Mamma Sylvia

Ohhhh ohhh, mamma Sylvia lär inte bli glad när hon ser detta. Naturlig skönhet är det enda som räknas enligt henne.

http://www.goodplasticsurgery.com/archives/007855.html

He's alive!

Alex ringde igår och levde i högsta grad, han satt inte ens i finkan. Däremot gör hans rumskamrat det, jag förstod inte om det var för att han cykla på trottoaren, fick böter och hade redan massa obetalda så han åkte in eller om han fick böter och började tjafsa. I alla fall så kommer han antagligen spendera helgen där, partyhelg. Alex har det überbra och kommer hem på tisdagsmorgon så det är bara att svida om och komma till Beckas student.

Har sovit bort hela dagen trots att jag hade lovat mig själv att ligga i solen men jag orkade helt enkelt inte.

Min kompis James

Min kompis James har visst gått och blivit pilot precis somhan har velat sedan barnsben:

image917

Nu kommer Daniel med all säkerhet ringa och fråga hur fan James blev pilot så att undvika att han stör min skönhetssömn får jag klargöra det här, det är ett skämt.

Trevlig kille

Det här är (var) min syster Beckas kompis. Trevlig kille.

http://www.gt.se/nyheter/1.1181269/doms-for-mord-pa-mamman

Peyremått

image916

Om till och med jag säger, jag visste inte att det här kallades en klänning så är den rätt kort. Men det finns olika mått, Peyremått och andras.

Oh myyy


image915
" Polisen: Han har försökt rita av gärningsmannen. Den 16-årige pojken sköts i halsen av en maskerad gärningsman. Nu har han själv försökt rita av masken som täckte skyttens ansikte."


Skönt att veta att dom har något konkret att gå på.

Are you alive (i med att du är i Amerikatt så prövar jag på amerikanska)

image914

Nu börjar jag bli lite orolig. Lever du Alex? Hoppas du inte har gått och mördat dina rumskamrater som du sa att du ville göra men fan vad coolt om du hade gjort det. Det om något hade varit en juicyrättegång. En kille (tappa inte tvålen) med ett ansikte som en grekisk Gud (dock ej kropp du är lite taning) mördar sina två rumskamrater efter multihundrameltdown. Hör av dig i alla fall, jag börjar bli lite orolig, Amela undrar med vart du tagit vägen och snart sitter mamma på planet ner.

Har varit hos min moster ikväll några timmar. Hade inget bättre för mig och min mammas kusin är där och hon är coolers. Imorgon skall vi på Anders 50årsfest så det gäller att var taggad. TAGGAD INFÖR EN 50ÅRSFEST, jag är mobbad. Amela ringde och frågade vart man skulle gå ikväll om man var trött på Push. Hon boosta mitt ego och nu känner jag mig som en clubkid som har koll på allt, tack Amela. Ingen behöver veta att för ett år sen och några månader bodde jag på Chez och Parkan.

Vad har hänt mer idag? Trodde mina solglasögon var borttappade och gick runt och letade överallt. Fågel, fisk och mittimellan. Ringde till mammas jobb vilket jag gör cirkus 3 gånger om dagen, jag hör att de är trötta på mig, och frågade om hon visste vart dom var. Hon kunde inte prata för att hon hade en jättesjuk patient men då var jag tvungen att klargöra hur prioteringarna i hennes liv skall vara. Mina solglasögon går före vilken patient, vilken dag som helst.

Nu har det varit massa text och inga bilder på några inlägg. Som en kapitelbok som Annnikas korkade pappa hade sagt så jag slänger in en.

Torgetluffare

Var förbi Torget på hemvägen från psykologen och köpte med mig en klänning och glass och när jag står i rulltrappan känner jag hur någon nuddar mig innanlår. Så jag vänder mig om och ser en gubbe (som såg ut som vilken familjefar som helst) tar undan sin mobilkamera fort som fan. Så jag fråga honom vad fan han höll på med. Jag stängde av min mobil sa han. Ja visst för det gör man helst under någons kjol? Sedan orkade jag inte skrika vidare, hans fru måste knulla så in i helvete dåligt.

Jag gick på EllenPellen som jag trott eller ej pratar med igen. På spårvagnen hör vi någon som sitter bakom oss och andas in konstigt så vi vänder oss om och ser en luffare andas in lim ur en plastpåse. Fan vad beroende man måste vara för att jag göra det på en spårvagn i rusningstid. Kul för damen som satt brevid honom. Torgetluffare HAAAAATA!


Delete me.

Så ja, nu tog jag bort mitt senaste inlägg precis som jag sa. Jag har umgåtts för mycket med Alex i mina dar och blivit smått paranoid och snart kommer jag tro att min mobil är avlyssnad. Nu har jag i alla fall varit på två trevliga studentmottagningar, umgåtts med pappa i en halvdag och försökt att inte prata med Ellen.

Första stopp var hos Eric och i med att vi hade bråttom så stod pappa och tog av buffén när Lisbeth (Erics mamma) sa nu är buffén klar, varsågoda. Pappa berättade där om när han, Kathe, hennes sönar och respektive hade varit på någon restaurang i fredags och maten hade tagit låååååånt tid. Pappa hade klagat och han som ägde den som såg ut att vara tagen ur en maffiafilm (pappas ord) sa att om ni vill h snabb mat gå till MacDonalds. När dom hade fåttt maten och betalat hade pappa sagt när du skulle gå du hade rätt. vi skulle gått till MacDonalds maten är godare där. Jag vet inte hur mycket jag skall tro på det i med att när vi var i Rom fick vi inte klaga på någonting för pappa trodde att den italienska maffian var överallt.

Hos min älskade kusin var maten även god där så jag är mätt som få. Ni skulle sett hennes presentbord, jag har aldrig sett så mycket presenter och då räknar jag med julafton och presenter till lilla släkten, det var helt sjukt. Hon var duktig nog att skrev upp vad hon hade fått av vem. Det gjorde självklart inte utan jag tog med mig alla presneter upp till mitt rum hemma hos pappa och slet upp dom och hade ingen aning vad jag hade fått av vem. Jag är en besvikelse.

Ajjjj

Hemkommen från Kathrinelunds utspringning och herre djävlar vad mycket folk det var. Och varmt var det med. Första hindret mötte jag när jag var hemma. Frågade mamma när vi skulle åka imorgon och i med att utspringningen började 14:00 skulle det inte förvåna mig om mamma skulle vilja att vi skulle åka redan vid tolv. I alla fall svara hon några minuter i två men jag visste att hon skulle ändra sig. Det gjorde hon med till ett och sen sa hon att vi inte skulle ta bilen för det skullr vara omöjligt och hitta parkering där. Jag visste inte vad skulle sätta på mig men när jag äntligen hade bestämt mig så började mamma säga saker som hon alltid gör "du är jättesöt i den....MEN" och så är det alltid något fel. Jag flippa och tog spårvagnen efter dom.

Jag hittade allihoppa någon minut innan Elsa hitta oss vilket var gtur och sedan trängdes man runt och försökte hitta Erik och Elsas flak och det tog mig en och en halvtimme. Sedan fick man se upp för champagne som är "äckligt med så skönt att spruta" enligt någon idiot. Hade jag fått en droppe i mitt hår hade den personen inte kunnat fortsätta fira sin speciela dag. Jag och Ellen skulle sätta oss någonstans mellan utspringet och Eriks studentmottagningen men så dumpa mig för en KNUT. Dumpa aldrig mig för någon som heter KNUT. Jag är i alla fall jättesur och skall aldrig mer prata med henne, på helt sant.

Nu skall jag sätta på mig något annat och sen kommer pappa och hämtar upp mig prick tjugotvå minuter (det var väldigt vikitgt att jag står ute precis då) i fem.

Igår var en bra dag

Igår var en bra dag. Började min dag hos frisören och satt där och svettades, jag litar inte på frisörer men det gick bra (tror jag). Sedan så köpte jag studentpresenter, en klänning och örhängen åt mig och tog mig hem. Solen sken som alltid i Göteborg så jag och Ellen låg ute och sola och lekte olika bokstavslekar. Först namnleken då Ellen vägrade accepetera Anki som namn för det är ett gosedjur och därefter maträttsleken då Ellen påstod att ekollon är ätbart, "vi brukar steka det hos pappa". Okej det kanske ni faktiskt gör men hos oss andra så gör man inte det.

Jag åkte till Daniels lillebrors studentmottagning där han fick ungefär 511 kors i med att han hänger i kyrkan mycket av sin lediga tid (att Daniel och Niklas är syskon är ett mysterium) och i slutet av presentöppningen så skulle hans flickvän SEDAN EN MÅNAD TILLBAKA läsa en dikt. Jag dog, det innehöll saker som dina ögon är som kristaller, du gör kalla dagar till varma osv. Någon föddes med navelsträngen runt huvudet ja.

Daniel ville till Bliss och i med att jag aldrig var där i fredags så åkte jag, Daniel, Emi och Pepsi dit. Vi skulle ta en öl men fastna när i några timmar och när helt plötsligt blev det knökfullt och från ingenstans kom Uno Svenningson och spelade. Kanske inte direkt min musiksmak men om jag skall vara ärlig var det riktigt bra och trevligt. Några timmar senare kunde man se mig gå till vagnen med mina skor i handen. Jag orkade verkligen inte bry mig om att jag var barfota i stan och på vagnen för mina skor dödade mig.

Idag skall jag till Kathrinelundskolans skolgård och hänga blommor på min kusin och Erik och därefter skall jag gå i stan med Ellen ett tag. Jag frågade vad hon skulle göra mellan skolgården och mottagningarna och hon skulle gå på stan med sina kompisar, det skulle jag med, med hennes alltså. Det får jag absolute inte men det skall vi allt bli två om. Sedan studentmottagningar.

image912
 Nu skall jag nog beställa VibraTone, NASAASTRONAUTER ANVÄNDER DEN sägs det i reklammen och i med att det direkt iiiinte är några fel på Christer Fuglesang så är det här ett måste.

image913

ÅÅÅHHHH SKALMAN HAR ALDRIG SETT BÄTTRE UT!


Jag klarar inte av honom

Se här! Denna video laddades upp någon vecka innan spektaklet Eurovision sattes igång på riktigt, den 15 maj närmare sagt. Han är sån RÅÅÅNÖRD, sådan insulinus. Jag hade erbjudit skottpengar om det inte vore så att jag är lite rädd för det stora landet Ryssland, Putin och den där nya killen. Se bara på vad dom gjorde med journalisterna som skrev vad dom ville, jag är juh lite på samma nivå.Jag fattar det fortfarande inte, HUUUUR kommer man på att kasta in en konståkare i alltihoppa.Såg IDOL-Ola när han gästade The Voice nu imorse och jag tror jag är kär (igen...blir alltid charmad av honom när jag ser honom på tv. vissa charmas av Björn Gustafsson, andra av Ola). Hans musik må inte vara mycket att hurra för men han är så djävla charmig.

Svårt att vakna?

Svårt att vakna (jag har i och för sig inte somnat ännu så jag skippar det idag, skall ut i solen om det blir lite varmare och tentaskriva)? Lyssna då på världens bästa All is love:


To die forJag kom hem med en klänning/tunika från Indiska som jag redan har i två färger och nu tre. Jag gör alltid så när jag hittar något jag tycker om, köper upp dom i de färger som finns. Min mamma tycker det är onödigt och mina syskon skäms över mig för jag gör så. En gång gick jag dock över gränsen. Förra året köpte jag med mig en klänning från Gina Tricot i mörkblått, gult, rosa, vitt, rött, randigt, beige, mossgrönt och grönt (Portman gör som jag, dock i helt annan prisklass). I med att det var från Gina så krypte dom självklart efter någon tvätt och är nu halvlånga linnen. Jag fick med mig en klänning hem som mamma tyckte sådär om och ett par skor som hon avfärdade helt. Men jag bryr mig inte, jag tyckte om mina inköp och skorna är to die for (vilket jag kommer antaligen göra det med dom klackarna, sist jag hade riktigt  höga klackar gick det juh bra) och billiga med.

Sorry Yohanna (http://yohannamelinsjoberg.blogspot.com) snor din bild, du har juh sådan med:

image906


7Elevenhumor

Nu är det bara en kvart till jag kan börja röra på mig. Läst igenom alla bloggar jag läser fyra gångr om, varit inne på expressen och nu läser jag Lasse Anrells floskeltoppen på aftonbladet.se. Ganska kul faktiskt:

"Nobody in football should be called a genius. A genius is a guy like Norman Einstein." Joe Theismann, före detta spelare och numera tv-kommentator, avd Einstein.?

"Det ska vi fortsätta med också, påpekar Bragetränaren. Saken stavas: K-o-n-k-k-u-r-e-n-s. Där har ni Brages knappast hemligaste men absolut starkaste vapen den här säsongen." Bjarne Solum, Dalarnas Tidningar, efter IK Brages storseger över Forward, avd Stavas det verkligen så?

"Hon är så vacker att jag haft svårt att prata med henne. Men jag föll direkt. Hon är så lätt att prata med." Måns Zelmerlöw förklarar kärleken till Marie Serneholt, avd Tiga är guld.


'"Jag vill inte medverka till ryktesspridningen utan köra med öppna kort mot de som berörs. Därför valde jag att inte säga sanningen."
PeO Larsson om varför han mörkat samtalen med MIF, avd Eehhh...


"I morgon torsdag genrepar Malmö Redhawks inför Kvalserien mot det danska landslaget. Matchen börjar 19:00 och det är frivilligt inträde." Malmö Redhawks, pressmeddelande, avd Är man tvingad att gå på deras andra matcher?


"Jonatan är het som en dammsugare i dag, han fångar upp alla returer."
Dejan Garaca, Malmö FF, beskriver Jonatan Johansson, avd Bildspråk.


"En 28-årig man omhändertogs 00.58 på söndagsnatten i Boden. Mannen hade gjort våldsamt motstånd när en vakt på Olivers Inn skulle avvisa honom. Han omhändertogs av polis för fylleri och förfördes under söndag morgon."
NSD.se, avd Osedlighetspolisen?

Okej nu skall jag sluta, människan bredvid kollar konstigt på mig när jag skrattar.


Tid att slå ihjäl

Blev påmind att jag hade doktortid idag klockan 08:00 och höll på att trilla av stolen. Klockan åtta på morgonen, så tidigt har jag inte varit uppe på år och dar, det är juh då jag precis somnar. Virrade omkring lite med hittade det till sist, in klockan 08:00, ut 08:05. Hopp hur skall man slå ihjäl två timmar innan affärerna öppnar? Jo man får helt enkelt gå i myrsteg in till stan, kolla i skyltfönster och sätta sig framför en dator på 7Eleven och här är jag nu. Dom spelar Walking in Memphis med Cher så livet är allt bra härligt nu.

Har fått en frisörtid på onsdag så nu kommer håret äntligen bli fint till studentmottagningarna och morbrors 50årsfest som är i helgen. 


REA REA

I med att Daniels lillebror tar studenten på Daniels psykologdag (det är väl okej att jag skriver så? att du går hos en psykolog? ALLA gör juh i princip det även om vissa kallar det livscoach, mental rådgivare osv.) så uteblir det. Han är skitglad över det och jag tycker i princip synd om honom för han tycker så. Hatar man att gå till sin psykolog så hjälper det inte. Jag har i princip gått hos psykologer, terapeut (eller teraput som Flodén kallar det) och kuratorer så fort jag lärde mig att gå i princip. Nej men i sjuan då min OCD styrde mitt liv i den grad att jag var besatt på tanken att vara ren, trodde saliv kunde vända sig 90 grader och hamna på mig och tvättade mig hela tiden så började jag gå i terapi. De var nötter, jag hatade dom och det slutade med att dom fick komma hem till mig medan  jag låg i soffan och halvsov. De satt ut tiden och svor sig antagligen fördärvade över mig i bilen och hatade mig precis lika mycket som jag hatade dom. I med att jag hatade dom, samtalen, besöken och allt annat trams vi gjorde så hjälpte det mig aldrig utan bara tyngde ner mig. Så där ja nu har jag säljt ut mig lite till, rea rea. Nu går jag till en käck, smart tjej och vi reflekterar och samtalar om allt och inget, men mest om mig då.

David Lega ni vet han som alltid vinner medaljer i OS och VM för handikappade i simning. Han är verkligen en inspiration och jätteduktig att han inte låtit sitt handikapp gå ut över sitt liv mer än möjligt MEN (jag känner mig som Tony Irving) svårt att vinna medaljer när han är den enda som simmar med just sitt handikapp. I alla fall så gick jag till hans mamma som är psykolog. Först gick jag fel och höll på att hamna i en tandläkarstol i med att hon och hennes mans tandläkarpraktik ligger på samma plan. Jag gick till hennen ett antal gånger och hon var sååååå positiv och man var sååååå duktig och sååååå söt så det kändes inte genuint utan att man betalade för asslicking. I alla fall tog hon fram ett kort på sin son, David, när vi pratade om självkänsla och skönhetshysteri och frågade vad tycker du om min son, är skönhet verkligen objektivt? Jag förstår både frågan och tanken bakom den men det kändes fel att dra in hennes son i våra samtal. Jag slutade i alla fall gå till henne när hon dubbelbokade mig och en dam och hon fick gå in och jag snällt därifrån.


Trötter

Nu kom jag precis hem från restaurangbesök med mamma, Ellen och Beckis. Allt gick smärtfritt till, inga tårar, skrik eller dramatiska utspel. Vi var på någon nyöppnad italiensk restaurang (där vid gamla Kinakrogen som jag och Alex dricksa så mycket (en krona som var allt vi hade) och skämta om att nu kan de stänga ner stället och voila så har dom gjort det, många bäckar små...)  vid Linnetorget som var en äkta familjeresturang och alla tjafsa med alla så maten kom aldrig till bordet. Jag som alltid brukar hålla mig till säkra kort var idag lite wild and crazy och fick in den ena äckliga rätten efter den andra. Men vad gör det, jag var med mamsen och det var juh därför vi var där (och man kan alltid äta en macka eller två när man kom hem).

Imorgon skall jag till doktorn och därefter leta efter student- och 50årsfestklänning, på onsdag är det Daniels lillebrors studentmottagning och Daniel tror på fullaste allvar att han skall få med mig på skolgården med, stor chans. På torsdag måste jag vara på skolgården för då tar min kusin studenten så därefter blir först Eriks studentmottagning och sedan till kusinen. Jag har även en tenta att göra så vad som i era ögon antagligen verkar lite är ganska mycket i mina. Måste verkligen verkligen få ihop den här tentan snarast möjligt så jag kan bli klar med skolan. Fick två resultat förra veckan och det var två lyckade så tummen upp för mig.

Jag brukar mer eller mindre alltid tycka om någon lite mer, vara smått betuttad men efter ha varit det en stund så är det all gone. Jag skulle inte bry mig för fem öre om han så hångla upp en tjej en meter framför mig och det är även tråkigt det med. För att inte bry sig är många gånger jobbigare än att bry sig.

Nu fick jag ett sms av någon som frågade om jag var sugen på en filmkväll snart. Nu kanske det bara är jag som mött på en speciell typ av killar, mina kompisar som mött på en speciell typ av killar och alla världens tjejer som mött på en viss speciell typ av killar men filmkväll betyder inte alltid filmkväll. Jag vet inte om jag skall säga varför inte för att en filmkväll med film, popcorn och cola har väl ingen dött av. Jag vet precis var och när jag träffade denna kille. Det var när pappa Bliss, Reza, hade fest på Peacock för en 6 veckor sedan men jag har inte den blekaste om hur han ser ut. Sådant har man gjort innan, gett ut sitt nummer på fyllan, fått sms dagen efter när man även då varit ute och sagt visst jag är Loca bara att komma och sedan när man väl mött personen i fråga har man bara velat lägga sig ner och dö. VAAA ÄR DET DU SOM ÄR JESPER? och så tänker man sluta ge ut ditt nummer, sluta drick så mycket, sluta ge ut ditt nummer, sluta drick så mycket. Sedan vad dom tänker är en annan femma.

Shady lady

Fortfarande upprörd, hade den här vunnit hade jag i alla fall kunnat ta det. Det är snyggt, allt från hennes klänning, frisyr och ögonmake till koreografi, texten, musiken och framträdandet. Lyssna på den här Alex!!! Annars kan du se hela spektaklet på Eurovisions hemsida. Efter att ha lyssnat på det här så känns Bentzing och brudarna ganska pinsamma. På onsdag om 11 dagar kommer Alex hem och mitt tips till honom att packa väskan fort som fan och komma medans du har någonstans att bo här. Eller i och för sig är du alltid välkommen hit men däremot inte jag om jag fortsätter leva mitt självdestruktiva liv, end of quote.


EUROVISION

image902image903


När första 12:an skulle delas ut satt jag och mamma förväntansfulla i soffan och i med att vi inte hade fått 8:an eller 10:an så var juh 12:an vår. Men neeeeeeej, vi fick inte den och inte så många andra poäng heller förutom av Malta. God bless Malta men i med att invånarantalet på den lilla ön inte är skyhög så räckte det väl med två plan med charterturister från Sverige är där och fått tag i en mynttelefon. Jag röstade i alla fall på Armenien och Israel och så kommer en trio bestående av en tönt som öppnar skjortan, en konståkare som ser ut som Gareth (hohoho
http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/gareth) från "The Office" och någon annan ful typ som spelar fiol och vinner. Ööööh, märks det att jag är bitter?

Finns några likheter mellan Spaniens bidrag och übertönten Mendez, skillnaden är att en av de skämtar:

SPANIEN:
MENDEZ:


Efter spektaklet ringde jag Daniel och så åkte vi och tröståt på Burger King.

Igår var jag ute och söp mig retarded, vissa snackar om Kristusfylla men jag tappade talförmågan och kunde inte sätta ihop meningar. Mamma var inte sjukt glad över att dricka med måtta inte existerar i mitt huvud och jag själv är halvnöjd, ändring på det pronto. Blev inget att kolla till Bliss igår men jag var på Sense, en sväng på Loca och på Amelas favoriteställe Push med den alldeles fantastiskt söta Nickie (http://www.glife.se/NickieA) och innan var jag med min favoritebitch Flygis.

Imorgon skall jag, mamma och syskona på restaurang och det är skrällvarning på om vi kommer komma därifrån utan att ha bråkat. Men i med att det är mors dag skall vi alla försöka lite extra.


Mamma Bliss

Satt såklart framför tvn igår med och hejade fram (alltså det är tack var mig hon gick till final) Charlotte och imorgon skall jag fan ha Sverigeflaggor målade på kinder och panna. Ikväll skall jag däremot titta till mitt skötebarn Bliss. Var längesedan jag var där och jag hoppas verkligen att pappa Bliss varit där fler gånger och underhållit stället.

Then what's orange?

Kollar på Requeim for a dream, en av mina all time favoritefilmer. Det är så mycket bra med den här filmen så man vet knappt vad man skall börja eller sluta. Förutom det uppenbara, handlingen, scenografiken, kamerarörelser, regin, maniset etc etc så är musiken gjord av Clint Marshall och han är ett geni minst sagt när det kommer till filmmusik. Musiken spelas av Kronos Quartet som jag var lite insnöad på i gymnasiet och Jared Leto är med innan han blev en sell-out och kallade sig musiker och hånglade upp sköna bruttor som Lindsey och Paris (är det någon dom inte varit med? Dom verkar vara en förebild för Aniston för herre djävlar vad hon horor runt  och nu tycker man (i alla fall inte jag) inte synd om henne för Pitt/Jolieaffären längre. Leave Jessicas Mayer alone!!!) Världen bästa Ellen Burstyn spelar Sara Goldfarb som var nomierad till en Oscar men inte vann den, vilket är ett mysterium i sig. Sara har precis fått reda på att hon skall medverka i ett tvprogram och vill därför färga håret rött som hon hade i sina ungdomens dar för att vara fin. Det gick inte riktigt som det var tänkt:

image901

SARA: That's red?

ADA: Well, it's not exactly red but it's almost, maybe, in the same family.

SARA: The same family?  They're not even distant cousins already.

ADA: It's a red.  Not a red red, but a red.

SARA :Red? You're telling me this is a red?

ADA: Yeah.  I'm telling.  It's a red.

SARA: Then what's orange?  If this is a red I want to know what's orange.

ADA: Well, it could be a little orange, too.

SARA: A little orange?  It's a little orange like being a little pregnant.

ADA: So what's to worry?  It'll be alright.

SARA: What's to worry?  Someone may try to juice me.

Nu vet ni vad jag gör i alla fall. Det finns så mycket löjligt bra filmer där ute.


Tips från coachen

Den här killen letar alltså efter en studentkostym kan man läsa i dagens Metro. Han har med sig sin kompis som smakråd och efter ha sett vad både han och hans kompis har på sig har jag bara ett råd, BYT KOMPIS! Läste tidningen på vagnen och satt och småskrattade för mig själv när jag såg bilden. Fashionpolice.......eeeeoooooeeeoooeeoooo!

image900

Dagens tanke

Saxat från Peyres blogg:

"Riskera aldrig andras liv!!

Detta måste vara en utav de hemskaste historierna jag någonsin hört, snälla alla ni som kör bil, drick aldrig alkohol och kör."

Hur kommer man ens på att skriva ett sådant inlägg, det är väl såpass självklart ändå.


4Gott 4You

Idag var jag och besökte Götlaborgs bästa godisaffär 4Gott. Vissa par har en speciell låt, i alla fall tjejen, och min och Alexs speciella sak är denna godisaffär, men så är vi bara (bara och bara, världens bästa och en del av la familia) kompisar. Jag borde egentligen inte gått dit när Alex inte är här av flera olika anledningar, den främsta var när jag kom fram till kassan och skulle betala då skulle han allt varit där.

Semifinal 1

Första semifinalen avklarad och jag är i extas. Köpte med mig godis hem som jag gav till mamma och syskon och kallade det Eurovisiongodis, tog fram penna och block och sedan satte vi oss framför tvn. Vi skulle nämligen tippa de 10 av de 19 tävlande som skulle gå vidare. I med att jag har bra musiksmak, objektiv OCH subjektiv, allt i ett, så borde jag klara va det här. Jag tippade rätt 8 finalister och måste säga att Israels refräng var stark, Greklands låt var bra och Armeniens sångerska het.

ISRAEL (subjektiv, men refrängen är helt okej och runt 2:17 är den riktigt bra):

 

GREKLAND (här har vi min bra musiksmak, nu får ni allt ha lite tålamod, vi snackar trots allt i Eurovision mått mätt):

 

ARMENIEN (objektiv, hon är HET och så är det bara):Och så var Novak Djokovic där och satte igång röstningen. Världens hetaste ( i alla fall charmigaste) idrottsstjärna, åååhhhh kärlek.
 Nog med youtubandet här för ett tag,

Believe in yourself (skall nog göra en Anine Bing och skriva så på en tavla, dock stava rätt)

Nej nu skall jag sova i nån timme eller två.

image899

Pappa känner du igen dig? Skall vi göra femkamp får det på bli på onsdag eller torsdag, aldrig att jag gör det på en Eurovisionkväll. När skall du se fjollmusikalen "Singin in the rain"? Hör av dig! Jag tycker om att ens pappa läser ens blogg oftare än vad han ringer en, men då går besökarantalet upp och det gillar vi.

Brudtemma

Jobbiga brudtemat fortsätter. Vet ni vem Cissi Wallin är? Hon som spelade rödtotten i "Tjenare Kungen", skriver krönikor i Metro om sitt förra liv som 80talistalkoholist och för mig en före detta arbetskamrat på Spärrlinjen. Jag jobbade med henne i tre dagar (vilket för övrigt var hela min karriär där) och även om inte hon kommer ihåg mig kommer jag ihåg henne. För det var sån hon var, skulle höras och synas mest och att få någon att tokhata en person på tre dagar är bra jobbat. Nu skall hon gå och bli en förebild, förebild för vad? Kan man bara vara en bra förebild om man inte dricker? Jag hatar att alla som slutat upp med att dricka ser sig som förebilder. Jag drack inte på några (typ 1,5 men ändå)  månader när jag gick  i trean och inte fan gjorde det mig till en bättre människa, utan snarare en moralkärring.

www.metrobloggen.se/cissiwallin


Syskonen Fridén

Jag vet att man inte bara får ta bilder här och där bara för att man känner för det men jag tror knappast att lilla jag kommer knappast leda till ramaskri i den stora bloggvärlden. Dom här är alltså syskon, syskonen Fridén, och jag kan inte bestämma mig för om jag skall tycka synd om deras föräldrar eller undra vad deras föräldrar gjort med dom:

image898

Ni håller väl med mig, man blir bara inte sån här.

Jag höll på och somna när Daniel ringer mig för att meddela mig om att han är hungrig. Jaha och vad kan jag göra åt det? Absolute ingenting men jag var tvungen att svara på frågor som om man kan teleportera hem mat om 20 år. Åååååh döda.

Eurovision

Nu har jag hjälpt (gjort) min syster Ellens läxor. Hon gav mig uppgifterna och sedan gick hon runt och klaga på hur mycket hon har att göra och sedan hitta jag henne i sängen.

Kollat runt lite på olika Eurovisionbloggar och jag skiter om coola approach jag försöker framhäva försvinner, ni är juh trots inte så många (men en tappar skara. Världens bästa Max sa att hans två vänner Anton och Camilla läste min blogg. HEJ ANTON! HEJ CAMILLA! Ni måste vara otroligt käcka, trevliga, smarta och roliga människor. Fast ogillar ni min blogg är Max inte ä rätt sällskap) som läser men jag måste säga att jag ÄLSKAR EUROVISION. Jag är taggad till tusen inför nästa vecka. Två semifinaler, Sverige går självklart vidare och sedan är det en nagelbitare till final. Visst är vi favoritetippade som alltid enligt svenska medier, det var vi när Martin Stenmark var med sin hemska Las Vegas och det juh bra. Thank you Martin. Även om inte låtarna inte alltid är jättehippa så går det inte att älska Eurovision, det är så folkligt och håller ihop landet. Det är då alla börjar släktforska och upptäcker att dom är en hundradels ryss för att ha en backup plan och kunna heja på det landet med. Jag hade gärna haft med Österrike men dom djävlarna är inte med.

Muffins

Idag visas Serial Mon (00:30) på trean, den måste jag verkligen se. Det var Alexs favoritefilm i mellanstadiet då jag fortfarande knappt sett Gease än. Föstår ni hur cool han egentligen var, hade ett genuint intresse för att se människor mördas på film, lyssnade på Björk och läste böcker som var tjocka som några biblar. Vad jag gjorde kan vi låta vara onämnt.

image896

Såg en muffins (en kille som råtränar fem gånger i veckan men äter för mycket så han är tjock. Ungefär som Timbaland försöker åstakomma nu) idag som hade antingen för korta byxor eller för långa shorts. Så vänder han sig om och jag ser att det är Håkanssons pappa Alex. Han ser precis likadan ut som för tio år sedan, både till utseendet och hans iqbefriade blick. Han trodde att en kapitelbok var en bok med bilder i, gömde sina porrtidningar inne hos hans son så han fick skiten för det och brukade somna inne på (alltså sittandes på) toaletten efter han hade druckit. En riktig familjefar alltså. Hans yngsta dotter som kan vara 13 år är mordhotad nu. Hela situationen är ganska sorglig men när mamma berättade den för mig och Alex kunde vi inte göra annat än att apgarva. Hon har gått i sin storasysters (som en gång snodde 13000 kronor ur hennes styvmorsas dagskassa som jobbade som frisör. Hon blev helt förvånad när hennes styvmorsa märkte det. Hur kan man inte märka hur trettontusen försvinner från ens kassa under en dag när man jobbar som frisör i ens egen källare) spår och dricker, ligger runt och umgås inte i rätt sällskap. Hon blev ihop med någon halvgangster som krockade i en bilolycka och ligger i koma. Det har han gjort i ett tag så hon gjorde slut med honom (när han låg i koma, hur gör man då? Skriker till honom jag gör slut nu och går därifrån?). Detta tyckte inte hans gangsterkompisar om så nu är hon mordhotad. En familjefar med sin alldeles vanliga Svenssonfamilj.

Tycka om

Jag vet inte om jag är så älskvärd, däremot så tycker jag om många. Bara för att man har en viss åsikt om en person så betyder inte det att man hatar personen i fråga utan att man inte altid samtycker eller att man inte har samma intresse. Jag tycker inte om att tipsa människor om att man kan vika upp ärmarna på sin kavaj för att ge ett ledigare intryck, jag skrattar åt det men jag kan lik förbannat tycka om personerna som skriver så. Inte alltid, men ibland. JAG TYCKER ALLTSÅ OM MÄNNISKOR, MÅNGA OCH MYCKET!

Av flera olika anledningar

Jag blev inte tappad som liten (inte vad jag vet om), så misströsta inte, länkuppdateringarna av bloggar är bloggar jag tycker om att läsa av olika anledningar. Jag stör mig på bloggaren, hatar bloggaren, tycker bloggaren är störande, eller dylikt.

Som den här tjejen, Hertiginnan af Anne Uppsala (
http://veckomagasinet.se), hon framkallar alla ovanstående känslor och fler. Man tror inte att människan är sann men det är hon och då blir man plötsligt väldigt mörkrädd och glad över att hon bor i Uppsala. I med att hon är en mångtyckare får man inte vara sämre själv. Hon brukar klaga på folks utseende men hyllar sin egen kropp då den är kurvig. Kära vän, det här är en kurvig (to die for) kropp:

image895

Det finns alltså kurviga kroppar och något som heter obese, men nu skall vi inte vara sådana. Älska er kropp eller något!

Age is just a number

Nu har jag hängt med mamma och handlat till hennes stora besvikelse. Hon tycker om att handla ensam och om någon skall med så skall det inte vara jag i med att jag lägger ner varannan vara jag ser. Men vi åkte till fel affär, jag skulle bestämt till Coop och köpa kladdkakan de bakar där men mamma åkte till Hemköp. Då blev jag 5 år igen, surade, ville inte gå ur bilen och skulle gå hem (eller jag tänkte inte gå hem, bara något jag sa, I do not walk, I catwalk. Jag syftade alltså inte på mig själv, måste klargöra det sådan attityd har jg icke. Läste det i en persons blogg som gått från drinkluder i Göteborg till drinkluder i London. Vad har London som inte Göteborg har? En massa rika araber) Jag är inte ens tonåring länge utan vuxen och beter mig som ett barn. Till sist hängde jag med in i affären och därefter åkte vi till Coop och jag fick min kladdkaka. Idag skall det ätas kladdkaka och jordgubbar med grädde till efterrätt. Det är trots allt söndag.

Dr Alban och Haddaway skall samarbeta, hoppa vi får uppleva 90-talet på nytt. What is love går inte av för hackor, apropå musik så hittade jag en Sara Löfgrenskiva igår som jag köpte för fullpris så fort den kom ut. Skulle ni skryta med att ni köpt en skiva med den här kvinnan:

image893

Ich don't think so.

Hittade en bild på ett stycke vackert födelsebarn som fyllde hela 23 år igår, grattis Iris och ge mig din rosa klänning.

image894

NU!!!

Nu har jag sett alla avsnitt av Friday night lights och är full av lycka. Ser på tv-shop att om man beställer NU!!!! får man en gratis uppblåsbar badboll. Och ni som inte var riktigt övetygande om ni skulle köpa en Malibu Pilatusstol, nu har ni den extra anledningen. Ni är värda den här:

image892

Moralkaka

Världens bästa blogg, förutom flygis och H.F är utom konkurrans moralkaka. Dess värre har de lösenordskyddat bloggen men jag som är stolt ägare av det. Så jag smugglar med mig ett inlägg inlägg ut som Matty, en av två skribenter (om Schulman kallar sig journalist är de skribenter), skrev i fredags med tillhörande video. Enjoy:

TGIF!

Här kommer en liten koreografi alla ni som ska ut och dansa i helgen kan ha nytta av, varsågoda!
Kram Matty


1-2-3

Ikväll stannade jag hemma och kollade på hockey. Inte för att förskagen direkt haglat ner men jag kände att jag behöver en nykter helg. Kurera mig själv, min hälsa, mitt sår och sist men inte minst min ekonomi. Sedan så är jag som alla andra, sjukt trött på Göteborg, eller inte Göteborg i sig utan människor i den här lilla staden. För det är faktiskt vad det är, en liten stad i ett land som alla tror är Schweiz om man inte säger "the swedish sin". För the swedish sin känner omvärlden allt till, de blonda, silikonpumpade, lättfotade svenskarna. Vi har en gata på några få hundra meter som kallas Avenyn och är kärnan i Göteborg. Där hänger de coola folket, d.v.s de som klarar av att vika en tröja på valfri hipp klädbutik (inte du Paola, du är coolers och omänskligt vacker. Inte för det ena har med det andra att göra, you're both) och de ocoola folket, jag och de som inte viker tröjor men ändå tjänar mer på bandet på Volvo. Glad att flygis finns i stada.

image888
1.

image889

2.
image890

3.

Final countdown

Min (ingifta) morbror fyller år snart så då skall han ha stor 50årsfest. Vad jag skall ha på mig varken vet jag eller får jag bestämma själv. Mamma skall med och se till att jag ser proper ut och inte visar för mycket av det ena eller andra. Anders, min morbror, har ännu inte hittat något band (?!?!?!?!? men de är juh oldies) så skall jag tipsa honom om det här. The final countdown är juh ändå the final countdown, kommer nog göra att dansgolvet exploderar:


Tjena farsan!

Kom precis hem från barnpasseriet och ikväll har det varit riktigt roligt. Jag och minstingen skulle cykla till Hovåsboden som ligger max 500 meter från deras hus, 1,5 timme tog det för oss. Jag börjat nu förstå vad pappa, Ellen och Becka gjorde borta i två timmar när de skulle åka långfärdsskidor och bara kom till garaget. Ungar alltså.

Föräldrarna skulle iväg på Tusen och en natt-maskerad och var uppiffade och klädda som om det lagt ner tusenlappar på sina outfits. Det fick mig att tänka på en maskerd jag var på i lågstadiet där jag hade på mig ett vitt duschdraperie med några svarta streck och en plast mask för 15 kronor från Buttricks på mig. Vad var jag? Skelett såklart. Alla andra tjejer var prinsessor och jag var ett skelett .Pappa synde min "kostym" och tyckte den var outstanding och det var alltid kul att någon tyckte det, jag vann alltså inte pris för bästa maskeradderäkt.

Även om min pappa har mycket självironi så sviktar självinsikten då och då. Som när han köpte en cdspelare till mig i födelsedagspresent i  fyran och fyra år senare brukade komma in i mitt rum och höja volymen till max och säga saker som att den här saken ger tinnitus och vilket djävla ljud det är i den här. Pappa hade valt ut den och då var den alltså bäst, trots att det var fyra år sedan och det end man kunde göra på den var att lyssna på radio för skivorna hackade sig. Och och och som när han sa att han inte förstod storheten med cabriolet när han satt i någon han fått låna av sin vän (highrollers vi känner där, nej men det var någon pensionerad skidstjärna som kanske inte inversterat jättesmart, därav bilen)  i Monaco när vi var där. Nej det är nog skillnad mellan cabriolet och en gammal Volkswagencabriolet från tidigt 90-tal. Typ en sån här:

image887
VRÅÅÅÅÅLÅK!

Idag kom Ellen hit efter tre veckor hos pappa.....lycka! Såg ni hockeyn idag? Spännnnnnning, jag zappade emellan Sverige och Finlandsmatchen för jag ville se om mitt f.d ragg spelade. Det gjorde han inte den minuten jag såg av deras match och det var väl kul för honom då är väl hans lag inte ute ur Stanley Cup. Hoho, hur låter inte jag nu...som om jag vore cool och eftertraktad. Det som startade så oglammigt med att en kille som stod bredvid mig baren öppnade munnen och ut kom finlandssvenska. Tur att han var charmig.

KittyCat

Känner mig som en nyfödd kattunge som inte kan öppna ögonen, är så trött och orkeslös. Ikväll skall jag i alla fall pass 3 barn, säkerligen med två kompisar vadera, men det är tre fiskar mindre än förra gången. Fyllesamtal mottages gärna då det är dåligt på tv ikväll. Hörde du det Emil...

What a wonderful day

Idag har jag varit och fixat tanden och hela käften faktiskt. Kollade igenom allt, inga hål och tandflisan som jag blev av med var så liten att tanden bara slippades till. Hade på mig en långklänning idag och saknade en bitsk Alex som skulle ha sagt ooooh so very Mary Kate and Ashley of you som han sa när vi såg Elin Lanto gå i stan med långklänning, skyhöga klackar och de största solglasögonen jag någonsin sett för några veckor sen. Tog mig in till stan för att träffa Spännis och hade en halvtimme att slå ihjäl. Så jag gick i stan och såg massmassa snyggt, la dock band på mig av flera anledningar men kom därifrån en bikini rikare. Spännis satt vid fontänen på Kungsport smsade han vilket är lite konstigt i med att det inte finns någon fontän där men han menade visst vid statyn, det är inte alltid lätt. Vi satt och fika och pratade (om bland annat att han efter han pluggat klart i London skall han ha en fest där gästlistan är så selektiv att bara jag, han och Gabbe är där. Det vill säga en Danielfest...haha) tills vi kände oss som frysna fiskpinnar. Därefter skulle jag följa honom till hans vagn men vi gick på Pontan som satt på Styrbord Babord (det är en båt) så där hamna jag med Pont och hans två kompisar, Robin och Timm. Nu kom jag precis hem, skall kolla på Friday night lights och äta thaimat. What a wonderful day. Det var en sån bra dag att jag ville säga tack för skjutsen till spårvagnschaffisen när jag gick av och det gjorde jag med.

HUUUUGE

Den som söker skall även finna! Jag har hittat en sida som har ALLA FRIDAY NIGHT LIGHTS-AVSNITT! This is HUUUUUUGE (som Donald Trump skulle säga), jag tror inte ni förstår min kärlek till denna serie. Och sen att svenskarna i princip har ratat den underbara serie gör det hela mycket bättre för då är man juh lite spceciell och sådana hatar man juh om man inte själv tillhör den skaran. Jag är kär i serien, i Tyra, Smash, Buddy, Landry....ja alla! Grejen är bara att det är något fel på sidan (alternatvit mig....näää) som gör att efter varje sett avsnitt måste man stänga av datorn och gå in på sidan igen. Vet inte varför men så är det i alla fall. Det gör mig inte så mycket nu när jag håller denna serie så varmt om hjärtat och sen har jag aldrig varit ett fan av gå in på menu och stänga av datorn på riktigt sätt utan här blir det bar ett tryck på knappen. Jag respekterar inte mina materiella ägodelar och gör man inte det respekterar man inte sig själv, så lät det i någon Oprahavsnitt men hur kan man ta henne på allvar när varannat avsnitt handlar om hur man skall äta rätt och där sitter hon och inte direkt blir kallad skinny bitch. Och han, ser inte doktor Oz (Oz, den råa fängelseserien (dock så slår den inte Kvinnofängelset, en milstolpe i tvserielandet, så nu blev det referenser till referensen) som gick på 3:an med Dean Winters åååhhhh, det ända jag och mitt ex båda tyckte om) precis ut som Dextors seriemördarbror Rudy?

image886


Nu sömn.


Ännu en sömnlös natt...

Har lite sömnproblem och skulle inte tacka nej till att få andas in lite eter som Dr. Wilbur Larch gör i Ciderhusreglerna. Men i brist på eter hade jag tänkt att se filmen Penelope och några avsnitt av valfri bra serie. Sitter och smaskar på Jenka och Shaketuggumi och de är så goda att jag gärna skulle svälja dom om det inte vore för att det inte är helt hundra för matsmältningen. Så intressant ser min onsdagsnatt ut, it's good to be me.

Så för att sammanfatta dagen så var dagens bästa old schoolnintendo och att se Ellen dö med Mario efter fem sekunder medan jag (i princip) varva (hosthost) med min Lugi. Skall bara maila Alex (kolla myspacemailen!!!) och sedan blir det film och popcorn. Inte helt fy skam det inte eller det kunde väl varit värre, eller?

Imorgon står tandläkare och Spännis på schemat. Att gissa sig till hur han fick sitt smeknamn är väl inte oerhört svårt. Jag tyckte att  hade hade spänniga kläder på sig och spände sig när vi hamna i samma klass i ettan och då gjorde jag vad Alex kallar "en Anna". Jag berättade det för honom vilket man aldrig vet hur folk skall ta det, vissa tar det som man skall, med ro, och andra blir fly förbannade (i och för sig var det inte mitt smartste drag att berätta för en av mina bästa kompisar i gymnasiet att hans flickväns kompisar var de tråkigaste på denna jord, mina ord var de är sååååååå tråkiga, såååååååå tråkiga. Men till mitt försvar, det var (är) dom). Och jag som hatar människor som inte vet när de skall hålla käft, i alla fall tog Spännis det så bra att han kallar sig Spännis i min närvaro.

En dag på Sahlgrenska

Kom precis hem på sjukan där jag spenderat fyra timmar (om jag inte har en plats reserverad till mig i himlen nu så har ingen det) och jag tror jag botat min sjukhusskräck, i alla fall när inte jag själv ligger där. Efter jag hade varit där en stund kom andra systern, Ellen, och därefter papsen så det var full rulle. Hon som var i samma sal som Beckis kunde inte prata så det blev inget klagande därifrån inte. Mycket riktigt fanns det fia med knuff där och mamma hade visst sagt till Becka att det inte var så himla käckt om vi spelade i med att vi båda är dåliga förlorare och visst var vi det men Ellen visade sig vara värst. Det fanns även old schoolnintendo så det var nostalgi på högsta nivå. När vi skulle gå såg jag Ellen iaktta sig själv framför spegeln och så sätter hon på sig solglasögen och säger "schteeek". Oh my, vad har världen gjort med min syster, vad gör hon?!?!?!?

image885

Sen ser jag den här bilden på Ellen och undrar vad har Ellen gjort med världen.

Law of attraction

I med att vartannat avsnitt av Oprah handlar om boken the Secret (när inte hon och Gayle gör helcrazyiga saker eller om inte Jim Carey gästar showen) så kände jag för att ta genvägen och kolla på filmen. Sagt och gjort och det hade räckt med att de sagt the secret is the law of attraction och skippat alla postivia människor som berättar hur det fungerar. Jag vet inte vad man skall säga, det är väl rätt självklart att om man går runt hela tiden och ler, intalar sig att man mår bra och tänker positiva tankar så mår man säkert lite bättre. Men att tänka positvia tankar om att idag innehåller posten bara godsaker som brev från sin highschoolcrush så kommer inga räkningar i brevlådan eller att om ens cykel blir stulen så är man ansvarig för har jag svårare att svälja. För hur kan mina tankar påverka om min cykel blir stulen under dagen då jag gör ärenden, inte alls. Så det där med att introducera the secret i mitt liv....njääää, det får människor som inte kan tänka två steg själva göra.

Hahahha googlar med "the law of attraction" kom jag in på Ylva Trollstiernas sida, ni vet hon som var med i Insider och skulle visa att hon var synsk och gjorde bort sig helt.

Snubblade över två nya avsnitt av Friday night lights ikväll......åh kärlek!!!

Saknar dig otroligt mycket Alex, räknar iskallt med att du tar Ellens rum när du kommer hem.

Världens bästa Spännis

Idag mår jag bra igen, fått lite perspektiv på saker och ting och man kan aldrig ändra på andra människor utan bara acceptera dom som det är eller gå vidare utan dom. Jag väljer det sistnämnda.

Ibland kanske jag borde lyssna på vad mina vänner har att säga istället för att sitta och mmmm:a ibland och tänka på något helt annat. Daniel brukar altid tjata på att man skall hälsa på honom på hans jobb så idag så skulle jag göra detta. Tog mig till mack numero 1 inget vrålåk eller Daniel där så tänkte jag att jag tagit fel mack och att han jobbar på Shell och inte Statoil så då fortsatte jag att promena bort till Askimsbadet och Shell. Ingen Daniel där heller så jag ringde upp och det visade sig att han var på andra sidan stan som han hade sagt till mig igår. Så kul skulle vi inte ha det i alla fall att jag skulle ta mig dit så jag hängde med mamma och handlade istället.

Imorgon skall jag vara en god syster och hälsa på min syster på sjukan. Jag har hört av säkra källor att det finns fia med knuff där så det skall spelas. I med att mina vänner, pappa, syskon och kanske jag är ganska dåliga förlorare och det brukar alltd bli någon som blir sur och går därifrån så vi får se hur det går imorgon när jag och Becka spelar. Jag höll på att göra slut med mitt ex efter ett parti med schack då han log sådär överlägset som dåliga vinnare gör.  När mamma och pappa var på sjukan igår hade pappa stått och vinkat åt människor för att de skulle bli glada när han vinkade åt dem. Lite hybris kan man tycka och kanske en fin tanke om det inte var så att han vinkade åt en som var helkroppsförlamad.

Det lönar sig att ha en morbror i tandläkarbranschen för på torsdag skall jag dit och fíxa den del av min tand jag blev av med. Skall bli ganska skönt för trots att det inte är hela tanden eller syns i huvudtaget så kan jag inte tugga  och i andra delen av käften har jag ont efter att jag trilla så det blir inget tuggumiätande på ett tag.

Såg en bild på Spännis i punkt.se från helgen och herredjävlar vad full han ser ut att vara men när jag och flygis träffa honom lite tidigare på kvällen tyckte jag allt att han såg städad ut. Inte bara jag som drack som det inte fanns någon morgondag. Vi skall i alla fall träffas i veckan och det ser jag mycket fram emot. Han är världens bästa. Nykter vs full:

image883

image884

Nu kan ni...

Nu kan ni dö lyckliga:Skit i ungen utan lyssna bara på låten. Under Byen när det är som bäst.

Once bitten, twice shy

Jag vet inte riktigt vilka ord jag skall välja för att beskriva det tillstånd jag känner nu. Jag skrev någon rad och sen raderade jag allt och började om på nytt, om och om igen. Jag mår rätt okej och rätt dåligt, det gör lite ont i hjärtat då måste man måste omvärdera människor och komma till insikt att de inte är så bra som man velat tro.

Daniel var här en stund för att hålla mig sällskap, inspektera såret och säga herregud trots att det inte alls är så farligt och droppa repliker som det är ett öga blott (han syfta på minne blott). Jag tycker om min Daniel och Alex.


Inget ont...

Inget ont som inte för något gott med sig, det är i alla fall vad jag försöker inbilla mig. Förutom såret på hakan som fortfarande är omplåstrat med supertejp så slog jag ut en bit av en tand. Det gör i och för inte så mycket, min morbror är tandläkare och har en egen praktik så jag får väl ta mig dit snart och det syns inte och tack gode Gude för det. En tand som sitter långt inne i käften och kan inte synas om man ler så mycket man bara kan. Nu skall det bli lite ändring på mig så jag inte blir familjens svarta får,  jaaa inget ont som inte för något gott med sig.

Det där med självinsikt

image881

Daniel: alltså det finns så många töntar i vår stad.
Jag: Tur att du inte är en av dom då.
Daniel: Aaaah verkligen.

24 eller 12 karat

Min haka gör ännu ondare idag eller så är det bara jag som inbillar mig i mig att jag aldrig blir sjuk nästan så tycker jag verkligen synd om mig när jag bli det eller slår mig någonstans. Denna gång får jag i och för sig skylla mig själv men men...

Inte för att KanalLokal är en kanal som man borde vila ögonen på ofta men jag zappar över till den då och då (nu på stora tvn efter min roliga kurragömmalek men fjärrisen) och 9 av 10 gånger tycker jag man ser Harald Treutiger som leder något jippo på NORDSTAN. Kul att gå från SVTs guldgosse till Nordstan och KanalLokal. Men sen har han alltid en annan karriär han kan återgå till:


Orginal

Vilket fint väder vi har här, måste väl nämnas som alla andra gör. Var ute och solade på gräsplättan utanför mig och vem vill åka till Mykonos om man kan få samma feeling här hemma. Sedan kom en familj och satte upp ett parasoll och packade upp sin picknick. Vem fan fikar på en gräsplätt i Sverige när Slottskogen några sekunder bort med bil. Fast vem fan vill sola hä i Flatås? Förutom jag.

Min mamma brukar säga till mig att jag är ett orginal när jag gjort något tveksamt och om hade varit här och inte hos Becka som ligger på sjukan (efter epilepsianfall igen) hade hon nog sagt det. Igår var hon nog så trött på mig så hon sa inget. I alla fall igår träffde jag flygis och vi hade det hur trevligt som helst och hade det till och med lite roligare än jag borde om man ser till drickande. Jag blev väl ganska aprak och blev uteskoterad som det så fint heter av en vakt som tyckte jag var för full på Push (damn you Push!!!). Flygis sa idag att hon förstod honom. För att inte föra oväsende i trappuppgången skulle jag ta av mig mina skor och trots min fin tanke så blev det ganska fel. När jag böjde mig ner så snubbla jag till och hamnade på marken, snarare så hamnade min haka på trottoarkanten så det blev till att åka till Axcessakuten för omplåstring. Får jag ett ärr där så tar jag självmord men mer om det senare. Det var inte människa på hela Axcessakuten vilket var ovanligt, varje gång jag är där får man sitta och vänta i timmar så slår ni er mitt i veckan vänta i några dagar. Nu kommer jag till det jag inte vet om jag skall utlelämna jag vill juh inte att ni skall tro att jag är galen meeeen, jag behövde verkligen någon att prata med, jag kanske skulle få ett är, PÅ HAKAN och så vitt jag vet så ger inte det det karaktär till utseendet. Så jag insisterade på att åka till psykakuten för att prata med någon som får betalt på att höra mig tjata om mitt möjliga ärr. Sagt och gjort där satt jag och grät tills dom tröttna på mig och sa du är full gå hem och sov. Ganska elakt kan man tycka men jag var verkligen aprak och hade inget där att göra men det verkade som det mest logiska i världen att ta mig dit. Hakan gör i alla fall svinont för er som undrar och jag kan knappt tugga vilket kanske visar sig vara bra. Bästa bantningstipset är alltså bli full, trilla och slå upp hakan. När jag kom hem gjorde jag ett partytrix jag skall dela med mig av som ni kan göra nästa gång ni är fulla. Jag gömde min fjärrkontroll för det skulle bli sååååå roligt att leta efter den på morgonen, som ett barn som letar efter påskharens ägg fyllda med godis typ. Det var och är inte lika kul nu när jag inte hittar den, jag har letat överallt och kan nu bara se på ettan för jag orkar inte gå fram och byta kanal. Bra jobbat!  Jag tror det skall vara hockey på tv nu men kan jag liggan kvar i sängen och byta kanal, neeej. Summan av kardemumman var att jag hade jättekul tills klockan fyra. Och nej pappa jag tyckter inte det är coolt att bli full men det bara hände.

Pratade med älskade Alex idag och han berättade om att han hade varit på hans kompis kompis dansuppträdande igår. Det hade tydligen varit skandal och han hade varit tvungen att bita sig i läppen för inte börja skratta. Påminner mig om Daniels avslutning av sykursen (den här hade han inte gått på när hade visningen på Rudebeck) han hade för två år sedan när de själva gick modeller för deras kläder och jag började asgarva. Jag kunde inte hålla mig, vissa var korta, andra långa, vissa fula, andra sötare och alla hade på sig sina egna skandalplagg. Vad kan man göra då? Det gick inte att inte skratta och när man väl var igång fanns inget slut. Kul bara att Daniels mamma satt bredvid mig.

Här är jag och jag lever

Här är jag och jag lever, inte för att ni har frågat men men. Om jag säger att jag haft en av de bästa veckorna i mitt liv skulle jag ljuga men inte heller en av mina sämsta. Jag har tentat som gick okej, tentaölat som är obligatoriskt, varit ute och gått långa promenader trott eller ej och bara varit för mig själv. Sedan har jag kompletterad till den hemtenta jag sa att jag bara var tvungen att kolla på för att den skulle bli klar och godkänd och att jag var ett geni som fick ihop den så fort. Jag tror jag var lite för snabb och kanske hade lite övertro för mig själv men nu är i alla fall kompletteringarna inne och vet ni vad? Jag är ett geni, behövde bara kolla på dom och så blev det klart i ett nafs.

Saker som är bra med...

Saker som är bra med att ha Ellen som syster. För det första låter vi exakt likadant så om det ringer och jag inte vill prata med personen kan man alltid säga jag skämta bara, det är Ellen, Anna är inte hemma. Sedan att när hon blir sjuk blir jag sjuk så det räcker om en av oss går till doktorn som ställer sin diagnos. Sist vann jag i sten sax påse så nu i helgen har hon varit hos doktorn och kommit fram vad det är för fel på oss. Förutom de uppenbara. Sist och inte minst är det bra att ha Ellen för hon var så förbannat söt när hon var liten.

image879

Becka är bra hon med så hon inte känner sig utelämnad. Jag är så glad att ha syskon trots att de 9 av 10 gånger retar gallfeber på en.

Dead Fish

Igår var jag ute ett tag men på väg upp till Loca gick man på alla gamla kändisar som precis skulle vidare, dålig tajming. Idag vaknade jag upp bakis som få och trött och skulle iväg och passa barn. Väl där tyckte minstingen att vi skulle tvätta fiskarnas skål och jag tänkte att hey det här är ingen bra idé  men när hon sa att då kan vi väll leka kurragömma slet jag till mig skålen. Julia gick igenom hur man tvättar skålan i detalj, man tar en chipsskål utan chips och lägger dom där och det gjorde jag med. Allt annat förlöpte inte som planerat, först så kunde vi bara räkna till tre fiskar när vi hade lagt över dom till chipsskålen utan chips och fann en ligga på diskbänken. Det hade hoppat ur men det var inte för sent för att rädda den. Jag tvättade allt, det gick skitbra och jag slapp leka kurragömma. Sedan när jag skulle lägga i fiskarna så låg tre av fyra fiskar helt stilla. Som en död djävla fisk. Då börjar jag fråga Julia om hon älskar sina fiskar och det gjorde hon och sedan frågade jag om hon skulle bli ledsen om de dog och det skulle hon verkligen. Sen märkte även hon att jag hade gått och blivit en seriemördare men hon var stencool. Hon sa att dom var svindöda och när jag tyckte att någon rörde på sig så sa hon att det bara var för hon rörde om i skålen med en slev och sen skrattade vi och skrattade och skrattade. Nu är jag i alla fall hemma, några hundralappar rikare och de tre fiskar fattigare.

De oetablerades oetablerade

Aproppå oetbalerade kläddesigners så kunde juh du Daniel varit med? Han hade juh en fix idé att han skulle bli kläddesigner ett tag och om jag säger så här, det är bra att du lagt ner den så förstår ni hur dom såg ut. På Rudebeck visade han till och med upp sina kläder på någon grej och efteråt när man skulle ge komplimanger så sa jag att det var kanske inte tiptop, men jeansen var sjukt snygga. Det är Levis svarade Daniel och gick därifrån sur.

Nu skall jag ut, imorgon passa barn, måndag tentaplugga och tisdag tenta. Så ser mitt liv ut nu de närmaste dagarna, väldigt spännande.

Pappa Potter

Ingen kommer tro mig att min pappa har sett bra ut en gång i tiden efter dessa bilder. Jag fattar inte, vad händer förutom att J.K. Rowling är skyldig oss en massa pengar:

image877image878

One in a million

Igår var verkligen jättekul, var på Park Avenue där det var någon efterfest för något jag inte har en aning vad det var. Modemässa för oetablerade kläddesigners hörde jag någonstans men är inte säker. Min favvobartender från Loccan jobbade där så det var juh succe för alla inblandade. Jag fick billigare och hängde i baren ett bra tag och han fick massa dricks. Igår älskade jag alla och det verkade som alla älskade mig. Där kanske jag tog lite men jag fick inga killer eyes. Gick på han Bosson vars karriär inte gått spikrakt uppåt på senare tid så jag hade lite busniesstalk med honom. Sa att hans låtar behöver ha lite mer edge och att han aldrig borde samarbeta med Emma Andersson igen som jag för övrigt älskar, men sjunga är inte hennes grej här livet. Och nu när jag är inne på det sidospåret måste jag påpeka att det är inte mångas gåva och att fake it til you make it inte alltid fungerar. En liten pik till Linda Rosning, Carolina Gynning och framför allt hon Anine Bing. Hennes låt delete var så dålig att jag höll på att dö av tristess när jag lyssnade på den på hennes myspace. I alla fall kom jag och Bosson bra överens, djävla trevlig kille. Lyssna på den här låten, det är precis det jag menar det behövs med edge och inga ljusblåa vid stränder:


 


Polisen ringde precis på och ville att jag skulle öppna porten, det var inte till oss dom skulle och jag försökte tjuvlyssna men hörde inte vad deras ärende var. Men vad kan man vänta sig, detta är Flatås, säkert mord.

"Det är Robin Hood jag vill ha"

Nu är det någon tecknad skitfilm på femman och jag är en stark motståndare mot sådant. De får barn att tro att hästar kan sjunga, träd kan tala och ännu värre, fick mig att bli kär i en räv när jag mindre. Jag älskade honom och drömde om honom.

image876

Igår var jag ute men jag får berätta om det senare.

Försöker få tag i min syster men det äpplet har alltid sin mobil på ljudlöst för det är roligare så.

Bad day

Alla vi har väl bra och dåliga dagar. Mina bra är färre än de dåliga och idag har ännu en sådan infallit men vad skall man göra? Bita ihop och gilla läget? Nääää.....dricka sig vacker.

Min pappa blir alltid lika stolt över mig när vi pratar om mina alkoholvanor, är det verkligen coolt att dricka sig sådär full säger han och glömmer av allt som har med hans ungdomsår att göra (och de 30 efter de). Han ringde mig idag och frågade om jag skulle med itll Botaniska idag och kolla på blommor, det skulle jag bestämt inte. Om jag själv hade fått bestämt skulle jag aldrig satt min fot där men dess värre så orientera jag, Alex och Christina fel i 9:an och kom ner bakvägen och in till Botaniska. Sedan blev det spårvagnen.

Snacka om...

Har varit igång sedan sju imorse och tentapluggat och städat så nu är jag äntligen klar och har duschat. Ikväll skall jag ut för om det är någon dag jag är värd en utgång så är det idag. Skall till Lizzie först och sen var det något jippo på Park Avenue och sen får man se vad som händer. Jag sätter tusen kronor på att det blir bråk idag, jag kommer inte bråka men jag sätter mina pengar på Daniel och Tobbe.

 

Snacka om att det är någon av "skådespelarnas" barn som spelar barnen i serien Glamour för där har vi verkligen 7th heavensyndromet som en av tvillingpojkarna har. Ungarna kan inte snacka.

Bully

Kom precis hem från middag hos pappa och det var näst intill ätbart. Vi grilla så hur mycket fel kan det bli? Min faster, kusin, styvmor (eller när kan man kalla ens pappas flickvän sin styvmor), hennes syster, Becka, Ellen och papsen var där och så var jag över hos Daniel en liten stund. Han bor juh som sagt i Sisjön och varje gång jag är där slår det mig hur det ser ut som ett lillepluttland och det tar verkligen en sekund att gå till alla som bor där.  Alla färgglada gårdar, husen som ser likadana ut och de närliggande lekplatserna. Lekplatserna man spenderade hela sin fritid på som mindre och som man ansåg var gigantiska med dess gungor, ruschbanor och sandlådor. Nu är allt bara så litet. Daniel hade ett plåster på örat, han hade varit och klippt sitt hår och öra igår men Daniel var lika glad för det. Då fick han sitt 500kronors frisörbesök gratis. Daniel var den som fick mig att få dåligt samvete att jag inte gick ut igår för han ville verkligen verkligen ha med mig ut för han ville själv ut. Han ringde Niklas som skulle stanna hemma och titta på tv men vid halv tre ringde han och var stupfull. Vad fan har ni eran tv, ute eller var Daniels svar så nu är han sur på allt och alla. Men inte imorgon för då skall vi ut.

Pappa tog upp alla våra uppträdanden jag hade som liten och när jag en gång uppträdde som Carola. Inga konstigheter med det men jag hade tejpat fast en bild på mig där det stod Carola och än så länge fortfarande inga konstigheter men sedan så hade jag tejpat en på min kompis, Lisa, där det stod Carolas bakgrund. Förlååååt Lisa!

Äpplet (Ellen) och jag kollade igenom en massa kort och vi hitta bland annat denna på pappa:


image875
Nu tycker jag att ni alla skall se "Borgarklassens diskreta charm" från 1972 som trots sin Oscar måste jag säga var en pina att se under filmvetenskapen.

Idag ringde min vän som är född av serbiska föräldrar i Australien men som bor i London (han behövde förklara det för mig i femtonminuter innan jag fatta) mig. Jag orkade verkligen inte svara då för jag vet att min engelska är en pina för både mig och andra men nu skall jag ringa upp och ge den en chans. Engelskan alltså. Behöver bara säga att jag ätit middag hos pappa och att jag har ont i min bigthumb on the foot. Hur säger man stortå?

Sleep, don't weep

Igår var jag efter många om och med hemma. Fick en smärre ångestattack när jag bestämde mig för att stanna hemma men äntligen ett litet mognare beslut i mitt liv. Somnade vid elva och vaknade pigg och utan bakfylla. Nu skall jag iväg på middag till pappa där delar av släkten är.

Min psykolog gav mitt till och med ett häfte om adhd i tisdags på helt sant och även om jag skriver om det på bloggen så var det inte lika kul när jag hade glömt av att det låg i väskan och jag kastade upp det på bänken igår på föreläsningen. Då fick man avdramatisera allt genom att i princip låta det runt bland tjejerna jag satt i och säga hahahhihihi hon tror juh detta för jag kluddar lite i mina anteckningar istället för lyssna på föreläsningarna när dom är dåliga och där stod föreläsaren två meter ifrån mig med. Måste bara klargöra att jag omöjligt kan ha adhd, överaktivitet någonstans i min kropp förutom i min hjärna existerar inte. Men jag menar inte att jag sitter och löser världsproblem eller hur man gör konstgjort blod utan att jag har svårt att stänga av den om natten och går igenom trivaliteter i timmar.

Idag spelar MTV låtar med buskap och aldrig har det varit så bra musik på kanalen som nu.

Veckans idiot

image874

http://peyre.blogspot.com/2008/04/ny-behandling.html

Sedan säger hon på improve.me att det "inte får gå till överdrift". Är det nåt människan inte gjort?

Människan är söt och säkert gullig och trevlig men likt förbannat veckans idiot.