Jag skall bara

Jag skall bara skriva ett inlägg till och sen vila några sekunder. Skall till posten som öppnar nio och tränga mig in först när närköpet öppnar för att köpa go vaniljbulle eller vad det det är min granne alltid kommer bärandes på 9.05. Nej jag är inte alls läskig och håller koll på mina grannars rutiner. Jag hejar alltid på han men frågar inte om han behöver bärhjälp. Han kanske vill visa att han är stark fast han egentligen inte är det och skulle känna sig generad om jag fråga. Vi kör på det. Snart är det dagen D. Då vi skall på släktkalas som pappa frågade om vi kunde hänga med innan isen hade smält.

 

Hur tar vi oss upp? Nyinköpta husbilen. FY FAN VAD NAJS!!!! Insert ironi om ni har en tvåårings intelligens. Och tydligen måste vi vaccinera oss. Tror pappa svänger av vid Landvetter och så tar vi flyget till något exotiskt ställe och så skrattar vi alla när pappa säger "trodde ni verkligen ni skulle behöva träffa släkten på sommarens fina helg" ( vilket det säkert kommer vara). Nej bara att köpa med sig valium, öronproppar och yatzy. Antal släktingar som inte tycker mitt inlägg och ringer pappa om 3, 2, 1. En gång var jag extrarolig och fick direktsamtal till mig.


Kommentarer:
Postat av: W

Att läsa dina inlägg är ibland som att dricka sig full på hawaii men de duger ändå :)
väl...

2012-07-17 @ 03:50:51
Postat av: Adolf

Anna Gervais du är genial - är du verkligen från Götlaborg?

2012-07-17 @ 11:18:52
Postat av: Anna Braun

Mer än Karl i en idiot på resa. Sätt mig i hans resesällskap och han skulle framstå som ett positivt energiknippe. Tackar givetvis för komplimangen


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback