Sveriges smartaste brudarSveriges smartaste brudar

Hallelujah

Min älskade, underbara mamma har snöat in sig på att jag skall bli begravningsentreprenör. Jag vet inte om hon glömt av mina snart 23 år på jorden och hur jag är eller om hon bara vill att jag skall gå i Lars Gåres fotspår. Hon nämner det, alltså begravningstjohejsat inte Lars Gåre, några gånger om dan och det kan komma när vi äter, står i kassan, hon säger godnatt....ja jämt. Skall jag, Anna, tablettknaprande av antidepressiva sedan åtta(N!  inte åtta som det stod....oh my) ta hand om människor i sorg. Ja tack

Varför är det på detta viset

Nu skall jag sova. Pallade äpplen på vägen hem och nostalgikänslorna vällde över. Åhhh palla äpplen, leka pantgömme och bli mutad av Daniel med isglass så man fortfarande skulle vara hans kompis. Härliga tider.
Börja störa mig nåååågot otroligt på nya Idoljuryn tack vare att reklamen visas fem gånger på en timme på fyran. Jag säger som det är, du är tondöv och kommer aldrig bli någon sångerska. Skall det vara elakt, roligt eller vad? Nej dom får kolla på Simon Cowell och Sharon Osbournes kommentarer i Idol och X-Factor. Dissa inte (känner mig som
Sanna Bråding...varför skriver hon på det sättet? Vart växte hon upp...Rinkeby eller Alby? Nej det är väl klart att hon inte gjorde SÅ VARFÖR SKRIVER DU SOM OM DU ÄR BORN AND RAISED DÄR) någon med ordet tondöv. Det är bara ni tre i juryn som tycker ni är fyndiga och high-fivear med varandra.

Gör som jag gjorde med bilden, använd den som skärmsläckare.

Apropå juryn, skall man inte vara lite tyst och ödmjuk om man börjar se ut som en "äckel gubbe som är ute och tar för sig på krogen" när man är 30nånting. Det enda som är värre än att åldras som kvinna är att åldras som en man när hårfästet kryper uppåt. Alex har sagt att han hellre begår självmord än att bli tunnhårig och få höra you aint fooling anyone with that combover. Men det finns proffs Alex så du kan vara lugn.

Han gjorde ta me fan rättHan gjorde ta me fan rätt, typ...

Bananas

Idag lagade jag mat för första gången åt mina barn. Har väl passat dom i fyra år snart och det enda som bjudits på då är pizza, falukorv, köttbullar, macka och pannkakor. Men idag LAGADES det mat med fler än 3 ingredienser och det gick helt okej bra. Maten smakade okej och köket brann inte ner, typ. Jag råkade skvätta lite vatten, då började det ryka lite så jag torkade upp vattnet med papper och vips fylls hela köket av rök. Julia skriker det brinner, hjälp, det brinner medan jag pratar i telefon med Daniel. Så nu kommer han aldrig tro på att jag har läget under kontroll,

Igår firades Ellen hos pappa och därefter åkte jag till Nickies kompis Pia. Där dracks det och de delade med sig av sina tonårsminnen och tonårsfylla dom har upplevt tillsammans. Sedan tog vi in oss till stan och i med att min syster blev 18 igår så tänkte jag ta hennes till ställen där det inte är 18åringar. Hon skulle få uppleva stan och inte Chez Amis. Det gick bra, vi hade trevligt, vi drack, vi var på Aveny 1, Ellen var helt förvånad över hur många jag kände i med att jag orkar inte ha alla ytliga partybekanta över för te och macka varje kväll, vi drack, vi var på Locatelli, skulle vidare men då hände det. Kvällen slutade med Ellen went bananas och att jag fick idag be om ursäkt och har inte fått någon tillbaka. Heeeeelt sjukt, men när det kommer till henne så smälter jag. Jag förstår juh vad hon menar men ändå inte, för tror hon sååå är hon dum. Roligaste var att en vägrade tro på att vi var syskon....men du...du är så Annig (vilket betyder höga klackar, stora örhängen, massa armband, urring urring, kort eller båda, nagellack i någon obscenfärg (i alla fall för dom so,m gör fransk manikyr eller bara vill ha ett ljusljusrosanagelack och så pajsminkningen på) medan Ellen var söt. Jag är trailertrash to the bone och hon fräsch som en nyponros och vacker. Men det gör mig inget...vi trailertrashs är mycket uppskattade på andra ställen på Aveeeenyn som det där stället som ligger vid McDonalds där åldern är 60+, vilekt snatrare är riktigt nedsupna 30 och 40åringar som ser ut att vara 60.
Bli liten och så underbart gullig igen, bitsk var du redan men men och så apropå barn, jag barnpassar nu.

Nooo

Trean brukar ha dåliga filmer mitt på natten men som man kan se på för att de är harmlösa. Väcker inga större känslor, ingen intressant handling, halvtaskiga skådisar och så men man är inte kräsen tre på natten. Men ikväll....ikväll....så är Steven Seagal med i nattens film och det går inte. Mycket står jag ut med men inte med den mannen (okej klara av den där filmen där han är kock/mördarmaskin på rätt sida av lagen of course är okej. Men då får man se hon Baywatchbruttans bröst).

GRATTIS LOBSTER

Grattis lillobstern som idag blir 18. Det skall firas med (minst) 18 glas av valfri alkoholhaltig dryck. Hade jag haft tillräckligt mycket pengar hade jag köpt allt i världen och lite mer åt dig.Avatahuset

Var inne på detta precis. Tog mig en stund (inte mer än två sekunder)  innan jag fatta så nu har jag koll på läget och lyssnar på Angelica som även har en blogg.

Yttersta beviset

Två bröder, en känd, en inte. Är inte detta det yttersta beviset på att känd gör en snygg för jag tror inte bordern får jätte många napp på krogen. Är det bara jag som tycker det ser konstigt ut med Björns babyansikte som klippt och klistrats ihop med en kropp som hänger på gymet 24/7. Han borde sluta träna och matcha babyansiktet med en tanig kropp.


Double Jeopardy

Nu går Double Jeopardy på TV4. När den kom tyckte jag att det var den smartaste filmen ever, den och Kiss The Girls. Japp, jag var tappad.

Shine

När man var liten så skämdes man alltid för sina föräldrar eller i alla fall jag. Jag var väl inte tillräckligt stark i mig själv samtidigt som min pappa alltid varit högljud och mamma alltid klätt sig färgglatt. Det var liksom ingen lyckad kombo. Jag har för längesedan slutat skämmas över mina föräldrar även om pappa säger sluta gå så fort, erkänn det är för att du skäms för mig.
- Men nej mamma går så här fort så jag har lärt mig anpassa mig efter henne.
- Nej du skäms.
- Men nej.
- Säkert?
-  JA!
-Nej, du skäms.

Men när jag såg den här neongula saken han har runt huvudet till hans solglasögon så började jag nästan skämmas igen.


Om någon vill ha samma hårfärg som papsen skall jag fråga honom vilken färg hans frisör (turken vid Billhälls) använder. Vissa kan kalla det grå/vitt, pappa kallar det George Clooneysexigt.

Saxat från Raaaawsings bloggFrån Linda Raaaaawsings
blogg:

Den här baddräkten kommer jag att få användning av i dagens Tv-inspelning. Mer kan jag inte avlöja.

Jag vet inte riktigt med er andra men baddräkten i sig är väl en ganska bra ledtråd?

KOLLA

KOLLA PÅ DR. PHIL PÅ TV4+. HAHAHAHA VÄRLDENS BÄSTA AVSNITT!!! Det är ännu ett avsnitt av Dr. Phil house där människor låses in och det är upplagt för intriger. Idag är det några par som funderar på att gifta sig MEN en är för fet för den andra och hon är en bortskämd skitunge, en är sur på sin flickvän för hon har varit otrogen när han själv har varit det (öööhhh ni tjejer tänker med känslor, vi killar logisk. Aha så det är logiskt att du knullat runt svara hon då. Öhhh öhhhh öhhhh), etc. En såg ut som ett skabb så när hon kommer in i huset säger en av de andras killar kom du direkt från rännstenen eller. Hohohoh....

Nu fick ett av paren en bil, very Oprah och inte Rachel Ray som brukar bjuda till med en av hennes äckliga rätter till publiken istället. Vad vill man ha....en bil eller Rachels äckliga soppa som består av tomatpure, tomatjuice och tomatpure. Och så lite rester med....alltid gårdagens rester i hennes mat.


Finess

Skall man vara elak skall man vara det med viss finess, ha en poäng eller i alla fall vara lite rolig (på någon annans bekostnad). Det här är inget av ovanstående.

Kul att dela ut flyers när det regna men vår superduper 7Elevenjacka fungerar i alla väder (dess värre, då kunde man inte ha de som ursäkt).


Keep him in the ghetto or train to Auschwitz

I fredags var hela väggen vid Trollåsens busshållplats täckt av ett hakkors, i söndags tog det bort det...var fortfarande borde vid halv tio idag och vid midnatt var det där igen. Egentligen tycker jag ganska synd om nazisterna, inte på grund av att de är trångsynta utan att det inte finns en endaste av dom som är smarta och egentligen kan argumentera för sin sak utan bara skriker vit makt, vit makt.Keep him in the ghetto or train to Auschwitz....hahahahah....aaaaah. Jag älskar när han svarar Auschwitz utan att blinka, det var verkligen soooooo Auschwitz.

För övrigt är jag hemskt idag. Istället för störst, bäst, vackrast så känner jag mig störst, sämst, fulast och så kastar vi surast på det med. PMS på två ben.

(B)RolleBrolle är så sjukt lik Rolle.

.

Förstörda för livet

Jag tycker det är sjukt med amerikanska förortsmorsar som inte har något annat för sig än att släppa med sig sina småungar till skönhetstävlingar och sminkar dom som en hora bara för att dom själv var feta, finniga och fula i High School. Lika sjukt tycker jag att det är att Obama drar med sig sina barn överallt under presidentkampanjen och låter de säga gulliga tal om hur mycket de älskar sin pappa och bli fruktansvärt exponerade på ett sätt som inte ens Hollywoodskådespelare vill med sina barn. Ungarna är väl typ 6 och 9 år. Förstörda för livet utan att ha behövt sjunga om Pappa betalar.

Och så har vi John McCain (hans äldsta är för övrigt 49 år, haha, McCain är inte purfärsk. Och yngsta född 1991):

"I just feel it's inappropriate for us to mention our children. I don't want people to feel that, it's just, I'd like them to have their own lives. I wouldn't want to seem like I'm trying to gain some kind of advantage. I just feel that it's a private thing."


Desperado

Läste det här på Elitas blogg som i sin tur fått detta som en kommentar.Bara två frågor....

Säljs orangutanger som prostituerade i Thailand? Hur desperata är turisterna som kommer dit på en skala. Det finns faktiskt prostituerade i varje gatuhörn där och då snackar vi om riktiga människor som tjejer, shemales och småpojkar (jag känner mig elak, jag borde inte känna mig elak. Det är hemsk men lika mycket sant).

Och den andra frågan...vad skall Elita kunna göra åt saken? Hon verkar vara en söt, rolig och snäll tjej men jag tror knappast att hon kan bekämpa det här problemet lika mycket som jag kan få hela världen att hålla hand och sjunga
We shall overcome.

Allt i sin ordning

Nu ringde Daniel och  BAD mig komma till hans jobb. Bra, nu är allt i sin ordning, inga nej inte du här.

Kärlek


Hets

Väntar på Advokaterna, därefter blir det någon film och sedan lite sömn. Upp imorgon och göra lite hemtenta så det är klar på fredag då min syster fyller år. Grattis till mig och GRATTIS TILL HENNE NÄR HON BLIR 18. Då blir det inget mer falskleg för henne vilket jag VET att du använt även om nekar....jag känner dig Ellen och framför allt känner jag mig och vi är ganska så lika ibland.

Förstår inte träningshetset man kan läsa om i allas bloggar och att de skall ta en vit månad. Eller det där om vit månad kan jag förstå rent intellektuellt men aldrig ivlja göra själv. Men att träna stenhårt en månad a la Katrin vad-hennes-nu-svårstavad-polska-efternamn-är och därefter äta och supa sönder sig i en vecka för att gå upp allt man kämpat för och sedan starta om på ny kula. Lär sig inga av sina misstag eller av ens erfarenheter.

Thank God

Thank God för flashback och youtube.com.


Bönder

Läste på Ekwalls blogg att Daniel Da Silva haft Gudfaderns themesong till inmarschen. På sitt BRÖLLOP. Jag tar det igen, GUDFADERN PÅ SITT BRÖLLOP. HAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAH DÖÖÖÖÖDA MIG!!!!!

Det fungerar liksom inte så, det gör bara inte det...

Bara så ni vet


Bad Alex köpa en John McCain for President-tshirt åt mig när han var i NY men såklart så fanns det tusentals Obamatshirts men inga McCain i demokraternas högsäte NY. Kunde du inte varit i Södern? Jag hejade självklart på KetchupKerry i förra valet även om Bush är en liten skojare men nu är det McCain som gäller. McCain och hans sjuka karaktär, inte sjuksjuk karaktär utan att han har sjukt mycket karaktär. McCain, supermänniskan. 

Bush har gett en några skratt genom åren:


 


Jag är så trött på Obama, hans kändisjippon där alla och då menar jag ALLA afroamerikanska kändisar som gjort något någongång är där. Spelar ingen roll om de inte ens kan stava till politik utan är man mörkhyad är man där och självklart the queenbee över alla afroamerikanska, Oprah.


Guld värd

Förhoppningsvis kommer denna dag vara guld värd men antagligen inte.


Familjepartaj

Dom kallar det här en familjegrej. När vi gör familjegrejer som nu efter skilsmässan aldrig görs ihop så står det bowling på chemat. Bowling som jag tycker är tråkigt. En snygg kille som sällskap och x antal ölkannor kanske skulle få min syn på bowling att ändras men inte genom att gå med familjen. Dom minnena därifrån är bråk of course vi är juh Braunare, när pappa kastade bowlingklotet innan kägglorna inte ens kommit upp så han får gå fram på banan och hämta tillbaka klotet.....det var för några år sedan och skämdes sönder mig. Men apropå familjegrej, gör inget avancerad  utanbowling, bio, matbit på stan och sådant blir bra..kidnappa helst inte någon ur släkten då kan det bli lite tryckt stämning på nästa födelsedagspartaj.

Anna och Frida

Vackraste enäggstvillingarna finns helt klart i Göteborg, Anna och Frida eller är det Frida och Anna:


Jag vill knulla

Jag vill knulla. Det är ungefär så jag känner nu. Eller hålla en hand, få en kram eller rentav en kyss. Bara känna mig lite levande för en gångs skull. Fan vad ensamt det känns nu.


I'll execute every motherfucking last one of ya!

Jag tror jag känner mig ungefär som Honey när hon skriker Any of you fucking pricks move, and I'll execute every motherfucking last one of ya!  i Pulp Fiction när jag ser kommentarer i stil med hur har din dag varit, kolla gärna in min blogg, gratis bio det fungerar, etc. Nästa som ger mig en sådan kommentar lever farligt. D-A-N-G-E-R-O-U-S...

Messias

Var lite uttråkad och eftersom min bästa vän, Daniel, brukar vara uttråkad på jobbet så tänkte jag att vi kunde vara uttråkade tillsammas. Dessutom brukar han alltid ringa och böna och be för att jag skall komma dit. Så jag sätter mig på BUSSEN, går av på hållplatsen, ringer honom när jag står utanför och säger jag har en suprise till dig, går till dörren, portarna öppnas och jag käner mig som självaste Messias och möts av nej inte du. Han var rädd för att jag skulle smitta honom i med att jag hade berättat att jag hade feber. Det har jag självklart inte, jag blir aldrig sjuk men vill gärna fejka ibland så människor skall tycka synd om mig (med icke lyckat resultat).

Nu har jag överträffat mig själv och tagit av mig mitt smink. Dock bara med vatten och en handduk så jagh har massa mascara runt om ögonen. Sov sött lobsters.När Daniel släppte av mig sa jag duuuu...jag är glad att jag har dig. Hahah så djävla torrt sagt när vi varit kompisar i tio år och bott i lillputtelandet Sisjön i 18 år.

Men Patte då

När man känner sig likgiltig är man egentligen inte helt likgiltig. Det finns en känsla som alltid finns kvar och det är frustration och mynnar ut i ilska. Rent raseri. Tur att flashback finns som länka till det här klippet med the one and only Patrick Ekwall:X

Igår var vi på Excet....första och sista gången i mitt liv. Man gick runt runt och kom ingenstans. Sedan var människorna skandal och det fanns ett BlackJackbord som alltid är min undergång.

Första helgen utan Push på hur länge som helst....det känns, det känns...konstigt.

Toffel

Är hos Emil hello hello. Emil har skaffat flickvän och har gett toffel ett nytt ansikte och det är kul för honom. Då är han väldigt kär men sjukt osocial. Ingen fest är tråkig där det finns 80% så caio. Apropå italienska och Italien så har min kompis flickvän en bror som är italienare precis som hon och bor i Rom och är färdigutbildad advokat, jag är kär!

Nu skall jag

Nu skall jag...partaja. (på bild jag förra helgen)

Save the children

Är redan hemma och det är la skönt för då kan jag se halva "Blood in, blood out" som när jag sist såg var så borta på smärtstillande att jag inte kommer ihåg så mycket av den. Antingen låter det som att jag knaprar så in i helvete mycket tabletter mot allt möjligt eller att jag har livlig fantasi och ljuger. Jag vet inte om man skall skriva tyvärr men det förstnämnda ligger närmast sanningen men det är absolute ingen fara. Äter nog inte mer eller mindre än en deprimerad fembarnsmamma.

När vi gick igenom vilken film vi skulle se ikväll så började vi prata om "Save the last dance".
- Inte den, den är läskig.
- Aha svara jag, Varför.
- Det är så mycket negrer i den.

Nedan följer alltså en skräckfilm:


Tabu

Nu tar jag upp det tabubelagda ämnet som ibland kan inträffa när man passar barn, att man vinner över dom i spel. Det var egentligen inte meningen utan jag och Jullan spelade memory och jag ville inte låta henne överlägset för jag har lite stolthet och jag jag vill inte att hon skall tro att jag fuska. Men sedan när det var några par kvar gick det sinnessjukt bra, varenda jag peka på blev bara rätt rätt rätt även när jag försökte ta fel. Så jag vann och hon satt där med öppen mun i några sekunder....sedan sa hon vi spelar igen och så vann hon fyra gånger om.

Nu så sover eller ligger och småpratar alla och jag är vaken med Charlie som vanligt. Charlie som för övrigt tyckte det var en bra idé att spy upp alla pizzarester jag gav henne. Det lönar sig inte att vara snäll det har jag alltid sagt.

Med nyvunnen respekt

Jag kan tycka att det är lite konstigt att Ebba Von Sydow kritiserar den trend hon själv var först ut med och skapade här i Sverige, modebloggandet. Beror det på att hon inte längre är störst, bäst och vackrast eller har hon faktiskt tagit sig en funderare. För vad man än anser om fröken Sydow så kan man väl inte annat än hålla med och att hon har vissa poäng i det hon skriver.  Jag ser i alla fall på Ebba med nyvunnen respekt..

Sen är det fruktansvärt kul med att modebloggmaffian alla är bästa kompisar och syskon med varandra. Om man inte heter Engla, är gift, har barn och bor ute i skogen.

Around again

Jag har gått och blivit likgitlig, likgiltig och mardrömmar om natten. Jag vet precis vad det innebär jag får i mig för mycket tabletter. Det är alltid sån jag känner mig och då trappar vi ner, byter medicin, trappar upp och så blir jag såhär igår. Jag blir så frustrerad att jag vill gråta men just det ja, jag kan inte gråta. Jag är likgiltig.

Mat

Hela min dag har bestått av mat. Lunchat med pappa, ätit mjukglass, after eight även om klockan inte var över åtta, åh så busigt, och nu kom jag hem från min f.d granne. Eller det är fortfarande min pappas granne och därav min men jag var där med min mamma för hon är fortfarande bra vän med Lillemor som fyllde år och då hängde jag med. Grejen är den att jag blir mätt jättesnabbt men har ingen självkontroll. Så har det alltid varit....ja med allt....alkohol, spelm shopping...men däremot inte droger. Jag skulle aldrig ljuga i sådana fall hade jag inte skrivit något alls.

1,2,X

På lunchen åt jag och Adam thaimat. Efteråt kände jag mig (det är ingen idolbild utan en ledtråd):1. Mätt
2. Full
3. Vilsen, var är min silvriga jacka?

Tvångstankar

Just nu är det tre saker jag tänker mer eller mindre på. Jag vill:

Kyssa alla människor som ger mig ett vänligt leende på stan
Göra svandyk från Pushs trappa
Hoppa från Stena Line

I mitt...

I mitt nästa liv vill jag bli en lobster, eller en kille. Jag i en killes kropp och vet ni varför. En tragisk kille är en eftertraktad kille....så många tjejer vill göra den tragiska killen lycklig och få en bad boy att mjukna lite. Bara lite han måste juh fortfarande lite psykotisk för att det skall fungera. En tragisk tjej är bara en tragisk tjej. Varken mer eller mindre utan bara tragisk.

Eyyy

Kan jag få tillbaka min jacka Daniel? För varenda gång vi ses säger du, aha du mena idag. Nej nej jag menar 4 mars 2018 när den blivit het igen. Nu har jag skrivit det två gånger här....tvinga mig inte till en tredje för då förstör jag er vattenpöl med tre tegelstenar runt som ni kallar en damm. Den ser inte riktigt ut såhär:Den ser inte ens ut såhär:
Ring gärna imorgon, ring gärna EN gång. Så kul vi skall ha höst när vi kan luncha tillsammans och sådant. Är glad att jag har min Daniel, det är så tacksamt att skämta om honom.

Dumpa mig

Har hon inga kompisar som kan säga till henne att dumpa brillorna...dumpa dom fem gånger om som du gjorde med Fadde:
Regn

Fan om det regnar imorgon. Jag skall dela ut flyers imorgon igen med min kompanjon (visst låter det vuxet egentligen är vi bara två flyersutdelare) Adam. Inte om någon cool fest eller dylikt utan köp en kaffe så får du den nya fantan gratis. Leee leee leee. Regner det så blir det 7Elevenkepsen på och det är snyggt....tar hellre på mig en badmössa. Jag älskar att vara misslyckad men däremot så älskar jag att jag kan se humorn i mitt misslyckande. Hade jag tagit allt livet på allvar hade det varit väldigt väldigt synd om mig.

Min kusin som tog studenten tidigare i år har precis flyttat hemifrån för att läsa ekonomi. Detta är alltså min mammas tvillingsysters dotter. Min moster har alltså ett barn som flyttat efter hon jobbade hela sommaren och nu börjat plugga, hon bor i en fin villa med massa fancy möbler, åker utomlands flertalet gånger om året och har en rik man. Min mamma har inte så mycket av detta  och så går det om man inte använder kondon. Jag kan bli världens bästa ansikte utåt för att man skall använda kondom. Hoppas mamma kan se humorn i sitt liv med men hon älskar mig mest på jorden och jag älskar henne mest på jorden.

Kalla mig synsk

Kalla mig synsk....jag har gjort kryssen helt själv i paint:Är det okej att slänga på luren när ens bästakompis ringer fem gånger om dagen? Om inte....förlåt men du är så djävla jobbig. Ringer och ringer....säger inget av värde, klagar och frågar hur mycket har du jobbat i sommar då....hohoho. Lilla du jag har inte jobbat någonting jag vet....MEN....jag har pluggat ihop mer poäng på en termin än vad du kommer göra under en livstid. Såååå andas.... Man får faktiskt gör såhär i vår relation.  Han tyckte att han var fin på kortet där han har på sig den hemska skjortan. Jag har väldigt fint leende sa han....mjo men du ser ut som en  medlem i conheadfamiljen. Hello forehead.
Han frågade mig dessutom om jag var i CYKELPERIODEN. Nej jag cyklar inte Daniel även om jag förstår vad du menar.


En röd skall det va

Jag köpte en kalender igår, en röd och det var det jag ville ha, det enda kriteriet var faktiskt att den skulle vara röd i med att jag älskar färger och rött är den som syns mest (efter möjligen neonfärger men men). Grejen med att ha endast ett kriterier är att året är 2008 och 2008 är ganska snart slut. Så nu har jag rivit ut månad efter månad, vecka efter vecka, dag efter dag och har september, oktober, november och december kvar. Inte ens hela september har jag kvar för jag hade inte koll på dagens datum.

To die for

Jag har lite svårt för mig att kalla grejer jag går på för möte. Inte ens möten kommer jag kalla möte i framtiden för alla dessa bloggfjortisar har våldtagit det ordet alltför många gånger. Så idag har jag varit på något som inte är ett möte men om jag hade varit en bloggfjortis hade jag kallat det så. Jag har träffat en livscoach....haha.....på sant. Tyvärr var det inte mitt första val, Runar Sögaard, (RunarDreams), han har storklienter som Sting & co har inte tid för oss dödliga.

Holm ut, Kallur får inte springa final....but we lööööve Sweden fortfarande. Vi har juh alltid fint väder och människor klär sig i Dressmankavajer när de går ut så vad har vi att klaga på.Om det är något pris jag skulle vilja vinna så är det detta. Fuck Nobelpriset jag vill bli en lobster (och tänk vilken stjärna man skulle vara på maskeradfester eller bara ha som pyjamas).


It just too good to be true

To good too (tack någon) be true....tror ni mig inte? Klicka här då.

Kärlek

Har tagit en sömntablett och en vet-inte-riktgt-vad-det-är-men-så-länge-det-fungerar-frågar-jag-inte. Så skönt att få sömn ikväll och inte se på dåliga repriser, filmer som fått getingkryss i betyg eller försöka tyda tyskan på kanal8. Men jag lider med er andra oroliga själar ute men vi klarar oss till hösten då brukar det bli bättre när mörkret kommer på. Jag får inte höstdepression utan vårdepression. Jag tycker om, nej älskar, mörker....jag kanske till och med är en vampyr.

Brutalt ärlig

Sa att jag kunde tänka mig att titta förbi Daniels jobb när han frågade men jag menade inte att jag verkligen skulle sitta där i tre timmar och dingla med benen, igen. Efter fem samtal och ett argt sms var jag tvungen att infinna mig och det första jag får höra är du måste göra något åt din utväxt, jag får betala för sådär kan du inte se ut. Thank you very mych och sen tog han bort erbjudandet. Satt i alla fall som en tönt på Shell....ja ni förstår misären...höll sällskap, åt en korv, läste skvallerblaskor och det bästa, fick en badboll.

Vissa människor slutar aldrig att förvåna en, kunderna för de första....och Daniel. Några riktiga orginal kommer in från Askims Camping i bar överkropp och barfota elva på kvällen, dyngraka och går in, hämtar en porrtidning, går in på toa, stannar i tio minuter och voila kommer ut gladare än innan. Och Daniel är inte mycket bättre han med. En kund fråga om det hade varit mycket stök ikväll och Daniel svarar ja de är de där utlänningarna. Daniel är en människa som är brutalt ärlig i alla lägen....något filter existerar inte hos honom.

Jag har ett filter och är mycket medveten om det men jag skiter att filtrera vissa tankar och åsikter om människor då och då vilket har fått Alex att kolla på mig med samma ögon man har innan man skall slå någon på käften.

Assistent

Nu är jag hemma och är trött i både huvud och fötter. Att gå på stan med Daniel är ingen dans på rosor....vi skall hit och dit, jag måste skynda mig när jag kollar på någonting, ta upp hans plånbok, ta ner den, har någon ringt hans mobi, han skall röka....skall jag köpa den här Anna....HALLÅ SKALL JAG DET, skall bara pröva den här....hämta en till storlek Anna, håll detta.  Jag känner mig som jag är hans assistent snarare än hans kompis. När jag skulle in i en affär skulle Daniel röka utanför. Jag sätter mig här....ELLER NEJ INTE BREDVID NÅGON FAKTUMPERSON....sätter mig på den här bänken istället.....HELLO INTE BREDVID HONOM, PUNDARDJÄVEL. Han har så stor käft den där chippenesen...en vacker dag kommer han få en smäll på käften.

Tvingade på Daniel den fulaste skjorta jag kunde hitta på Solo och han höll på att vägra ta på sig den. Efter lite om och men satte han på sig den, kolla sig i spegeln och säger fan jag ser ganska bra ut i den. Öh....jaaa.Han är så tappad.

Trötter

Daniel skrek JAG ÄR TRÖÖÖÖTTTTT i telefonen. Som om jag sjukt gärna vill hänga med honom till stan för att gå i hans affärer hela dagen (det tar i och för en timme att gå igenom alla butiker i stan). Säger jag att jag bara snabbt skall in någonstans hotar han med att åka hem, sicken djälva typ.


Manlig versionDu är en kvinnlig version av mig skrev han och jag hoppas han syftade personlighetsmässigt men äääändå. Vet inte om man får göra såhär med bilder....ganska elakt kan tyckas med men om han är en manlig version av mig så förstår han. Humor har inget pris.

Men halllåååå

Lovade Daniel att hänga med till stan idag och vi skulle åka tidigt sa han. Du får fan svara när jag ringer och jag lovade att göra det. Här sitter jag och är vaken (vart det hela natten men ändå är fortfarande vaken....du är allt en orolig själ brukar mamma säga till mig och hon har rätt, jag kan inte sova om nätterna, jag kan inte stanna hemma en helgkväll, jag) och nu svarar inte han.

Så nu kollr jag på OS för att se nästa misslyckande. Älskar när de sa Nystrand är på tredje plats.....det är 75 meter kvar....vi har brons....och han kom sist. Och sen pratar alla om att vi (okej han) hade bronsmedaljen när det var 25 meter kvar. OKEJ MEN LOPPET ÄR 100 METER OCH INTE 75 SÅ KAN VI SKIPPA NÄSTAN MEDALJSNACKET.

Dagens visdomsordDagens visdomsord från vår alldeles egna Linda Raaaawsing:

Det finns inget godare än vatten till maten, fast det tycker inte Kevin som drack en fanta.

Ahhh just det ja

Jag berättade lite om min första pojkvän som inte var helt frisk i huvudet och skulle mörda mig men jag glömde berätta om min andra. Han var snäll...och menlös. Där var det jag som var elak. Skämtade om vad jag tyckte var hans brist i sängen när vi åt middag med mamma. Eller Daniel. Eller Alex. Med alla rättare sagt. Men jag hade rätt....i don't want a one minute man.

Om du skulle läsa det är jag ledsen men min mamma älskar sig fortfarande. Hon tyckte nog mer om dig än vad jag gjorde. Förlåt igen. Men klart du inte läser det är det inte många som gör. Någon randomkille kom fram till mig och sa att han kände igen mig när jag var på Push. Jag svarade att jag inte kände igen honom men du kanske läser min blogg. Det  värsta var att jag var seriös när jag sa det. Seriös och full.

Älska

Jag älskar att när man äter tre små rätter som tillsammas blir en djävla massa brukar man få lite pizzasallad i ena hörnet. När vi väntade på maten pratade kinesen med oss och min mamma sa va va efter varenda ord han sa. Man förstår juh fan inte va de säger.

Iris ringde inte 22:01 utan närmare halv men det var okej. Träffade Svante först och sen när jag väntade på Iris och Tamara gick jag på Reza och co vilket var speciellt förvånande i med att de bor ute i princip och hängde med dom. Var inte på Loca utan VasaViktoria....ja jag vet...träffade på min småsysters kompisar som är 90:or...därefter Push och sist Peacock där jag igen träffade på en av min systers kompisar. Och det gjorde jag på Push med....de är överallt. Igpr när jag kom hem tyckte jag att de var en bra idé att säga till mamma att vi skullr till IKEA idag. Det tyckte jag inte imorse när mamma sa att vi skulle dit i med att jag hade väckt henne igår och berättat om min superidé. Hon vägrade att ge sig och fick Hitler att se ut som en mjukis så där gick gick jag runt bakfull som ett ägg. Min syster är och firar farmor som fyller år. Jag är inte med som ni märker för jag orka inte. Det kan låta konstigt men min pappa och farmor har inte världens bästa relation och på min födelsedag brukar jag få ett kort där det stor Kram Ulla L så jag tycker de kan ta med sig ett kort där det står Kram Anna B. Deras och därmed min relation och blivit bättre på senare år men jag orka helt enkelt. Jag får äta 50kronors daimtårta någon anna dag.
 
Pratade om gamla klasskamrater och löst folk och berättade att det egentligen bara finns två människor jag hatar....gissa vem jag gick på idag. En av dom.


Accessoar

Hahah älskar det här kortet:Trodde man skulle hålla ena handen bakom barnets huvud och inte använde barnet som en accessoar.

Väntar på att Iris skall ringa. Hon slutar 22:00 så 22:01 väntar jag mig att du ringer.

BITCH

Den trognaste av mina läsare utgörs av människor i min familj. Pappa som vill hålla koll på mig men själv säger att han inte läser min blogg medan han sedan säger saker till mamma som bara står här och så har vi Ellen. Ellen älskar att läsa om sig själv för hon är egenkär och det skall hon allt få göra nu. DU ÄR EN BITCH! AV DE BITCHIGASTE BITCHARNA ÄR DU BITCHIGAST. BILDGOOGLA BITCH OCH DET KOMMER UPP EN BILD PÅ DIG. SLÅ UPP BITCH I EN ORDBOK OCH DET KOMMER STÅ ELLEN BRAUN. BITCH BITCH BITCH. JA, JAG ÄR SUR PÅ DIG.....BITCH.

Ah just det ja.....jag älskar min familj.

Fan ta och ge sig

Nej men nu får de väl fan ta och ge sig. Efter femtioelva säsonger skall de nu spela in film....nä fy fan som en gammel gubbe skulle sagt.

Dagens skämt

Dagens skämt. En människa med mindre självinsikt än Guillou får man leta efter men nu så han faktiskt att det var hans dröm....faaaan.

Blossare

Maten är gjord och uppäten, hunden är rastad, barnen ligger och sover (sedan några timmar sedan jag är ingen för dålig barnpassare, men inte för, för många timmar sedan jag är ingen dålig barnpassare), disekn diskad, allt undanplockat och nu är det bara jag, hunden, datorn och tv med hundratals kanaler (okej 95).

Kompisen som sover över berätta att hennes nästan kille hade ringt och berättat att han haft fest ikväll. Då hade det kommit tjugo....tjugo ja vad heter det, blossare. Nej nej blottare svarade Alice då. 20 BLOTTARE!!! VA!!!! Menar ni inte blattar? Just det ja. Då vet man att man är i Hovås....hoho.


Sjuk sjuk värld

What's going on? Världen är en sjuk sjuk plats. Är det verkligen vi vill lämna över till våra barn, att vara ungre skall komma ihåg, att äldre skall behöva genomlida. Barn, kvinnor, män, familjer beskjuts och dör.

Trötter

Vi tröttna på varandra, eller Daniel mest på mig och så skyllde han på jetlagen från Paris...haha. Jag ville ha tillbaka min jacka han väger lämna för han får så många komplimanger för den....hallå det är mina komplimanger och så pratade han stockholmska. För det är vad man brukar göra när man varit i Paris i fyra dagar, snacka stockholmska.

Skall passa barn igen och det är bra av två olika anledningar. Kan inte gå ut även om hela kroppen skulle skrika (jag har slutat med c:et i skricka Alex, kolla kolla!) utgång så kan jag inte och så har jag inte sett minstingen på länge. Eller jag har inte sett några av barnen på länge men Jullan har en speciell plats i mitt hjärta.

Bitterfittan Ellen
Jag har världens suraste syster....hon är det dock bara mot mig....i telefon till kompisar är hon på sitt bästa humör och säger gumman en gång i minuten. Till mig är det hämta vatten, stäng dörren, GÅ UT, GÅ UT, MAMMA SÄGA TILL ANNA ATT GÅ UT. Det första eller tredje ordet hon sa var ont och så pekade hon på sitt öga. Okej hon hade dålig syn och behövde glasögon men ni ser mönstret hur hon började klaga redan som ung.

Nu skall jag hämta isglass till henne för det får jag stanna en minut i hennes rum. Några gånger om året duger jag dock som när jag skall göra hennes läxor, ge massage och göra hennes läxor.


Obligatorisk

Sitter här med Daniel som är hemkommen från Paris. Jag tycker om när han reser för då får man den obligatoriska spritflaskan som är mycket uppskattat. Daniel, filosofen, har lite funderigar om coca-cola...."jag tycker om cola som är varm fast kall, förstår du?" Öh neeej.

Sett på sport hela dagen och det har varit mycket roande. Kul när han slängde medaljen och ännu roligare när förbundskapten sa att han hade sett fräschare gubbar till domare. Jag älskar dom, inte domarn of course, utan hur Ara Abrahamian reagerade under cermomin. Jag hade gjort det samma om jag hade mod till och i det läge hade man nog haft det.

Jag undrar bara hur omvärlden ser på oss? Som vi är lika bananas som han som tjuvstarta i något lopp för några år sedan och la sig och vägrade sprinterbanan. Det var det mästerskapets bananacooling. Vi har juh understöd i vårt klagande och han gjorde helt rätt, man gör alltid rätt om man följer sitt hjärta. I alla för sig själv och det är vad som betyder något.


Mitt livs kärlek

Alexs tolkning av en kille jag var high over heels inlove i. Vi var inte helt nöjda på honom just då men bilden är ganska sanningsenlig.....dess värre:Sådana här lappar och teckningar skickade jag och mina 7 killkompisar, Alex, Emil, Sebbe, Mike, Kevin, Spännis, Richard (inte glömt någon nu va?),  runt till varandra på lektionerna. Ganska barnsligt....ja....men fan vad kul vi hade.

Daniel, filosofen

Hade klippt ut en "svara på dagens fråga(or)" från när Daniel var 19 år från Frölunda Torgs tidning eller dylikt. Seriös journalistik när den är som bäst:

1. Är du normal?
2. Vad tänker du på när du hör ordet normal?
3. Är det tråkigt att vara normal?

1. Jag det är jag. Jag gör konstiga saker, men inte för konstiga saker.
2. Man är normal om man inte har några konstiga idéer.
3. Ja, man kan ha kul ibland, det kan man inte om man är för normal.

TwiceLäste ut en bok inatt. Till en början handla den om underbar kärlek som till sist gick åt helvete såklart.....men i början av boken när det gick bra och man kände hennes förväntningar var det så skönt att känna att kärlek existerar. I alla fall i litteraturens värld.

Människor som varit i berg- och dalbaneförhållande vet vad jag pratar om. Det man känner när allt är bra, även om det oftast bara är i någon timme, är det underbart. Då känner man att allt är perfekt, high on love men sedan kommer all skit, hot hit och dit om allt, utskällningar och krav. Men man är kvar i sådana förhållande för man tycker om det, man tycker inte man är värd bättre och har ofta en benägenhet att hamna i sådan förhållanden igen. När man väl förstår, ändrar sitt beteende och vet att man är värd bättre så skall man komma ihåg det i framtiden. Du är värd bättre...

Trés bien

Såg ni brottningen? Sicken djävla skandal. Han är coolers, jag förstår honom, jag är bakom honom, han är coolers om jag inte sa det.

Gått igenom lite gamla kort och anteckningsblock jag sparat från gymnasiet (jag har ganska svårt för slänga saker) så hitta jag en bild Alex har målat. Detta skall alltså föreställa oss.....haha stor chans:Som ni ser är jag inte kompis med Alex för är modell och vansinnigt snygg. Kolla bara på honom.....detta är från andra ring när vi var på Hallandsåsen och vi var hade på oss skyddshjälmar.

Djävla skitmobilkamera som ibland inte alls fungerar, som nu....men nu förstår.

DÅ:NU:


FAN!

FAN! På medaljplats när det var 25 meter kvar och sen blev han 8....alltså sist. Aja....han var väl duktig eller nåt, skägget skulle juh för fan ha rakats av då hade det blivit världsrekord. Jag älskar den skeva självbilden vi svenskar har om att vi är bäst....den gjorde att jag varit vaken 3 timmar mer än vad jag hade tänkt. Älskar Stefan, älskar oss, älskar alla.

Kan man

Kan man vara fotbollsfru om killen spelar i SuperEttan då? Näääää

SPÄNNANDE

SPÄNNANDE SPÄNNANDE SPÄNNANDE.....

Och killarnas kroppar.....ojojojoj....och så har de flesta fiiiiina ansikten med eller rättare sagt hårda snygga. När jag var på språkresa så bodde vi som hotell ett simlandslag.....but don't hold your breath....dom var irländare. Fast en var snygg, sådär övernaturligt snygg och honom tog min kompis som hade pojkvän här hemma i Sverige.

FotbollsfrunNär jag tänker på en fotbollsfru så tänker jag på glitter och glamour.....nej inte riktigt men en snygg tjej (med solglasögon på....nästan jämt) som inte nödvändigtvis måste ha så mycket innanför pannbenet. Som gärna blir känd tack vare sin mans framgångar och flyttar jorden runt för följa hans fotspår (och bankkonto). I would to anything for love.....men inte för en fotbollsspelare.

Det här är så långt ifrån en
fotbollsfru jag kan tänka mig. Det här är snabbmakaroner och ketchup. Inte en Heinzketchup utan Findus. Fotbollsfrun som antagligen blivit anklagad för att hon endast får utrymme i media är för att hon just är en fotbollsfru nekar självklart till detta. Jag skulle inte fått det här jobbet om jag inte kunde skriva. Okej....men du hade inte fått det om du inte var en skivande fotbollsfru.

Inte missa för någonting i världenJag tänke somna för en timme sedan men det gick inte för sig när jag såg att
Stefan Nystrand simmar FINAL om några timmar. Nej nej det skall jag inte missa för någonting i världen, sådant skall ses live. I BELIEVE IN YOU! 

När människor frågar mig om jag är intreserad av sport svarar jag inte speciellt mycket, inte mer än någonannan men jag har kommit fram till att jag fan är intresserad av sport. Mitt hjärta slår hårt för IFK Göteborg, Frölunda Indians, Emils Gothia, alla svenskar i stora mästerskap (förutom orientering....töntsport) och några österrikare för att kunna gardera sig.

Coolers

Har ni någon gång hookat upp er på någon internetdateingsida? Det har jag, förvisso för längesedan men idag så logga jag in för se vad som väntade där. Det var ett tiotal mail där det stod att jag verkade labil, cynisk och vill du gifta dig med mig. Jag kan inte klandra dom, inte för något av de tre ovanstående.

Jag är inte alls den balanserade, nyttiga, helhylle-tjejen som jag antagligen skulle försökt ljuga ihop en historia om att jag är. Jag är Anna (nu börjar det bli riktigt illa, men att säga att "jag är Anna" är väl egentligen inte att prata om sig själv i tredje person), temperamentsfull, 9 av 10 gånger irrationell och att säger inte att jag inte kommer med ett emotionellt bagage för det vore en ren och skär lögn (och det gäller alla andra med som försöker bevisa motsatsen, vi formas av vår historia). Är ett yrväder med hjärtat på rätt ställe (förhoppningsvis i alla fall fysiskt, och nu börjar humorn bli torr), avgudar ironi och sarkasm och är antagligen inte bra för dig, men kanske kanske är det skrivit i stjärnorna även om vi berättar för alla andra att hundtricket har ännu en gång lyckats. Jag har ingen hund så du får skaffa en nu snarast).

Och jag avlider lite för det jag skrivit är så pinsamt samtidigt som jag faktiskt tycker jag är lite cool.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Det var en 5timmarsdag men pröva själv att le och dela ut flyers så får ni se hur kul det är på en skala. Jag förstår inte hur jag skall kunna jobba 8 timmar varje dag, 5 dagar i veckan i 52 veckor någon gång i mitt liv. Jag är inte sådan, jag är en konstnärlig skär människa utan att vara konstnärlig. Grabben jag jobba med var coolers och vi skall nog komma bra överens när vi jobbar. Fick feber kände jag och ringde till mamma för att klaga. Hon skulle känna på min panna när jag kom hem och såg framför mig isglass, apelsinMer och fotmassage men febern försvann på spårvagnen hem helt seriöst. Men mina fötter gör fortfarande ont och även om ingen annan tycker synd om mig får jag göra det.

Han frågade mig om jag hade pojkvän (i ICKE raggsyfte skall tilläggas)
Nej, svara jag. Har du flickvän då? Öhhh nej. Jag ser ut som en lebb, hoppas det är en hetlebb och ingen trucklebb.

OhhhhhwääääoooohhhhhFan. Det går tydligen bra för
Jamie Meyer där borta i Staterna. Jag träffa hans kompis ett tag och han sa alltid att Jamie skyulle lyckas och detta var ett år efter Popstar och ingen hörde ett knyst från honom och nu har han visst det. Jag har ingenting emot folk som lyckas, grattis till dom och mindre gratta till oss misslyckade människor men han var liksom mitt och Alexs stående skämt. Och man förstör aldrig ett sådant. Dålig stil, bbbuuuuuuuuuuu!

Spegel spegel på väggen där...

Jag kom på vad jag skall göra med till hösten, fila på en bok. Skriva några kapitel då och då....antagligen lär den blir publicerad och en bästsäljare. ÖHHHHH.....varför filar ALLA b och nothingkändisar på en bok? ALLA alltså....utom jag. Gav upp dom tankarna när jag blev mogen och fick lite självinsikt på köpet.


Coolers

Nu är jag uppe tidigt, väldigt tidigt, för att vara i Annamått och skall i väg och jobba. Det här jobbet är så enformigt att vem som helst med två (eller tre) ben skulle klara av det. Tristessen går hand i hand med det enformiga jobbet skall också tilläggas men jag hoppas att han jag skall vara med är coolers.

Helgens Rollebild

Never mind Reza som posar för fullt utan Rolle i bakgrunden med en lady i famnen.Sedan går det sjukt bra för båda två...Reza hänger med Kelis
och Rolle....ja Rolle....vad har du i handen? Ohlalalala

Bloggisar

Jag har en vattentät teori om varför just Kenza, Blondinbella och gänget är de få storbloggare av säkerligen hundratusen som bloggar.

Blondinbella för hon till början var så enerverande att man vill åka upp till Stockholm och ta sig ett litet snack med damen, sedan gick människor in på hennes sida per automatik trots att hon bara skrev (skriver) om träning, Nils och tantkläder.

Stina-Lee av den enkla anledningen att hon lägger upp massvis med kort och folk kan inte bestämma sig om hon är söt eller ser ut som chihuahua

Kenza för hon är söt och bara för att hon är söt

Kissie för hon är en sån förtappad själ att man inte finner några ord

Hibbs för att hon är sockersöt samtidigt som hon är lite rå. Sedan får hon smaka vad tjejerna på landet anser vara det ljuva livet på Stureplan.

Sedan har vi drösen av glamourmodeller, b-kändisar och dokusåpadeltagare (konstigt att samma person passar in på alla tre).

Och jag höll på att glömma modebloggarna men Frankly, my dear, I don't give a damn.

What does the future hold for you

Apropå skola så skall jag läsa hinduism och religion och politik nu till hösten. Jag funderar lite över min framtid och undrar om jag skall doktorera i teologi även om det sägs att det inte är värt det. Men Anna Braun, doktorand låter bra. En kanske meningslös titel som smakar fint.

Pro-Israel

Skall läsa ut de sista sidorna ur Schindlers List som jag aldrig läst utan bara sett en miljon gånger. Läste i Katrin Schulmans blogg att hon ville samla in pengar för att ha en fest för Israel som i år firar 60 år. Jag tycker det är helt rätt, jag är så pro-Israel att jag skulle kunna trycka upp det på t--shirts och ha på mig. Självklart förstår jag helvetet som många oskyldiga, civila palestinerna genomgår men att dela ut godis, smälla fyrverkerier och fira när en jude dödads måste väl verka osmakligt även för de svenskar som står på palestinernas sida. Israel måste finnas av många anledningar och är det inte mer än rätt att ett folk som varit på landsflykt i årtusende skall få ett eget land utan att alla skall prata om världens dåliga samvete. Världen borde ha dåligt samvete och judar borde ha ett eget land utan att det skall behöva gå hand i hand.

Antisemitism var inget nytt påfund av Hitler utan har funnits årtusende, judar har infösts i ghetton lika länge och inte haft samma rättigheter. Pappa brukar säga att polackerna var värre nazister än nazisterna själva och där frodas antisemitismen mer än aldrig förr. I hela ÖstEuropa är det så utspritt och starkt att judar lämnar sina hem för slippa trakasserier. Vart skall de komma då? Öppnar Sverige sina gränser? Tyskland? USA? Knappast....utan alla judar är välkomna i Israel och där har vi en och hundratals orsaker till varför Israels existens är viktigt för alla. Speciellt dom som tror på demokrati.

Nu blev jag uppjagad men det var egentligen inte alls vad jag skulle säga utan att jag skall sova nu. Så nu vet ni. Jag skall sova nu.....godnatt. Imorgon blir en lång dag och veckan har tagit på mig.

Why oh why

Varför gör människor såhär? Skicka bilder med lite naken hud bäst du vill till pojken, exkex eller egentligen till vilken random människa som helst. Men lägga upp det på internet.....nääää.

Varit och hämtat jobbkläder idag och fick den fulaste keps jag någonsin sett som skall pryda min huvud. Sedan åkte jag och mamsen till IKEA och jag antar att det är såhär hon känner sig när vi är på Billhälls. Hon gick runt och kolla och kolla, sa att de jag valde ut var smaklöst och fortsatte att gå runt och kolla. Jag la mig i en säng och gick iväg för att köpa mjukglass, det var mitt IKEAbesök. Mjukglassen på IKEA gör en aldrig besviken, nästan värt ett besök.

De flesta som själva tar sina outfitbilder ser så roliga ut när de tittar in i kameran för se hur hur det blir samtidigt som de tar kortet. Jag är inte bättre än någonannan märkte jag när jag gick igenom mina mobilbilder. Jag har till och med kameran så man inte ser halva ansiktet. Fast det här är ingen outfitbild utan snarare förrförra söndagens bakisbild och jag tog den inte för att jag själv ville ha en bakisbild på mig. Varför är en lång historia och så länge jag har på mig kläder får jag lägga upp dom här.


Ursäkta mig

Ursäkta mig men jag är så äcklad över vad vi gör på vår jord, jag trodde vi alla var värda mer än såhär.


Understimulerad

Jag är sjukt understimulerad rent intellektuellt känner jag och då undrar jag hur människor som inte ens öppnat en bok sedan gymnasiet känner? Daniel du kan väl svara på det...hoho. Jag är glad över att skolan börjar snart så jag kan klaga över att gå upp tidigt, tentor och dåliga föreläsare.

Saker man inte vill höra

Saker man inte vill höra:

skall du ha på dig det där?

du är inte speciellt brun

har inte du sovit något inatt, du ser trött ut

fan vad full du var igår

och skämt åsido

du betalar
och apropå att betala så är jag skyldig Sarah en utgång utan dess like

Nörd

Var hos pappa....tog det lugnt.....åt........kolla på några avsnitt av The Office.....skratta.....tog det lugnt....kände att jag ville ut....ångest......tog det lugnt....ringde Sarah......hon skulle ut.....hängde med.....tog det inte lugnt längre.

Hade kul igår. Kom dit nykter och höll på att dö. Är man nykter har man inget på krogen att göra, i alla fall inte jag. Fick sms av någon Pär som jag tydligen träffat innan och i med att jag är nyfiken så var jag tvungen att kolla vem han var. Jag kände inte igen honom, jag hade ingen aning vem det var, han kände inte igen mig heller....lovely.  Jag som bestämt skulle se vilka som hade horat in sig där NERD var missade det helt....tyvärr....så inga inisderinfo här inte. Däremot hade han med sig ett posse utan like och det hade visst Adam Tensta med, STOR HUMOR!. Vissa artiser älskar när dom inte blir igenkända men tro mig NERDposse är inte några av dem. När de kom var det ja 20 negrer så hade ni varit mörkhyad hade det bara varit att hänga på.

Skall ringa Amela och se om hon lever.

Nicke hade en äkta Göteborgstitel på ett av sina inlägg i veckan. Stureplan hade haft fel info om gruppen så hon ordvitsa och skrev Nerdigt. Jag försöker jag med.

Lööööve

Söta tjejer kan få champagne, drinkar, whatever skickade till sig men jag....jag fick en 25kronorsöl igår. Satt med Sarah (Sarah Sarah...jag tycker om min Sarah) och så knakar bartendern mig i ryggen och säger att han ville ge mig den här och så pekar han på en gubbe. Gubben var kanske 40, ful som stryck och tyckte att jag var värd 25kronor.

Vi flängde runt på stan igår och var på VasaViktoria...host host....AvenyNo1, Razzia....host host.....och Push. Det var sjukt lite människor på Push och jag kan tänkte mig att det har med N.E.R.Dfesten som är idag. De laddar upp sina batteri och plånböcker och så kommer en femtedel av alla som tänkt gå dit komma in.

Klockan tio idag var jag på flygplatsen och hämtade upp en trött, sjuk och brun Ellen. Fick lobsterkramar, chocklad och parfym thank you very much. Gjorde alla en tjänst genom att duscha och borsta tänderna så jag inte skulle lukta som 25kronorsöl. Plattade även håret som blev för mycket för mig då jag även plattade tummen och fick ha emblasalva på den så jag inte skulle gråta.

Är hos papsen nu och har precis ätit skaldjur som förra veckan. Fan vad kliar i kroppen på mig och jag vill gå ut men jag kan inte. Ser ut som ett ras, är ett ras och ekonomin är obefintlig. Allt är som vanligt med andra ord....i löööve myself.

Tit and ass

Jag älskar Kim Kardashian (vitt linne). Jah älskar även hennes djärgsyster och skabbsyster, hela familjen är lovely. Kim klär sig alltid perfekt efter sin kropp och gömmer aldrig sina kurvor. Jag vill egentligen dra ett bandage runt mina bröst några gånger om så dom blir mindre men jag antar att man skall rock what you got. Jag visar juh upp dom för dom finns där men egentligen skulle jag vilja vara en perfekt b-kupa.


Okej

Daniel ringer mig varannan timme från jobbet varje dag på helt allvar. Tre, fem, sju, nio (niosamtalet kom nu), precis innan han slutar vid elva och när han kommer hem. Då ringer han och säger att han är hemma som om jag vore orolig.

Såhär har våra tre mest INTRESSANTA(????) samtal sett ut denna vecka:

1.Vad gör du
Inte mycket, du
Jobbar
Okej
Okej, ringer dig lite senare
Okej
Okej

2. Vad gör du
Är på biblioteket så kan inte prata
Varför
För man får inte prata på bibliotek
Varför
För man får inte det
Det gör alltid jag
När var du där sist
Jag har varit där en gång med dig
Okej
Okej, ringer senare
Okej
Okej

3.Vad gör du
Är sjuk
Varför
Vaddå varför, jag är sjuk
Okej
Okej
Ringer senare
Okej
Okej

Today is the day

Imorgon kommer min syster hem från Mallis och i med att hon är lie egocentrisk och gärna vill vara störst, bäst och vackrast så skall jag hänga med till flygplatsen så hon kan fortsätta leva i hennes drömvärld där allt krestar runt henne. Vi har städat och städat för hennes hemkomst och tro mig att höra en dammsugare här är ett exotisk ljud. Hoppas hon är brun men inte alltför brun eller jo helst orangebrun som man ser ut som om man sovit varje natt i ett solarium istället för sängen...osexigast ever. Jag älskar när man är utomlands och kan se vilka som är britter på mils avstånd. De är de som säger look at my tan när de ser ut som lobsters, har ruttna tänder och har på sig baddräkt.

Skall ut nu med Sara. Fick säga att jag skall sköta mig några gånger om och till sist gick hon med på det trots att hon inte trodde mig. Jag har kollat upp tider på västtrafik så jag inte skall komma en sekund försent all for you (skall börja göra det för dig Nickie med).

Skall till pappa imorgon och äta skaldjur. Har inget emot att det blir en tradition då skaldjur är det bästa jag vet (efter julbord...jo man kan ha det som älsklingsrätt, i alla fall löjrom). Skall ta med mig min The Officebox så han kan se what the fuzz is allt about. Han har inte sett ETT ENDASTE AVSNITT av The Office....horror. Det tog Alex fem avsnitt innan han förstod att det var en mockumentär.


Frid

Det finns vissa saker som man utelämnar på bloggen
som man skall utelämna.
Saker som är personliga
men som är personligare för andra.
Jag skriver inte alls det här för att det skall verka synd om mig
utan för att hedra
och sörja.
Jag sörjer min kusin
som dog under de mest tragiska av de tragiska omständigheter.
Hon efterlämnar
en mor
en styvfar
en man
två barn, två styvbarn
fyra syskon
två mostrar, två morbröder
och en herrans massa kusiner.
Endast 28 år och så mycket att leva för.
Må du finna den frid du inte hitta i livet
Vila i frid.

.


Strike a pose

Vissa hatar Gynning, andra älskar henne men hennes blogg är bara medioker. Nothing speciell at all, väcker inga känslor, utan visar bara en massa bilder på en posande Gynning. 


Vem är du, vem är jag

Jag älskar människor som titulerar sig med sin mans yrke. D.v.s om han är elitdrottare. Det finns fotbollsfrun, det fanns en hockeyfru, det finns en amerikansk fotbollsfru och vad skall jag då heta som inte har någon karl och ingen karl som är elitidrottare. Kompis till basketspelare, modellvän, faghag, ja eller något annat som inte har något med mig att göra.

Sett klart på säsong 2 av Dexter och jag hoppas att han aldrig slutar mörda. I med att säsong 3 har premiär i september och kommer knappast handla om fortkörningboter så känner jag mig rätt lugn.

RomantikMyser med min favoriteseriemördare (har inte så många fler favoriter) Dexter. Bara tre avsnitt kvar och sen känner man sig tom igen. Hade alla seriemördare varit som Dexter hade världen varit en bättre plats och fler hade haft en mer romantisk syn på seriemördare.

Sjuk 2.0

Idag är jag verkligen så djävla sjuk. Har minst 38grader, förkyld och ont i halsen. Triss i sjukdomar.

Skulle egentligen åkt i till Central- och stadsbiblitoteket men de hann stänga innan jag ens orkade tänka tanken på att ta mig in så det får bli morgondagens uppgift. Hängde i alla fall med mamsen till Torget för att kolla om Linda Raaaawsning uppdaterat sin blogg varje kvart kan bli lite enformigt. Gick på Amela på Torget som minst var lika sjuk som mig. Stackars mig, stackars Amela, stackars oss och stackars dom som såg oss två luffare. Börjar känna mig som min far som inte alltid är världens kämpe när han är sjuk.

Coola brillor!

När vi hittar sådana hära lustigheter tar vi kort på dom och mmsar jag och Nickie. Vi har dock bara sett den här och den om klänningen. Vet ni någon mer?

Coola brillor!  Var har du köpt dem?
Frölunda TorgJa det är klart!

Stormtrivs

Jag var hemma en sväng hos Alex i fredags och fick hälsa på hans lilla hund. Eller lilla och lilla, den är pytteliten om man jämför med en schäffer men en heffaklummp om jämför med en hemsk chiuaua. Med handen på hjärtat så är jag inte överförtjust i djur. Till en början är de gulliga men jag skulle inte älska att gå med en hund i ur och skur så en guldfisk duger för mig. Vissa får mord i blicken när man säger att man inte är crazy i djur men barn tycker jag om mycket. Så jag kan hålla i din unge medan du går och plockr upp bajs från din underbara hund.

Däremot tyckte jag om Alexs hund för 1 den var söt 2 perfekt storlek och 3 hatade mig i alla fall inte. Jag fick klappa, försöka bära upp henne utan lyckat resultat och ta kort. Stromtrivs hon tro?


Puss och kram
Här har vi kompiskärlek och lite smått en brutal kyssvåldtäkt från min sida.

Sjukt sjuk

När jag går ut och vet att det är en stor chans att det blir regn på natten brukar jag trycka ner en sjal i väskan så man kan kasta den över håret och ha som regnskydd mellan ställena. Det gjorde jag i lördags och även om den inte är speciellt snygg eller min jacka jag hade med mig som även den är borta så är jag misslyckad så det finns inte. Slå upp misslyckad och det finns en bild på mig.  Ingen scart att bli ledsen över men som sagt but i really really love myself.

Idag är sjuk, mucho sjuk. Förkyld och minst 37.4 i feber (jag tycker det är feber), ligger i sängen och slickar på isglassar.Man får se ut såhär när man är sjuk. Det är vad jag intalar mig själv i alla fall och och och jag har ta mig fan fått lite färg i veckan och är inte alls grågrön. Tröjan är världens största och mysigaste och kosta en 50lapp tror jag. Jag är min pappa upp i dagen och dras till reaplagg som en alkoholist dras till Aussievin på Systemet.

Tjingeling

Känt mig så svullen att när jag skulle ut så hade jag egentligen bara två val, en klänning eller att virra ett täcke om mig. Jag valde det förstnämnda och förbannade min kropp. Nu vet jag i alla fall varför jag var uppsvullen.....jag är gravid!!!! Nej inte riktigt, snarare motsatsen om ni förstår vad jag menar, så nu har jag svaret på denna gåta. Denna gåta som alltid är lika svår att knäcka månad efter månad.

Mina kompisar levde när jag ringde igår....jag lever....allt är underbart. Regnet öser ner så idag skall jag göra exakt ingenting och kolla på de avsnitt av Weeds som jag missat.


Fan nu kom jag på vad jag hade på hjärtat. Denna tjej (som för övrigt blivit en länkfavorite) får bara ha svart och vitt på jobbet. Lite strikt kan man tycka men
sen såg jag kläderna.....oh my. Ibland kan ens kläder bli för korta eller urringat och man själv tror det är sexigt men någon måste säga till henne. Har hon inte vänner.

Helllloooo

Igår när jag vakna var jag på g, verkligen på g. Jag mådde så sjukt bra och jag ägde världen. Det kallas att fortfarande vara full och sen kom bakfyllan från helvetet och skaldjur kändes inte alls så lockande. Sen åkte jag till pappa och blev kär igen det var så gott och jag åt halvt ihjäl mig. När jag kom sa pappa att kräftorna var slut så det hade köpt ostron istället och jag grimasera med näsan. Sedan visade han mig dom och då var det kräftor....hoho....min pappa världens roligaste människa (enligt han själv).

Efter pappa åkte jag till Nickies kompis Lina och därefter blev det Loca och Peacock.. Skall ringa mina kompisar och se om de svarar.

Tacky

By the way om ni är en öppensinnad människa och älskar bögar så gör ni inte efter bekannat er med denna mannen. Jag tycker han är så hemsk att det gör ont i mig. Jag menar självklart inte att man måste vara öppensinnad för acceptera och älska homosexuella för tro mig jag har så många homosexuella kompisar att jag framstår som den största faghagen i historien. Och då snackar vi om smarta och snygga människor och inte de Linda Rosing umgås med. Alla människor för vara precis som de vill MEN tänk er Lars 45 år i Norrland får det svårt när han vill bedyra sin kärlek för Björn 48 år i samma by när människor gör att vara homosexuell till ett jippo.

Jag vet inte om ni vet att jag är (halv)synsk och jag är helt hundra på att Linda Raaaaawsings son Kevin kommer (är) homosexuell. Man tycker inte om Darin och Danny annars om man inte är Lisa 13 år. Glöm inte var ni läste det först.

Herregud jag känner mig nästan elak även om jag verkligen inte är det här i bloggen. Jag är snäll, bloggen är snäll men den är sann. Människor tycker inte om sanningen de tycker om att vara Patrik Ekwall och tycka att sin guldjacka är snygg och att man ser ut som 25. Top notch lixsom.

Översocial

Det finns människor som inte hälsar på sina klasskamrater om dom inte sitter bredvid varandra och måste samarbeta och så finns det de som är översociiala. Min pappa är översocial och då snackar vi verkligen översocial. Det blir kö vid kassan på Billhälls (Billhälls finns inte längre men för mig kommer alltid ICA i Sisjön heta Billhälls) för han skall alltid skämta om summan av kardemumman det vill säga beloppet och säga lite käckt medkommer en resa till Paris/London/NY (han varierar sig med resemålet i alla fall) för de här pengarna. Igår så började han snacka med ryska maffian som han sen kom ihåg var en snickare från Ungern som var hos pappa för 5 år sedan som om han skulle komma ihåg pappa och när vi var ute med båten började han trakassera en stackars gubbe som hade anlänt sekunden innan oss till en öde ö med kanot för vara där ensam.

Älskar ni inte trav och hur de skall intervjua alla efter loppet och springer med dom i högsta fart för att få ett svar på frågan "hur känns det". Vilka kollar ens på trav förutom de tusen gubbar som pantsätter huset efter förlorat 500gånger om för de satsat sina pengar på en häst som heter Rainbow eller Snabba blixten.

On/off

I med att jag inte  alltid är ödmjuk så måste jag säga att mina blogglänkar är bäst i världen. Flygvärdinnan om ni vill ha er ett gott skratt (så länge ni inte är med själva), PerezHilton om ni vill bli homofob, Natacha Peyre om  ni vill läsa om en stackars vilsen själ som alltid ändrar sig efter sina pojkvänner men framför allt Mogi och Natasha Kaulio om ni vill kräkas. Varenda gång jag går in på deras sidor så stänger jag alltid av ljudet för där spelas oljud som en pappa kallar det upp. Negerdunk hos Natasha of course och fjortishouse hos Mogi. Ing överraskningar där alltså man kan inte annat än älska fördomar.

En av mina föreläsare om Guds återkomst, postmodern tro (spännande va) sa att han älskar fördomar och det var det enda han sa på 5 föreläsningar. Han fick senare sparken för han blev för närgången på en institutionsfest.

Bara förnamnet

Nu är Alex borta puff gone. I ett år skall han gå på en fancy dramaskola i London och jag vet inte när han kommer till mig och Göteborg nästa gång. Hans mamma flyttar till Italien snart, hans pappa bor på Mykonos och hans låtsaspappa flyttar snart till Stockholm. Detta betyder självklart inte att han inte har något hem här, mitt hem finns ALLTID öppet (som en 7Elevenbutik) för honom och Christina är nog mer än villig att ta fram tältsängen vilken dag i veckan.

Igår var jag hos min kompis Blenner. Flera badade i poolen men jag vägrade. Min frisyr förstörs sa jag som om min frisyr som består av något så komplicerad som torkat hår av en hårfön. Daniel hörde av sig sen och jag som inte egentligen skulle in till stan blev mutad av Daniel och åkte in. Vi tog oss till Peacock där jag träffade min favoritebitchvän och världens snällaste Alex (inte Moschos, han är mycket men kanske inte världens snällaste, speciellt inte på morgonen). Tjejer tjejer han är snygg med så leta upp honom på NK och sukta.

Ikväll står pappa och godsaker från havet på schemat och sen Nickie och Lina. Underbart är bara förnamnet.

JESUS

Såhär vill jag se ut. Jesus vad cool:


The armband

Gick förbi min bästa killkompis i lågstadiet som jag sedan hängde med i hela högstadiet och som jag känt hur länge som helst. Han bor nära mig, väldigt nära. Det tar mig 30 sekunder att gå dit och 20 att springa (jag är inte så snabb). Han och några andra barndomskamrater skulle vara där och äta och där hade min inbjudan även försvunnit med posten. Behövde knappt bjuda in mig själv men man kan inte vara i Hovås samtidigt som Askim.

Aja det var inte det jag ville skriva (och visa). Gick igenom några flyttkartonger jag inte ens kollat på igår och hittade detta armband:Jag fick den av min pojkväns pappa och mitt exkex (ja han är i alla fall snygg) som var (och säkerligen är) mytoman berättade en spännande historia om hur armbandet kom till. Hans pappa var i Sydamerika, gick på en giftig orm och flådde den. Här har vi resultatet. Jag tyckte självklart att armbandet var det finaste jag sett för det är sån man blir när man är kär och hade på mig den hela tiden. Alex tyckte den var skitful och nu några år senare kan jag inte annat än hålla med.

Imorgon skall jag äta middag hos pappa (18:00 prick, någon börjar bli gammal) och på menyn står det havskräftor (och inte i sådana äckliga kartonger man köper på Ica, köpte sådana en gång och kräktes typ) utan RIKTIGA VÄSTKUSTKRÄFTOR och räkor. Mumma

Today, tomorrow

Igår efter något velande så bestämde sig jag och Alex för att gå ut. Han för sista gången på vääääldigt länge i med att han flyttar till London på lördag och för mig tills imorgon för då blir det Anna och Nickieutgång (men alla som vill får såklart komma). Peacock skulle inte vara på Hamngatan igår för något geni hade pissat i en dopskål från 1500talet eller dylikt och som "straff" blev det inget partaj där igår. Men Peacock dör inte så lätt utan var på sin vanliga lokal på Avenyn och där kunde ni hitta oss. Innan var vi på Loca och dansa och dansa. Dessutom var vi de enda som dansa på båda ställen ja menar hur kul kan det vara att trycka i baren hela kvällen. Man kan faktiskt dansa och dricka samtidigt. Gick på Blenners bror igår som frågade om jag skulle komma imorgon. Komma vart frågade jag och han svara till Blenners fest, han har fyllt år men jag antar att min inbjudan kom bort med posten. Men jag skall till Blenner ikväll då jag mer eller mindre bjöd in mig själv.

Har solat hos pappa idag och varit uppe i Sisjön och badat på första gången på år. Lilla lilla Sisjön med pissljummet vatten och säkerligen med piss i (en vik heter Pisseviken till och med). Pappa såg några som garanterat vad med i ryska maffian och stirrade lite diskret. Sedan kom han på att det visst var hans gamla snickare så han hade nästan rätt.

Nu skall jag hem till mamsen, hoppa in i duschen och sen är jag redo.