Ännu en helg...

 
Ännu en helg, ännu en söndag, ännu en kväll. Dagarna försvinner ur ens almanacka en efter en. ibland för fort och tidvis för långsamt. Vhs jävlas med mig och jag har även märkt till min förfäran att dom flesta högskolor som erbjuder journalistik bara har det erbjudande en gång per år, och självklart inte den halva som jag vill. Kunskap är makt, men den tristess som religions instut. ger mig är en tung börda. Till nästa termin får det bli något annat, något omväxlande, något stort. Krimologi, mänskliga rättigheter eller judaistik (ja, jag vet att jag får fort. är slav under religion med då i studenternas stad LUND!). Våren 2006, då skall pärleporten till alls världens journalistik högskolor och univ. öppnas, bannemej!

Min bäste vän

Gör inget dumt nu, jag är livrädd. Kom hem hel igen, du är min bäste vän.

Tyra Banks

Idag är Tyra Banks på Jay Leno, måste ses! Min kompis Alex sa att han hade läst att när hon har främmande hemma och dom dricker vatten så ställer hon in flaskan och skriver personens namn på den så personen i fråga får dricka samma gamla vatten nästa gång hon kommer, lite snålt för att vara hur rik som helst. Och man skall tro på allt man läser, det är så mycket roligare så.

Priscilla Presley
Imorse såg jag på Oprah när Priscilla och Lisa Marie Presley var med, herregud vad spaklade dom var. Dom såg helt förstörda ut, det var hemskt. Jag är verkligen livrädd för att åldras och som dom, åldras utan någon grace i huvudtaget att jag spaklar på mig en halvliter underlagskräm och sedan fem lager puder. Kolla även in Priscillas läppar, hjälp!

Tog ut löshåret, schamponerade, hade i hårkur och i med löshåret igen, en jävla procedur. Men fint blir det, jag vill ha eget långt hår nu. Har hört att håret växer 1 cm i månaden, trevligt, har några år framför mig då.

Imorgon skall jag till skolan, likaså onsdag eller torsdag och på måndag delas hemtentan ut. Kul kurs, från början till slut, ehmmm.

Hata, hylla, hata.

Jag hatar hatar Idol, upplägget är så otroligt fattigt när dom tar sin lilla mikrofon från en hink på scenen och sjunger några rader till endast pianospel, gaaaah! Sen säger en att hon inte vill jämföras med Aretha Franklin, stor chans. Fame Factory i all ära, faktiskt. Riktig scen, live band, Bert Karlsson, människorna där kan faktiskt spela instrument med och skriver egna låtar.

Såg trailern inför "Floorfiller" imorgon på tv3 då audition är i GÖTEBORG. Personen som visas i trailern som står helt still på scenen i en halv minut till en Michael Jackson låt är min bästa vän Daniels lillebror Niklas, yeaaaah! Han har varit på uttagningen till både Idol i Göteborg och Sundsvall och behöver jag ens tillägga att han inte gick vidare? Nu har han fått sina fifteen minutes of fame.

Och Bosse Ringholm om du nu har sagt att polisen är slö får du stå för det, jag tycker polisen är slö och står för det. Att ta tillbaka någon man sagt går inte, det finns inga felsägningar säger Freud och undrar om jag inte håller med.

Hata hata: Idol, Bosse Ringholm
Hylla: Niklas, Bert Karlsson  
Delad glädje är dubbel glädje

När man kollar runt på andras bloggar så delar alla med sig om sina tips om allt och inget. Jag älskar det, det är som en buffé med tips från alla olika håll och kanter från världen. Musik, mat, resemål, inredning, film, mode, nätshopping, träning, fynd, etc. Delad glädje är dubbel glädje!

Jorane

Jorane
Jag är rädd för att dela med mig, för hon är min. Jorane är det mest bådårande som har nått mina öron, det är så vackert att man är rädd att det skall ta slut. Hennes röst är av sammet och hennes stråkar trollbinder dig. Jorane, ni kan få mig så lätt.  
www.jorane.com

Joranes musik finns med på "I am Dina" soundtracket och jag skulle intre bli förvånad om Dinas musikalitet är baserad på Jorane, men mysteriumet om trailerlåten låter består.

Man får lyssna på alla hennes låtar på hennes hemsida. Hon är en av få som delar med sig av sin konst och talang och inte i första hand tänker på pengar. Jag är kär, you had me at hello.

I am Dina

Jag är inne på www.iamdina.com  och där spelas hela soundtracket av att man bara vistas på sidan och den är hjärtskärande vackert. Hade det soundtracket i mina ägor och har det fort. i källaren i en stor sopsäck med hundratals andra repiga cd-skivor. Kanske dags att inhandla den igen, på cdon har dom det säkerligen. Det finns en låt som spelas på trailern, men inte på soundtracket som jag varit besatt av i år och ändå vet jag lite då som nu om denna låt och ursprung. Ett mysterium som behöver sin Sherlock Holmes.

I am Dina är den mest påkostade filmen i skandinavisk historia någonsin med Maria Bonnevie och Gérard Depardieu i huvudrollerna. Personligen tycker jag om filmen, den gör ont och är vacker, speciellt Maria Bonnevies sexscener. Vilken kvinna! Filmen gick inte överdrivit bra på biograferna men nu får jag ett sug att även inhandla dvd:n. Det får bli när jag får CSN-pengar, vilket är i veckan någongång.

Jag kostar billigt!

Satt och skrev när en propp gick och halva mitt rum stängdes av inkl. min dator. Jag hade valet att antingen väcka mamma, strunta i det eller sätta i min dators elkontakt i ett uttag i min fungerande halva av rummet, gissa själv vad jag gjorde? Tänkte först att jag kunde läsa lite och bläddrade igenom Jenny Dahlbergs "Tjock!" men den var en besvikelse och den var jag tvungen att lägga ut dyra pengar då den inte fanns på pocket. Jag kunde lika gärna gett henne en femtiolapp och sparat oss båda besväret att jag läsa och hon skriva boken.

Har kollat igenom olika journalist utbildningar och sitter och rannsakar mig själv om det är verkligen vad jag kan göra? Inte vad jag vill, utan om jag är kapabel och är/kommer bli så duktig på det att jag kan försörja mig på det. Det finns ett brinnande intresse och förkärlek men är det verkligen nog? Kan jag inte få betalt för skriva min blogg, en krona per rad eller nej en krona per inlägg, jag kostar billigt.


Aktuellt med studierna

Imorgon (idag) är det gruppövning och den är obligatorisk. Däremot tänker jag inte gå och istället gå imorgon på grupp C:s gruppövning. Då går jag på den obligatoriska gruppövningen och behöver inte umgås med min grupp och visa att jag var försent ute med att köpa texthäftena att dom tog slut. Sen att dom på expeditionen inte visste alls hur jag nu skulle göra hör inte hit, det är mitt fel och jag löser problemet såhär. Hemtenta denna gång, hela terminen dessutom med undantag för en 5p möjligtvis. Det är skönt men det ger en så otroligt lite. Nu går jag inte på föreläsningarna för dom är så tråkiga och jag har inte heller köpt litteraturen utan tänker låna dom böcker som finns på biblioteket. Jag är inte bara lat, jag är även så uttråkad. Religion, ett sådant hett och debatterat ämne som religion och nu denna gång religionsbeteende borde inte få vara så här tråkgit, det borde vara olagligt och att föreläsaren mumlar ut varenda ord borde vara likaså.

La dolce vita

La dolce vita

Någon som blogga upp denna bild, med Anita Ekberg klassiska scen från Fontana di Trevi i Rom från filmen "La Dolce Vita". Bloggaren sa att glamourfaktorn var höööööög på denna bild, men jag tycker denna bild på Anita riktigt andas glamour istället:
Anita Ekberg

Den som slänger ett mynt i Fontana di Trevi skall återvända till Rom sägs det. Jag satt där för några år sedan som sur tonåring och kasta in ett mynt och vägrade sedan vara med på kort och sprang till närmsta Benetton butik istället. Min mamma kasta även hon ett mynt där, hon älskar Rom och hennes dröm är att få återvända ditt en gång till i livet. Och det skall jag som god dotter och stor beundrarinna till mamma se till. Beundrarinna låter lite för fattigt för det jag känner för min mor, hon är världens bästa mamma och jag älskar henne mest på hela jorden.

Hej, jag heter wannabe

Nu bloggar jag upp lite omdömen om vad jag tycker är hett, trendigt och inne. Denna person är den nya stilikonen och denna väska är den som alla borde ha. Hej jag heter wannabe och skriver om mode som om mina åsisker om det vore liv eller död. Så köp allt jag sagt och sen please put a bullet in your brain.

"Att vandra i glömskan"Man har ingen annan...

Idag har jag ätit upp mig så nu skulle jag klara av en hel vecka utan någon föda i huvudtaget. Jag känner mig psykiskt stabil för denna uppgift även, skall rena min kropp på gifter nu förutom på alkohol till helgen. Hela kropp och sinne vill ut och behöver gå ut så jag inte blir helt vansinne.

Min kompis, Alex, som om jag inte nämnt honom för skall antagligen till Milano och plugga, så det verkar som om alla får ta hand om sig själva i slutändan. Man har ingen annan än sig själv och din familj till sist, jag antar att tragiskt stämmer. Jag kollar frenetist upp skolor, utbildningar och planerar för ewtt helt nytt liv men första anhalt göra högskoleprovet. Skall börja plugga ord varje dag nu, började igår och idag får bli ett endaste undantag. Sov sött.

Fan, jag kan inte sluta.

Fan! Jag kan inte sluta. Jag stängde av datorn, min alldeles egna söta silvriga laptop men sen kom jag på att jag har en sak till att säga. Det är precis så här det skall vara att blogga, man bara skriver och skriver om saker i sitt liv och vad som berör och irriterar en. Inte skall man blogga upp tusentals bilder på kläder man sett på någon nätbutik man aldrig har råd att köpa och sen lägga upp ännu fler bilder på kändisar som har dom kläderna på sig.

Apropå kläder och utseende så sa en kurskamrat, dock över 50 år, till mig på teologen festen "Anna du har gått upp i vikt under sommaren, det klär dig." Vaaa, vem säger sådant? Jag har inte ens det, vad jag tror. Men vem säger något sådant och leverera det som en komplimang. Det enda som gör det lite okej är att hon är över 50 så hennes primetime har sedan länge varit och att jag misstänker att hon är alkoholist även om jag aldrig sett henne mer berusad än mig själv.

Sicksack visas på 4+ nu, förstår varför dom båda har gått vidare han med kampsports blablabla (jag vet på allvar inte vad dom riktigt håller på med, jag tycker om programmet men vet inte riktigt vad dom gör) tv och hon med trädgårdsinredning, att sy är inte deras grej. Eller kanske att sy sakerna men inte att designa sakerna för dom är inte vackra. Påminner mig om Alex fleschjack/tröja han gjorde i syslöjden någongång i mellanstadiet/tidig högstadiet som var så ful som han på allvar hade på sig. Fast han hade det mer som "hej jag vill vara ful och jag vet om att tröj/jackan är ful" än "fan vad snygg tröj/jacka jag gjort", i alla fall så hoppas jag det.

Jaja, nu sömn.


Märk väl!

Märk väl att jag skriver till er, som om jag hade en publik eller i detta fall ett dussintal flitiga läsare som avgudar vartenda ord mina fingrar knappar fram. Nej, så är det verkligen inte. Jag hoppas att ni kan se mellan fingrarna och hitta den ironi som finns där.

Såg någon som blogga upp bilder om sin resa som om jag uppfattad rätt just nu är i New York, jag vill med. Jag vill leva the American Dream och se alla freaks och äta buffé, bo snuskigt på något äckligt motell som får Formel1 hotellen att framstå som lyx, gå på McDonald’s där och se deras strl på maten. Pröva kläder i strl xxxxxxl, leta kändisar i LA, kolla på studenterna i Boston, uppleva vischan och kanske till och med gå med i en sekt. Allt som behövs är visum, pengar och reskompis. Mest av allt pengar, sen ordnar sig allt annat.

Ser att jag nästan upptar varenda "senaste inläggen", jag är het, jag är unstopable!

Håller ni fort. andan?

Ni som undrar om min uppsvällning beror på menstruation eller på att jag håller på att äta ihjäl mig kan jag meddela er att det var menstruation. Så ni kan andas nu.

Efter jag passat barnen åkte jag och mamma som hämtade mig (men jag sa att jag kunde gå hem faktiskt, och menade det halvt den här gången) till närmaste mack och köpte tamponger för 40 kr, rena rama rånet. Men den debatten som någon feminist (antar jag?) Om att man skulle sänka priserna på sådana varor som trosskydd och tamponger för det är inget vi kvinnor kan hjälpa och det kostar mycket tycker jag är larvig. Jag undrar hur mycket du blöder, flera liter om dygnet så du måste avverka flera megasize trosskydds paket i timmen? Herregud, så mycket kostar det inte om man köper det i vanliga affären eller vara inte på Överskottsbolaget. Skall inte då man få avdrag på rakhyvlar? Och skall inte vi kvinnor i sådana fall också få det? Och när vi ändå är i gång skall inte alla få avdrag på allting? Nej jag är inte feminist, jag är för jämställdhet men att prata om feminism är elitiskt. Det var någon som förklara detta så jäkla bra i en intervju för något år sedan, nu skulle jag haft den på lager.

Skall sova nu, är trött och utan sömnpiller.


Snygg, sexig, singel? Och skriver du bra?

Inte för att detta skall vara någon förmedlingssajt men vore det verkligen så hemskt om människor hade en litenliten bild på sig så man kan få se vem som har skrivit texterna som man läser och antagligen retar sig på men det kanske finns en liten chans att man någongång skulle uppskatta någons text. Sannoliken att personen då är döful, inte har någon bild eller är av det kön du inte attraheras av är vattentätt.


Om du gör detta tycker inte Alex om dig:

Om du gör detta tycker inte Alex om dig:
snyter dig och sedan stoppar tillbaka näsduken i fickan, blöder näsblod, har en godispåse som bara du och ingen annan får smaka på som sedan vecklas fint ihop och läggs i fickan, tycker illa om tjockisar, är djurplågare, äter torr mat utan sås, otrevliga busschaufförer (visa respekt!), när det snålas med glassen till McFlurryn, översittarvakter, rökare, rökarrummet för lärarna på Hovåsskolan, om du sätter cocosbollen på coca-colaburken, tycker om The Rasmus.

En hylling till Alex som är min bästa vän och som tvingade mig sätta mig längst bak i bussen en gång helt när jag blödde näsblod. Efter ett tag så närmade han sig mig men kom aldrig närmare än tre rader med stolar.

Tycker antagligen inte om dig:

Tycker antagligen inte om dig om dessa ord eller meningar finns med i ditt vokabulär: svettigt, american psycho är den bästa film jag sett, grymt drag, flow, stekigt, jag var såååå jävla full, hon/han/det är fresht, chilla.

Min spännande lördags vana

Varit och passat barn ikväll som har börjar bli till en lördags vana. Fick 400 kr idag, och då kom jag dit klockan sex och gick vid en halv tre. Pengar är verkligen guld värt och som fattig student skall man nite vara kräsen men 400 kr känns lite väl torrt när man ser "Connisseur" ligga bland tidningshögarna. Och vilka tidningshögar, barnen kan använda dom när dom bygger kojor som cemenetväggar och nu kojor har sådant?

Imorgon skall jag äta ElMaco med vaniljshake och mumsmums, det vattnas i munnen på mig. Jag är en sådan finsmakare.

Nattips:
Roisin Murphy - If we're in LOVEEngelska

Jag glömde nog det viktigaste av allt. ENGELSKAN, jag måste plugga eller bo i engelsk/amerikansk miljö. För en så stor internationell stjärna jag tänker bli, med min grävande journalistik måste jag kunna ta mig an världen på mer än ett språk. Märk av en gnutta ironi och resten som faktiskt är mina planer/drömmar.

Mina systrar

Mina systrar

Mina systrar, en som gömmer sig och en som inte gömmer sig. Becka och Ellen mitt herrskap, och jag måste tillägga att bilden gör dom ingen rättvisa. Älskar er!

Inom snar framtid

Håller på att kolla runt på nya kurser och program att läsa. Skulle kunna stå ut att vara på den religionsvetenskapliga institutionen till våren, i allafall i Göteborg. I Lund skulle man bli så omgiven av glada studenter att man skulle klara av att vara i en total asocial om dagarna för att gtå ut och dricka öl (vitt vin) på kvällarna och träffa nytt folk.  Det är så tråkigt i Göteborg på föreläsningarna och jag är så ensam, men framförallt så är det faktiskt tråkigt. Jag kollar på Lund, folkhögskolor och college i USA. Om det skulle bli en folkhögskola bor man på ett internat och då skulle jag tvinga ditt mig mamma, pappa, syskon och kompisar varje helg. Undrar hur dom andra skulle tänka om en när föräldrarna är där och springer varje helg. Jag är snart 20 år och känner mig som ett litet barn. Hade jag haft en hemsk mamma hade jag längtat över att flytta, nu när jag har världens bästa mamma så vågar jag inte lämna mammas trygga och varma famn. Jag är så privilegierad att det nu talar mot min nackdel. Har man inget att klaga på så verkar det sig som om man lyckas ändå.Mina kursalternativ jag tänker över är judaistik, mänskliga rättigheter, terror in the name of god, juridik (folkrätt), jouralistik programmet och journalistik prog. med inriktning religionvetenskap.

Nostalgi

Ser på bilder från andras student. När man kan följa hela segertåget från mösspåtagning några dar innan till en lyckad studentfest. Min student innehåll inget sådant, för det första hade vi ingen mösspåtagning. Hallå, jag gick på Frölunda, där hade man inget gulligull eller traditioner. Elevrådetskassan blev stulen när vi skulle använda pengarna till en Nobelmiddag, så mycket för traditioner. Pengarna användes säkerligen till korruption för när Nobelmiddag trots allt blev av fick varken jag eller Alex "årets roligaste" som vi båda kallt hade förväntat oss.

Min studentdag var okej, att åka runt med lastbilen runt på Avenyn upp och ner och upp och sedan hem igen var roligast. Kände dock ingen stolthet över mina betyg så jag stod inte och skrek "fy fan vad vi är bäst", vi skrek istället "10.0" för det var väl det vi snitta i genomsnitt med en Mikael som drog ner snittet avsevärt, tyvärr, men sanningen gör ont.

Vi hade inga finfina traditioner som dom på Samskolan eller Rudebeck hade, vi fick skinn på näsan istället. Att sitta på en herrgård och berätta om hur traditionerna var när dom tog studenten för sina barnbarn finns inte på min meritlista. Jag blir helt galen, vill slita av det lilla håret jag ha kvar när jag hör folk/människor/bekanta som man känner, berätta om deras skolgång och sammanhållning. Måste man hålla handen och ta samma buss och känna sådan gemenskap när man går i gymnasiet. Är det verkligen livsviktigt? Människor som går från ett liv på Hovåsskolan från låg- till högstadiet och sedan direkt till Sam kommer aldrig i kontakt med den verkliga världen, den som vi andra lever i. Okej för att dom barnen jag passar i Hovås är relativt unga men när dom frågar mig om jag har pool och sedan om jag har eget rum, och innan jag ens hunnit svara så säger dom själva "ja, såklart du har”. Dom vet inte bättre, dom har inte upplevt något annat. Det är som när jag var 4 år och trodde att krig höll på i två max tre dagar.


Courtney Love

Courtney Love

Hello....Courtney. You look nice, have you lost some weight?
Filmer och tavla

Vi tog vägen om videobutiken och dom hade laddat med nya "gamla" hyrfilmer som skulle säljas ut. Sex st för 100 kr och valet blev:
Frinelli
The War
Michael Collins
Det Nya Landet
Elisabeth
Djävul I En Blå Klänning


Gjorde en "tavla" till Daniel idag med hans favorit modell så vitt som jag vet, Mini Anden, hoppas den pryder din vägg och när jag kommer hem till dig nästa gång skall den banne med det.Ego Girl av Carolina Gynning

Förra helgen, när jag passade barn så läste jag Ego Girl av Carolina Gynning. Hennes självbiografi om hennes liv dalar och toppar. Jag läste den efter att jag både läst Barbapapa och någonannan barnbok för barnen så dom låg och sov, så jag gör mig allt förtjänt av mina pengar. Boken var underhållande och lättläst, för lättläst. Jag vill kunna längta efter en bok, att ta upp tråden där man sluta och få veta mer och mer om bokens innehåll. Denna boks tråd hann ta slut på två timmar. Visst var den underhållande läsning, speciellt den om Oliver de Paris och om hennes ätstörningar, men lite för lättläst. Inte för att hon någonsin har gett intrycket av att hennes bok skall vara någon hjärngymnastik. Mumman av kardemumman är att lättläst eller inte lättläst bok så är Carolina Gynning väldigt älskbar.


Lite om ingenting och allt

Jag håller på att svälla upp, min omkrets runt midjan blir bara större och större. Jag är en ballong som aldrig spricker, hjälp mig, snälla låt det vara menstruationen (skulle aldrig skriva mens, det låter alldeles för verkligt, kroppsligt och ja äckligt). 

Var i stan igår och handlade välbehövda koftor. En mörkröd, mossgrön och senapsgul. Hela bedårande allihop och stickiga med för den delen. Funderade på om jag skulle köpa i den här strl jag köpte eller en mindre och tog sen den större och det första jag får höra när jag kommer hem är mamma som säger "är den inte lite liten". Vissa ändra sig aldrig. Mamma säger alltid att allting är för litet och jag försöker alltid köpa för små strl för jag är helt besatt i strl. Köper jag en xs i något så innebär det att jag är smal även om jag inte kan stänga tröjan/byxan/dragkedjan till kjolen. Fast har man en kjol med dragkedja så är det bäst för alla om den inte går att stängas, gud så hemskt.

Har köpt nytt hår, ja jag använder extensions. Annars är mitt hår lika kort som andras bebishår. Istället för att limma håret så använder jag spännen så hallelujah, nu sliter det inte på håret. Så medan jag har långt fejk hår, så kan mitt hår växa och till sist om några år ersätta mitt långa fejk hår till mitt egna långa hår.

Skall passa barn imorgon, tredje lördagen i rad och det gör mig inte mycket. Julia är bedårande och Agnes och Saga är självgående. Man läser lite sagor, leker lite, gör enkel mat, kollar på en film, nattar dom och tjänar pengar (sen ett år efter läser jag detta och tänker vem fan är Agnes hon heter juh Alice).

Skall iväg till Alex ikväll och dagens höjdpunkt är dom nya popcorn vi skall pröva på ikväll. Ta det lugnt, ni kan andas, popcorn är självklart inte den ända vi skall äta.

...

Jag är alldeles för upprymd, uppspelt och alldeles matt på att sova. Har storslagna planer på att flytta till Lund vid årsskiftet för att studera judaistik och mänskliga rättigheter. Det jag läser nu finner jag knappt ord för, även om tristess används oftast. Jag vill lära mig, jag vill lära mig, men då måste det i alla fall vara en gnutta intressant. Vill få med mig Alex, vad skulle han kunna läsa/göra där?

En vän till familjen är föreläsare för Livshisotria och minne, och dom har några plaster kvar. Kanske skall ringa och fråga om man får plats. Är det någon som vet hur många poäng man får läsa max per termin?

Shopping på asos.com

Handlar lite smått och gott på www.asos.com nu. Fick mina CSN pengar idag och vips så är 4000 kr slut innan jag ens märkt av dom. Köpte ett vinäger och olja set till mamma från Alessi och sen var jag tvungen att köpa lite böcker och sådant. Funderar starkt på att gå och köpa en pizza och tröstäta. Köpte i allafall det här: ett par örhängen, en väska och två knitwear i svart och brunt.

Knitwear, asosVäska, asosÖrhängen, asos


Imorgon är det teologen fest

Imorgon är det teologen fest och jag är spänd av förväntan på hur dom nya a-kursarna ser ut. Gärna gärna söta, icke-kristna och framförallt ROLIGA killar i alla åldrar. I fredags började studierna (låter sååå vuxet) igen och utan Jossie som flytt till Stockholm och till min förvåning utan Dani, och hon hade inte ens sagt till. Jag satt utanför salen och kollade omkring och kände mig vilsen och såg bara ansikten som jag kände igen men inte ville känna igen. Efter tio minuter på föreläsningen kom Svante instaplandes luktandes bakfylla, tack för att han aldrig ändrar sig och nu kände jag mig inte lika hjälplöst ensam. Det är bara skola och jag är som sagt inte där för att få vänner som jag så charmigt sa första dagen förra terminen när man hade parats ihop i grupper om sex som skulle äta med varandra. Gick längs avenyn med en kille som var ny i tisdags och berättade hur hemskt allt var, tror jag skrämde upp honom mer än vad jag hade tänkt. Jag ville bara visa en målande bild av min och nu även hans vardagar på teologen. Långa tråkiiiiiiga föreläsningar som då och då byts ut till ännu tråkigare gruppövningar där man sitter och kluddar i sitt block. Men jag sa i alla fall att det var hyfsat enkelt att kara av tentorna och att det inte skulle bli något problem om han inte vore hjärndöd, så jag antar om han kuggar så är det inte till mig han berättar det för, oj.


Stockholm Boogie

Länken här går till trailern för Stockholm Boogie som kommer på tapeten (öööh biografen)  den 28 oktober. Min ljuvliga kusin är med i den och även om hela min släkt (på pappas sida får jag väl tillägga) är ett enda rörigt garnnystan med en massa känslor så känner jag starkt med min släkt. Speciellt med mammas syster Ullas familj (framförallt Elsa, så hej Elsa) och pappas syster Helen som har Erica och min helt bedårande prinsessa Renajda som är adopterad från Tanzania.

 
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?d=40596&a=441109 .

Jag är hemlig och otroligt listig, jag har en annan blogg. En hemlig blogg där jag spyr ut en massa dystra sanninger om mitt liv, en blogg som finns men är lika hemlig som mina känslor är.

Dagens låt: Björk - Bachelorette