www.metrobloggen.se/sellouts

Bloggar numera från www.metrobloggen.se/sellouts

Jag är en sellout och för 3 öre per unik sidvisning har jag sålt mig.


Alex for...

Letade efter bilder på Alex från modeveckan i Milano. Alex for...

image522
Roberto Cavalli

image523
D&G


Någon som inte fick målarböcker i present som ung

image518
från mollygood.

Verk från några erkända konstnärer och ett från en ökänd Paris. Vilken är hennes?

Hjärnsläpp

Idag har jag ätit midsommarmat. Ett måste även om det är några dagar försent. Jag vispade grädden till jordgubbarna, slickade rent de båda två elvisparna, får hjärnsläpp, tar ut kontakten och stoppar den i munnen. Fick världens stöt.

Modeveckan från Milano

Kollat in bilder från Modeveckan från Milano och det går bra nu för Jakob och Hampus. Sett dom från tre visningar vadera tror jag och bara två modedagar har gått.

image516image517

Ännu en

Ännu en menlös dag i ett menlöst liv. Igår när Daniel var här för att hämta ciggisar och choklad vi (mamma betalat) köpt åt honom började vi bråka om hans födelsedag. Det hela sluta med att han storma ut, jag skall inte vara med, han skall aldrig fira mig igen men i hans vrede fick han med sig det vi köpt till honom. Så sur (eller just så sur) var han inte.

Skall berätta mitt (vårt) scenario. Jag, Anna, är pank. Pank som i fattig som en kyrkråtta och som i att jag borde panta flaskor och kan inte närvara på hans födelsedag (jag blir helt upprörd när jag tänker och ännu mer när jag skriver om det) på Caleo. Visst, jättetrevligt. Men det med att vi skall äta, dricka, gå ut, köpa present till födelsdagsbarnet (dit idag för att planera födelsedagen, que? När vi andra fyller år bjuder vi på billigt bubbel, lådvin, buffé, får någon skitsak och har kul) gör att det inte går ihop för mig och min ekonomi och jag inte kan närvaro till en början. Vilket är jättehemskt av mig bara för det är hans födesledag. Jag har fyllt år och han har glömt av det och det har inte varit någon stor sak av det, vi har gett Tobbe avlagda saker, räknat kronor till Lizzies present, men när han fyller år, Hallelujah, han har klarat av ett år till. Nej, jag är sur. Särskilt som jag vet att om det hade varit tvärtom, om han hade varit den med ont om pengar hade jag förstått att han inte kunde slänga ut ettusennågonting på en kväll. Det finns nämligen fler dagar denna vecka, denna månad och detta sommarlov som jag gärna vill ha lite kul på. Som på onsdag.

image515
(Hittade en bild på mig från Split flygplats, ditkommen, än så länge förväntansfull och så figurerar en skylt där det står Budget bredvid mig (som jag ser först när jag kommer hem). Så här har ni mig, BudgetAnna.)

Sedan att jag kanske kanske kanske skall till Mykonos är jättehemskt av mig. För hur kan jag ha råd med något sådant men inte hans middag/dricka/utgång/present men att resa någonstans. I sådana fall får jag sälja en fond jag inte ens visste jag hade för uppleva någonting, en semester. Inte för att indirekt betala för min egen bakfylla. Dessutom tyckte han att jag kunde ta diskarjobbet nu för att vara med på hans middag. Skall jag ta ett jobb, säga ja till att diska i två månader för en middag? Han sa även att jag fick låna pengar av honom och betala tillbaka när jag får mitt CSN till hösten (då jag möjligen är i Lund och behöver varje öre till hyra, nudlar och alkohol)? Det är skrattretande, så ont om pengar har jag inte, måste bara prioritera. Han sa även att min mamma kan väl betala. Det kanske hon skulle, men jag tänker inte be henne.

Varför kan inte ha det hemma som alla andra frågade jag. Som jag när jag bjöd på buffé med lax, potatissallad, revbensspjäll, kyckling, tårtor, sallad, bröd, brie etc., Lizzie när hon bjöd på räkfrossa, Tobbe hade hemmafest, etc. Daniel skall alltid fira ute, för att det kommer komma så många hette det (för det är finare och enklare och mer opersonligt) och jag sa okey. Han frågade om jag var sur över det och jag svarade, absolute inte, men jag får komma senare.

Han ringde mig imorse och sa sedan, du kommer väl på fredag, som om gårdagen inte ens existerat. Saken är denna, att Daniel är en av mina bästa vänner, jag vill han bästa men han kan vara så djävla enerverande ibland, som nu. För någon månad sen när Alex var i London ville Daniel ha ett par skor som var billigare där än här och sa till mig att jag skulle säga det till Alex. När han själv som vill ha skorna kan nå Alex lite lätt genom mail och sms, men när Daniel är USA och man ber honom innan han åker attbköpa något så säger han att han glömt allt på planet när han väl kommer hem. Behandla som du själv vill bli behandlad är lite fucked up här, bli behandlad av andra som du själv vill bli. Det här är kanske lite elakt och kan låta lite egoistiskt för den som inte känner mig och Daniel, vår relation och framför allt hans relation till andra. Men det är i alla fall, i stundens hetta, ärligt.

image514

Idag har jag stirrat i taket, stirrat på dumburken, både av och på (Taylor verkar vara tillbaka tillbaka i Glamour) och med Blenner. Vi hyrde en halvkass film, "Where the truth lies", med min favorite Alison Lohman som bara är min favorite för att hon är sötsnygg i "Vit Oleander" och har fantastiskt långt blont hår i första halvan av filmen.

Idag var Justin här. Inte här här utan här i stada och Ellen var där med sin vän. Hennes vän, vi kan kalla honom den självlärda dansaren, hade rakat av sig håret och klätt sig som Justin och kallade alla andra på konserten för wannbees. Glömde jag säga att den självlärda dansaren (främst genom youtube) är 17.

Seconds of fame

Vaken, hemma och uttråkad(?). Vet inte riktigt vad jag skall göra. Idag, imorgon, på tisdag, nästa vecka och resten av mitt sommarlov. Jobbet sonm diskare på Trädgårn är enligt Daniel överdjävligt, han har sagt upp sig, och den enda som diskar nu är en 91a för ingen annan står ut. Om det är sant eller inte låter jag bli osagt Daniel är känd för att övelrdriva, beskära och säga lite vad som helst. Och jag kanske kanske kanske skall till Mykonos och då kan jag ändå inte stå där och diska och skicka över glasen via Expressflyg. Det är (någorlunda) fint väder idag, skall bara vara hemma och slappa och äta gott och kolla på "The Squid And The Whale", all by myself. Jag tycker om att vara ensam lite då och då. Igår när vi kom hem var Ellen och Becka borta innan de knappt burit upp väskan till sitt rum för att träffa kompisar medan jag slängde mig i min säng för att bara vara med mig själv.

Är man på charter så är man. Jag och Ellen hoppa upp på en mekanisk tjur och jag höll mig kvar i några sekunder. Och publik fick jag och människor fota och jag var en celebrity tills jag trillade av några sekunder senare. My fifteen minutes, nej seconds, of fame.

image513

God bless her

image512

Så som det skall vara

Jag har ont i magen. Jag har förätit mig. På sparris med lax och stenbitsromsås, vattenmellon, brieost, smörgåskex med glada kon, ostbågor, popcorn och choklad. Det är det farliga med boutiquerna (möjligen inte på Split flygplats, som har tre affärer, ett litet fik(?) där de säljer svindyr kaffe och torra mackor och som alltid i Kroatien och även där billiga stänkare) som det så fint heter ibland på flygplatser att vad man än handlar så kommer man även alltid ut med choklad. Dumble, Toblerone, Fazer, Bounty, Smarties, eller alltihoppa.

Imorgon skall jag svälta mig. Till middagen, det där med självsvält har aldrig varit min grej. Inte mer än några timmar i sträck för jag har nada, zero, ingen disciplin.

Klarade min sista tenta såg jag idag när jag kom hem. 100 poäng inkasserade och 20 saknas till en kandidatexamen och det måste jag säga är duktigt av mig. Även om jag inte alla gånger har behövt anstränga mig så är det duktigt av mig. Och för att vara självgod så klarar inte alla andra av det och har fått kämpa för att misslyckas (och då syftar jag på religionen). Funderar på att läsa judaistik i Lund till hösten, sökte och har redan fått en massa pappar som säger att man så gott som är inne (jag har väl förtur tror jag? eller kanske inte så många som söker, troligen det sistnämnda men man vill tro det första. Som ungefär när man smsinbjudningar som massutskickas till alla ett fungerande telefonnummer) innan det skall vara klart. Det känns som om man skall uppleva i alla fall en termin i en supandes studentstad med andra glada ungdomar, eller ungdomar och ungdomar, människor i samma ålder och bounda med och få som vänner för livet. Så man det skall vara, sådana ens föräldrar har kvar från studietid. Sådana man inte får i Göteborg på samma sätt för att G som i gemenskap inte finns där på samma sätt alls.

"Kändisliv" på fyran nu, med Melanie Griffith och då såg hon fortfarande ut som en människa. Älskar henne för övrigt i "Crazy in Alabama".

Paint it black

Daniel ringde precis. Tre frågor om hur jag haft det och sen återgår man till den viktigare av oss två, han. Årets största händelse nu på fredag och nej det är inte december och julafton utan Daniels födelsedag som självklart skall firas med pompa och stått.

image511

Har inga spexiga photoshopprogram som gör de fula till snygga (vilkt jag kanske behöver) men tyckte jag såg så sur ut på denna bild, från Makarska strand (där det finns hårda stenar och havsborrar på botten så alla utom jag gick runt i fula skor man kunde köpa överallt längs strandpromenaden), så jag använde mig av det jag hade till hands PAINT. Och se hur glad och karismatisk jag ser ut på fem röda.

Dr Alban om it's your life tjejer, so use Tampax

image510

Text-TV är underskattat enligt mitt tycke, det är där jag får reda på vad som händer i världen. I alla fall allt viktigt. TV4 text-TV:s nöjessidor om vad Dr Alban har att säga om hans låt "It's my life".

- Mön ringer fråm England och säger att deras fruar lämnat dem på grund av låten, säger Dr Alban till World Entertainmeny.

Låten har använts i en reklamfilm göt Tampax tamponger, vilket Alban uppskattar.

- Låten passar bra för det. Det är lixom "det är mitt liv och inte ditt så stick, jag använder Tampax".

Hahaha, va?

Hello Sweden

Sådär ja, nu vart jag hemma igen. Vart borta i två veckor som känns som en evighet, fast på bara några få punkter. Maten, (uteställena på) Avenyn, min dator och ett alldeles eget rum och därmed att få känna privilegiet att ha lite tid på tu man hand, med sig själv.

Planet fick klartecken ett timme efter avsatt tid och efter vad som var god mat (god flygplansmat dvs, där är kraven inte jätte höga men man fick gravad lax, rostbiff och pastasallad och morotskaka, jag kan vara den enda som går ut av att äta flygplansmat, andra äter den inte i och för sig), lite sömn och nackspärr och lock för öronen landa vi på Landvetter.

Varje dag i Makarska innehåll i stort sett samma sak, Ut, stranden och bada bada bada läsa, lunch på samma resturang varje dag (förutom två), till stranden igen bada bada bada läsa, hem duscha och spela kort, ut och äta middag, gå längs strandpromenaden och ta en glass.

image508

En dag åkte vi på fritidsresor utflykt men är det charter så är det. Till Bosnien, Mostar, där det var överdjävligt varmt. På vägen dit stanna vi för att sträcka benen vid resturang Kuk (har bild bild bild på Beckas kamera, min gick sönder ige och de få kort jag har är för mörka eller suddiga men hey då ser man inte i alla fall överdjävlig ut för man ser ingenting) vilket jag fann otroligt roande, men har man varit med systrar och mamma så är humor något det inte finns överflöd på så jag är inte kräsen. Dessutom så var bussen vi åkte dit en liten minibuss som tar femton personer som en dansk blev sur över och klaga på hela resan, även det var otroligt kul, ännu en gång sparsmakat med humor. I Mostar svettas man (till och med i skuggan trodde man att man skulle dö där och då), kollar på bron Stari Most och beundrar arkitekturen. Så lite europeisk historia och kultur på en charterresa, vem kunde tro det?

I alla fall Makarska, shoppingen fanns inte, om man inte ville ha med sig badtofflor, luftmadrasser och smyckeskrin med snäckor på. Det vill inte jag. Letade överallt efter något köpbart och allt jag hitta var cigaretter till Daniel, ett par sandalar (mer sandaletter, riktigt fina), alkohol, en "No ma'am" t-shirt a la Al Bundy och en Sponge Bob till Alex (ja vuxna Alex, han är ett fan av Bob och det är tusen gånger fräckare med Bob än Musse Pigg eller Rolling Stones loggan) och godis på flygplatsen. Och det var allt.

Makarska

Makarska hette visst stallet dar jag befinner mig, inte Makarska. Sitter pa samma sunkiga internetcafe och vantar pa att resten av familjen (som ar har) skall bli klara sa vi kan ga och ata middag. Skall egentligen ga in och kolla om mina uppgifter pappa gjorde at mig i jurdiken ar rattade men min disciplin ar som alltid bortblast. Har idag varit i Bosninen och Mostar och nu kom dom. Ses pa lordag, trevlig midsommar!


Makaraska

Ar i Koratien, Makaraska, nu. Det dar med suckers kanske jag maste ta tillbaka for jag ma kanske vara den suckiest one. Det ar intehogsasong har i Makaraska, att kalla det lagsasong ar aven det en overdrift. Det ar jag, mamma, Ellen, Becka, nagra fa svenskar, norskar, overviktiga tyskar och nagra fa kroatier. Shoppingen ar obefintlig om man inte ar ute efter handdukar och strandskor, utestallena som jag sett ar stangda och stranden ar allt annat an overfull. MEN, varfor klaga (jag ar himla bra pa det men i alla fall). vi har nara till baf, strand, hav (som ar sa salt att mina ogon rinner, jag ar en vekling), ater gott kan vara en overdrift, men maten ar helt okej och det ar alltid mysigt att ata ute (maten har i Makaraska ar ensamre version av italiensk mat med overkokt pasta och pizza och skaldjuren har jag inte vagat mig in pa an), OLEN AR BILLIG och allt annat ar billigare an i Sverige med, det ar varmt (men ni har det varmare i Sverige har jag hort av en Daniel som ringde och vackte mig for att beratta att han skulle till stranden och har sjukskrivit sig).

Det jag gor har forutom det ovanstaende ar att lasa. Linda Rosings sjalvbiografi var en hit, formulerad pa ett nast intill poetiskt satt, Spelet, Magdalena Graafs sjalvbiografi, nagra akta sket tjejbocker som Bergdorf Blondes, nagra uppmuntrade feel good bocker om forintelsen som jag alltid laser i tid och otid, en bok jag bara hann bli halvklar med (glomde den pa planet) och nagra till. Darefter far jag hugga in pa mammas sketdeckare och Ellen Bolibompabocker om Gossig Girls och Linas Kvallsbok 2, haha.

Varfor sitter jag ar? Fèr att jag ett ville googla Makraska, ville se hur Neil Strauss ser ut efter att ha last "Spelet" (Challe vi har blivit sargade, pa Chezan av alla stallen. Tva killar som kom fram nagra ganger och fragade dumma fragor och efter att dom fragat samma fraga nagra ganger i rad sa jag till dom det och de gick ivag mellan svansen mellan bena. Dom narmade sig mig forst om jag minns ratt, jag ar den fula) och for att logga in pa min juridisk internetbaserade kurs som jag var tvungen att registera mig innan den 14 juni.

Summan av kardemumman, som det heter, ar kom garna hit men inte forrens om en manad.

Alex tankt nagot mer pa Mykonos? Jag vill vill vill och det ar inte helt omojligt med money.

Off me go, to Croatia. So long suckers

Nu åker jag till Kroatien där jag spendera de närmaste två veckorna. Håller på att packa, städa och göra i ordning om vartannat. Kommer blogga därifrån när tillfälle ges för jag måste ändå in och bråka med CSN och aktiviera lite konton för min juridiska introduktionskurs som är internetbaserad. När jag sen kommer hem skall jag provjobba på Trädgårn som d-i-s-k-a-r-e (längst ner i näringskedjan), ja ni läste rätt (behöver lära mig grunden som hur man sätter på vattnet och vad rengörningsmedel är och vad det används till först), men jag börjar jobba på riktigt den 2 juli. Härligt att ha något att göra även om det innebär att hårt gå an de stora kastrullerna med stålull, allt för att få ihop till brödfödan (Ausseivin).

Nu när jag packar så tänker jag tillbaka till förra årets resa, Mykonos, med Alex och vilket pirr jag hade i kroppen timmarna innan vi skulle åka. Förväntan till tusen och det med all rätt. Mykonosresan var underbar och fäven om det inte blir någon favrptie i repris nu s får jag se till att försöka få ut den bästa av denna med (det är i alla fall ingen husvagnssemester). Mamma betalar, sol, hav, värme och lite omväxling i alla fall. Men som sagt skulle gör allt och lite till för att få åka till Mykonos i sommar.

Alex åker till Paris för sen Milano och därefter Paris igen med Jakob för de stora modeveckorna. Hoppas de går bra för de båda och alla festerna är lika anrika som förfesterna på Chez.

Puss och kram och kram och puss

Ps. Grattis till studenten kusin Mårten

Explosions in the sky

I med att jag tappade bort alternativt någon tog min (jag väljer att tro det sistnämnda, det låter mycket bättre) iPod när jag var ute för några månader sedan kommer jag att få lyssna på ett sexiotal låtar under Koratienresan om och om igen på min sketna gamla mp3. Vet inte riktgt vad den skall fyllas med för låtar, inte speciellt många är säkert i alla fall.

image507

Explosions in the sky med - It all feels the same to me
Gustavo Santaolalla - Deportation Iguazu
David Usher - Hope

So sooo sorry

Nu kom hon in och bad om ursäkt. Det brukar ta ett litet tag men sen kommer hon alltid insmygandes och säger förlåt och säger att hon älskar mig. Alltid lika kul att se andra krypa till korset medan man själv sitter på höga hästar och inte gör den minsta ansträngning för att framstå som ödmjuk och få fram något som kan tolkas som en ursäkt tillbaka.

Igår var jag, Alex, Amela och Colette på stada och gjorde stan lite osäker. Sedan mötte jag även Challe och Lizzie på Parkan och där var Parkanlegenden som vanligt och jag fick mig en svettig kram och en blöt puss, lucky me. Kom hem vid en sju imorse efter att ha fylleätit på det nattöppna cafét och jag skall aldrig beställa deras kyckling igen. Den smakar ingenting, torrt ingenting och på fyllan är man inte direkt kräsen.

Denna vecka har jag, trott eller ej, ett ganska fullspäckat schema. Ett fullspäckat schema för mig som är ledig varenda dag och det enda jag brukar ha inplanerat är att träffa Alex, prata med Daniel i telefon, äta och gå ut. Denna vecka skall jag lyckas få ihop en hemtenta, handla lite på stan inför resan och sen tar imn kusin studenten i Borås. I och för sig vet jag inte om det är tänkt att jag skall komma eller om pappa skall dit. På lördagmorgon åker jag, Ellen Becka och mammsen till Kroatien i två veckor. Mamma pratar fortfarande om ett uteställe som skall ha genomskinnligt golv så man kan se vatten under som hon kallar grottan. Om min mamma får för sig att gå dit tänker jag ta henne till en riktig grotta och dumpa henne där.

"Nej jag slog henne bara"

image505

Det finns modebloggar, fotbollsbloggar och Ellenbloggar. Bloggar om Ellen, min elaka syster, som nu precis för minuten sedan slog till mig i ryggen och kallade mig fitta när jag nallade av en hudkräm som var hennes. Både jag och Ellen sprang in till mamma för att skvallra om den andres hemskheter och när jag säger "Ellen slog mig och kallade mig fitta" replikerade hon "det gjorde jag inte alls, jag slog henne bara" som om det skulle göra det hela mer okej. Djävla fitta.


Hannah med H

image504

"Hannah med H" (ja glöm inte h:et för fan) på femman just nu. Sveriges, kanske världens bästa ungdomsfilm genom tiderna. Ingen film förmedlar hur man känner som tonåring som den, hur det känns att vara förvirrad, rebellisk och känna sig iaktagen. Nej, jag skämtar bara. Dålig film på dålig kanal med dåligt utbud.

Sitter och äter pyttipanna och drickar apelsinsaft. Inget kul när mamma inte är hemma, blir bara bambamat hela tiden och gatuköket nära mig gör icke ätbar mat.

Ikväll blir det partaj.


Lyckligt lottad

image503

Fortfarande vaken och slösurfar omkring och läser allt jag kommer över som innehåll lite skvaller. Inne på sthlmsfinest.com och läser en intervju med Dhani där han får frågan om han tycker om att laga mat. Han tyckte vists det var skitkul att laga mat svara han och fortsätter sedan jag har varit lyckligt lottad att ha haft en familj som älskar att laga mat. Haha, det var något nytt. Jag har hört folk säga att dom är lyckligt lottade för de bor i välmående Sverige, för att de både har en mor och far, tak över huvudet men för att de har en familj som älskar att laga mat. Då är jag är lyckligt lottad för att när mamma kommer hem sent på söndag skall vi köpa BK för det tycker jag är gott.

Good girl, gone bad

Jag postar inlägg som aldrig förr, jag är på toppen, jag är oövervinnlig, jag är uttråkad.

image502

Rihannas nya album heter "Good girl, gone bad" (coolers titel) och en låt på skivan, närmare sagt nummer 9, heter Rehab. Tjejen som varken är en Amy Winehouse eller Lindsey Lohan är 88 och sjunger om Rehab (dubbelcoolers).

Gick på en filmklassis, alltså en jag läste filmvetenskap med förra terminen, som berättade att han kommit in på PCFE Filmskola i Prag. Jag blev och är fortfarande grön av avund, nästa år skall jag dit.

Hemkomst

Klockan är inte ens halv fyra och syster är hemma, spiknykter och sminket är på plats. Inte alls som sin storasyster Anna (jag själv eller säger man mig?, jag talar om mig i tredje person i alla fall. Det måste väl alla få göra någon gång? Som Smash) som skall föregå med gott exempel. I alla familjer finns det ett svart får, jag kan vara denna familjs utan att egentligen riktigt förstått det förrens nu. Okej, jag har gjort en hel del tvivelaktiga saker som borde ha fått in mig på detta spår långt innan men jag är inte den som ältar saker och ting. Särskilt inte när det handlar om en själv och i negativ bemärkelse.

Bambamat, Rancid

På senare tid har jag känt ett sug efter äcklig bambamat som Pyttipanna, panerad fisk och en av mina närmare vänner som jag nämner jämt och ständigt i denna blogg (och kanske skall sluta med i med att det stör folk) är sugen på bambas korvstroganoff.

image501

Min syster är ute och partajar, vem vet hon kanske kommer hem tokfull(?) och innan hon hann gå ut var jag och Alex nästan klar med allt vårt. Vår räkfrossa, vår frossa av allt annat och att se allt som var sevärt på tv (filmen "Rancid" (bild: från film) unbder kateogri icke-sevärd visades på tv3 idag som kan vara och faktiskt är den sämsta film jag någonsin sett, så dålig att jag av bara den anledning lyckas ta sig igenom hela. En recension av filmen lyder "Rancid är en sån där film som man vill skona folk från att se". "Och nu går den franska filmen "Kleopatra" på fyran som femman alltid visade på nätterna förr) hade hon inte ens hunnit gå utanför dörren. Kul liv jag (vi) har. Så nu har jag gjort mig något som skulle kunna gå under kategorin bambamat, fiskpinnar, färskpotatis (kokat, inte varit ute och plockat dom själv) och äcklig sås så nu är jag jättemätt och jätteäcklad.

The Smash

Åh jag älskar det (det är ingen människa, sak och är alldeles för stort för att bara kallas en seire, därav det. Jag skrattar åt det, nickar medgivande och gråter till det. Senaste gången jag grät till något som visas i dumburken var i och för sig till "I hennes skor" så jag kanske inte skall skryta med att jag aldrig under några omständigheter gråter. Men till mitt försvar var jag på Mykonos och saknade mina systrar.), "Friday night lights ". Men jag skall sluta att ösa kärlek över det så jag slipper kategoriseras som ett fanatiskt fan som de flesta som följer Heroes kan kallas.

Favoriterna Jesse Plemons som spelar Landry Clarke (och har medverkat i ett avsnitt av Walker, Texas Rangers,  bara det är värt en eloge i sig själv) och Gaius Charles som Smash.

image500image499

The ocean called, they're running out of shrimp

Igår var jag, Alex och Jakob på Soho och modelltävling. Det bjöds på buffé, vinprovning och några glas vin (läs klunkar vin, Jakobs glas med rödvin innehåll så lite så vi trodde vi hade gått till vinprovningen och inte till baren). De aspirerande modellerna var ganska så skandalösa (inte i mina mått mätt men i modellmått), kläderna ännu värre och jag tror jag passade in ganska bra. Därefter gick vi till Lounge och tog vägen om både BK och 7Eleven innan hemfärd.

Idag var jag och Alex på jakt efter den försvunna räkan(orna). Att köpa färska räkor till ett pris under 250 kronor kilot verkade näst intill omöjligt och efter att åkt land och rike för att i huvudtaget hitta någon fiskarbod som hade färska räkor och som föll Alex i smaken (vi dissade några för att Alex inte tyckte om deras namn) hade vi varit på vårt äventyr i en och en halv timme, och då vi tog bilen och gick inte.

Nu skall jag se på det sista avsnittet av "Friday night lights" och förhoppningsvis kunna somna därefter. Imorgon, ny dag, nya äventyr.