Trevlig fredag

Jag undrar hur många som har en bästis, en världsbästis som man kan säga och göra allt med. Inte en såndär halvvän som man gärna vill tro är mer än bara en vän för att man är ute och super en gång i veckan tillsammans. Jag har två bästbästa vänner och den känslan att ha någon som man med säkerhet vet kommer vara ens vän livet ut är oslagbar. Skall snart träffa en av dessa, Daniel, för att gå till Bliss som jag nämnt innan. Där skall vi träffa några jag tycker om en som jag näst intill avskyr och jag tror man kan märka det. Komplimangerna kanske inte direkt haglar över honom.  Nästa vecka kommer min andra bästbästa vän och då tycker jag att jag, Alex och Christina kan hitta på något tillsammans. Gärna något som innehåller alkohol på ett eller annat sätt.

Nu måste jag bara hoppa ur min mjukiskläder och sätta på något liiite snyggare. Trevlig fredag!

TGIF

Idag hängde mamma med min till doktorn och efteråt gjorde vi allt en mamma vill och måste göra. Förbi hennes jobb, IKEA, handla mat handlat lampor hos världens segaste Werner på Werners El och Systemet. Jag kände mig som ett trotsigt barn men jag orkade verkligen inte åka med på något mer ärende  så till sist slängde jag in handduken och  vi var tvugna att åka hem med min nyfunna vän Slajm, som jag köpte för en femma i en automat. Ikväll blir det utgång. Men jag börjar bli lite irriterad, att först vara på Bliss, därefter hemma hos Kattis och sedan till Buddha som ligger på Linne varken låter eller är logiskt. Jag orkar inte svänga runt så, jag vill köra Bliss och sen Avenyn men jag antar att jag inte har någon talan. Det kommer bli Bliss, Buddha och sen Avenyn, gaaah.

Ullared

Idag har jag varit ute på äventyr med Daniel. Jag fick åka till mitt kära Ullared idag och inte igår som jag egentligen ville. Det roliga med Ullared är att flertalet som åker dit verkar skämmas för det. Det är bonnigt och lågklass men jag, jag trivs som fisken i vattnet där. Jag kan gå runt i timmar och plocka på mig onödiga saker vilket jag gjorde idag. Filmer, nagellack, pennfack, godis, de snyggaste mjukiskitet som finns på denna jord, julpapper, fula muggar med Elvismotiv till pappa, smink och allt möjligt. Det bästa av allt var att Daniel betala. Det kan låta som han betalar för allt i mitt liv nu men det var min födelsedagspresent från Chippen till mig. Jag har i alla fall haft det underbart kul och skrattat tills jag gråtit. Vi tankade på vägen hem men vi hade ingen aning om vilken bensin vi skulle ta så vi kom fram att vi tar bara någon, frågar när vi kommer hem vilken mamma använder och vad hon än svarar så säger vi "ah, det var precis den vi tog".

När vi skulle lämna paradiset Ullared så försökte några försäljare få oss att byta till Telenor. Jag har precis redan bytt, till vad vet jag inte, så jag tackade nej. Då svarar försäljaren att han känner igen mig, var du här igår? Så jag kollade på honom, hans namnbricka, ansiktet, namnbrickan, ansiktet, namnbrickan, ansiktet och där ramla poletten ner. Det var killen jag träffa på Loca och gick till svartklubben för någon månad sedan. Skall man säga något tantigt som världen är allt bra liten.

Nu vägrar Daniel dock att gå och breder ut sig i soffan och tjafsar om allt och alla (läs mig, Ellen, mamma, Becka, Emelie och de som är med i Lyxfällan men de behöver inte lyssna på honom). Nu är jag inte ens välkommen i mitt eget vardagsrum och har blivit beordrad att hålla till i mitt rum medan Daniel och Ellenpellen skall umgås. Något är väldigt fel. Det där med sarkasm är något Daniel har snappat upp med. Jag sitter med min dator, han med Ellens och råka skriva fel länkadress och säger syrligt till Ellen "ser du, nu skriver jag fel. Bara för du sitter bredvid mig. Du gör mig så nervös att jag svettas".

Jag skall ge 110%

Daniel var inte helt nöjd på mig igår. Ringde och ringde och jag förklarade för honom att jag sov men det gick inte ända fram. I fredags när vi var ute på Bliss, åååh världens bästa Bliss, så skulle jag handla fast på Daniels kort när de gick ut och rökte. En kompensation Daniel ger mig ibland när han drar ut alla rökare (som för övrigt var alla i sällskapet så då får jag vara ensam och se ut som ett fån, ett fån utan vänner). Sagt och gjort, stod vid baren och skulle beställa en åt vadera rökare och två till mig of course och sedan gav jag líte dricks där man skall skriva det. Fast jag råkade skriva på fel ch jag gav mer dricks än vad allt kosta. Så 110% dricks är det nya 10%. Men drinkarna var i alla fall goda Daniel, alltid något.

Tore Wretman

Dom hade inte Jenna Jamesons självbiografi där mamma var igår påstod hon. Hoppas dom hade någon kokbok i alla fall för jag börjar bli lite trött på maten som serverars här. Varenda dag säger jag alltid och vad ur Tore Wretmans festmeny bjuder du på idag när det är mat.

image569


Däremot tror jag mammas matfilosfi är grundad på ett citat från herr Wretman: Bästa sättet att bli av med kilona är att lämna dem på tallriken. Jag lämnar ofta kvar mammas mat på tallriken, nej nu var jag elak, jag älskar dig mamsen.

Guten Morgen

Jag hann i tid till doktorn igår vilket var tur. Inte för att jag var rädd att komma försent till doktorn utan för att jag ville ha tid att läsa tidningar i vänterummet. Där är all bra skit ingen djävla Allers där inte. Jag kröp på alla fyra för att hitta den bästa tidningen som hade hamnat under bordet och satt och mös tills en galen kvinna kom in. Jag var hos psykdoktorn igår och alla människor likt mig kanske inte är helt hundra där. Hon var inte ens femtio, eller trettio kan jag säga.

Jag somna som en stock klockan sex igår så nu har jag vaknat till liv och är pigg minst sagt. Väntar på att Daniel skall vakna till liv och sedan har jag planer för oss som han inte känner till. Jag vill ut på äventyr till Ullared. Jag älskar att strossa omkring där bland skandallösa människor, lågpris och fula saker. Då känner jag mig som hemma.

Snart är det första advent, därefter jul och till sist nyår. Jag bryr mig inte om nyår, det har aldrig gjort. Jag firar nyår som alla andra och skålar in det nya året och så men jag orkar aldrig slita av mig halva håret för att få ihop de perfekta nyårsplanerna. Alla mina nyår har slutat (och vissa börjat) i skandal och då syftar jag inte på att man har druckit för mycket. Detta år skall jag till Stockholm med Alex och det är allt jag behöver. Vi skall till Gunilla om jag inte missförstått allt och jag hoppas Frida och Jakob är i stan eller i Göteborg under julhelgen så man får träffa dom något.

Att älska som en porrstjärna

image568

Mamma skall på något boktjohejsan ikvällen  så jag bad henne köpa några böcker. Allt gick bra tills vi kom till den här:
- Och så Att älska som en porrstjärna: en sedelärande berättelse.
- Att älska som en porrstjärna? Det kan jag inte köpa.
- Men jo. Alltså det är inte en lär dig att älska som en porrstjärna utan en självbiografi.
- Nej, det tror jag inte på. Jag skall dit med mina arbetskompisar.

Så vi får se vad hon kommer hem med.

Trakasserier

Har ringt till mammas jobb idag tre gånger redan och fler lär det nog bli. Jag brukar ringa till mammas jobb i tid och otid. Kan blir lite sur om hon prioterar bort mig för en patient som håller på att dö när jag vill veta vad sockor finns. Idag har jag ringt för att 1. säga att jag kommit på en sak sonm är knostig med livet (förutom allt annat i livet som är sååå glasklart) och det är varför vill man bli breväbarare, det kom jag på när jag posten kom och var tvungen att dela med mig om som om jag skulle bli nominerad till Nobelpriset för denna tanke 2. frågat efter vart mitt sjukhäfte ligger och nu sist 3. är min mössa tvättad (det är kalllllt i Göteborg) och Alexs halsduk han glömt här som jag vill ha på mig och minnas honom (låter som att han är död eller alternativt jag är kär i honom). Mössan låg i tvätten, of course, jag vet att jag är en skitunge och inte tvättar själv men det är inte klockan som går och går och aldrig kommer någonstans utan min smutstvätt (jag syftar alltså på att tvättmaskinen går och går men aldrig med mina kläder i). Så nu är jag försenad till doktorn men men. Jag får la ringa henne med för att säga det och dela med mig min tanke om brevbärare som bonus.

Farbror doktorn

Skall strax iväg till farbror doktorn som egentligen är en hon. Jag tycker jag har doktorbesök att gå på mest hela tiden, jag vet inte riktigt vart dom kommer ifrån bara att det är mamma som informerar mig om dom.

Igår vi på bio, jag och farsan, och såg "American Gangster". Det är en film som jag lägger under kategori mysfilm trots dess titel och innehåll. Alla filmer som är längre än två timmar, har en hyfsad story och man äter popcorn till är en mysfilm enligt mig.


Looky looky!

image566

image567

Looky looky! Michael Jackson & The Knife, glöm inte vart ni läste det först.

Hockeyfruigt

Är det bara jag som är knäpp och stör mig på allt och alla (ännu en gång på samma bloggare) men kan inte det här vara det mest idiotiska ngonsin. "Hockeyfrun" (http://hockeyfruns.blogg.se) har skrivit om hennes vilda natt i punktform:

 • Jag är naken - jag antar att vi lekte igår.
 • Jag är blå på knäna - jag antar... hm, jag anar doggystyle.
 • Jag har ont i hårbotten - jag antar att min kalufs fick agera som handtag?
 • Det smakar salt i munnen - jag antar att jag inte behöver äta vitaminer på ett tag då ;)
 • Dessutom var det McDonalds-mat över hela köksbordet - då var jag alltså jävligt packad.

 • Det saknar enligt mitt tycke noll syfte i punktform, är inte fyndigt och kastas rakt i ansiktet på en, men det fick även hon erfara igår fast med något annat...tihi. Sedan undrar jag när man får kalla sig hockeyfru? När ens man spelar i NHL, Elitserien, Allsvenskan eller som i detta fall Division 1 D?

  Sedan skall tilläggas att jag inte så hemsk som det kan verka. Jag är en rätt så älskvärd person ibland.


  Sting & The Police

  Är vaken nu i vanlig ordning men med ett stort undantag, jag har redan sovit för natten. Vaknade vid halv fem och kände mig utvilad så nu är jag uppe för att stanna. Fast jag har lovat att hjälpa Ellen med en sak som jag kan göra var jag känner för så jag tänker inte lämna min säng denna förmiddag. Sedan skall jag in ril lstada och gå på bio på Palladium som skall läggas ner snart med pappsen. Vi skall se Hollywoodrullen "American Gangster" och han frågade spydigt om det var tillräckligt kulturell för mig. Jag tror jag försöker måla upp en bild av mig som egentligen kanske inte ens finns. Vi skall se filmen som går 17:45 som alla töntar gör, så vi är verkligen i rätt sällskap. Jag beställade och betalade biljetterna över internet och jag känner min pappa såpass bra så jag vet varför jag skulle göra det. För att han är rädd för att hans kort skall bli kapat men det gör inte så mycket om det inträffar mig.
  image565

  Är det bara jag som tycker Sting är underskattad trots hans töntiga uttalande om hans sexliv? Jag har tyckt om honom sedan jag hörde "Message in a bottle" för första gången. Jag skulle göra mycket för att få se The Police live nu när dom dragit på världsturne. Jag har bara varit på konsert en gång i mitt liv, det är inte riktigt min grej med en massa skrikande, svettiga människor överallt. Men den konserten vi såg, jag och Alex, var toppen tror vi. Pappa hade fixat de bästa platserna som fanns men problemet var att vi inte såg så mycket. Men i med att det inte driekt var helt utsålt om man säger så kunde vi hänga med Fabbe, Sebbe, hans flickvän och hennes kompis. Undrar om de var på dejt kom jag på nu? Inte så att vi kan ha kommit och stört, inte alls. Roxanne, Message in a bottle, Bring on the night, Don't stand so close to me, Sending out an SOS, Every little thing she do is magic och King of pain är i alla fall fantastiskt bra låtar av The Police.. Och Stings Fields of Gold är tusen gånger bättre än Eva Cassidys.

  Jag brukar alltid ha måndagsångest men idag känns det bra, än så länge i alla fall. Var och hyrde veckans filmer igår och när jag är nöjd med mina 6 val går jag därifrån och känner mig smått nykär.


  Nu skall det tetrisas

  Hemma från barnpassningen nu. Kom hem för 5 minuter sedan och sprang in till mitt rum för att sätta på datan och slå tetrisrekord. Skall bara skriva ett kort inlägg först.

  Familjen Stockman har köpt nya Barbapapa böcker som trott eller ej gjorde mig glad. Barbapapa är änmligen Jullans favorite och jag börjar bli en aning trött på att hela tiden läsa om när Barbapapa bygger hus eller skola. Nu är jag, Jullan och Barbapapa ute på nya äventyr. Sedan så är mitt hat mot hundar (om möjligt) ännu större som alltid när jag kommer hem därifrån. Hunden, Charlie (som är en hon by the way, säger man han om den (ja, det är en den, ingen levande varelse man möjligtvis kan fatta tycke för) blir jag alltid tillrättavisad av minstingen. Döp inte hunden till en killnamn då, hade jag hetat Lars hade jag tyckt det var okej om folk trodde jag var en han), kom även denna helg fram till mig med ett par smutsiga trosor i käften och började sedan dregla och slicka på mig. Detta är inte populärt hos någon som haft OCD kan jag lova.


  image564

  Prata med Alex idag. Han kom in på skolan han ville, hade antagningsprov idag och i ärlighetens namn skall jag säga att jag aldrig var orolig. Jag är realistisk förstår att han kan flytta på berg och så men det här kan han, hade jag inte trott det hade jag inte sagt det till honom. När Daniel skulle bli designer och visade upp hemska plagg han sytt ihop så sa jag sanningen till honom, att det helt enkelt såg fördjävligt ut med en kärleksfull röst (och hånskratt). Sedan vet jag inte om Alex frågade mig om jag inte skulle flytta till London med honom eller om han sa att han ville att jag skulle komma och hälsa på. Jag gör i alla fall vilket av det du mena, jag är trött på Blöteborg.

  Har jag inte lärt er någonting?

  image563

  Ellen ringde till mamma precis för att fråga om hon fick låna Beckas leg och gå ut ikväll. Att låna någonannans leg är olagligt så det ville mamma inte. Jag förstår inte hur hon tänkte? Fråga vår mamma som är världens laglydigaste person, hur dum får man vara? Har jag inte lärt dig någonting Ellen? Hon kan få låna det jag hade jag gick ut med förr. Jag var 26 år enligt det så med enkel matematik så borde Ellen vara världens fräschaste 30åring. Ingen botox här inte.

  Pojkar pojkar, det är bara en lek

  image562

  Peter Swartling säger att den är en skandal och Daniel slår sönder sin loge. Är det bara jag som tycker de tar det hela på liiiite för stort allvar? Det är juh bara en lek pojkar.

  Gud? Hör du mig?

  Jag hade ett möte med Gud precis. Någon ropade mitt namn och ingen var i mitt rum. Tjena tjena tänkte jag, direktkontakt med Gud sådär en lördagsmorgon är inte illa men det var bara telefonen som var av och Becka som ville att jag skulle lägga på.

  Igår var jag ute och det var jag värd. Jag drack lite för mycket, spenderade för mycket och åt alldeles för mycket fyllemat. Men hey, det är bara fredag en gång i veckan och idag skall jag iväg och passa barn.


  Välkommen till gänget

  Stackars NickePicke har fått en blåtira. Välkommen till gänget synd bara att min är borta och att jag nu skall ut. Because i'm worth it. Vet ni hur länge sedan det var? Allt för längesedan. Tänkte först gå på basket och se Emil men det får bli en annan dag.

  Min syster lagade middag idag. Det var en hmm kulinarisk upplevelse, som att åka fram och tillbaka till Indien på fem röda. Eller kanske inte riktigt.

  För övrigt fungerade steg 3. Mina hundögon går alltid hem, till och med genom telefon.

  Steg 3: lek ledsen

  Jag har redan kommit på steg 3. Så fort jag kommit hem skall jag sätta planen i verk att se ledsen ut, det fungerar alltid. Sen så är jag ledsen med men det är en annan femma.

  Steg 2: inte vara hemma

  Steg 2 kan verka vara enkelt och det bästa med det är att det just är enkelt, att inte vara hemma. Är jag inte hemma kan vi inte bråka.


  Gottegäng

  image561


  Hängde lite på Torget idag som alla coola gör. Jag har gjort det (jag gick på Frölunda, vad tror ni annars vi gjorde på håltimmarna? Förutom att spela kort och sådant som de tuffa i skolan gör), Carro har gjort det, alkiskarna gör det. Åh alkiskarna, jag tror jag skall bli en av dom. De ser ut att ha så mysigt, ett riktigt gottegäng de där. De skrattar, tar hand om varandra och samtalar säkert om världsproblem. Sedan så sa någon något opassande och de började bråka och någon skrek "jag skall snitta dig". Men innan det inträffa hade de så trevligt så.

  God Must!

  Det bästa med julen är julmust. Jag tycker om julmust så mycket att jag till och med dricker det under påskhelgen. Men visst smakar det lite som medicin och man känner sig duktig när man druckit upp? Eller är det bara jag som är barnslig? Näää.

  God Jul!

  Julskyltningen är uppe, det handlas julklappar och alla pratar om hur mysig julen är och hur mycket chocklad och julskum som skall ner i år. Jag har alltid tillhört skaran som älskar jul och som är barnsligt förtjust med allt som har med jul att göra men man växer väl upp och mognar? Det gör i och för sig inte jag och det är inte därför mitt förakt för julen har blommat ut nu, utan för hur folktomt det kommer vara i år trots att jag har världens största släkt. Vi firar alltid jul med mammas sida som tillhör den mindre skaran och mindre blir den eftersom mina morföräldrar har kolat vippen som Alex kallar det när man dör, min moster och hennes familj skall till Ramundberget i år och dit ville jag verkligen inte med och att min pappa är barnslig nog och inte vill fira jul med min mor. Och trots att jag är den största materialisten i stan och det var inte alls många år sedan jag grät sist då de glömde köpa en klapp till mig som jag verkligen verkligen ville ha så handlar väl jul om att umgås med nära och kära hur tråkigt man än har. Förra året så sa jag till mamma när vi skulle hem att nej, vi skall stanna här en timme här och ha råkigt, det tillhör traditionen och det gjorde vi. Traditioner är till för att följas.

  I alla fall vill pappa inte fira med mamma för 1. han tycker det är barnsligt att de skall fira ihop när de varit skilda så många år och 2. vi kanske skulle få för oss att de skall bli ihop igen. Que? Det sistnämnda är skrattretande, skall vi tro att ni skall bli tillsammans än? Nej, jag tror inte en unge över 10 tror att deras föräldrar skall bli tillsammans igen efter de separerat och vill vi ens det? Nej. Skulle inte ens förvåna mig om han ber oss gifta oss två gånger, en då mamma är med och en då han är med för att vi inte skall få för oss något. Jag skall i och för sig inte gifta mig om jag inte träffar världens unberbaraste och han promt vill gifta sig. I och för sig skulle jag kunna gifta mig imorgon om jag träffade rätt människa för att sedan skilja mig dagen därpå, det är sådan jag är, lite småimpulsiv.

  Det bästa med Jesus är inte att vi firar hans födelsedag varje år utan att han kunde göra vatten till vin. Tänk er om man kunde göra det, mmmmmm. Hoppas Alex firar med oss i år det kan bli lattjolajbans speciellt efter att han gått och blivit lite småalkoholist. Som den vän jag är så reagerade jag som man skall göra när han berättade det för mig åh har du. Jag kanske inte skall säga det här men vad glad jag blir.

  Googlar man Christmas from hell får man upp den här bilden på dessa stackare. Undrar vad dom gjort för att förtjäna det. Gett någon tygtofsar i julklapp som min pappa gjorde till oss syskon ett år. Schyrre men det är inte 80-talet längre:

  image560

  Steg 1: uppmjukning

  Efter mitt och Beckas bråk i fredags har vi knappt pratat. Det gör img inte så mycket, jag gråter inga floder över det men nu så har jag kommit fram att det måste ta slut. Av anledningen att jag måste låna en klänning av henne så idag börjar steg 1, uppmjukning. Så nu när hon och hennes kompisar kom innanför dörren så följde detta samtal:

  - Hej Beckis, hur är det?
  - Öh, bra.
  - Vad bra, kul att höra. Haft en bra dag i skolan?
  - Vad är det med dig, va fan vill du?

  Jag tror hon anar att jag vill ha något och hon har så rätt så.  Snart skall steg 2 tillämpas, måste bara komma på vad det är.

  Hej här kommer påfågeln


  image559

  Peter Siepen gästar visst EKG på måndag och i reklamenberättar han att hans kläder lockar till skratt och han bjuder på det. Skitbra, för i ärlighetens namn gör dom verkligen det och det är ungefär det enda med honom som gör det. När jag och Challe alltid hamnade på Göteborgs hetaste efterfest förr på Tintin så kom han in en söndagsmorgon vid halv sex och satte sig bredvis oss. Han var sällskapssjuk och så snälla som vi är lät vi honom sitta bredvid oss. Jag klarade inte av mer en 20 minuter ochdå gick jag utan att säga någonting till Challe. Jag skickade ett sms till Challe och skrev "kom till Sevan men ta fan inte med dig honom". Likförbannat kom hon ner med honom i följe minuten senare och då propsade han igen att jag skulle lyssna på hans låtar från 60-talet han hade i sin iPod. Vi blev i alla fall av med honom tids nog men jag tror jag var mer sur på Challe då än jag någonsin varit under några av våra bråk. Summan av kardemumman är i alla fall att Siepen är rolig på avstånd och endast på avstånd.


  Rekord!

  Sådär ja. Nu har jag slagit Ellens rekord i Tetris efter maniskt spelande i dagar och även nätter. Men nu är allt som det skall vara i alla fall. Imorgon skall jag sätta mig i skolbänken för första gången på två veckor och ha kvällskurs. Dessa tre timmarna känns mer som 3 år det är löjligt hur sakta tiden går under den föreläsningen. Jag hinner vrida mig runt tusen gånger på min stol och syna människor från topp till tå. Vi har några seriemördare, en f.d alkoholist, tre som blir bedragna och en vars son har begått självmord. Detta vet jag självklart inte till hundra, inte så att vi alla presenterade oss som "Lisbeth, 53 år, jag tror min man bedrar mig med min bästa vän", men jag kan se sådant.

  Juicy

  image558

  Junk in the trunk

  Uppe med tuppen?

  Uppe med tuppen? Hell no. Jag har sovit i några timmar och vaknade och kände mig sugen på lite Tetris, här skall lite rekord slipas. Jag pratar om Tetris som om det är the new thing och inget som man spelade frenetiskt i början av 90-talet(?). Sedan efter jag slagit några rekord skall jag somna om of course. Morgondagen som egentligen redan är kommen kommer bestå av skrivande på en berättande text som min föreläsare totalt sågade även efter andra bearbetning så jag skriver en ny nu. Hon tycker mina texter är för orealistiska så nu skall jag skall skriva något jag vet någonting om i alla fall, mig själv. Den skall handla om spänning så jag kan väl kasta om förrförrförras veckans taxiresa som slutade i att taxichauffören antastade mig och då åkte jag bolag och inte svarttaxi. Jag blev lite arg men sen var det inget mer med det, jag vet inte om det är normlat? Fast det kanske är för ointressant, jag får väl hitta något i mitt register.

  Nu när Kanal5 har haft sitt dåliga omdöme och bara helt vips sliutat visa resetävlingsprgorammet vars namn jag glömt nu (så det kanske inte var så bra trots allt?) som jag och Ellen alltid kollade på tillsammans och spenderade kvalitéetstid syskon emellan så har vi hittat ett nytt. Eller jag har juh kollat in Jarmo in länge nu men nu har även Ellen fått upp ögonen för denna fantastiska man. Han är så snygg med sin very 80ish gayish mustasch.

  Hade jag varit på en öde ö och fått ta med mig tre saker hade dessa tre saker varit dessa pojkar:
  Denis Leary (eller hans karaktär i Rescue me)
  Pontiak
  Jarmo

  Sen så är jag lite småkär i Dave Grohl med.

  image555

  Msn

  image554

  Hade jag varit inne på msn nu hade jag haft staus upptagen som i stör mig inte för helevete. Jag har nämnligen utvecklat ännu ett beroende, tetrisberoende, som tar upp en stor del av mina vakna timmar. Det hela går faktiskt inte bra alls, min syster har rekordet och det bådar inte gått, hela världen är upp och ner kan man säga. Vad händer här närmast? Daniel blir smart, mamma och pappa flyttar ihop igen, jag och Challe blir vänner igen? Haha det sistnämnda skämta jag, vi är kompisar igen trott eller ej.  I alla fall apropå msn så förstår jag inte varför man är inne på msn om man är så djävla upptagen eller inte ens vid datorn tar inte det bort msn:s funktion lita som är att PRATA MED ANDRA. Sedan en annan sak som jag nämnt förr och säkert inte är sista gången jag nämner är varför heter alla en masa dumt i kursivt efter namnet. Bara av att kolla på mina vänner på msn så vill man säga upp kontakten med några av dem, vad tycks om "haute cuisine i Kullavik!" det hela låter väldigt glammigt eller "you'''re a slave to money then you die". Men mina småsystrara vänner heter allt möjligt, Ellen har en kompis som uppdaterar varje dag och skriver hur länge hon och hennes pojkvän har varit tillsammans. Lite snoppet när det sen tar slut, vad skall hon göra då? Uppdatera hur länge hon varit singel? Nu skall jag spela Tetris skall bara ändra min status till upptagen på msn.


  Fashion or Pack?

  Hemma nu och äntligen skall tilläggas. Barnpassandet har som alltid varit en orgie i dåliga filmer, barnboksläsande och att se på gymnastikuppträdande. Det har jag fått nog av, gymnastikuppträdande dvs för jag hade en tjej i min klass i ettan som gick i gymnastik och alltid visade upp sina konster på gympatimmarna. Det ända hon kunde var ljushopp och vi gick i ettan på gymnasiet och inte i lågstadiet. Sedan har jag blivit en insikt rikare som jag egentligen vetat länge, jag är bisexuell, nej inte riktigt så roligt skall vi ha det utan jag hatar hundar. När människor frågar mig om jag är hund eller kattmänniska är svaret enkelt och givet, inget av det jag är en guldfiskmänniska.

  Såg att en ny klubb har öppnat på Ferdinand, Fashion Pack. Jag vet inte riktigt hur sanningsenligt namnet är. Pack kan jag gå med på men fashion, nooonooo. Det var visst någon modevisning och det här var vad som visades uteslutande:

  image549

  Ser den bättre ut nu:

  image550

  Eller kanske nu:

  image551

  Jag tror närmare bestämt nu:

  image552

  Förlåt jag ändra mig, jag menar nu:

  image553

  Nyaste tillägget...

  Nyaste tillägget här på bloggen är en länk till Moorebloggen, den är faktiskt vansinnigt rolig. Och så är han göteborgare den där Thomas och sådant uppskattas alltid. Okej, han var från Lysekil men det är nära nog.

  Ikväll har jag varit hemma och gjort absolute ingenting och imorgon skall jag iväg och passa barn så denna helg kommer bli en partyhelg utan dess like med andra ord. Men jag kunde inte göra något åt saken, men det får tas igen snart.

  Och om inte...

  Och om imte vi är världens olyckligaste folk så har vi inte alla Mateusflaskor i hyllan. Läste någon "hockeyfrus" blogg som skriver om hennes poängsystem hon och hennes man/pojkvän/sambo/don't know, don't care har som innehåller allt från oralsex till vad han vill. Så lägger han mål blir det oralsex för hela slanten och så vidare vilket är väldigt trevligt för dom men att skriva det så svart på vitt på en blogg och tycka att det hela är lite vitsigt möter busigt är bara puckat. Undra hur många puckar hennes huvud har sagt hej till?

  Svenskar, världens olyckligaste folk?

  Är svenskar världens olyckligaste folk? Vi har i alla fall högst antal människor som tar självmord om man ser till befolkningsmängden och det är alltid något att skryta om. Det är svinkallt och djävligt här i lilla men ändå så stora Sverige, till ytan sett dvs, annars är vi rätt meningslösa. Inte mycket vi gör eller ens ställer till mig, alla är för upptagna med sig själva, sin yta och sitt så kallade liv. Jag vet inte vad jag vill ha sagt, kanske att jag känner mig lite ensam, mår lite dåligt och vill ha en ångervecka.

  image548

  Little Dragon - Twice, thanks Phazer.

  Ikväll visas succéserien "Jericho" som alla häcklar och jag följer maniskt.

  Självisk

  Med risk att låta självisk men det är trots allt en blogg skriven av mig, om mig så har det varit underbart att få sitta till småtimmarna och prata om mig själv. Eller vi har turats om, jag och min bästis, att prata av oss och det har varit alldeles alldeles ljuvligt. Men underbart är kort och imorgon åker han. Han skall upp om några få timmar och la sig precis så jag sitter här som ett fån och skall vara vaken i två timmar tills han skall upp och göra sig redo för att ge honom ett riktigt avsked. Inget "hejdå, kommer sakna dig, älskar dig, ööhh snark ring mig" som jag säger halvt i sömnen och inte riktigt kommer ihåg. Nej här skall ges riktiga kramar och luftpussar.

  Kids, dinner!

  Nu har jag försökt att laga mat. Det skulle bli tomatvitlökspasta med kyckling och bröd, det blev det inte. Det smakade apa och bara tanken av vad jag hade i min mun för fem minuter sedan får mig att rysa av allt annat än välbehag, huaaa. Men jag har fixat det med maten nu, den biffen (fast jag skall inte äta biff) fixar bästisen.

  God natt

  Jag har haft världens underbaraste kväll, vill bara säga det. Vi har pratat och pratat och pratat och nu ligger han här några meter ifrån mig bara. Nu skall jag sova, god natt.

  Nitlott

  Under varje "My Super Sweet 16"-avsnitt som visas på MTV får alla snorungar en bil (okej då, en stackar fick en häst en gång och då var inte humöret på topp) i slutet av festen. I alla fall när överlämnadet av bilen inträffar så skall hela festen gå ut för att se när personen i fråga får bilen. Okej kan man tycka, dom har lagt ner mycket pengar och vill flasha men att alla andra som får se bilen blir helt tokiga är ett mysterium för mig.

  Nu ringde det på dörren och jag trodde det var min kära vän men det var bara pappa. Snacka om nitlott. Becka svimmade idag igen och fick åka ambulans in till sjukan så pappa är här jämt och ständigt nu för att titta till henne. Det hände Beckis förra helgen, denna helgen när hon var i London och nu idag igen.


  My name is Baum, Ellen Baum

  image547

  När jag svarar i telefon tror folk ofta att jag är Ellen och vice versa. Vi vet inte riktigt hur vi skall ta det, vi båda blir ganska förolämpade. Jag mumlar och Ellen uttalar inte ord riktigt, hon a-r-t-i-k-u-l-e-r-a-r inte. Nu blev  hon sur och slängde i dörren när jag härmade henne hur hon uttalar sitt namn, hon säger nämligen Ellen Baum. Dessa tonåringar har så mycket hormoner i kroppen.

  Efter regn kommer solsken

  Efter regn kommer solsken. Nu mår jag verkligen all time low men inte länge till, när man minst anar det inträffar det. Nu i några dar så kommer en kär vän på besök och skall inkvateras i Ellens rum som bor hos pappa och det hela skall bli underbart. Precis vad vi båda behöver tror jag, kan bara tala för mig själv men visst är är jag lite underbar jag med. I alla fall är jag bitter som fan och sur och det brukar alltid resultera i skratt när vi umgås. Vi kan ge material till hur många "Griniga gamla gubbar"-filmer som helst, bara att jag inte är speciellt gammal och gubbig.

  image546


  ABC

  Nu är jag någorlunda på fötter igen och den värsta chockan har lagt sig. Jag är lite mystisk av mig i mina inlägg jag vet men jag vill inte berätta hela sanningen här, ännu.


  image544

  Ser på "Ranking the Stars" på femman nu och Anna Book går igång rejält när hon får en plats hon själv inte tycker hon inte förtjänar. Om någon säger du verkar lite otrevlig Anna, du är på första plats  så verkar hon vara den typ som då svarar "OTREVLIG, JAG ÄR FÖR FAN INTE OTREVLIG, DJÄVLA SUBBA!".

  Ser ni hur söt hon hade varit om hon inte haft den kroppshyddan hon har, åhhhhh:

  image545


  Kids

  Kids don't try this at home säger jag bara. Fy fan vad jag mår.
  image543

  Idioti

  Vet ni vad som är idioti? Förutom att jag skriver ett inlägg till och inte kan sova, jo alla Lyckochanstjohejsanprogram som går på TV. Och speciellt de som ringer in dit, nu precis skulle en svara vad tio plus tio blev. Hon svara hundra och när hon fick en chans till sa hon att hon inte var bra på matte. Nähä. Och hon som höll i programmet var det inte hon som skulle rädda världen och lekte politiker förut i det som gick på SVT? För övrigt sa Ellen idag att hon sakna dig Challe, bara så du vet.

  Ka-ching

  Men det var inget bra alls, sicka korta inlägg man kan skriva. Och jag som alltid har så mycket viktigt på hjärtat. Det jag skulle säga efter jag önska er god natt är vad kan detta kosta tro? Det är fult att prata om pengar så jag säger helt enkelt att det kommer jag med all säkerhet få redo på när nästa räkning kommer oönskat. Tjing!

  The Queen of sömnpiller

  Det glömde jag säga, god natt till er som inte somnat ännu likt jag. Kollade på ''The Queen'' som jag hyrt för att jag tänkte att den skulle vara ett bra sömnpiller, och den var det med men inte bra nog. Och ni vet självklart nu vart jag skriver ifrån, mobben ja. Bara för att jag kan. Skall lära mig att lägga in bilder från den med och kameran skall vara helt okej har jag hört. Inte som min förra där man inte visste om det var en bild på en häst eller människa. Ibland var det på något mitt emellan.

  Tekniskt geni

  Jag är inte den som är den. När jag gör något bra så skall det skrytas. Nu bloggar jag från mobben, jag klara det! Jag är ett tekniskt geni. Evolutionsteorin är ingenting om man jämför med vad jag åstadkommit nu.

  Armar och ben

  Åh nu är både armar och ben på plats igen, jag är en hel människa. Med andra ord  har min mobbe kommit så nu kan jag ha kontakt med omvärlden igen. Dess värre förstår jag knappt någonting, men jag kan ringa, skicka sms och sen tar det visst stopp. Så nu försöker jag för fullt att få någon häftig ringsignal, jag vill ha Pontiaks 80tal och det nuuuu! Skall lura hit min mer tekniska hälft imorgon, syster Ellen.

  We're going to destroy

  image542

  Jag älskar Musse, men ännu mera älskar jag Jarmo. Sicken lirare och pjäs.
   
  http://www.youtube.com/watch?v=VhkK1891Odc

  http://www.youtube.com/watch?v=fTT-5vu2yLA&NR=1

  Jag vet inte vad...

  image541

  Idag är det "Grey's Anatomy" och det skall jag absolute inte se på. Jag vet inte vad som stör mig mest, Merediths råttfärgade hår (alla andra som säger att de har råttfärgat hår ligger i lä) eller hennes sätt att prata. Konstpauser hit och dit, motsatsen mot the Gilmoregirls som snackar på i ett. Men de stör mig med.

  About Me

  Jag har blivit en sådan nörd som alltid bänkar mig framför "Ugly Betty" och"Desperate Housewifes" varje tisdagskväll numera. Men igår slockna jag vid halv nio och allt tack vare Daniel antar jag. Han gjorde så jag blev helt slut igår.

  Men att sova hela natten lång, drömmandes och prinsar och sådant fanns inte på kartan så klockan två vakna jag och satte mig för att kolla på film. Såg "About Schmidt" som kan vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Låg i sängen och skrattade sönder mig lite småtyst som man gör åt dramakomedier. Nästa gång jag klipper mig skall jag be om Randalls hairdo.

  image539

  Warrens fru har precis dött så hans dotter med looserfästmannen Randall kommer till begravningen och sedan på kvällen kommer Randall in till Warren:

  Randall: Hur är det? Allt väl?
  Warren: Bara bra.
  Randall: Är det säkert?
  Warren: Ja
  Randall: Det måste vara svårt. Jag minns när min moster dog. Det var overkligt. Det var den fjärde juli. Jag glömmer det aldrig. Jo, jag vet att det inte precis är rätt tidpunkt men om du skulle vilja slippa tänka på de här tråkigheterna så har jag något viktigt att tala med dig om.
  Warren: Vaddå?
  Randall: En möjlighet att investera. Det är så spännande, och jag vill att du skall vara med från början. Det är inget pyramidskoj. Många tror att det är det, men det är det inte. Du är nästan garantered att fördubbla  kanske tredubbla insatsen redan under det första året. Jag tänker inte sälja vattensängar i all evighet. Jag har planer. Vi har inte hunnit prata om med men jag har sinne för affärer. Jag har gått kurser och lyssnat på band.

  Hahah, lyssnat på band, verkligen the American dream.

  Ibland så vill man...

  image536

  Jag tycker om Natacha Peyres blogg men framför allt tycker jag om henne. Hon verkar så snäll, så godtrogen, så oförstörd (kanske inte i ordets alla bemärkelser, men ni förstår? Kanske? Inte alls?) I alla fall verkar hon var något av de vänligaste som gått i ett par stilettskor vilket alltid är sött. Men sedan så önskar man ibland att man vore handikappad eller ett djur som allas vår Dr. House har sagt.

  image538

  Heeeej!

  image537

  Idag såg jag en kvinnlig "bekant" till mig, en partybekant som jag alltid pratar med när jag träffar henne ute. Så när jag såg henne på stan är det inte mer än naturligt att man kollar på henne för att söka ögonkontakt för att säga hej, Som man gör med bekanta, nykter som full. Hon såg mig och kollade bort och såg så blyg ut. Sen har hon en blogg med och när man läser den får man ett helt annat intryck av henne. Världens mest öppna, trevliga och partajiga människa, kanske bara som full. Men läs hennes blogg för Guds skull, hon bloggar om mode från Göteborg och även om jag inte är ett fan av modebloggar så slår hon ett slag för oss göteborgare:
  http://www.aveny.se/?page=bloggar&content=read&id=29


  What the fuss is all about

  Nu är klockan sju och jag är hemma. Vart Daniel är har jag inte den blekaste om och tur är kanske det. Var nästan rädd att han skulle ligga i min säng när jag kom hem. Skulle träffa Daniel kvart över två efter min lektion med betygutdelaning  (som gick okej) men han kommer  tjugo i tre. Så där står jag som ett fån vid Kompassen och vänta. Min mobbe har fortfarande inte kommit så jag är inte kontaktba och jag måste sett ut som en 100 kronors, nej 50 kronorshora. Guldpojkarna gick till och med förbi flera gånger och kollade konstigt på mig.

  Sedan kom han i alla fall och visst såg han ut som en riddare på en vit springare. Eller det var snarare han som var vit, efter mitt klago m hans acne har han någon superduperkur som gör att han ser ut som the one and pnly Micheal Jackson, haha. 

  Daniel och jag skulle göra stan, sagt och gjort på fem och sedan bestämde vi oss för att fika. Inget passade oss så till sist gick vi för att ta en öl, bra att varva ner sådär tre på en tisdagseftermiddag. Gick till Cheers som nästan är det enda haket öppet i stada och där var vi och creme de la creme från Göteborg. Där sitter dom alla som har en tyst överenskommelse med varandra om att dom inte alls är alkoholister sa Tobbe sen när han kom, haha. I alla fall så skulle vi ta en öl som blev en ölkanna, drinkar och massvis av shots. Jag drack jag med, men bara lite, Daniel drack allt han kommer över och va dyngrak fem på eftermiddagen. Lite pinnigt kan man tycka och det tyckte jag och Tobbe med. Sedan gick vi och åt och jag bestämde mig för att åka med till Torget för sätta the D i närmaste taxi eller buss, sådan kompis jag är.

  Innan vi ens hann komma till Torget sa han "vad fan klor du på djävla rödtott, din djävla tomat" till en trettonåring och så gör man inte Daniel lille. Väl på Torget fick han rycket och skulle köpa "den dyraste djävla mobilen ni har" på 3 där vår kompis jobba. Pinnigt det med. Och sen delade han upp käglor till allt och alla och på Torget gör man ogärna det. Jag höll mig några steg bakom för inte åka på stryck men det hela gick bra. Sedan när klockan slog sex skulle han in till stan för att möta Elin och "betala för allt, jag betalar för allt, hela kvällen, åk in, nuuuuuu". Ungefär där gick jag för köpa Ben& Jerry glass som jag aldrig smakat på. Hör ni? Aldrig, så nu skall jag ta reda på  what the fuss is all about. När jag sedan  kom hem var jag rädd att Daniel skulle vara här som sagt men icke, puh. Så nu är han väl inne i stada och beställer in gin och sådana nymodigheter han fått för sig.

  Jag vet att han kommer hata mig för det här inlägget. Fast bara i en sekund, sedan älskar du mig igen som jag älskar dig även om jag hatade dig i en sekund idag.

  Psykisk ohälsa

  Så nu kan jag inte sova denna kvällen med. Skall ändå upp tidigt i ottan så jag funderar på att vara vaken natten ut, har ändå Ricki Lake och Cops att vila ögonen på. Inte mycket, men alltid något.

  Yta

  Imorgon avslutas min skrivkurs och antagligen påbörjas en kurs i sociologi. Egentligen intresserar det mig inte. Inget gör det längre, det är bara en massa yta överallt. Ett ytskrapande som inte kommer någonstans. I religion läste vi om Jesus om ni vet vem det är, i filmvetenskapen fick vi se "Citizen Kane" och inär jag läste media fick vi lära oss om informationsflöde. Det är ytligt och tråkigt, jag känner mig bottenlös för att uttrycka mig som Dexter.

  You just made my day

  image534

  Alex ringde från andra sidan jordklotet, närmare sagt NY, och gjorde min dag. Åh han är är världens bästa och börjar bli lite blödig på senare tid. Säger att han älskar mig och sådant, mucho appreciated. I löööve you to. Vi pratade om ditten och datten och om min skrivarkurs. Han tyckte det var kul att det gick så bra för mig och då fick jag snällt krypa till korset och berätta hela sanningen. Att allt är långt ifrån lovord från min föreläsare som när min text blev kallad "embryo". Djävla kärring. Hon är bara bitsk för hon är vithårig och jag blond(?, någon nyans av blondhet är det i alla fall), hon gammal, jag ung och frisk som nötkärna, hon ful och jag hmm lite snyggare i alla fall. Kanske inte mycket, men lite i alla fall.


  image535

  Sitter och väntar Shanna (jag tycker hon ser ut som sundheten själv på denna bild, som en nyponros). Hon är sen, i alla fall enligt mig. Vi har inte bestämt någon tid eller så men jag tycker hon borde vara här nu. Kom kom kom.

  Heting, ja du där!

  image533

  "hej heting, shit så fin, vann pengar på mobilen för någon dag sen i sthlm men har ingen anvädning för dom eftersom min mobil e paj, vill du ha istället? :) adda kimikim_2@hotmail.com"


  Hahah, fick det där på nattstad. Undrar hur många han skickat det till? Mig bara mig (...NOT!), ett tiotal, hundratal, tusental. Yes, ett tusental. Men tjejer adda honom då, fort fort! Pengarna går nog till den som är först till kvarn och hans hjärta och kropp med.

  Trott eller ej...

  Igår funderade jag ett tag (en sekund) på att inte hänga med för jag kände mig ful vilket var något som vidarebefordrades till Daniel.

  - Jag vet inte om jag vill med, jag känner mig ful.
  - Du ser ut som vanligt.
  - Men det är nu du skall säga att jag inte ser ful ut.

  Hur svårt kan det vara? Alla killar här ute i världen borde lära sig detta, om en tjej säger jag ser ful ut säger nej du är jättevacker, säger hon att hon är tjock säger ni nej. Deny deny deny.

  Men idag när jag vaknat upp och är bakistrött, håret är rufsigare än någonsin och mascaran är utsmetat känner jag mig snyggare än någonsin. Kanske inte, men jag ser bättre ut nyvaknad och bakis än fixad till tusen. Vet ni vad det innebär? Jag skall ta med mig fler hemsläp. Hahah...

  You rock, rock!

  image532
  Dagens roligaste (än så länge):

  Jason Schwartzmans tal i början av "I heart Huckabees" "you rock, rock" när han försöker vara ordvitsa om en sten.

  Och självklart denna unga ständigt återkommande man (?) Daniel:

  -Jag vill inte hänga med till Borås jag funderar på att säga att min katt sprungit bort.
  - Men du har juh ingen katt.
  -Fan!

  Gårdagens bästa

  Gårdagens bästa 1:

  Daniel tappar ett glas och istället för att ta upp glasbitarna sätter han ner en paj och säger "nu måste dom förstå att det är glasbitar där".

  Och 2:an:

  Eller skall man säga 69.an. Ett par(?) hade försex i lägenheten mittemot oss och var inte blyga. Vi fick vara med som åskådare och se alltihoppa, hallelujah!

  Sämsta:

  Gå inte ut utan en fungerade mobil.

  Min syster fick epilepsianfall igår och fick åka ambulans från stället hon var på. Då säger min syster idag "gud vad pinnig du är, tur att jag inte var med". Gotta love them!

  Dagens komplimang 2:

  Med Daniels mest förvånade röst någonsin:

  -Du är ändå rätt snygg.

  Schyrre Chippen, schyrre. Nu skall vi åka om fem så frukta inte nu är vi härifrån. Sen säger han om sig själv "fan vad jag är snygg" och då betyder hans komplimang nadanada. Som om Hugh Hefner skulle säga att han är ung. Love you Daniel!

  Dagens komplimang:

  Daniel är här och som vanligt bjuder han på komplimanger:
  - Varför går du inte ut så?
  - Såhär, men tröjan uppe i en knut över magen. Det kan jag inte, då ser alla magen.
  -  Jo men alla gör så utomlands.
  -  Men vi är Götet.
  -  Men du har gått ner i vikt.
  - Nej jag har gått upp.
  - Men du har en sån där rak mage. Ingen bulmage som många tjejer har utan en såndär rak mage.
  - Rak mage?
  - Ja du vet.

  Och sen var konversationen slut. Han är wacko den där Chippenesen.


  Det där jag sa...

  Det där jag sa om att min mammas släkt är enkel, rak och vänlig omfattar ej min moster. Missförstå mig rätt. jag älskar henne men hon är första klassens bitch. Idag när jag prata med henne frågade hon angående mina planer om flytten:

  -Nej, det går inte så bra. Daniel har fått sparken.
  -Fått sparken? Du skämtar!
  -Nej, han var otrevlig mot kunder, modeller och en av de anställda. Men Daniel kallade det kommunikationsproblem, hahah...
  -Herregud, hur lyckas han. I och för sig förvånar han mig aldrig längre.
  - Nej, men han skall börja i terapi, igen. Någon slags anger management säger han.
  -Terapi? Om ni frågar mig är det något han skulle ha börjat med för längesedan.

  image531

  Rikare och fattigare

  Nu är jag en upplevelse rikare och alkohol, men fattigare i plånboken. Frölunda Torg, sicket ställe, jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen det är hemskt. Stället gud glömde, ochatt en helrenovering skulle göra Torget bättre kan man undra. Bättre visst, men bra nej. Leksaksäffraren där är ett skämt med, jag menar hur svårt jkan det vara? Ta några nallebjörnar, slajm, partyhattar, pickadoler, HALLOWEENPOUTFIS, docker, spel och fotbollar och så är biffen klar. Men nej att man skulle komma därifrån med en Halloweenoutfit eller till och med en present till en unge man hatar finns inte. Så dålig är den, att de har Barbie där är en skräll.. Vakterna på Torget är som Kling & Klang, tjocka eller pinnsmala, korta eller höga som hus (ja inte höghöga utan långa). Skulle jag råna något ställe i Göteborg skulle Torget bli stället. Så alla yrkestjuvar och tjackpundare gå till Torget.

  På Systemet stod den punkare bakom mig i kön med en STOOOR Davidstjärna runt halsen. Jag stod och stirra på den ett bra tag för att verkligen försäkra mig om det var en Davidstjärna och inte ett pentagram (det skall man ha på bröllopsringar istället, mohaha. Internt internt!). Till slut såg jag att det var en Davidstjärna och inte ett pentagram och då började undra på om han var jude eller om han köpt fel. Till sist så märkte han väl vad jag sa och tänkte för han sa Shalom till mig och sen var sen saken klar.

  Nu är jag hemma i alla fall och väntar på Daniel. Sedan skall hela Daniel-gänget med Lizzie, Emi, Tobbe & co tll Vickan på inflyttningsfest. Och imorgon skall jag med Shanna på Halloweenfest, detta kommer bli en bra helg. Tjing!

  Dissig

  Nu har jag städat så mycket att jag har ont i ryggen. Det är inte ofta jag är en bra dotter men när jag väl är det, då slår jag till stort. Städat mitt rum (imponerande tänker ni, whoooohooo, men vänta...), vardagsrummet, hallen, köket och båda toaletterna. Så det så.

  Är även mobillös hela helgen. Eller mobilfri, beror på hur man ser det, jag anser mobillös. Jag har köpt ny mobbe som inte kommit ännu men mitt SIM-kort har kommit och jag har bytt abbonemang (skrev först abonnent pinnigt det är juh jag som är abonnenten) och i med att jag ville ha kvar mitt nummer låste dom mitt nuvarande SIM-kort och jag kan inte använde det nya på den gamla telefonen. Så jag kan varken ta eller få samtal, smsa eller ens ta emot sms. Though shit! Nu skall jag skriva "Anna is...mobillös" så alla mina kära vänner inte blir oroliga eller ännu värre tror jag blivit dissig.

  Ikväll skall jag på inflyttningsfest. En massa hemmafester denna helg, men vi skall nog ut efteråt. Det tror jag i alla fall, jag kan inte tala för alla andra men jag skall. Hahah.

  You win some, you lose some

  image530
  Jag hatar att städa och då menar jag H-A-T-A. vilket verkar vara något som runs in the family för att vara internationell så ni mina amerikanska miljoner läsare kan snappa upp något.  Bättre med lite skit i hörnet än ett rent helvete är mitt mantra. Nu i alla fall skall jag ta mig i kragen och göra någon slags snabbstädning av mitt rum för att senare gå på långpromenad. Eller långpromenad var att ta i rejält, jag skall gå till Torget för att inhandla alkohol och något att ha på mig på lördag. Frågan är bara, vad skall jag sysselsätta mig med ikväll?

  Jag kom ihåg när jag och Challe alltid hade i alla fall fredag och lördagen inplanerade. Gärna torsdagar och tisdagar med. Utgångar och gärna hem sju på morgonen, åh det var tider det. Nu pratar vi inte med varandra och jag tror inte vi kommer göra det inom snar framtid eller i huvudtaget göra det. Men det är så det är, you win some, you lose some.

  Halloween

  På lördag skall jag på Halloweenfest så det är bara att leta upp något grönt så är jag redo att gå som ett grässtrå. Nej, egentligen vill jag gå gå som en seriemördare. För att de fascinerar mig och har alltid gjort det. Så skall jag gå upp tio kilo till på lördag, fula ner mig helt och göra en Charlize Theron tro? Men då vill jag ha en Oscar med.

  image527

  Jag tycker att Hanna Fridén här som Frida Kahlo är urcool. Annars går man bara som Paris gör. Sätter på sig det slampigaste man hittar OCH (detta är det viktiga, det som skiljer hennes slampiga vardagskläder från slampiga Halloweenoutfits) har färgade linser.


  So long, farewell, auf wiedersehen, good night

  Jag har inte haft för mig så värst mycket de senaste dagarna och ärligt talat börjar jag blir uttråkad. Trött på mig själv med. Sitter och håller långa konversationer med mig själv á la Våra Bästa År.  Frågade mamma om det var daxs att uppsöka en hjärnskrynklare angående det men hon sa att så länge jag inte planerar några mord eller mordbränder var det coolers. Och så långt har det inte gått riktigt ännu.

  Och imorgon är det helg. Jag måste ta mig och partaja denna helg. Nästa helg kommer jag inte kunna gå ut någonting. På torsdag, om en vecka, skall jag lägga mig på operationsbordet. Inget stort eller så men jag kommer få narkos så det är lika bra att säga so long, farewell, auf wiedersehen, good night om jag skulle kola vippen. Så därför kommer jag nog vara helt orkelös och bara ligga hemma och kolla filmer nästa helg. Om jag lever det vill säga.

  Stoppa ner i fickan-syndromet

  image526

  Men vad gör jag här egentligen? Klockan är sent, jag skall se på film och tanken när jag satte på datorn var bara att snabbt se om det fanns ett soundtrack till filmen jag just såg med Audrey Tautou. Hon som gör att jag ännu en gång för detta dygn får jag vill stoppa ner dig i fickan och ha med dig överallt-syndromet. Hon som har "så söt man får håll i tänderna Audrey Hepburn"-utseendet och alltid får spela lite smått egensinniga roller man blir kär i. Spelar ingen roll om hon är helt galen och lider av erotomani, skickar ut trädgårdstomten på äventyr eller letar efter hennes kärlek efter första världskriget.

  Finkultur bland bloggkultur

  Har ni tänkt på det hur fina alla är med vilka de länkar till. Vissa bloggare länkar inte till en jäkel trots att det säkerligen läser minst 20 bloggar varje dag. Allt för att inte förknippas med fel person och forum. Det är lite som att säga att man bara läser böcker av författare som mottagit Nobelpriset när det enda man har i bokhyllan är Cosmopolitan och chick lit respektive Slitz och lad lit. Jag läser allt från mina kompisars bloggar, bekantas, b-kändisars, glamourmodellers och några få som skriver bra. I all tänkbar olika kvalitée men jag står för att jag läser de alla. De mest roande står glamourligan för Peyre, Kaulio och Dominique. Sicken trio.

  Och nu så tänker alla att jag ger de obefogad kritk bara för att de är glamourmodeller och då måste man ha förutfattade meningar. Fel, fel och rätt. Rätt på den punkt att man har fördomar mot alla (den största fördomen av de alla är att det inte finns några fördomar, där fick jag inslängt ett citat med) och fel på att jag inte dömt de mer än någon annan bara för de klär av sig och blir fotograferade som yrke. Långt ifrån alla glamourmodeller är osmarta men jag måste säga att jag tror de flesta inte är the brightest stars in the sky för uttrycka sig så. Sunblocks glifeblogg de hade förut var minst sagt en skandal på alla sätt och vis men nu när Rebecca Simonsson skriver själv går det hela hur bra som helst. Och Erika Johnsons blogg är roande den med. Okej, det där var bara två och ungefär där fick jag min poäng redovisad med.

  Ju fler kockar desto sämre soppa, haaa nu fick jag in ett ordspråk med:

  image525

  Uppe och grubblar

  Har haft svårare än någonsin att sova om nätterna denna vecka. Inte nog med att jag inte kan sova utan när jag försöker får jag spänningshuvudvärk. Då vet man att man göra lite när man anstränger sig i den mån att man får huuvdvärk när man skall försöka sova.

  Frågade mamma vem jag fått mitt grubbleri av. Inte från henne och hennes släkt svara hon och hon har rätt. De var/är enkla, raka och vänliga mäninskor. Väldigt lätta att ha och göra med och verkligen what you see is what you get. Antar att i viss mån fått  mitt grubbleri från pappa. Fast han får en massa mer gjort efter han grubblat till skillnad från mig.  Jag bara tänker och tänker, funderar, mår dåligt och sedan sluts cirkeln upp för att fortsätta i all evighet. Nu skall jag i alla fall se Brokeback Mountain. Tänk om jag inte tycker om den? Det är tabu. Ungefär som att beställa paraplydrink som kille på en sportbar.

  image524

  Här är jag! Var är du?

  Så nu är jag här igen och det känns mycket bättre tror jag. Så alla ni tusentals (Christina, Amela,Thina och Yohanna) som länkar till mig ändra det till http://www.sellouts.blogg.se  istället. Och i gengäld uppdaterar jag mina länkar härifrån självklart.