Det blev juh så bra till slut

Var lite sur och bitter över att Ellen ville att vi skulle äta tidigare än planerat för hon skulle iväg på inflyttningsfest och jag som inte hade några direkta födelsedagsplaner ville inte att vi skulle äta så tidigt men men. Vi åt och drack och så gick Ellen och vi andra satt kvar kollade på varandra och åkte hem....NEJ.

Men Ellen gick och jag följde med Becka och hennes kompisar till Flying. ÖIS firade sin uppgång till superettan och det var allt lite brötigt och många roffare där. Ja, det skall gudarna veta.

Men sen var Linus där och spela och Nickie och Staffan kom och Kasra gjorde en supersnabbvisit vilket var gölligt att han tog sig tid till lilla mig. Sarah som kom helt oannonserad till Göteborg och mötte upp oss efter hon hade ätit middag med mamma och släkt och vi gick till Lounge och firade mig. Jag, Sarah, Nickie och Staffan. Drack gott, träffade på gamla kompisar så när mina vänner kastade in handduken fortsatte jag.

Våldgästa Tove ett tag och när jag såg mina basketkillar jag alltid umgicks med förut hängde jag med dom, dom dvs Sebban och Mike och deras kompisar. Gick till Yaki da och var där till stängning. Hade det hur bra som helst. Då. För sen blev jag utelåst utan någon mamma hemma eller fungerande mobil men det är en annan historia.


Sorry för namndroppning som för er kan vara totalt ointressant.



Nu sova. Öppnar förskolan 6:15 imorgon. Ja, ni läste rätt. Djävulskt tidigt.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback