Hur mycket känslor vill du att din kille skall visa?

Dominique

Dominique, Dominique, Dominque, lilla Dominique

Läste på hennes blogg där hon svarat på en massa frågor och detta svar är i särklass det mest komiska

"Hur mycket känslor ska en kille visa?

killen ska vara svart sjuk, överbeskyddade... tur jag har haft för min kille är sån :)"

Någon mer som inte riktigt tror att det var just sådana känslor frågan syfta på.

http://blogg.aftonbladet.se/81/


Gregory Peck

Kärt barn har många namn sägs det, det har även ord med negativa klang. Jag har mått peck på sistonde, peck, dåligt, ledsen, arg, förbannad, deppad, etc etc. Och så har jag tappat bort min iPod.

Igår började vi en nya kurs, mediekunskap, och dum som jag är trodde jag att det var det som skulle läras ut på föreläsningen. ite matnyttig information som kompletterar kurslitteraturen men icke. Föga imponerad och destu mer förvånad blev jag när jag märkte att min föreläsare trodde det att våran föreläsningssal var en 20 kronor ölen pub men dåliga stand up komik. Hon drog skämt, med information (inom om mediekunskap utan) om när hon är född, vad som hände med hennes  föräldrars grannar, namnsdagar med fler som varvades med 1% information om mediekunskap. Sen får alla andra tycka precis tvärtom men detta är min åsikt jag håller fast vid.

Sen när vi skulle sluta sprang några stolpskott från tria in med bandspelare på och skulle berätta om ett erbjudande man inte kunde motstå (lite Gudfadern feeling).

Nalle Knutsson

Nalle Knutsson

Roligast idag var bilfärden hem med Fredrik då vi prata om mannen, myten, galningen Nalle Knutsson. Och så slänger vi ödmjuk världsstjärna som går runt och hälsar på folk när han sjunger "vill du se en stjärna, se på mig" på det.

Dummare än dummast

Tur att jag kolla igenom schemat än gång till, annars hade jag varit två timmar än utsatt tod och så kul skall vi inte ha det. Nu har (tyvärr, skall tilläggas) massa extra tid att ödsla/slösa på min tenta.

Tentor i massor

Klockan är snart ett och jag kommer inte få en blund inatt. Min hemtenta i judendom skall in imorgon och klockan nio skall jag vara föreläsning så under desssa timmar emellan skall jag få hemtentan klar och ivägskickad. Har partajat tors-fre-lör så jag får egentligen skulle mig själv för att jag skjutit upp tentagörat ända tills nu men jag gör inte det. Det var krångligare än vad jag först trodde så tentan lurade mig och inte tvärtom.

I torsdags var det tenta i första delkursem i medie- och kommunikationsvetenskap, utan att våga säga för mycket (jag har inte fått resultatet ännu), vså var det den lättaste tentan jag någonsin gjort. En gymnasietenta som var baserad på fler sidor att läsa. Det var en två uppgifter som INTE var på tidigare tentorna som man kunnat om man velat skriva ut. Nej, jag är inte orolig över resultatet alls. Värre är det med denna och filmvetenskap tenta jag ännu inte fått svar på.

Min moster gifte sig i helgen, det var ett smygbröllop som inte ens var ett bröllop utan dom gifte sig borgligt (bröllop är för mig synonymt med vit klänning, hemsk tärnklännigar, blomsterbukett som skall kastas och en brudgum som är så snorfull som somnar innan han får sitt i sänghalmen. Kanske inte så ni ser på bröllop men det är min bild av denna romantiska ceremoni) så vi var ute och åt mat och sen träffa jag Daniel & co i lördags.

Guds gåva

Har tentan imorgon klockan nio prick på morgonen och tänkte därmed vara en skicklig taktiker och somna vid en tio för att vara utvilad och klar i skalen imorgon. Här sitter jag, snart klockan två som kommer bli tre fyra fem, och lyssnar på min judika husgud Matisyahu.

Efter tentan skall jag iväg och färga min utväxt, den är under all kritik, flera cm lång och får mig att se ut som en mer rysk prostituerad än vad jag vanligtvis brukar göra. Sedan hade jag tänkt att gå (läs köpa) något fint att ha min kropp, mina öron, mitt hår och ansikte och på kvälln skall jag träffa Challe. Kan bli en hur trevlig dom som helst om tentan går bra. Men det skall nog inte vara några problem alls säger jag jag timmarna före kaxigt. Jag kommer i alla fall inte deppa ihop om det inte går vägen, sådan är jag inte, det går alltid fler tåg.

Prata med Alex idag och han berätta att han jobbar varje dag nu och idag hade han intjänat 50 000:- så nästa gång ringer du mig.

Jag tror jag hatar alla bloggar jag läser, eller personerna bakom dom, förutom ett fåtal ynka. Dessa fåtal ynka går att räkna på ena handen, Moderniteter, Yenny (kanske lite otippat), Moralkaka, Grabe (fast du skriver inte längre) och Dominiques blogg (man kan inte hata en människa som klarar av att stava fel på varenda ord).

Det där med känslor och kärlek är knas, så mycket har jag kommit fram till under mina 21 på denna jord. Finns bara två sätt att inte bli sårad, ha inte göra med nån eller ha och göra med alla.

Lite lösa tankar om allt och inget, mest inget.


Saknar dig

Saknar dig

Saknar dig min (bästbästa) vän.

Förresten ringde Amela mig igår och frågade hur du hade det. Är du hemma inom tre veckor skall vi ut och fira hennes födelsedag bara så du vet och då kanske du skall köpa något till födelsedagsbarnet för omväxlings skull.

Ny dag, ny låt

Cold War Kids - Hang Me Up To Dry

Richard von Fåntratt

Richard von Fåntratt

Han är säkert världens trevligaste människa men jag kan inte annat än att älska att hata honom.

http://richardvonmingel.blogspot.com:

"Min blogg kommer göra en nysatsning och därmed nytt utseende och ny adress.

Kolla titt som tätt här så dyker den upp när du minst anar det.

Den ska vara med och konkurrera om årets blogg 2007.

Fyndiga texter, egentagna bilder ute i mingeldjungeln och lite annat smått och gott. Jag sparar alla mina floridabilder till den dagen också.

Det blir inte allt för lång väntetid.. I promise!

/Richard"

"I'm Horatio Caine, and this much I know. At CSI Miami we never Close."

Horatio Cane

Horatio Cane (David Caurso) är som Chuck Norris utan kultstatusen (och en egen workout-maskin som säljs på TV-Shop).

Maskeradbröllop

Maskeradbröllop

Jag har aldrig hört talas om det eller hört någon som varit på ett men vid påsk skall jag och Alex på hans mammas maskeradbröllop vilket kan sluta hur som helst. Jag skall hålla mig i skinnet och sköta mig men jag inte tala för alla andra.

Min framtid

Min närmaste framtid ser inte alls speciellt rolig ut. Jag skall tentaplugga frams till på torsdag då tentan är (så ingen idé att fortsätta med det sen) och sen skall det väl klämmas in en eftertenta-utgång. Dagen efter måste jag börja (eller avsluta) min hemtenta i judendom, tre tentor (lämnade in min tenta om det amerikanske genresystemet senast nu i fredags) på två veckor är inte dåligt.

För övrigt, vilket jag glömt nämna, har jag fått tillbaka min plånbok och pass. Det upphittades på Parkan, eller jag snarare tror att jag kan ha glömt den vid gaderobsbänken och helt enkelt gått ifrån den och så har någon vänlig själ uppmärksammat detta och lämnat in den.

Anna Hibbs

Anna Hibbs

Såg att Anna Hibbs börjat blogga på starlounge.com. Som Petter säger det går bra nu (tror personligen att alla från 3-93 har citerat Petter och i alla fall 99% av oss skämts av att göra det, men det passar sig så bra i alla situationer), Göteborgstösen stiger i bloggraderna och lycka till. Jag skall fortsätta följa dina äventyr där (om du slutar med din personliga blogg
http://starlingdarling.blogg.se dvs) och hoppas att springa på dig ute nästa gång du är i Göteborg (ni vet jag är tjenis med en framtida bloggkändis, coolers).

Clarity

Idag (har) var det tänkt att jag och Fredrik skulle tokplugga till tentan på torsdag. Det slutade i att vi prata konstant istället om allt förutom om medie- och kommunikation (vi skvallra och det är kommunikation om något, interpersonell kommunikation. Är lika beläst som en gymnasiestudent efter en 50p kurs i ettan). I alla fall fick jag åka Fredrik-bil både dit och hem och det tackar jag ödmjukast för.

Fredagen spenderade jag vrålsjuk (om det finns något som heter så) i min säng med isglass och konstant ropandes in till mamma i vardagsrummet för jag ville att hon skulle komma in och bekräfta min livshotande sjukdom. Jag hade nästan nästan feber och var förkyld, då är man vrålsjuk. Jag mådde i alla fall som jag förtjäna, fan ta karma.

I lördags var jag på 50års fest för min faster, det var visst överraskningsfest vilket jag inte visste om (hade jag vetat det hade min överraskning varit att jag inte var där, jag trodde hon förvänta sig att jag skulle komma och att jag skulle vara kvällens höjdpunkt. Nej men skämtosidå självklart ville jag vara där speciellt när vissa delar av släkten läser bloggen). Det var i alla fall riktigt trevligt, god mat, släkt man inte sett på år och dar (och då menar jag år och dar, även nya tillskott) och min faster blev så rörd när hon såg släkten och vännerna att när hon grät så grät även jag som en bebis, på sant. Senare grät jag igen när hennes största, Magnus, höll tal. Jag är en cry baby.

Jag åkte in till stan sedan på kvällen och mötte sötnöt (inte sötnos utan sötnöt, även om hon är en sötnos med. Jag tycker sötnöt låter gulligare) Challe och Kitty och vi begav oss till Parkan (och jag fick kyssas, men jag är inte är inte den som kiss and tell) och något jag trodde skulle bli en tidig kväll sluta fem på Park (för McDonalds var stängt när vi gick förbi och då var jag nära på att gråta igen, fyllematen är halva utekvällen tså acka Gud för Kebabhouse).

Bara för att stressa alla medie- och kommunikationsstudenter så vill jag meddela att jag har ett väl godkänt i sikte på tentan. Eller jag menar, det är inte omjöligt och det är det när jag väl tänker efter inte ett underkänt heller.

Fergie

Fergie - Glamorous, är riktigt bra även om hon ser ut som en transa. Trannylicious


Pimps and hos party

Pimps and hos party

Hitta den här bilden på ybf.blogspot.com med underrubriken:

"Shaq clearly thought this was a pimps and hos party."

Hahahah...

Ben & Felicity

Ben & Felicity

Jag är kär i Ben. Och Felicity. Jag är kär i Ben & Felicity och jag är en sån tönt som vill att dom skall leva lyckliga i alla deras dar, i serien och utanför, även om serien spelades in för miljontals år sedan och jag vet att hon redan har en pojkvän i det där verkliga livet. Puh....lång okorret mening men jag fick min mening sagd.

Allgot och Villgot forts.

Var i stan igår och på Nordstan när Allgot och Villgot uppträdde för en publik som var på högst 25 personer inkl mig själv. Jag gick förbi (och stannade till ett tag) och hörde hur dom försökte få med publiken och skrek "hur mår ni", varpå publiken mumlade fran ett "mmm". Inte tacksant att uppträda på Nordstan alla gånger, på Liseberg var dom superstars. Vet inte hur många gånger jag har förbannat mig  själv för att jag inte vågade gå fram på scenen och vinna kassettband och t-shirts där dom prydde när jag var och kollade på dom på Liserbeg (när jag var liiiten skall tilläggas).


I Nordstan igår stod mannen, myten, legenden med bandspelaren, mikrofonen och munspelet som står och sjunger och uppträder i sin ensamhet i ett hörn. Han finner man under kategorin "löst folk", coolers löst folk.

Gitarrmongot

Saknar även gitarrmongot (som har en film döpt efter honom) som uppträdde utanför McDonalds i Nordstan förut titt som tätt. Jag stannade alltid och lyssnade på honom, önskade "kicking your eyeballs kicking your eyeballs, motherfuckers motherfuckers"  (han ville dock aldrig sjunga den vid jultider, det kunde störa julstämningen för de som var ute och handla julklappar) och gav honom en liten peng. Kom tillbaka!
 
I alla fall hitta jag en tunika/klänning som alla andra fjortisar använder och som jag redan har i fyra färger, mina favorite örhängen i silver som jag hade ett par av innan som gick sönder och diverse onyttigheter.

Girls of the Playboy Mansion

Girls of the Playboy Mansion

Här kan man köpa Holly (på hennes myspace har hon gjort ett Sex and the City-text och hon blev ivsst Charlotte, det tror jag hur mycket jag vill på), Bridget och Kendra som bobbleheads:

http://online.cmgww.com/hmstore/sclist.asp


Allgot & Villgot

Allgot & Villgot

Idag är det party på Nordstan. Hade tänkt att ta en liten trip in till stan idag (om några timmar snarare sagt) och skulle kolla Nordstans öppettider. Då kan man i brist på annat innan Kungsgatan och Avenyns affärer öppnar strossa omkring där och vara tjenis med alkoholister och annat löst folk (som han som ser ut som en blandning av svärmorsdrömtönt/seriemördare som gick runt och sa att Jeus älskade en, nu säljer han Faktum utanför Åhlens så Jesus verkar inte vara så kärleksfull som han än gång trodde). Skulle som sagt kolla upp öppettiderna och gick in på Nordstans hemsida och såg att idag uppträder Allgot & Villgot, party party! Jag trodde inte att dom fanns längre men det verkar dom som sagt göra, e ni mé?

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot

Det har vartit Jean-Luc Godard (den franska nya vågen, det lönar sig att läsa filmvetenkap ibland briljerar jag med mina kunskaper) marathon ikväll på SVT (kanal 1) och att Brigitte Bardot är med i en av filmerna som visades ("Föraktet") är skäl nog att sitta bänkat från halv tolv till halv fem på morgonen.

What goes around comes around

Justin

Karma will kill you har fått en mer bokstavlig innebörd,  Justin Timberlake - What goes around comes around:

http://www.youtube.com/watch?v=S2n1_h3Bvt0 (jag är old school och har fortfarande inte lyckats fundera ut hur man länkar snyggare eller ännu bättre, laddar upp youtube filerna på sin egna blogg, old school är tuffare och jag är tuff).


Plånbok på vift

Jag söp bort min plånbok igår, jag var verkligen kanoners (som är mitt ord för kanonfull). 21 år och kanoners, 21 år och pinsam. Fick i alla fall med mig mitt kort, men passet (har inte skaffat mig ett leg ännu vilket jag får äta upp nu, hur skall jag hinna på mitt pass alt. leg till den 22:e då jag har tenta?), kåravgiftslapp där det står att jag betalt (samma där, behövs även den på tentan), lite pengar, lånekort (och jag skaffa mig ett nytt förra veckan), osv är borta med vinden.

Var inne på Parkans hemsida för leta upp ett telefonnummer man kan ringa och se om dom har en plånbok på vift och snubbla över denna "intervju":

"Hallå Magnus, du chefar på Park Lane, vi tänkte ställa några snabba frågor.
- Javisst, kör på bara.

Vad har ni för åldersgräns på klubben?
 - Det är faktiskt lite olika, fredagar är runt 22, lördag runt 25 och söndagar är restaurangfolkets stora partydag.


Vadå runt? Har ni ingen bestämd ålder?
 - Joo, men ändå inte… vi gillar att ha en rolig mix av olika gäster.


Hur menar du då?
 - Jo, om vi är stenhårda på 25 år en lördag kväll och det kommer en kille som är 24 med rosa kaninöron, dykardräkt och simfötter så vill vi absolut att detta sköna original kommer in. En sådan snubbe får man bara inte missa!


Okey jag förstår. Tubsockor i bruna sandaler då?
 - Nää, det är ju inte riktigt lika upphetsande och spännande.

Men tjejer med stora bröst brukar väl aldrig ha några problem att få komma in?
 - Stora bröst, mus-kort kjol och höga klackar är självklara.. (skratt) …men skämt och sido, vi vill naturligtvis att gäster skall ha klätt upp sig lite när dom besöker oss. Man har mycket lättare att komma in när vakten ser att gästen faktiskt brytt sig lite för att ha en trevlig och rolig kväll i Nöjes-Göteborg.

Så att komma direkt från jobbet på bilverkstaden är ingen bra idé?
- Helt rätt!

Vip-kort och stamgäster, hur gör ni där?
 - Vip-kort och dom gäster som vi känner igen som bra och trevliga har förtur.


Är det dyrt att gå in på Park Lane, vad kostar entrén?
 - Vissa kvällar kan det vara gratis, lördagar är det 100 kr, söndagar bara 40 kr. Det dyraste var nog när Motörhead spelade live, 350 kr i entré, men det var ju ändå löjligt billigt för ett Världsband av den kalibern. Dessutom en sanslös upplevelse för dom som lyckades skaffa en biljett.

Folk säger att Park Lane är Göteborg och Sveriges enda riktiga nattklubb, kommentar?
- Jag tackar, bockar och bugar.


Nästa fråga, jag har sett att ni har en sådan där metalldetektor som finns på flygplatser, är det verkligen så farligt inne på Park Lane?
 - Tvärtom! Så tryggt är det inne på Park Lane om du tänker ett steg längre. Anledningen är att vi alla märker ett ökat våld på gator och torg med vapen och tillhyggen. - Detta vill vi absolut inte ha här inne i nattklubben.

Jag har även sett videokameror i entrén och inne på klubben?
 - Samma sak där, vi har en speciell firma som jobbar stenhårt med säkerheten!

Men Robbie Williams slapp väl gå igenom metalldetektorn antar jag?
- Japp, den pojken slapp. Han smusslades in via ”hemliga-dörren”.

Just det, kändisar, Park Lane måste nog vara en av Sveriges mest kändistäta nattklubbar, varför då och hur då?
 - Först och främst har vi en grym lokal med en internationell riktig Nightclub-Feeling”, sådant gillar världsstjärnorna som besöker oss. Genom åren har vi också lärt känna många av kändisarna personligen och då rullar det på. Sen åter igen, vi jobbar bra med säkerheten."

Kan någon stava till p-i-n-s-a-m.


Jag trodde inte jag kundesäga det men...

Jag trodde inte att jag skulle kunna säga det men jag är sönderstressad. Jag, s-ö-n-d-e-r-s-t-r-e-s-s-a-d och fruktansvärt uttråkat. Har judendom tenta in om en vecka, filmvetenskap i amerikanska filmgenre likaså, tenta i MKV den 22 februari och ett fruktansvärt tråkigt grupparbete. Jag är i grupp B och fick den sketna korta texten på fyra sidor (och renskrivningen av de andra i gruppens texter) och jag hatar den. Jag förstår inte dens syfte, ibland är den akademiska världen så banal och ointressant att dom måste göra allt krångligare än vad det är.

Publicitetshora

Publicitetshora

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,992309,00.html

Jag tar (nästan) tillbaka det jag sa om att vissa bloggerskor är de värsta publicietshoror i detta avlånga land. Utan det mäste (med all säkerhet) vara Linda Rosing och Cissi Ramsby. Människan körde inte bara rattfull utan kände sig tvungen att gå ut i media och berätta om detta trots att hon inte ens blev tagen av farbror polisen.

Hon kände helt enkelt bara för att tala ut i pressen om något som medievärlden inte hade en aning om. "Vansinnefärden" var dessutom bara någon meter, det går bra nu.

Hopp...

Prince

Var uppe och såg på Superbowl (Chicago Bears vann dessvärre inte och Prince uppträdde under halftime. Man kan säga vad man vill om Prince men han är djävligt coolers) igår natt och somnade därefter vid en fem så det blev ingen skola för mig idag. Jag kunde inte förmå mig att gå upp, jag orkade inte, jag var helt lamslagen jag var tvungen att få s-ö-m-n. Sagt och gjort och när jag vakna på (sena) eftermiddagen och tänkte höra av mig till min grupp (i medie- och kommuinkationsvetenskap) angående när vi skall ses nästa gång i med att vi har en (liten) examination på fredag fick jag reda på att vi byt grupp. Och jag har inga ingen aning vem jag är med. Efter ett tag fick jag reda på namnen men det säger inte mig så mycket (inte ett sjävla skit faktiskt) men nu har jag i alla fall fått tag i en (suspekt, jag förstår inte varför man inte bara kan ha sitt namn som nick)mailadress så nu hoppas jag på svar så jag slipper göra en extra uppgift på tentan.

Helgen

Helgen har passerat nästan obemärkt. I fredags var jag hemma (hela dan dessutom, sket i föreläsningen på förmiddagen(?) eftersom jag hade varit ute med Challe föregående kväll. Den kvällen gick inte riktigt som vi hade tänkt oss) och på kvällen kolla jag på "Let's Dance" (jag är fast i "Let's Dance" träsket, nej men jag ville bara se Malou von Sivers åka ut och det fick jag) och lekte pedikyr och manikyr. Igår var jag ute med Challe och även denna kväll gick inte som vi hade tänkt oss men jag fick i alla fall träffa världens bästa Svante ett tag. Idag har jag städat mitt rum, försökt att plugga (gått runt med boken som om det vore ett spädbarn istället för att öppnat boken) och sett reprisen av "Melodifestivalen" (som jag älskar på grund av det är frosser i hemskheter, allt fårn artister, låtar och kläder. Men till och med jag fick nog denna gång låtarna var H-E-M-S-K-A och inte ens Bert Karlsson fick man se någonting. Han brukar annars vara son en linslus och smyga upp på scenen eller ännu bättre alldeles bakom kameran i GreenRoom när det är stora Euorvision. Sidospår, sidospår).

Ny vecka, nya utmaningar och nya pengar att spendera (jag tänkte att jag skulle lägga pengarna på kläder denna vecka istället för alkohol och gå ut riktigt billigt om jag skall ut denna vecka något).

Pratade även med Alex (från Paul Smith, i like your hair)igår och han är i Paris för nuvarannde och har det bra. Går visningar (tror han går mer på sina visningar än vad jag har gjort i huvudtaget under dessa veckor han varit borta, fast det hade han antagligen gjort även om han bara hade gått en visning, jag tycker inte om att gå) och (gratis & kändis)partajar och snart skall han till London.

Alex - Paul SmithAlex - Paul Smith


Jessica Simpson

Nu:

Jessica Simpson 3Jessica Simpson 1

Förr:

Jag tycker inte synd om er

Karolina Lassbo

(
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,991824,00.html

Idag gråter allas favoritebloggerskor ut i pressen, dom blir "internetmobbade". Jag önskar ingen att bli stalkad men när man är ute i ropet på det sätt de är får de faktiskt tåla att människor har synpunkter på dom. De har knappast blivit "kända" mot sin vilja, att blogga är något av det värsta publicitetshorandet man kan göra (varpå min bloggs titel lite diskret syftar på). Sen att de tjänar en tjugotusen i månaden genom att göra reklam, får gratissaker, tonvis med uppskattning och får gå på kändisfester gör det hela inte mer synd om dom.

Det är inte brist på sympati hos mig utan snarare brist på förnuft hos andra.

Ricci

Ricci