FaceTime

Helt fantastiskt med skype, facetime och allt som finns. Att man kan ringa till en kompis utomlands, se denna och betala noll kronor. Annat va det förr när man fick hem telefonräkningen och man kände att det var en bra idé att inte vara hemma för man visste att man hade ringt mobilsamtal från hemtelefonen och      mamma och pappa visste Daniel och Alex nummer så man kunde inte skylla på någon annan.

Ännu längre bak i tiden när man inte hade mobiltelefoner och bestämde träff och när man var där så dök inte personen upp. Att bestämma träff på Torget och så var inte kompisen där som man hade bestämt så man gick till David bagare och använde mynttelegon, ringde hem till kompisen vars föräldrar eller syskon berätta att dom var på väg.

Man gick tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen men då hade kompisen kommit och gått och man fick snällt åka hem, ringa varandra och skälla på att du kom för sent men du hade juh gått, du skulle stannat kvar och väntat yada yada. Ja, det var fina tider.

När pengarna var slut på mobiltelefonen och man kunde skicka fem gratissms om dagen via spray och förvaltade dom väl. Vem var värd ett sms och vem inte.


Från igår. Alex prata och jag poserar.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback