Ännu (ännu) en gång...

Resten av mina dvds från ginza.se har kommit så nu är jag helnöjd. Svängde dessutom förbi Always idag och köpte några begagnade hyrfilmer för en guldpeng.

(Ännu en gång skriver jag detta) ännu en helg har kommit och passerat och den var som vanligt underhållande på ett rätt så ytligt sätt, dyr (för en fattig studenstka) och och precis som alla andra helger har varit den här månaden och som nästa helg antaligen kommer se ut. Avslutat båda helgerna å Park Lane och därefter med världens godaste grillade macka på 7 Eleven och coca-cola (som jag imorse råkade spilla ut över hela mig).

Bakfullångesten var inte lika påtalig denna helg så jag antar att jag skött mig rätt hyggligt.

Nu blir det film med Sofia Coppola.

Heja cdon.se!

Heja cdon.se mina dvds därifrån har redan kommit men däremot så väntar jag på dom från ginza.se.

Tror närmare bestämt att jag har feber även om ingen tror mig och bara kallar mig vekling och skrattar bort det.

Skall ut imorgon och på lördag, har inget bättre för mig även om min ekonomi har en helt annan åsikt kan jag tänka mig. Känner att jag håller på att mjölka ut det som går av Göteborgs nattliv på Avenyn och skall nog snart vidga mina syner. Gärna med Svante men han är fastspikad vid Chalmers bar verkar det som. Snart teologen-vårfest, vet bara inte riktigt när. Förra årets fest var riktig trevlig och livad, även om man kan tro annat.

Skall ta mig till stan  imorgon för att gå lilla shoppongrundan (mat, några butiker, Systemet och sedan hem). Puss och hej!

Jag föll för frestelsen...

Jag erkänner jag har ingen karaktär men det är inget nytt. Köpte lite dvds och får helt enkelt stå över en utekväll någon gång inom snar framtid eller om några månader. Köpte bland annat Kids, Riket, A Home at the end of the World, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Jane Doe, Lost in translation, Life and death of Peter Sellers, We don't live here anymore och Virgin Suicides. Men dom var på rea så jag har inte fått fnatt. Om jag får betalt imorgon skall jag gå förbi Always och se om jag hittar något i fyndhörnan.

Jag borde nog bli religiös...

Vem är det som är dumast den religiösa lyckliga eller individen somn försöker finna alla saninngar och inte hittar en enda och förblir olycklig, deprimerad och tappad. Jag skall gå och bli religiös...

It takes a fool to remain the same...

Jag är lite smått kär i The Ark, synd bara att dom har utseendet emot sig.

Jag har dessutom klarat av alla mina tentor och måste i alla fall nästa vecka skicka iväg ett mail och säga att jag vill göra en till och veckan därefter gärna den sista och sedan har jag sommarlov som kommer innehålla sol (vill jag hoppas), jobb (som kommer komma till mig och inte jag till dne, ge mig jobb!!!), tristess (men allra högsta sannolikhet) och överkonsumering av dåliga såpor som klassikern "Våra bästa år".

Okej, jag bloggar knappt längre...

Okej, jag bloggar knappt inget längre men jag antar att det inte är en endaste själ där ute som fäller en tår för det. Jag har bytt ut min filmkonsumtion mot utekvällar och färgglada drinkar (har alltid velat skriva "färgglada drinkar" men jag drinkar alltid bara samma gamla vanlig och den är gul/grå). Sitter och dräglar över alla dvds till alldeles förträffliga priser på cdon.se men det är bara att priotera. Film eller utekvällar? Kultur (ja jag vill gärna tro att jag blir mer kultuverade av att se på film) eller dagen-efter-ångest? Svaret borde vara självklart men jag har alltid omedvetet medvetandes tvärtom om allt som har med logik att göra så jag går ut istället och jag lovar ångesten kommer alltid dagen efter eller så fort jag börjar nyktra till. Jag är så tappad att ord inte finns till men jag klagar inte (jo det gör jag fanimej!) men jag lägger mycket pengar (för att vara student) för att bli gubbfull och kyssa någon vilsen själ (fast det är egentligen jag som är mest vilsen). Jag saknar dig Alex, jag är en sådan sellout som skricker ut sådant men jag gör verkligen det. Har börjat på en bok, en riktig best-seller till och med om jag själv för säga. Men sen så har jag ingen verklighetsuppfattning. Var ute onsdag, fredag och lördag och hoppas på en helkväll till nästa helg. Såhär om vardagarna är ångesten enorm, vardagen hinner ikapp en och det enda som räddar mig är min kära Atarax. Däremot har jag upptäckt en biverkning på gott och ont, jag drömmer mardrömmar varenda natt. Livliga sådana och jag kommer ihåg allt och kan inte skilja på verklighet och dröm när jag vaknar kallsvettig men igår natt fick jag ha sex med P. Diddy  (mardröm eller inte?) i alla fall och alla kvällar där innan har jag varit på väg till gaskammaren.Hamsterhjul!


Högskoleprov i lördags i en lokal full med främlingar (eller en gammal högstadieskolkamrat som knappt hälsa och jag som var så trevlig mot alla (vill jag minnas)). Annat var det på den gamla goda tiden (för 1,5 år sedan) när det var rena rama reunion när man gjorde provet (ja, allt var faktiskt mycket bättre förr).

Var bjuden på tjejmiddag hos Anna & Lisa (jag åt en sådan himmelsk Cheesecake, hann avslöja allt pinsamt jag varit med om dom två senaste åren för människor jag inte träffat på länge och bjuda in mig själv på Annas lillasysters studentmottagning) på kvällen och där efter bar det iväg in till stan. Mötte upp min vapendragare Daniel (ingen lördag utan Daniel). Till sist hamna vi på Parkan efter att Daniel slängt sin jacka i buskarna för vi inte orkade stå i kö utan gick bara rakt in som vi varit där innan. Dagen efter så märkte Daniel att han hade tappat bort sin pappas bilnycklar under kvällen och lyckades även på vägen ner till mig (där bilen stod parkerad )att slarva bort reservnycklarna, haha. Jag, mamma och Daniel var på skattjakt och letade i buskarna men såg inga nyklar, eller Daniels foder från jackan som någon hade tagit (Daniel skrek när han hade upptäckt att fodret var borta ”att någon har tagit min minkpäls”, haha).


Nu väntar jag på nästa helg, nästa upptåg och nästa dagen-efter-ångest (hamsterhjul!).