med Tashi och gått på bio själv där jag gick på Rolle med dejt. FML!

Firat nyår hos bästa Tashi, skålat i skumpa, nyårspussat, tappat bort men sen hittat nycklar. Vad mer? HMMM.... Fått umgås med Ellen i rekordlånga fyra timmar inne i hennes rum liggandes i hennes säng och kollat på Bachelor pad. Vår kärlek för sådana serier gör att vi har ett livslångt band till varandra. Blev utkastad när jag bet henne i armen dock.

Jag har sträckkollat serier jag fått, sovit mycket, fått finnen från helvetet, blivit raggad på, Becka och Micke har åkt och jag har sovit MYCKET.



Okej, lite bildREGN. Får visst vänta för min dator är diovgÅSPDIJVGSWahip



Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback