Sen sist.

Var ett tag sen jag bloggade. Om man bortser från igår och idag. Inte för att överdrivit många bryr sig men vad har jag gjort sedan sist.

Nu pratar jag om i början av året. Träffa en kille, skitsnygg, men allt annat not so much. Köpte en Pippidocka till hans dotter som hon aldrig fick.

Väntat på våren. En evig väntan. Varenda gång man tror den här regnar det en vecka i sträck eller börja snöa men nu är den här för att stanna. Fått lite färg till och med.

Kom på att det där med träna inte är jättedumt. Jättetråkigt självklart men inte jättedumt för man borde kanske röra på den här degklumpen till kropp och det gör jag.........utan resultat. Så något fel gör jag.

Jobbat. Hela tiden. Men 16 ungar som kommer springandes emot en och ropar Anna när man kommer vid nio och har sena skiftet är inget att klaga på.

Fotbollen har börjat, allsvenskan alltså. Toppar allsvenskan och har fortfarande 0, zero, nada förluster. Alvbåge är så säker i målet alltså. När man kollar på EM och VM-kval blir man nervös av att se Isaksson men med Alvbåge känns det tryggt.

Fått hänga lite med min syster faktiskt och det är alltid trevligt.

Har faktiskt varit lite kufig och inte träffat så många vänner och inte gått ut sådär mycket som jag brukar göra utan mer lagom. Hoppas på annat när Sarah kommer hem.

Gått på en dejt med fast med en annan kille. Kändes som det var en arbetsintervju. På hans fritid tycker han om att klättra i världens högsta berg och jag tycker inte ens om att gå upp för en backe. Nej, det blev inget med det. Men vi har känt varandra i massa år och kommer väl gå på en dejt om tre år igen och komma fram till samma svar som sist. Då blir det tredje gången gillt.

Var utomlands 24 timmar, eller alltså Stockholm. Men Stockholm har sååå mycket mer att erbjuda än Göteborg så det kändes som man var i ett annat land. LOL. Men jag hade svinball, och dom otrevliga stockholmare verkade inte existera. Så det som fanns var en göteborgare med attityd och just det ha, tappade juristkillen Emil. Haha. Men staden var fin och jag skrattade så jag grät, på allvar tårarna bara rann, på hemresan när vi busade.

O


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Gott att höra att du lever. Du ger en annan (mognare?, f'låt) bild än för ett halvår sedan. Friskt vågat hälften vunnet, med snubbarna. Vi gillar våran Sellouts-Anna! Få har väl varit så konsekventa i sitt bloggande. Ha en skön lördag. PS. Kaffebaren var inget att ha, bara stök.

2013-04-27 @ 11:40:56
Postat av: Anna braun

Pyttelite mer verklighetsförankring kanske men inte så mycket mer på ont och gott


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback