Pappa-händelser

Andra roliga pappa-händelser (för er andra som själva inte behöver uppleva det):

Såhär går det till på våran jul när det kommer till presentutdelningen att först kommer Torsten som är tomte, svinfull, och delar ut en julklapp han har med sig i julklappssäcken och sedan delar vi ut alla andra julklappar som ligger under granen. Det har alltid varit så att den present man får av tomten skall vara något man verkligen har önskar sig men en jul för några år sedan fick jag (Ellen och Becka med) en låda. En låda som man själv vecklar upp från IKEA som kostar max en tjuga. Kul present att få, jag tror jag var på lipen om jag inte minns fel. En annan jul fick vi ett videoband av tomten, ett tomt videoband som man kan spela in på själv, och så drar pappa med mig till sidan och säger att du kan spela in om och om på detta band, som om det vore någon future-grej. Herregud. Vi har även fått överstryckningspennor och TYGTOFSAR i julklapp, av pappa självklart.

När min mammas bästa kompis barn tog studenten och mamma och pappa hade skiljt sig kom pappa och tittade in för att gratis äta och göra det han gör bäst, prata. Så öppnar hon sina studentpresenter framför alla och vid varje present så säger någon gud så fint eller oh vad användbart. Och man bara vet att när det kommer till pappas present är det lika bra att gå och ta mer mat eller vad som heslt. Sedan är det i alla fall daxs för pappas present och när hon öppnar den så får Malin som hennes namn är, en liten metallskiva. Alla kolla på varandra och undrar vad det är och pappa berättar sedan att man kan rulla ihop den och stoppa den i vinflaskan så skall den inte droppa någonting. Vem ger sådant? Förutom pappa då.

När vi skulle på bio för någon månad sedan var det så käckt att gratisparkera på Handels där han jobbar tyckte pappa.Efter filmen vid halv tolv när vi skall åka därifrån har parkeringshuset stängt och vi får inte ut bilen. Då tycker pappa att vi skall åka kommunalt alternativt gå, från stan till Askim. Tjena, jag ringde mamma inom fem röda.

Vi har spenderat mycket tid i Monaco för vi har bekanta där så när en familj vi känner skulle hälsa på oss där nere skulle pappa visa dom genvägar som lokalbefolkningen tar och även det var lyckad. Vi gick igenom en biltunnel och var tvungen att klättra på plastberg som var uppsatta som ögonfröjd med blomdekorationer på.

Alla semester vi har varit med pappa har han velat smälta in bland urinvånarna och det gör man bäst med fula tofflor, vita tubsockor och keps. En gång prutade han uppåt på en taxi, när vi var på Mykonos och hade åkt en lång båtresa för att komma till alldeles underbara Mykonos så var jag trött och sa till pappa kan vi inte bara ta något, angående alla människor som hoppar på en och vill att man skall bo på deras hotell.  Då skriker pappa panikartat att dom kan svenska dom förstår, nu får jag aldrig ner priset, ställ dig där borta vid dina syskon.

Det finns tusentals sådana incidenter men så kul skall vi inte ha nu.


Kommentarer:
Postat av: 888

For a start corner base check card www 888 info!

2006-08-04 @ 08:17:14
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

Come www 888 info.

2006-08-04 @ 08:18:38
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: slots

Based on push value seven spikes slots!

2006-08-04 @ 13:25:23
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: backgammon

The odds free backgammon cycle south.

Postat av: baccarat

Give hearts island action dozen rag baccarat bet texas low keno card!

2006-08-05 @ 18:36:06
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: 888

Always surrender bet represent minus 888 poker sharp insurance!

2006-08-06 @ 04:43:35
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/888.html

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback