Va fan

Det blev inget party utan IKEAvistelsen var bara tråkig och jobbig. En jobbig mamma som jag tappa bort hela tiden, tråkiga saker och den obligatoriska kroven döda han med majonäs så det var inte ätbar. Sedan öste det ner och mamma hade glömt av vad hon ställt bilen och jag hade ingen aning för hon släppte av min först så där sprang vi runt ett bra tag.

Party

Jag och Daniel ringde varandra med en trekvarts mellanrum mellan samtalen och undrade om vi skulle ut. Först ville inte jag, ångrade mig och rinde Daniel. Då ville inte han, sen inte jag och så höll vi på tills jag däcka halv elva. Frågade mamma i torsdags om vi inte kunde hitta på något kul i helgen och när hon frågade vad svara jag ja varför inte IKEA. Helg.....kul......IKEA!?!?!? Jag har inte officiellt blivit en kärring utan helt enkelt officiellt en tönt.

Igår när vi var och handla på Billhälls hittade mamma mig fem minuter senare med en mass varor i famnen. Vienetta, pepparkakor av ett märke jag inte týcker om, kiwi som gör att jag får en allergichockdelight och lite annat. Vad jag skulle med dessa var oklart men de var alla annonsvaror och då måste man slå till så jag är nog pappa upp i dagen. Dit skall jag på middag ikväll och inte under pistolhot utan jag ringde själv och bjöd in mig så undrens tid är ännu inte förbi.

Nu blir det IKEAparty.

Tjena tjena

Varit hos min psykoterapeut tidigare idag och vem satt kom inte ur från rummet när jag skulle in utan en tjej från Hovås jag inte vet namnet på men ser ute jämt och jag vet vem är hon är. Sådant är alltid lika kul men höjden av pinsamhet är när man är på en specifik enhet för just ett område och jag gick på min kompis exflickvän....tjena tjena.

Tjöööt

Det finns sådana dära jobbiga djävlar som alltid tjatar om bilder. Kompisar som småflörter som vill ha i mms-form och då snackar vi inte om bilder på naket utan mer hej här är jag och jag kollar in i kameran medan jag står framför spegeln. De töntigaste bilderna ever efter "modell"bilder i någon sunkig källare där man får betala för att känna sig som en modell för en dag.
Förra året på Rubinens handikapptoalett, väldigt classy med andra ord och det är jag med för övrigt. Ser ut som ett blont (!!!!!!!!!!!!!!!) våp i en hotellbar och om jag inte hade hängt där varje helg innan utgången verkligen börja så skulle de med all säkerhet tagit mig som en prostituerad.Kolla leendet, glimten i ögat, utstrålningen, karisman. Inte be om sådana kort.


Lycka

Har som sagt börjar göra armband. Inget fancy utan lite läderband, satinband, organzaband och allt vad de heter och så lite berlocker av olika slag, hållare och lås så är det klart. Så jag gör inte armbanden utan det är som en pärlplatta man sätter var sak på rätt plats men ändå kan pärlplattan precis som armbanden bli fula. I alla fall så pratade jag om det med Alex förut.....för övrigt LYCKA att få prata med honom....och sa att jag köpt så mycket saker så jag skall snart ha mig ett selloutsarmbandimperium men det går sådär. Gjort kanske en 50 armband och gett bort 49 av dom. Roligare att se människor glada om dom nu blir det för dom hinner knappt öppna munnen innan jag kastat på dom ett, två, tre, fyra armband än att tjäna pengar. Sen kan man väl knappt kalla det pengar, det är inga bloppispengar och de har jag skrattat åt men sen så säljer jag inte noppriga baslinnen från 98 som en viss Top Modellvinnare gör.

Var i stan idag när jag ändå skulle in och hämta boken och fick inhandlat lite julklappar. Har inte så många att handla till utan mamma, pappa, Kathe, Ellen, Becka, Daniel och kanske något litet till London och Alex. Klarade av resan bra och ville bara kidnappa världens gulligaste dam och fråga vad killen bredvid mig lyssnade på för musik och vad tjejen på andra sidan om mig läste men lätt bli. Kände även rent hat när de var några som stod i vägen och jag sa ursäkta mig när jag skulle gå av på ett sådant trevligt sätt man säger och de suckade. Då kände jag igen gamla Anna som ville dra av deras dammtuss till fejkpäls på jackhuvan och peka fuck you....(när jag gått av of course, finns inget som är så synonymt med mognad som fuck you. Har bara gjort det en gång på spårvagnen och då satt jag kvar där när några töntkillar höll på att trakassera en tjej med slöja. Då sa jag vad fan håller ni på med och peka fuck you....hehe moget, tror de blev väldigt rädda).

Jag håller på att fördummas, det märker ni väl och så glömmer jag av saker och tappar bort för att sen hitta dom efter fem minuter.

Uppåt

Känt mig helt konstigt i några dagar, lite små manisk vilket resulterar att jag känner att jag vill ge bort allt jag har till andra för att göra dom glada, krama främlingar, sätta över mer pengar till de jag handlat av över internet som tack och jag känner att jag älskar min mamma så mycket att det gör så ont att jag lika gärna kan dö. Att jag är så uppåt att jag behöver ta något nedåt som alkohol för att balansera det hela. Funderade på om jag verkligen är manodepressiv som jag om min doktor gått in på några gånger men senare kommit fram till att min OCD och ADD ligger så nära de andra i gott & blandatpåsen att det är svårt att urskilja dom. Nu var det inte riktigt så kul att jag gått och bliit biopolär på en vecka utan att min medicinering för AD(H)D gått lite för snabbt och uppåttjacket verkar mer än det skall och jag gillar det inte alls. Tom Cruise kanske har rätt nu spolar vi ner alla mediciner i toaletten och skaffar oss fiskar med tre ögon i havet.

Fan vad billig jag känner mig när jag säljer ut mig såhär utan att ens få 10 öre per unik sidvisning eller vad metrobloggarna får.

Ellen hade med sig en kompis hem, Elin, som även är min kompis då of course och innan jag ens hinner fråga vem det är så säger Ellen till mig att stanna på mitt rum. Jag tro hon tycker jag är lite småjobbig men sen så var de allt inne i mitt rum men det kan ha och göra med att jag satt och gjorde några armband till Elin.


Kvinnor i kläm

Måsta ta mig in till stan snart för att hoppa av vagnen, gå till biblioteket, hämta en bok jag har stått i kö till och hoppa på vagnen igen. Från att jag går av tills jag går på vagnen igen kommer väl ta en fem minuter så det känns som resan är nödvändig men vad jag man inte för studierna. Jag gör i och för sig inte så mycket men måste ta igen lite och känna att jag är med i leken igen och pappas jobb ligger mittemot bibblan så jag kanske kan få skjuts av honom hem.

Daniel hade något viktigt idag i skolan så jag hoppas allt gått så bra det kan gå. Trots det jag säger till honom och han till mig så vill vi att det skall gå så bra som möjligt för varandra....eller?

Såg på Rachel Ray tidigare idag och jag älskar hur hon delar ut "snack of the day" till alla i publiken och de klappar och ser glada ut. Varsågoda här får ni torkad frukt och rostade cashewnötter medan Oprah ger bort bilar. Livet är inte alltid rättvist....tro mig.

Less is less?

Hur gör Hertiginnan för att behålla sina kurvor? Jo hon lever efter mottot less is not more, more is more.En kopp med varm choklad och ett berg av marshmallows.

What's cooking goodlooking

Kolla vilken beauty jag har klickat hem på ebay och ja jag skall ha på mig den. Det där med hello lobster, lobban, lobbe och lobster hit och dit ligger mig väldigt varmt om hjärtat som ni kanske har märkt och mitt ordförråd består till 50% av detta vackra ord, lobster. Det fanns bara en Alex och jag vet inte om du hade varit helt haj på att ha på dig en sådan men jag har klickat hem lite mindre, röda lobsters som vi skall matcha varandra med. Den kan inte vara mer än 1,5 cm eller något och skall bli ett underbart armband och kommer bli en lika hett som kabbalaarmbandet var för 5 år sedan. Du skall veta hur jag letat efter lobsters och jag förbannar Sebbe och att han inte såg ut som en giraff (som hon på bilden) eller elefant när han kom in den soliga och iskalla februaridagen 2004 för fan vad svårt det har varit att hitta några passande. Hittade massa guld och diamantlobsters i guldburar för en djävla massa pengar och det passar inte oss budgetluffare.Kedjan skall självklart dumpas sådär kan man inte gå runt men lobstern....åhhh kärlek. Var på stan med Daniel igår som sagt och även om man inte skall köpa någonting så klarar man sig inte undan när man är med den mannen(?). Kom hem med ett par leggins vilket kostar ingenting men jag har redan tre precis likadana hemma, världens finaste (och största....suprise suprise) örhängen, ett halssmycke och några mössor.

Puss och kram

Har varit på stan med Daniel idag och vi skulle träffas 17:00 och när han ringde 17:01 (precis då, jag lovar) var jag på väg till hållplatsen och sa att jag var på vagnen och halvvägs. Jag satt senare på vagnen och stressade sönder mig och även om jag inte kan göra något för att få fram mig snabbare så vet jag att om jag är tio minuter försenad så sätter sig Daniel i bilen och åker hem medan jag hade snällt  stått kvar men sån är inte han. Han stod dock kvar och var inte ens sur men det gjorde inte att jag var mindre stressad på vägen in och jag som brukar vara lugn som en filbunke. Det är bara när Daniel är med i bilden som jag blir stressad.....eller Nickie för jag har redan varit försenad så många gånger innan och Alex kan bli sur och det är inge kul om man är försenad till pappa heller. Första dagen i skolan är ingen höjdare eller när det är seminarium eller redovisningar....Ellen går, mamma ringer var femte sekund och ja....jag är ett nervvrak.

Var på stan med Daniel som sagt för han skulle handla kläder till imorgon då representanter från banker och dylikt där de kan få praktiktjänst skulle komma och Daniel ville göra möjliga bästa intryck. Bra vet jag inte men bästa möjliga kan han allt försöka med. Alla skall ha ett litet föredrag om något valfritt så de skall komma ihåg personen i fråga och Daniels kompis skulle ha om någon världsdel, en annan om någon film och Daniel om PROSTITUTION?!??!?!?!...han var visserligen emot men ändå. Det är inte ens han som skriver talet utan hans mamma men tror ni Obama skriver sina tal själv var hans resonemang. Tog med honom så han skulle få träffa Flygis och Daniel som antingen blir nervös så han blir dryg eller tyst var det sistnämnda och då vet han inte ens om att Flygis är Flygis utan bara min kompis. Annars skulle han vill inte fått fram ett enda ord men det var inte långt ifrån vad han lyckades med ikväll.

Kära flashback

"Inte mycket att skryta med som fotograf" var kommentaren som någon flashbackare har skrivit i en tråd som behandlar ett äckel. Tråden är mindre trevlig men kommentaren riktigt kul, skulle ni skryta med de här om ni vore "fotograf" eller "kändisfotograf" som han kalla sig.


Duktig flicka

Idag har jag gjort allt som stod på listan. Typ. Jag har varit på bibblan och gjort mer än kastat in en bok, stan och köpt almanacka och lite annat tråkigt, tränat och nu kommer vi till det jag misslyckats med, skolan. Jag var i skolan som i byggnanden men inte som på någon föreläsning men tre av fyra är inte dåligt.

Fylla

Jag är lite imponerad över Filip och Fredriks fylla som visade i Boston Tea Party igår. Att trilla, gå in i så många saker men ändå kunna hålla på ett bra tag till och föra någon form av samtal med substans. Det kändes lite som en fjortisfylla då många spelar över eller klarar ni av att hålla igång ett bra djävla tag efter att ni är riktigt riktigt packade. Jag hade hållt låda ett tag och sen däckat. Men de spelar inte så stor roll för de ger min måndag guldkant. De och Håkan. Håkan är inte med i färjan, färjan är Håkan.

Bitter

Jag hade nog också varit ganska bitter om jag hade varit den som framstått som det största skämtet efter en relation med Sveriges egna nationalskämt Linda Rosing. Sedan måste Fadde och Lars Gåres (som jag för övrigt älskar efter hans "Hemma hos"-reportge han och hans sambo hade. De var inga bilder för Elle Interiör direkt utan de låg i sängen med silkeskalsonger och hon något annat läckert...hehe....han är inte purfärsk direkt) pr-kupp angående tavlan som var lika stor som ett A4 världens sämsta. Inga tidningar visade upp den och hånade honom eller intervuade honom och de stor humorbloggarna orkade inte ens bry sig om ännu ett taffligt försök att få lite mediauppmärksamhet.


För övrigt älskade jag paniken i FärjanHåkans ögon när han inte hitta bondtösens telefonnummer och the boatpastors klänning. En rosa festblåsa med fjärilar, I love life, I want to be free as a butterfly. Hallelujah!

BudgetOm jag vore en lobster på Halloween hade jag sett ut sådär, så budget känner jag mig. Har inte sovit någonting och har nog kommit fram till att det är smart om jag inte gör det för då kan jag träna idag och gå till bibblan. I fredags när jag skulle göra dessa så städade jag istället för att träna, gick förbi bibblan och kastade in en bok jag lånat och åkte och tog ett glas vin istället. Så nära men ändå så långt ifrån.

Mr BurnsNär jag ser Charles Simonyi tänker jag på Mr Burns. En mycket glad och frikostig mr Burns men hans hand, oförmåga att kunna visa upp ringen som vem under 100 borde kunna göra och utseendet för övrigt för tankarna till Burns. Några hårstrån färre och han ÄR MR BURNS. Utseendemässigt i alla fall.

Dagens ord; übertönt

Det finns töntar och så finns det töntar. Übertöntarna är de värsta av alla för de förstår inte deras egna tönthet. Mannen på bild nummer 4 är en sådan (han är med på bild nummer 1 med men nummer 4 fångar allt som man hatar hos honom bättre).

Read my lips

Om jag skulle få ge tjejer ett endaste skönhetstips så skulle det inte vara motionera mera. drick mycket vatten, sov 8 timmar om dygnet eller något annat som de flesta slänger ur sig. Det skulle kort och gott vara RÖR INTE ERA LÄPPAR! Har ni tunna läppar som streck så har ni det OCH DET SER INTE KLOKT UT NÄR NI DÅ FÖRSÖKER SPRUTA IN ETT KILO AV VALFRITT MEDEL OCH SUBSTANS I LÄPPEN.

Kommer ni ihåg söta Taylor i Glamour?
Inte så söt längre. Kanske inte lika söta Lisa Rinna som fan inte blir sötare av att se ut såhär. Tjejen i Las Vegas, Lara Flynn Boyle, Meg Ryan, Brittany Murphy, Melanie Griffith, Jessica Simpson.....ja listan kan göras HUR lång som helst. Bara att kolla på "glamour"(hehe)maffian i huvudstaden med Floden och Raaawsing i toppen.

Sen varför jag skulle bli tillfrågad om någonting som har med skönhet är en annan femma men tjejer tjejer det ser inte klokt ut.

Mitt och Alexs...

Får avsluta natten med att ge en bild på mitt och Alexs framtida barn:


Dagens ord; svår

Dagens ord är svår. Lustigt nog kan man använda svår till både svår ekvation som denna kombo Ekwall och mode är och till svåra handskar.Kanske coolt på någon annan man inte till Ekwall. Blått och silver är lite för svårt. När han droppar serien Californication får jag en hemsk känsla av att han tror att han är lite av Sveriges svar på Hank.

Svår allergi...............kan man tro men dessa tillhör bara Raaawsing. Lite au naturell sådär.

Mållgan

Jag vill nog inte likna mig själv vid någon superhjälte som skulle klara av pressade situationer, hoppat i säng nu och tagit mig min egna tictac, atarax, och försöker lugna ner mig. Passade barn ikväll som förra lördagen och det gick jättebra i vanlig ordning. De känner mig och jag dom utan och innan att det aldrig blir några problem utan våra lördagar ser ungefär likadana ut och godnattboken likaså.

Så när jag satte mig på nattbussen!!!!! (yes jag åkte nattbuss) så ringde jag Ellen som var ute för se om hon skulle hem snart och ville att jag skulle ta mig till stan så vi kunde åka hem tillsammas eller om hon behövde taxipengar eller något med då är det upptaget och upptaget. Så jag hoppar av vid mig och när jag skall gå öppna (pärle)porten så står Ellens kompis där och är orolig och undrar om Ellen är död och levande. Ellen visste det inte ens själv utan hade satt sig i en taxi för träffa sin loverboy och minuten senare så hade hon ingen aning vart hon var förutom att hon inte var i en taxi längre. Det hela sluta i alla fall med att från att vara helt vilsen i Mölndal utan leg, nyklar, plånbok eller mobil (-jag vet inte ens vad min mobil är? -du ringer juh från den till mig nu! - aha) så tog hos sig till pappa som är hos Kathe och hittade alla sina grejer som helt konstigt låg i väskan.

Det här var väl hennes dunderfylla och jag får en halv hjärtattack när sådant inträffar och blir jätteorolig och sedan fick jag jättedåligt samvete över att Ellens kompis stod utanför, var orolig, kall och jag inte släppte inte in henne...heheh....jo det är klart jag gjorde, Ellens kompis är mina, Beckas kompisar är min, allas kompisar är mina, men att stackarn var orolig. Men nu är allt bra igen.

Någon idiot som har ringt mig fem gånger ikväll från dolt nummer och bara två signaler. Första signalen märker man att det ringer, andra börjar man leta och sedan.....slut. Det är under tredje och fjärde och kanske även femte den hittas på men nej inte denna gång. Visste juh att det var Daniel men hade inte hans jobbnummer så kunde säga till honom att ring fyra signaler eller inga alls tack. Dessutom tvivlar han på din existens Flygis. Inte för att det har något med bloggsoppan att göra för han vet knappt vad en blogg utan tror att du är påhittad, min Mållgan, för han inte fått träffa dig. Så ta dig två rediga shots så skall du få träffa Daniel. Han är lite som en bergodalbana och det finns risk att du blir åksjuk så ta med kräkpåse.


LööövHeheh...älskar hur de skakar hand som du är rik, jag är ung, bra deal för oss båda och de har visst abonnerat en del av  Park Lane!!!!!! PARK LANE!!!!! PARK LANE????? Fast i och för sig där kanske de får vara ifred istället för Push där alla som tror de är något skall göra en Uffe Ekberg och vara med på ett hörn de kanske till och med får en privat show av Roland. Annars så bryr jag mig inte så mycket om bröllopet och all dess mediabevakning. Samma sak med kändisbebisar, de är ointressanta. De dreglar, förstår inte ironi och kommer inte ens ihåg vad de ätit till middag, alltså är de ointressanta. Och det är väl den gemensamma nämnaren med gamlingarna på bröllopet.

Elvis is alive

Igår var jag en grönsak med oerhörd pms som var på bottens bott både psykiskt och fysisk men nu lever jag igen. Vart uppe sedan sex och håller på att städa mitt rum men är ännu inte klar. Det beror inte på artt mitt rum är världens största utan att jag slängt rostiga H&Msmycken, vält ut pärlor. lagt i ordning alla berlocker, band, lås, etc som jag använder när jag sätter ihop armband och viktigast av allt fixat med mina kära smycken. De som inte bara är H&Mskit utan de man fått av pappa, mormor, fått skickat från Israel och mina kära örhängen. Nu är det bara en snabbstädning av resten som skall göras, därefter träna, in till biblioteket för att vissa böcker får inte lånas hem, gå förbi pappa och sen vet jag inte.

Och och och jag köpte ett fickur på ebay imorse men inge gammel som egentligen ville ha utan ett annat men det andra får jag köpa nästa vecka.

StellaNu sover jag antagligen men glamourlobstern önskar er alla en trevlig torsdag. Håller tummarna för att det serveras ärtsoppa i sann torsdagsanda på gymnasieskolorna i Göteborg idag.

Tick tack

Nu skall jag sova en stund. Har kollat runt på das internet efter julklappar....till mig själv....så det var så lite julklappar betydde för mig visst. Men det är bra grejer som jag verkligen verkligen behöver som ett fickur och sådant finns ingenstans verkligen...eller det fanns på ebay och där hamnade jag ett tag. Och så har jag hittat på lobsterhalsband, ett till mig och ett till Alex, något du vill ha kanske? Och lite annat sådant  där. Fanns några fickur på tradera och de som inte var en motorcykel på kallades "renoveringsobjekt" som är synonymt med har inte fungerat sedan första världskriget och det så jag vill att de skall va, slitna men helst fungera. Är inte den här en riktig beauty? Den sista bilden tog jag bara med för det skulle verka som om jag faktiskt bryr mig om vad som händer inuti klockan men så är självklart inte fallet.
Engagemang

Skönt att svenska folket engagerar sig i alla fall. Första meddelandet på Insiders telefonsvarare var inte att leka med. Jag fick ont i huvudet av ljudvolymen och av andra, tredje, fjärde...

Close enoughMin fina skola. Såg ett gäng med oldies igår som satt i rullstol och skulle kolla runt i "museumet". Om de var halvdöda innan är de döda nu, jag förstår verkligen inte vad man skall kolla på.
Luftigt och så djävla kallt. Tror min fastis har ett finger med i spelet även här, det är svinkallt.Den här hittade vi hos pappa när vi var där sist. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så Ellen skötte snacket och undrade om han inte kunde ställa den någon annanstans som under bordet där inte skulle se den. Den är verkligen hemsk men jag tror pappa tycker den är småtrendig. Som hittat, 29spänn från ÖB eller något.En teckning av Anine Bing...hehe....eller av minstingen av barnen jag passar men close enough.

Kan han?

Kan det vara så att Fadde har lite humor? Vi får hoppas på det annars har Anine Bing fått konkurrens om Sveriges, kanske världens, sämsta "konstnär" eller kreativa utlopp eller vad det skall kallas. Man får tycka vad man vill om Gynning men hennes tavlor är en fröjd för ögat.

Lyx

Vaddå klasstudentskiva? Jag var på studentskivor men att min klass skulle ha en alldeles egen för oss? Ich don't think so. Vi hade en bal på Valand som jag inte ens ville gå på och inte heller gick på och en Nobelfest där Alex inte röstades fram till skolans snyggaste vilket var skandal enligt honom och fusk och skolans wacko, alltså lite för få eller många kromosoner snackar vi om här, vann årets leende för hon gick runt och log hela tiden och höll ett tacktal om hur chockad, hedrad och glad hon var.

Och vår studentmössa, det är en annan historia. Ellen höll på att trixa och ha sig, vad hon skulle ha för band, text, knappar och sådant och vi i min klass borde ha varit glada att vi ens hade en skärm på våra. Så luffigt, så Frölundagymnasiet och trots det hade vi nog mest svennar i våran klass av alla i skolan, typ. Det räckte med tre svennar i sin klass för att tävla om den titeln....hehe.

Idag skulle jag städat men om man ser sig runt i mitt rum så kan snabbt konstatera att det är inte städat MEN det är inte mitt fel jag har ingenstans att lägga saker. Har några krokar att hänga något klädesplagg på och det är all förvaring för kläderna. Resten ligger i gaderoben i hallen och i ett annat rum och det är väl klart som fan att man prövar och kastar runt kläder omkring sig i sitt egna rum och efter en dag är den tre stora klädhögar och när det väl ligger klädhögar så kastar jag allt annat på golvet.

I sending you a sms

Fick min telefonräkning idag och det var inte så farligt som jag trodde. Kan konstatera att det som kostar är att ringa till Alex och att skicka nästan ett tusental sms till typ 3 personer. Att ringa till min syster som ligger rummet bredvid mig och säga till henne att sänka kanske inte heller är en jättehit.

Fucking merry Christmas

Fick hem en DVD-box idag som skulle kommit för en månad sedan. All bitterhet mot CDON var som borta och jag kastade mig över paketet men hejdade mig när jag kom till plastinpackningen. Om jag längat så mycket efter den hur mycket kommer jag inte då vilja ha den på jul? Myckeeeeet, så jag la in den till mammas rum så hon kan ge mig den på julafton. Julafton handlar faktiskt inte så mycket om julklappar nu när man kommit upp i åldrarna och inte har en familj som känner för att ge mig en femma i stan eller att Beyonce gör ett gästspel och wailar lite i ett hörn. Fast jag har redan skrivit en julklappslista så kanske bryr jag mig om klapparna. Men det är små saker som jag själv valt ut som kalender (ville först ha en på Unicef för att slå två flugor i en smäll men ångrade mig när det faktiskt var flugor och barn på varannan sida så jag skänker hellre en peng dit istället. Fattar inte varför deras webshop är så fattig nu när det är så himla rätt att tänka på jordens alla barn, eller i alla fall visa att man bryr sig men om man bryr sig är en femma. Tänkte köpa ett armband där pengarna går till att motarbeta trafficking men den var slut överallt och jag kan inte tänka mig att det är Ulla-Stina och Berit som i vanliga fall skänker pengar till välgörande ändamål som köpt dom utan Klingan och Klangen och allt vad de heter. Hittade de till och med på tradera, människor vet hut!), lite pärlor, berlocker och sådant till när jag sätter ihop lite armband och sådant.

Denna jul kommer gå till historien, jag ser det redan framför mig, pappa vill inte fira med mamma, Alex är i Italien, Daniel kommer sedan, släkten på mammas sida åker skidor, mormor och morfar har kolat vippen så det blir jag, Ellen, mamma och Becka. Hur tragiskt är inte det på en skala? TRAGISKT! För mig behöver vi inte fira jul jag kan hjälpa till på något soppkök eller så. Men det behöver nog inga där för sådana platser går fort under julen då mina f.d kursare som läser till präster har tagit de alla.

Life is good

Vaknade åtta, tränade, åkte till skolan, hemma och pillade med ltie armband och sådant, iväg med mamma, hem och åt middag, såg lite på TV, somna klockan halv elva och vakna klockan ett klarvaken. Även när jag försöker göra rätt blir det fel. Vridit mig och räknat får, lamm, grisar och strutsar men det går verkligen inte. Funderade på om man kunde väcka mamma? Ja det kunde man men efter drick ett glas vatten och tänk på julafton-tips så gick jag därifrån. Mammor och deras tips. Så nu ligger jag här igen och gör ingenting, life is good. Funderar på att klippa sönder lite färgglatt papper så det blir till konfetti och kasta runt i lägenheten på fredag när mamma, Ellen och Becka är utflugna för helgen.

Klippkort

Ibland kan jag få så fruktansvärt dåligt samvete för att jag har världens bästa mamma och jag är bara....ja jag. Alldeles mänsklig och alldeles för självisk jämförelsevis. Pappa ringde mig igår och jag frågade om vi kunde åka på äventyr någon dag snart. I mitten av december har jag nog en lucka svara han på helt seriöst. Kathe du får anmäla honom på lyssnarkursen igen ni kommer vara där så ofta att ni får klippkort och möjligen rabatt och det vet vi alla att papsen tycker om.

Bokmal

Ellen skall prata om någon bok idag i skolan. En klassiker som hon till och med sa var helt okej och att det kommer från Ellen som helst läser Gynnings och Rosings självbiografi så vet jag inte om det är ett bra betyg. Jag har sett henne gå runt med boken sen hon flyttade ner till oss för 2,5 vecka sedan och igår hade hon kommit 112 sidor så hon fick gör en Daniel och hyra filmen istället. Daniel läste en gång först boken på engelska, var som en frågetecken, boken på svenska, fortfarande ett frågetecken, hyra filmen, började hade ploten och därefter fick han googla sig fram om vad boken handla om. Det var Bridget Jones.

Charterfeber

Charterfeber på TV3 kan även det bli en klassiker:

-Jag känner inte igen mig här.
-Det är väl inte så konstigt, du har aldrig varit här.

It's raining cats and dogs out there

Fattar inte hur TV3 kan vara så handikappad att visa "En långvarig förlovning" klockan halv tre på natten men de gjorde de och jag satt bänkad. Har filmen hemma men jag tycker det är nåt med att se filmer på tv och veta att andra ser samma film, samma scen och hör samma replik i samma sekund som en själv. Jag gråter till och med till slutet för att jag faktiskt är en romantiker. En cynisk sådan men fortfarande en romantiker. Och betuttad blir jag jättelätt, senast var för några veckor sedan men nu....ja nu är det me, myself, and I.

Ellen stod i hallen och svor för att någon hade tagit hennes svarta, lilla paraply som hon påstår att hon själv betalat....hehe....stor chans. Jag sa Gud vad hemskt, stängde dörren efter henne och gick in i mitt rum där jag tog in det imorse när jag såg att det regna.

Nu skall jag kolla på senaste avsnittet av Dexter och sen skall jag iväg till skolan.

Listen

Mamma berättade att papap hade varit på "lyssnarkurs" idag. Pappas flick(tant)vän hade anmält honom till detta och det var inte en dag för tidigt.

Ah gute nakht

Stor humor.

Det bästa med dagen är när jag märker hur min lillasyster har somnat med tvn på så då går jag in i hennes rum, tar av hennes glasögon som jag inte sett henne ha på sig utanför hemmet sedan 2000, ger henne en puss på kinden och går fram och stänger av tvn. Då hör man någon vakna till liv som säger vad gör du, gå ut ur i mitt rum och det blir inte riktigt lika gulligt.


Passat barn ikväll och pärlat pärlplattor och sådant som man gör. Läste självklart Barbapapa för minstingen som vanligt och hon är inte dum hon. Hon får välja två böcker som vi skall läsa och hon kommer alltid med dubbelböcker så det blev en djävla massa Barbapapa och tro mig, fyra Barbapapaböcker är fyra för många.

Zappade runt bland kanalerna när alla hade hoppat i säng och såg att Skin deep skulle komma på någon TV1000kanal. Sjukt bra tänkte jag, låter som en spännande thriller så jag slötittade på lite annat skit och på sekunden när den börja så slog jag över. Skin deep var ingen spännande thriller utan lågklassporr of course, thank god for TV1000 så jag pärlade en pärlplatta till utan någons tvång.


Good morning sunshines

Mamma gick på fastis idag på Hemköp och man kände visst alkohollukten från milsavstånd vilket jag inte finner högst trovärdigt då det är november och svinkallt och det verkar ha gått om honom obemärkt förbi. Sätt pä värmen för fan jag ligger i sängen med den största och tjockaste tröjan jag hitta och knästrumpor.

Såg rubriken "Jarett blir Obamas troppstrateg" på TV4:s texttv och läste först fel och trodde det stod Jared som i Jared Leto. Så många kändisar som backat upp honom och som skrek hans namn under alla tal, presentationer och hade hans namn på kläderna så borde han sätta några kändisar på ministerpostrar.

Svepskäl

Vissa upp vad fan du vill men hitta inte på något dumt svepskäl för jag vet inte hur det är med er men sist jag hade på mig gummistövlar så hade jag även på mig mer än bara gummistövlar.

Att ha sådär mycket hat inom sig är inte normalt kan säkerligen någon tycka men vad fan skall man göra när man tirllar på den enda efter den andra människan med zero självinsikt? Som sagt jag tar gärna på mig uppdraget som internetDexter, en blogg seriemördare och jag redan min lärling eller så är det tvärtom, jo jag måste nog vara hennes. Internet är en farlig plats.

På bussen på väg in till stan satt en kärring med en äcklig tantsnusknovell man kan köpa på ICA med en fager ung flicka (okej, kvinna, det är inte Beltran som skrivit boken) som sitter hålls om av en Fabiotyp. Sådant får man inte läsa på bussen. En sak man inte får läsa på flygplatsen är Koranen, inte så populärt har jag hört.

Så duktig så

Idag har jag varit förbi en kompis som jobbade och det såg jaaa väldigt jobbigt ut att jobba. Men djävlar vad serviceminded hon var, det trodde jag aldrig...hehe. Så duktig så.


Jag hajar inte

Jag kan förstå varför BlondinBella skulle kunna behöva ha en säkerhetsvakt (om det inte är Fadde) på sin maskeradkryssning om det framkommit en massa hot, tomma hot (eller det är vad jag antar, inte så att jag ringde dom så vi skyller på JTS, alltid JTS) men ändå hot. Dock måste det sätt otroligt humoristiskt ut, i alla fall i mina ögon men några går i gång på sådant och vill själva ha.

Surfade in på aftonbladet och såg en litenliten bild på min kursis från filmvetenskap, grundkurs. Hans 15 minutes of fame här....hehe....han var så beslutsam på att lyckas inom vad som helst så det skulle inte förvåna mig om han tuttade på själv (Alex råkade juh göra det vid vår skola och då skickades han raka vägen till psykologen av skolan utan att passera gå. Han var den enda jag kände som gick hos psykolog i åttan och man bortser från mig själv. Han slutade gå efter två gånger och jag är fortfarande kvar...hehe). Nej jag skämta bara, jag tyckte om honom, han var rolig, snackade massa goja och var ett riktigt orginal och sådana tycker jag om.

Ha så kul ute i vimlethär försöker jag nog hoppa ner från sofforna på Peacock mer eller mindre graciöst med en snyggvesjal runt halsen (???)

vs.


It's a beautiful day

Mamma kom in och frågade vem Shawn var med och vad Belle hade tagit vägen i Våra bästa år.  Förklaringen är ganska enkel: Jan höll Shawn fången i en bur vilket Shawn har glömt av så då förlovade sig Belle med Philip. Mimi har sina aningar om vad som hänt med vågar inte säga något till Rex för då tänker Jan avslöja att Mimi har gjort abort och nu vill Rex ha barn. Belle och Shawn är egentligen kära i varandra och hade efter en olycka sex (eller de älskar väl bara med varandra) för att värma varandra utomhus (????? för det finns inget som gör en varmare än att hoppa ur kläderna). Jan var när att bli påkommen men i det rummmet där hon hade buren har hon slagit upp värsting tågbanan och julpynt utan dess like men när de hittade ett handfängsel undrade alla vad som hade försigått. Svaret var enkelt, lite ruff sex bara. Sedan händer det lite annat med. Nicole och Brady håller på att komma varandra väldigt nära och alla tror att Chloe dog i en bilolycka i Österrike men så är inte fallet. Däremot är hon skadad och har hemska ärr och vill därför inte visa sig men någon doktor kommer väl antagligen kunna fixa det (som med träskflickan som var prinsessan Gina). Bo och Billie har fått reda på att det har ett barn som de letade efter och var vid det slott där Marlena & co hålls fånga efter de kom bort från de andra från flykten när de tog sig på ön som var en replica av hela Salem. Ja det är lite av det som händer och jag borde skaffa mig ett liv och de bättre manusförfattare som inte röker på varje dag.

Min dator krascha förut så nu är den död så det var bara att ta den andra som Ellen har lånat. Den här är nyare men klumpigare och blir varm fort och det skall den väl inte? What a girl to do? Skall in till stan snart och i helgen skall jag passa barn.

Kollar runt bland 12stegsprogram och anonyma grupper och undrar vad dealen är med att Gud skall vara med överallt:

 • Vi erkände att vi var maktlösa inför alkoholen - att våra liv hade blivit ohanterliga.
 • Vi kom till tro att en kraft, större än vi själva, kunde hjälpa oss att återfå vårt förstånd.
 • Vi beslöt att lägga vår vilja och vårt liv i händerna på Gud, sådan vi själva uppfattade Honom.
 • Vi företog en genomgripande och oförskräckt moralisk självrannsakan.
 • Vi erkände inför Gud, oss själva och en medmänniska alla våra fel och brister och innebörden av dem.
 • Vi var helt och hållet beredda att låta Gud avlägsna alla dessa karaktärsfel.
 • Vi bad ödmjukt Honom att avlägsna våra brister.
 • Vi gjorde upp en förteckning över alla de personer vi hade gjort illa och var beredda att gottgöra dem alla.
 • Vi gottgjorde alla dessa människor, så långt det var oss möjligt, utan att skada dem eller andra.
 • Vi fortsatte vår självrannsakan och erkände genast när vi hade fel.
 • Vi sökte genom bön och meditation fördjupa vår medvetna kontakt med Gud - sådan vi uppfattade Honom - varvid vi endast bad om insikt om Hans vilja med oss och styrka att utföra den.
 • När vi, som en resultatet dessa steg, själva hade haft ett inre uppvaknande försökte vi föra detta budskap vidare till andra alkoholister och tillämpa dessa principer i alla våra angelägenheter.

 • Och nej jag är inte alkoholist utan har juh en förkärlek för sådant här och rättegångar (Alex vågade inte gå på rättegångar om den åtalde hade ett utländskt namn...hehe....så sött. Den roligaste gången var när en advokat var bananas och frågade om helt banala saker och gjorde bort sig hela tiden:
  Till ett vittne som hade sett kvinnan blicit misshandlad av den åtalde:
  - Så du sa att kvinnan du såg hade en lång kappa?
  - Ja
  - Aha......vad konstigt....för i mina papper står det att..........hon hade en........lång kappa. Inga fler frågor

  En pojke berättade en annan gång om sin styvfar som alltid var full och sa
  - Han var alltid typ dyngpackad
  -Skulle du kunna förklara det med ett annat ord
  (de fiska efter full eller berusad)
  - Ööh ja...aspackad


  Modest

  Såg Debatt ikväll och precis som vanligt är det för lite tid fast å andra sidan är det väl tur det så inte alla sitter och kollar på varandra och pinsamt tystnad uppstår. Fan vad alla var snälla mot Schulman, det var väl högst lite det kan väl vara lite elakt men förbannat kul. Fast sen var den där Björn Ranelid där och jag får lite samma känslor som när FärjanHåkan dyker upp i rutan och säger något dumt, jag skäms åt hans väg och även åt denna Ranelid. Han var helt sinnes som min syster hade kallat det och jag hade dött om han var min far, morfar, farbror, bror, kusin...ja man ser juh inte hur gammal han är så han kan vara hur gammal som helst men det blir väl så när man sover i ett solarium. Han var inte direkt blygsam av sig men jag får intrycket att det inte är hans stil:  Ellen skulle köpa med sig en kaka till mig som jag suktat efter hela dagen och hon meddelande att hon skulle komma hem sent idag men det var väl helt okej men då visste jag inte att sent skulle vara synonymt som nästa dygn. Två minuter kvar.

  Kära göteborgare

  Daniel kom förbi och våldgästade mig idag och sa till mig att läsa detta. Om ni är göteborgare borde ni även göra det......ni kommer att dö:

  Är du nyckeln till att Blvd har blivit en succé?
  Nej, den nya inredningen och Göteborgs härligaste terrass tillsammans med ett toppen gäng som arbetar här är det viktigaste. Men jag är inte oviktig...

  Blvd bekostar även din helikoptercert, när är du klar med utbildningen?
  -Jag blir klar till våren. Det är mycket att läsa vid sidan av IHM men det är hanterbart. Det ska bli riktigt roligt när jag blir färdig så jag kan börja flyga på egen hand.

  Vad är poängen med certet?
  - När helikopterplattan står klar i April vill Blvd ha en inhouse pilot som på kort varsel kan hämta celebra gäster.  Var skall helikopterplattan vara? Kommer det inte blåsa utav helvete när den skall landa och vilka är dessa celebra människor? Thomas Ravelli.....någon från Galenskaparna....öh....vilka finns det mer....Treutiger.


  We are animals

  SOS Gute nu på femman nu. Första olyckan är en mopedolycka då föraren har väjt för en kanin....heheh....he. Jag vet att det finns riktiga djurälskare där ute bland läsarna och jag tycker inte ens om att trampa på myror men väjt för en kanin...hehe. I Indien är kossan Mu minst sagt helig och jag läste i en tidning för något år sedan att chaffisen väjde för en ko, fem dog i olyckan, kossan överlevde och chaffisen var en hjälte.

  Vilda chansningar

  Ellen kom hem med ett par byxor idag som var finfina. Prövade dom trots att jag såg att de aldrig skulle gå men om Jesus kunde gå på vatten så skall även jag kunna göra något extraordinärt och jag fick på mig dom och de satt som en smäck. Så Ellen åker till pappa om en vecka men inte byxorna.

  Har vi någon kvinnlig hindu här? Antar att chansen är 0,000001% då jag inte riktigt fångat upp hela Sveriges befolkning här men bara en vild chansning?

  Krafs

  Nu har jag städat mit rrum vilket känns skönt och kommer göra det till lördag då jag måste göra om det. Det kommer jag däremot inte göra men det är då man kollar på allt krafs, kläder, pärlor och Metro ligger överallt.
   


  Anledningen till hjärtat är inte att jag vill lura någon att hjärtat ligger i mitten av kroppen utan att jag har en urringning á la Renée Nyberg på bilden. Jag tror inte ni förstår hur länge jag stått framför spegeln och undrat varför jag har en lika lång hals som E.T men jag kommer inte fram till några svar men men vad skall man göra, jag är inte snygg, jag ä inte ful, jag är Svenssonokej utan att se svensk ut.

  Storm

  Nu är det storm. Både utomhus och i bloggSverige och vad har jag att tillföra i den diskussion. Mina åsikter brukar inte vara så betydelsefulla men nu är det såhär att den här gången så är de lite mindre betydesefulla. Stureplans Vackraste har jag aldrig träffat eller pratat med på telefon och sådant utan bara i textform så han har jag inte större aning vem det är. Flygvärdinnan har jag däremot träffat och hon är en tjej, ni vet en med bröst, långthår, smink och sånt där. Vad man tycker om deras bloggar är väl upp till var och en men jag tror inte man skall läsa dom som bokstavstroende i USA gör med Bibeln utan se dom för vad de är nämligen humorbloggar och dessutom uppskattade sådana.  Men nu till något betydligt viktigare. Det finns en man i Sverige som tänker på det andra människor inte orkar att tänka på, som har 26års erfarenhet i säkerhetsbranschen, som vet hur man skall hålla i vapen och framför allt har uppmärksammat detta problem,
  var vakter har sin ordningsvaktbricka på kroppen. Mannen, myten, legenden, FADDE.

  Taj Mahal

  Är vaken och det är högst ofrivilligt. Jag tycker att mina grannar får föra hur mycket oväsende som helst FÖRUTOM nötterna som spelar piano och det bjuds inte på Für Elise direkt. Nu har jag dock ändrat mig, partaja hela natten, låt era barn skrika sig döva, bråka, älskar, ja whatever men BORRA inte sju dagar i veckan. Speciellt inte när dessa sju dagar i veckan blivit till en månad. Jag förstår inte vad de gör, vi bor i Flatås och de verkar tro att de håller på att renovera Taj Mahal. Tro mig Flatås är inte ett av världens sju nya underverk.

  Känns som mina ben är 5cm långa, att jag är världens fulaste, äckligaste idag så nu skall supermasken ut så jag i alla fall känner mig mänsklig. Hoppas att det är något konstigt med hormoner som är upp och ner, hit och dit och huller om buller för så här vill man inte känna.

  Kollar på The Hills nu och Spencer och Heidi är nog inga man vill gå och festa med om man inte känner för att dö av tristess.

  Lika som bär

  "Ensam mamma söker"-Ninas bror (femte bilden inte lite sugen man blir på att sjunga kareoke efter sett dessa bilder) och Anders Eklund (aprak verkar vara nyckelordet på hans bilder) är lika som bär.


  Jag kan faktiskt känna lite hat när alla älskar Färjan. Jag älskar hela gänget med men förstår inte ni vad Sverige behöver? DOKUSÅPOR!!!! Inge Idol, Stjärnor på is och sådant trams, ingen färjan där det kommer ljusglimtar då och då utan sex drogs and rock n'roll. Tror ni man får ragg med piruetten förresten? Wow du kunde juh, det där var inte illa, det där måste vi göra om senare. Många som kommer signa upp sig på den här kursen efter detta.


  Don't bullshit a bullshitter

  Sådär ja. Tentan skulle vara inskickad senast 24:00 jag tror jag skicka in min nån minut över men men. När han sa prick 24:00 började alla fråga vad händer om den är fem minuter för sen, om min dator går sönder eller om jag råkar flyga till Tanzania där det finns en endaste dator i hela landet när jag skall ta vagnen hem, vad skall jag då göra. Sådant frågar inte jag, jag är för cool för sådant. Råkade radera en textsnutt om buddhism, skickade en minut för sent och borde egentligen ha skickat om tentan och ha med den raderade textsnutten men jag bryr mig inte.  Den är inte speciellt bra men hade jag bara haft en dag till hade det varit ren poesi, som om Birro hade skrivit den. Skall se på Dexter nu och skiter det sig med allt så blir jag gärna Sveriges svar på Dexter för det om något behövs. Första stopp hade blivit IKEA och blockljusavdelningen, kanske lite glitter och rött nu till jul tro,

  Fars Dag igår, hade ni det underbart och gav pappa frukost på sängen, överröste honom med presenter och var en picture perfect familj? Det gjorde inte vi och jag och Becka hann slogs innan vi ens hade tagit av oss skorna hos pappa. Vi bråkar flertalet gånger i veckan men det var år sedan vi slogs men igår var det dags och allt var hennes fel. Hon började redan hemma hos mamma när jag fråga
  hur vi skulle ta oss hem, med buss och spårvagn? Det vill jag inte
  du borde pröva det, det går faktiskt buss
  svarar hon då för jag brukar vara en skitunge och åka mammataxi överallt eller Britabil som jag och Alex kallar det
  men du behöver inte ens byta, du kan ta direktbussen hem i med att du kommer bara stanna i fem minuter innan du börjar lipa, slänger i dörren och åker hem. Jag behöver ta kvällsbussen och byta svara jag då
  och fick höra det där var djävligt onödigt Anna
  sen åkte vi upp och i hallen råkade jag putta ner någons mobil så det hamna på golvet antagligen hennes, och hon öppnar käften för att säga
  du behöver inte kasta den
  det gjorde jag inte heller
  nej visst
  håll käften

  och sen slog hon till mig och det dröjde inte länge innan jag slog tillbaka. Pappa sa besviket
  inte ens en dag om året kan vi hålla sams, inte på er gamla fars speciella dag

  Summan av kardemumman är i alla fall att hon är dum och jag lite snällare

  Dagens fråga

  Är Fadde i sin mammas lägenhet nu där han inte får vara hemma efter midnatt eller har han lånat någon annans?

  Tror inte ni förstår hur viktig jag kände mig igår när jag var på biblioteket halva dan, skrev tenta och var på doktorsturné. Kände mig vuxen och jag tror inte jag gilla det.

  Jag och Daniel har inte pratat på en vecka efter han frågade om jag skulle med på bio förra fredagen och jag sa att jag skulle träffa Nickie och inte kunde. Nähä och klick lätt det då. Ringde honom igår och trodde att vi kanske skulle i alla fall säga hur mår du eller det var längesen men icke. Daniel är Daniel och sa RING OM FEM MINUTER, vad gör du då?, FEM MINUTER....klick. Så jag ringde efter fem minuter och allt är som vanligt. Han hade varit och ätit med sina föräldrar och valt friskt från vinlistan, kanske lite väl friskt, skulle ut och var hos en kompis. Lägenheten är inte så fancy sa han till kompisen när jag var med i luren och älskade älsk han ändrar sig aldrig.

  Skön kärring

  Biblioteket är inge kul alls så jag satte mig vid de ända som pratar i lässalen men nu är jag på äventyr för att kopiera. Mötte en Faktumtant som fråga om jag skulle köpa men jag hade inga kontanter och skulle hellre köpa en teckning de målat än den skittidningen. I alla fall sa jag att jag inte hade några kontanter och då svara hon det brukar låta sa. Hahah. Jag visade henne min plånbok och gav henne de mynt jag hade och denna gång sa hon att hon inte ville ha några allmosor, jag försökte förklarar för henne att det inte handla om det alls utan om att en människa hjälper en annan och att hon säkert hade gjort detsamma för mig. Knappast, sa hon ochvände på klacken. Skön kärring.

  HONEY, I'M HOME!

  Min älskade älskling är tillbaka....igen....för ett tag. Hon försvinner lite då och då men i med att Linda Raaawsing inte fullföljade hennes karriär som flygvärdinna så fanns det några pass över.

  Roliga timman

  Veckans eller årets största mysterium är vem som sa till påfågeln i Tokio Hotel att detta var en bra idé? Jag blir alltid lika förvånad varje gång jag ser honom och det faktum att han inte tagit sitt förnuft till fånga. Men så är han tysk och de har inte alltid visat att de har helt koll på läget. Aropå vad fan tänkter de på så undrar jag om Beyonce tagit tillbaka henes mamma som sin stylist. Jag trodde att Beyonce kunde ha på sig vad som helst och se flawless men den här kan inte fungera på någon, eller?

  Känner verkligen inte för att vara uppe idag men jag måste måste till biblioteket tidigare idag för på eftermiddagen skall jag på turné, doktorsturné, och undersöka både kropp och hjärna och jag älskar hur allt sådant bokas in på fredagar som om det vore mitt fredagsnöje eller roliga timma.

  Jag vet någon som inte kommer få en fars dag present, nämligen min far. Han skulle föra över pengar till mig igår i annat syfte men batteriet på hans internetbankdosa har tagit slut? Jag vet inte med er men mitt batteri behöver inte bytas varje vecka men pappa är ett riktigt orginal.


  In, ut

  ÄLSKAR, ÄLSKAR människor som har en hemlighet som de är livrädda att någon skall få reda på så därför medverkar de i Dr.Phil. Människor människor.

  Skall till biblitektet idag. Satte en tidsgräns på att jag senaste skulle vara där vid tio och det gick bra när jag vakna åtta men jag är likt förbannat hemma fortfarande men nu skall bara klädena på så är jag där. Hade tänkt att åka hem med pappa men han slutar väl vid fem så då blir mitt besök där in, öppna en bok och ut. Passar mig i och för sig rätt bra.

  EMA idag och det kan bli hur dåligt som helst men skall kollas på ändå. 
   
  Tjingeling lobsters.

  Guldstjärnor

  Fan vad duktiga Filip & Fredrik är. Inte ens en sekund är tråkig, ointressant eller inte (mer eller mindre) bildande för alla Gossipgirls och Lostkillar som sitter framför tvn. Synd bara att de inte har dammsugit Sverige på den enda McCainsupportern som finns och vill "let me tell you my side of the case" á la Patrick Ekwall.

  Men fan vad duktiga de är.

  Tappad tappat

  Fungerar ponchos denna höst var min fråga. Msma över den här bilden till Ellen som skrev nej och jag tog på mig den ändå. Nu behöver jag inte undra längre för jag lyckades tappa bort den idag på något konstigt sätt. Den var på min kropp men försvann.


  Stand up Chuck

  Det är inte ofta svenskar bunkrar upp och sätter sig framför tvn för att följa ett presidentval och inte ett svenskt riksdagsval och jag är inte sämre själv. Till presidentval är det godis och underhållning, i riksdagsval är det kaffe, kaka och tv i bakgrunden. Det behlövs en ny Schyman som känner för att göra sina behov whenever, wherever hon behöver det.

  Fuck Obama, fuck McCain......Joe Biden for president, sicken lirare:  Själv röstar jag kanske lite dumt på partiledare och om inget ändras blir det vänster efter Lars Ohly gjorde fuck you i morgonsoffan. Även om man är demokrat to the bone kan man inte klandra republikanerna och Bush för allt ont i världen och att europeisk media inte varit helt objektiva i kvoteringen av artiklar och vad de koncentrerat sig på de olika presidentkandidaterna. Icke att glömma att Bin Ladin och grabbarna planerade 9/11 under Clinrons tid så han hängde i orala rummet och Bush i och för sig försökte sig på multiplikationstabellen.


  Okeeej

  Är det bara jag som tycker det är lite konstigt med hur precisa frågorna som ställs är. Har du någon gång betalat ett bord du förstört med oralsex? Ingen har sagt något, jag lovar, ingen....

  Fadde-ism

  Kommer inte bara bli roligt för dig Fadde. Jag längtar mer efter den här filmen än att se Bond. Jag är en James Bond-are för pappa har uppfostrat mig så.

  Skulle visa honom en sak på internet förut idag och då ploppa det upp ett reklamfönster där det stod Hej. Vart tog du vägen i fredags? Och så stod det något killnamn + du = sant? Det var väl reklam för någon dejtingsida men pappa vägrade tro på det och undrade vad jag håller på med ute. Att jag åkte hem med en kille i fredags är sant men det var inte min kille utan Beckas kompis som sov i en extrasäng i Beckas rum då de hade partajat de med och vi sällskapa hem (okej mamma kom och hämta oss....som vanligt. Men vad skall man göra när hon bönar och ber om detta. Säga nej? Nej, det är för elakt).

  Spännande spännande spännande

  Är på humanistbiblioteket och gör vad man skall göra på ett bibliotek nämligen bloggar. Tar säkert någon stackars fattig student som precis flyttat hit ner från Jokkmokk som inte har en egen data och verkligen behöver en för imorgon så är en inlämningsdag för en stor uppgift som är avgörande betyget. Eller troligen inte. Biblioteket är halvdött och det är helt knäpptyst här förutom tangensmattrandet.

  I skolan idag var det bara ett upprop ett hej jag heter Anna, har en master om ett år om jag räknat rätt, pluggat sedan studenten, är 23 och bor fortfarande hemma och känner mig som den misslyckade brodern i Alla älskar Raymond. Den efter sa bara sitt namn, ålder och vart han hade gjort innan. Pluggat i Malmö i fyra år sa han men han glömde en viktig sak, den viktigaste av dom alla, han är nämligen en avdankad dokusåpakändis(deltagare, C-kändis för några år sedan). En Big Brotherdeltagare med något utländskt namn som hoppade in i mitten av programmet och därefter hängde på Honey och trodde han var kung. Så mycket kommer jag ihåg av honom men ansiktet glömmer man inte så lätt. Så nu har vi en dokis i vår klass var bara det som saknades för göra den komplett.

  Tjejen jag hatar, eller ogillar starkt sa att hon läste kursen för hon vill ha den i sin master i journalistik. Hahahahha.....hahaha....ha. Gumman du vet väl att du måste BÖRJA läsa journalistik eller i alla fall försöka samla ihop poäng i ett och samma ämne. Jag har läst religion med henne där och hon hoppa av, skrivarkurs där hon var jobbig och sett henne på humanisten i år. Man läser inte journalistik här.

  Gick på stan för att köpa pärlor och gick på Nickie. Vissa skaffar sig kompisar som är vackra så de kan gå i ett gäng och se vackra ut och andra vll omge sig av mindre attraktiva för själv framstå som ganska vacker. Jag skall nog börja göra det senare för jag kände mig som jag vet inte vad men något grått fult bredvid henne.

  Hann även med ett besök hos papsen och nu sitter jag som sagt här och väntar på mamma för vi skall ses prick 19:20. Nu ropade någon finns det någon som jobbar här eller och det är nog så spännande det kan bli här.

  En fråga

  En fråga angående gårdagens Färjanavsnitt. Vi träffades på båten när vi vart ihop sa brudgummen, hur funkar det?

  Inte kul att bli grillad av BarenHåkan om sina barkunskaper.

  Om precis en kvart skall jag sitta vid skolbänken och börja en ny kurs.

  Tappad tjej, tappad blogg

  Tappad tjej, tappad blogg, tappad krönika där hon tycker att "varsegod staten, bugga mig!". Klart det finns vissa fördelar med ett Big Brother-samhälle i väst men fråga vad människor i diktaturer anser om detta. Man behöver inte kolla så långt tillbaka i tiden eller ifrån oss, forna Östtyskland, för att se när överbevakning går fel.

  Skrev hehe jag känner att jag har noll koll på vad jag skriver, dock mer en lilljäntan men tog bort det. För att sen skriva det igen.

  Boker tov

  Kunde ha fått sova till elva om jag hade velat idag och det hade jag gärna velat med i med att jag haft grova sömnproblem de senaste dagarna men de har bestämt sig för att stänga av alla varmvatten mellan 09.00-15.00, vilket de tyckte var en käck idé, så var jag tvungen att sätta klockan på tio i. Funderade på att skita i det och duscha fort som fan i kallt vatten men någonstans där inne fanns förnuftets röst som talade till mig och (.59 var jag klar. Gude nåde dom om de hade stängt av någon sekund tidigare.

  Sarah kör något slags 12stegsprogram angående bloggar. Eller det är vad jag kallar det, hon har nämligen slutat läsa bloggar som skrivs av någon med ett IQ av en fiskmås vilket gör att många går bort. Jag kör en delightversion på det som sagt men det går sådär. Är som med ciggisar kan jag tänka mig, dåligt med svårt att sluta.

  Det där med humor är inte allt. Det finns alla slags sorter och när man är liten som i princip en grönsak tycker man det är kul om någon vinkar, skrattar eller leker med en babyskrolla, därefter kommer kiss och bajshumorn som en viss
  bloggare fortfarande inte verkar ha tagit sig ur, sedan Americas Funniest HomeVideos då man tycker det är förbannat kul med människor som trillar och till sist så lär man sig uppskatta ironi och sarkasm. Eller har kommit till sista stadiet nu och jag är mucho proud. Va, menar du det frågade jag och hon svara nej, jag är ironi så svenskan kommer nog snart med.

  Humor.

  Stor humor ...

  Stor humor att människor vill komma in på journalistikVETENSKAP. Jag säger som Björn Gustafson, om jag kommer in, jag kommer knappt ut. Man vill inte läsa journalistikvetenskap det är som att man vill bl doktor men går en utbildning i silverputsning. Typ.

  Har varit väg och passat barn. Gjort armband, stekt fiskpinnar på fel platta, läst ABC-boken (nygammal favorite), gått ut med hunden som gjorde sina behov på gräsmattan tre hus bort. Som vanligt skriker Jullan "kolla Charlie bajsar" medan jag försöker med "nej nej hon luktar bara på blommorna, kom så går vi....fooooort"

  Cliffhanger

  Sexlivet behöver aldrig, aldrig någonsin bli alldagligt och kan kombineras med söndagsutflykter, köp två betala för en. Det var precis vad Sylvester Stallones film saknade.


  Tonåringar

  När min syster, lobbe Ellen, frågar mig saker angående hennes utseende vet jag precis hur man skall svara, som en man skall svara till hans fru. Nej du är inte blek, du ser inte tjock ut i den, du är jättesöt, skorna är fina, håret är inte för platt etc etc etc.

  Igår kom hon in och skrek
  va fan har dom gjort med min jacka?
  vaddå då?
  dom skulle kemtvätta den, ser du hur den ser ut?
  som vanligt
  som vanligt? den är svinstor nu, det ser inte klokt ut
  den ser ut som vanligt
  nej, du skulle kunna slå mig och jag skulle inte känna någonting, så stor är den
  nej
  jo
  nej
  jo
  nej
  jo
  den ser faktiskt ganska stor ut, som pappas hehe
  du är fan dum i hela djävla huvudet, hatar dig
  (och sen slängde hon igen dörren)


  Och jag

  Pratade med Alex precis som hade nikotinabstinens vilket inte är så konstigt i med att han slutat röka. Fast det höll två sekunder för några månader sen så nu var han bara på jakt efter morgoncigg. Även Daniel skall sluta, förstå var det när han var 20, därefter 21 och nu har han skjutit upp det till när han fyller 35 år. Jakob är hos Alex i London jag är avundsjuk, nu saknas Jakobs flickvän Frida och jag så vi kan ha parmiddag. Ett underbart vackert par, ett ickepar, tre modeller och jag.

  Var ute igår och finns det något töntigare än människor som håller i tomtebloss eller dylikt och hoppar i sofforna. Soffdans är helt hundra med tomtebloss är helt fel och i med att min åsikt är så betydelsefull så kommer vi aldrig se det igen.