Holy night

På tisdag börjar skolan och jag har absolute inga förväntningar. Om det är något jag lärt mig under mina universitetsår är att ha aldrig några förväntningar på något så jag kan inte bli annat än positivt överraskad. Sedan pluggar jag i huset bredvid Daniels så det är alltid något.

Hade tyckt det var skönt att få somna i tid idag så jag skulle ha någon sådär normal dygnsrytm till skolan men när jag bad mamma om en sömntablett sa hon att de inte är bra att ta dom så ofta som jag gör. De är beroendeframkallande. No shit, Sherlock. Varför tror du jag vill ha dom hela tiden? Nej, jag skämtar bara. I alla fall fick jag två tic tac vilket är ett hån mot mig och alla piller jag stoppat i mig under mina år. Inte så att jag bad henne injicera heroin i mig men jag hittade precis en sömntablett så nu väntar jag på att den skall verka.


Fan vad kul för dig

Min syster kom hem och berättade hur bra hon hade haft det. Servitöterna var jättetrevliga, god mat, gott vin, Stefan Rehn var där och presenterade startelvan och Ingvar Carlsson var där och snackade lite.

Har inte så mycket att kontra med förutom att de som genomsökte min väska och kroppsvisiterade mig var väldigt trevliga. Får jag kroppsvisitera frågade han mig till skillnad från de som bara gör det huxflux utan att säga något. Jag hann inte ens svara innan pappa sa, det får du fråga mig, det är min dotter.

Gangster på 4:an. Svensk film när den är som bäst. Fortfarande groteskt hungrig. Kan du komma nu Daniel?

Dirty girl

Medan Becka gjorde high-five med Glenn Hysén stod jag, pappa och Ellen ute i kylan på ena kortsidan men vad gör det när det blev 4-0. 

Några av mina favoritecitat av mannen, myten, legenden Glenn:

Det är ju en solklar straffsituation, men absolut ingen straff!

Det är farligt att bjuda på för många hörnor för förr eller senare resulterar det i en hörna!

Planen här nere på Nou Camp är inte den bästa. Det ligger en massa blattar utspridda lite här och där!

I dagsläget tycker jag att båda två är minst lika bra...om inte bättre!


Är hur hunrig som helst så jag väntar på att Daniel skall hämta upp mig medan tills dess lyssnar jag på
Bobby Light. Jag älskar Rob & Big.

Men snygg var han

En svensk kom sexa, alltså sist, i spjut. I Finnkampen! Vad säger då sportkommentastorerna? Jo att killen har kapacitet. HAN KOM SEXA I FINNKAMPEN!!!!!! Men snygg var han.


Skit skall skit ha

För några minuter sedan öster regnet ner vilket är perfekt fotbollsväder. Jag, Ellen och pappa har ståplatser på ena kortsidan medan Becka sitter bland sponsorersnubbarna och äter någon buffé just nu. Hoppas hon blir magförgiftad av den kalla pasatsalladen.

Ser på Finnkampen nu och herre djävlar vad dåliga dom är. Hade jag ställt upp hade jag vunnit alla grenarna. Hehe.

Brilliant.

Tänker lite på gårkvällen och skäms ännu mera. Jag och Ellen gick på spanjoren och jag sa till henne att hälsa på Luis. Hi sa hon så sin klockrena engelska och då hade jag visst sagt till henne att sluta vara otrevlig. Du kan inte  bara säga hej. Han är spanjor så ge honom en kram med. Hon gav mig en blick, jag henne och sen gjorde hon som storasyster Anna sa till henne och det var visst den stelaste kramen ever.


Tack

Hur tappad man själv är finns det alltid dom som är värre. Pappa berättade att det hade varit gårdsfest gården bredvid oss och att det var en som hade varit så full så han hade inte hittat hem. Det handlar om 10, max 15 meter. Han kom tillbaka efter ett tag och satte sig ner och drack lite till och sen blev han hemburen för att han inte klarade av att gå sen. Tack så mycket för att du får känna mig mindre värdelös.


Orolig

Gissa vem som fick skjuts hem igår av mamma. Men gissa då!!!! Daniel såklart.

Jag hade kommit hem. Mobillös. Fick för övrigt skjuts hem av en svarttaxi gratis. Konstigt och dumt av mig men men. I alla fall. Mamma ringer Daniel och säger att jag är hemma som om han skulle oroa sig och han säger vad skönt. Jag är orolig för Anna. Just de orden får mamma att älska en person så hon satte sig i bilen, in till stan och skjutsa hem honom.


I löve myself

Jag förstod varför jag blev bjuden av Ellen efter ett tag igår. Jag skulle nämligen hjälpa till och var inte gäst och vad fick man för det? Jo man blev dumpad på Avenyn för hon tyckte jag var för jobbig.

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om igår. Jo drick inte absint och speciellt inte om du inte bor i Norrland och är 14. Over and out.

Antabus

Alla kompisar och okompisar det går inte att höra av sig till mig för jag lyckades med konststycket att tappa bort/bli brutalt rånad på mig mobil igår.

Antabus nästa.

Direkt från marknaden i Bangkok

För den är nog äkta. Och snygg.

Det går inte bra kompis

Här kommer (ännu) ett elakt inlägg utan någon egentlig poäng men jag måste bara. Jag har tänkt på det här länge, alltså i veckor, månader och år nu. Det finns en blogg som är skriven av någon som kallar sig Messi som tydligen är polare med Blondinbella, Kissie och de andra av Sveriges makthavare. Jag är inne där någon gång i månaden och läser om hans träning, tips och vilket träningskäk som är inne. Grejen är den att han inte direkt är någon pinne, han var inte någon pinne och kommer aldrig bli det. Jag skulle nog kunna säga att han inte gått ner ett gram på år och dar så det går inte bra kompis. Skaffa dig en ny hobby.

Same shit, different name

Hörde/såg Katrin Zytomierska prata idag i Vakna med the Voice där hon klagade på alla småbrudar som bloggar och som inte har något vettigt att säga. Jag vet inte riktigt men jag tycker inte Katrins blogg är så himla vettig och inte min och antagligen inte din heller. Människor svälter, slaktas och våldtas medan vissa skriver om extensions och andra om smaksatt snus. Same shit, different name. Vi räddar inga liv direkt. Inte ens Blondinbella.

Dagens puss

Läser gårdagens Metro. Man kan skicka in smsinsändare till Dagens puss där man oftast skriver att man älskar, saknar eller ja älskar någon men alla gör självklart inte det.

M. Jag gjorde något dumt när jag var ute med vännerna. J

Ett djävla bra sätt att berätta att man otrogen. Du M kolla i dagens Metro jag har en liten hälsning till dig.

Baby doll, where you going?


Einstein Braun

Vilket klädmärke har samma namn som en känd upptäcksresare?
Öhhh.
Du kan det här Ellen. Tänk.
Öh.
Tänk.
Öh. Gucci.

På lördag fyller Einstein Braun 19 år. Viktigaste dagen på året förutom Daniels födelsedag.

Världsklass

Patrick Ekwall

Patrick Ekwalls nya twitterkort är av världsklass.

KOLLA HALSBANDET! KOLLA HALSBANDET! KOLLA HALSBANDET!


Strike

Hängde med på bowlingen trots att jag inte spela. Jag och Daniel hittade andra maskiner och i med att varken jag eller Daniel hade kontanter på oss blev Essi våran sugerdaddy. Jag bowlar inte för jag tycker det är tråkigt att kasta ett klot i en timme och Daniel gör det inte efter han fick sin bacillskräck. Det är äckligt att röra vid saker som andra har gjort heter det nu.

Sen gick jag och Lizzie, ja fan vad vi gick, till Locan som var stängt (!!!!!!!!!!!!!!!) så det var bara att ta sig till Bliss. Stannade där i några timmar och därefter gick vi till BK och väntade på att Christian skulle köra hem oss.

Jag lyckades dumpa min mobil i Christians bil men snäll som han är kom han och lämna den till mig. Det mina tjejer är en svärmorsdröm. En snygg sådan. Kände mig lite dum efteråt för han trodde väl inte att jag dumpa den med flit där. Det gjorde jag inte Christian men nästa gång kanske.

Lizzie som vann.På fredag skall Ellen har kräftskiva så hon ringde och frågade om jag vill komma och det ville jag och glad över at hon fråga blev jag med. Efter någon minut efter vi lagt på så ringde jag upp igen...

Jag har tänkt på det där med kräftskivan.
Ja.
Du bjöd alltså mig?
Ja
In till mitt eget hem?
Ja
Är inte det lite konstigt. Att jag behöver en inbjudan till mitt hem?
Vill du komma eller inte?
Det blir jättebra. Ses på fredag. Puss och kram.

Hyper

Väntar på att danska Paradise Hotel skall börja och låtsas att jag står på en scen och sjunger med tusentals skrikandes fans framför mig. Jag gör det. På riktigt. Just nu sjunger jag Hyperballad och levererar ett rikigt bra nummer. Hehehe....hehe. Publiken är galen och vill bara ha mer och mer.


 


Imorgon erbjuds det bowling men jag tycker det är så tråkigt. Lizzie sa igår att hon hoppades jag skulle med och då var jag med Daniel som hade sagt att han skulle bowla på onsdagen.

Lizzie frågade om jag skulle med och bowla på onsdag. Skall inte du med bowla då. Med vilka?
Med Lizzie och dom.
Och du tänkte bjuda med mig när.
Det tänkte jag inte på men du kan väl hänga med om du vill.
Det vill jag inte och kommer jag så är det för Lizzie har frågat.
Okej.
Okej.
Okej.

Sveriges musikexport

Okej. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag är inte full av hat utan har bara lite synpunkter. Man kan säga att jag vill att världen skall bli till en bättre plats vilket den lät kan bli. Som om Anna Book slutar släppa tusentals remixer av ABC och hennes bästis DeDe Lopez gör detsamma med hennes sketlåt hon gjorde med Pras.

En annan "artist" som spottar ut sig låtar där den ena är sämre än den andra är hon Sara Varga. Den söta tjejen som var tillsammans med Viktor. Viktor Åkerblom Nilsson som dansa i Let's med Carin Da Silva och nu gör bejublad karriär som tv-kocken Oliver i Findus-reklamerna.

I alla fall är hon jättesöt men har hon inte vänner som säger till henne att sluta skriva sina egna låtar. Det verkar inte så.


SayonaraLAGERBÄCK: DÄRFÖR ÄR CHIPPEN PETAD

ÖH. FÖR HAN ÄR DÅLIG!!!!!!!!!!!!!!!


Ge dig

Den där Anton Abele sa att gatuvåld inte är helt okej och så blev han någon slags hjälte. Och nu har han hittat tillbaka till rampljuset igen och säger att mobbning på nätet inte är okej. Nähä.

Nej nu skall jag se på damernas andra halvlek och tänka våta tankar om Victoria Svensson. Eller man kanske inte får skriva så Abele?


Ben & Jerry, Jerry & Ben

Ikväll skall jag spendera kvällen med mina två favoritekillar. Ben & Jerry. Hur många bloggare har inte skrivit sådär jätteroligt? Jag tycker inte om Ben & Jerry-glass och förstår mig inte på hysterin. Lite glass + kakdeg är väl inte sådär jättegenialiskt utan något man kunde kommit på själv hemma i stugorna.

If I was your girlfriend

Jag tycker inte om elaka inlägg. Elaka inlägg som inte har något syfte utan bara är just det, elaka. Om inte personen i fråga är en skit för då är det fritt fram.

Jag vet inte om detta är ett elakt inlägg. Angela Monroe verkar inte vara någon skit och inlägget har egentligen inget syfte utan det jag ville dela med mig av är att jag sällan har sett en mer okvinnlig människa i mitt liv. Som ändå försöker vara kvinnlig.Excellent and graceful dancer. Thanks from Texas.

Nej men på allvar. Vad håller hon på med? Hon har laddat upp hur många videor som helst. Alltså jag tror man skall dansa med någon. Ha en partner.

Och hon får kommentarer som Excellent and graceful dancer. Thanks from Texas.

JAG HATAR CSN!

JAG HATAR CSN! JAG HATAR CSN! JAG HATAR CSN! Hur svårt kan det vara att ha EN FUNGERANDE SIDA!!!!!!! som man dessutom FÖRSTÅR SIG PÅ!!!!!!!!!!! Har samma problem varje termin så jag misstänker men vägrar att erkänna att det kanske är jag som är dum. JAG HATAR CSN! JAG HATAR CSN! JAG HATAR CSN!

Dessutom har jag fruktansvärt ont i ryggen och mammas lösning var EN ipren.

Du får inte ta fler än en Anna. Det hjälper inte mer för att man tar flera. 
Gör ni så på Sahlrenska med? När någon håller på att förblöda ger ni honom ett plåster då?


Jag har ont. Och så HATAR JAG CSN!

Ungen vet vad han har att vänta.Och jag hatar min firre med. Han vägrar att dö. En seg djävel alltså. Snart lägger jag honom i min discosko och dansar ihjäl honom.Såhär vill jag kunna dansa (tack Moralkaka. Bästa bloggen forever and ever). Ni behöver inte vänta på att hon skall ramla eller något utan det här är en uppvisningsvideon. Tycker du om dans, tycker du om Michele Perron.


Tjena tjabba hallå

Har lite svårt att sova som ni kanske märker. Har spenderat natten med att lyssna på musik och slösurfat. Klickade hem ett armband (du skall äga ägodelarna, ägodelarna skall inte äga dig, du skall äga ägodelarna, ägodelarna skall inte äga dig, du skall äga ägodelarna, ägodelarna skall inte äga dig) och skall nu se på det senaste avsnittet av Mad Men. Imorgon (idag) skall jag fixa allt inför skolan så jag har fått det gjort. Städat rum + betalt (de flesta) räkningarna + ordning och reda med skolan = ett nytt kapitel i ens liv. Ett bra sådant förhoppningsvis.

Sluta vara sådana musiksnobbar och lyssna på skiten nu.


From the valley to the stars


Amen to that

Jag ställer tre krav på en man. Han måste vara snygg, hänsynslös och korkad.

 Dorothy Parker


Tack

Min mamma har ett-kort-om-dagen-regel. Hon tar ett och bara ett kort på mig om jasg ber henne snällt. Så jag bad henne idag, gav henne mobben och böjde mig ner för att knyta mina skosnören. Anna sa hon och jag kolla upp. Då tog hon hon kortfan och vägra ta ett nytt. Nej, ett om dagen har jag sagt.


Mamma, pappa, barn

En som ringde var Daniel såklart så vi åkte till Coop för att köpa mys och sen har vi legat i soffan och kollat på vad tv-tablån har erbjudit idag och det var inte mycket.

Vi parkera på Familjeparkeringen vid Coop och Daniel sa till mig att puta med magen så att det skulle se ut som om jag var gravid. På tillbaka till bilen gick han från kassan så jag fick bära på kassen som vanligt. Men skall du verkligen låta din gravida fru bära kassen ropa jag och han skrek tillbaka, men det är inte mitt och så hoppa in i hans lilla Toyota.


Äntligen!

Tada! Nu är jag färdig med städandet och det tog alltså fem timmar eller något. Kollade på mon mobil och kände mig populär och ringde de samtal jag missat. Ingen svara så nuhamna jag på plus minus noll.


Löjligt

Lyx vs Budget

Bild 314

Armband från Buddah to Buddah,  2799:-
Mina två ebayfynd för 2 pund respektive 1 dollar. Hellllooo! Är det bara jag som börjar bli mer lik men pappa men är det inte egentligen löjligt. Prisskillnaden alltså för nästan samma sak. I alla fall för någon som var med i Lyxfällan för ett halvår sedan även om det bara var för att få lite mediautrymme.  Nej nu MÅSTE jag städa mitt rum.


 

 
 


En handlingarnas man (kvinna)

I med att jag somna igår, eller rättre sagt idag klockan nio har jag inte uträttat några stordåd idag. Jag har:

Ätit thaimat
Kollat på Säsong 4:s
första avsnitt av Dexter. Kärlek!
Skickat två snälla sms
Sett på from G's to Gents
Pratat med Daniel
Tjatat till mig fem minuters massage
Betalt ebayvaror jag klickat hem. Bara fynd.
Och nu ser jag på The God Sheperd och har tagit en sömnis. Eftersmaken av sömntabletterna var det värsta jag visste    förut. En järnbeskeftersmak i 12 timmar som jag nu tycker är det bästa som finns.


Ett stycke armband inhandlat på Ebay för 2 pund. Alltså 24 kronor.Obetalbart

Thank God for youtube. Obetalbart. Alla vi som älskar Nalle klappar nu.....klapp, klapp.Älskar när han drar parallellen mellan sig själv och Kungfamiljen.


Det finns bortförklaringar och så finns det bortförklaringar


Tror gör man i kyrkan

Sitter här och deppar lite inför hösten eller rättare sagt mina studier. Jag skall skriva uppsats och läsa en kurs som är "uppdelad i fyra områden: bildflöde som vara introducerar begreppet "Spektaklets samhälle"; bildens politik sätter bildens estetik i det vidare perspektivet av globala förändringar; globalisering tar upp nutida fenomen som exotism, etnocentrism och myter om globalisering; slutligen, motstrategier behandlar nya estetiska grepp. Texter av tänkare som David Harvey, Jacques Rancière, Alain Badiou, Toni Negri och Slavoj Zizek kommer att introduceras och diskuteras."

Det låter förvisso intressant. Tror jag. Idag sa jag till mamma att jag undrar vad jag gör, jag är född till stjärna och skall inte behöva passa barn och må dåligt. Och jag menar det. Det där med att jag är en stjärna. Bara en talanglös sådan.

Stark

Värld 5, bana 2 är svår. För svår så jag är tvungen att ta en paus. Kollar lite på vimmelbilder och hittar den här på en Anna Stark. Va fan jag var inte ute igår. Och jag har ingen taggtrådstatuering runt armen.

Min mamma heter alltså Stark i efternamn.


Diva

När man skriver ett inlägg så trycker man först på skapa och sen på inlägg. SKAPA. Tycker om det. Jag skapar inlägg, jag är en ordkonstnär. Hehe.

Alla i världen borde ha en Daniel i sitt liv. Ingen, förutom Alex, kan få mig att skratta som Daniel. På måndag skall ett 20sidors arbete vara inlämnat och det kom han och hans klasskamrat på först igår. Så Daniel åkte hem till Johan, de satte sig framför datorn, skrev lite, skrev lite till, tog sig ett glas och några fler. Däckade och när de vakna idag så märkte de att det var inte så mycket vettigt dom hade skrivit på fyllan. 5 sidor där det stod samma mening om och om igen i princip. Och vad gör han nu tror ni. Pluggar? Nej han är på inflyttningsfest som han dessutom har tagit med sig 8 pers till. På allvar. Det är han, Carmichael plus två kompisar, Essi plus två kompisar, Stefan och Sarah.

Dagens passa barn-bilder:

Innan jag skall gå. Sekunden innan. Sätter på mig brillorna och känner mig redo. Har ni sett något/någon coolare innan? Jag svarar åt er. Nej, det har ni inte.Familjen S har inskaffat en till hund. En liten sak som är så gullig så. Jag tycker visst om hundar så länge de är små. Alltså små som i små och inte små som i råttchiuauastorlek.Här sitter Julia som en diva med fötterna på bordet. Vad betyder diva? Öhhh....
diva is the female version of a huster, of a hustler....nej så sa jag inte utan diva är ungefär som en prinsessa. Du är min prinsessa. Men det är hon med.Nej nu låter det som att datorn skall explodera alternativt att jag sitter på ett flygplan på väg till Thailand med världens jetmotorer. När katten är borta dansar råtterna på bordet och det är precis vad jag skall göra nu. Eller nu när jag ungarna sover skall jag spela på deras Game Boy. Nu blir det Super Mario 3.

Working 9 to 5

Frågade mamma vad hon tyckte om ett par örhängen jag har gjort. Jo, de är läckra. Det är samma sak som att säga de är skitfula fast på ett vänligare sätt.

Jag har inga problem med min syn med efter ett sådant här erbjudande när man får lika många procent rabatt som man är gammal så har man nästan lust att skaffa ett par. Jag tar med mamma och så får hon låtsas att det är hennes så får vi dom gratis i princip.Nu skall jag iväg och passa barn och jag vet vad ni tänker. Bränn inte ut dig nu Anna. Sist när jag gick runt här hemma och sjöng på working
9 to 5 fick jag sådana blickar av mamma. Varför kollar du så konstigt på mig det här är soundtracket i mitt liv. Om blickar kunde döda skulle jag inte leva nu.

I am catwoman. Hear me roar.

Batman - Återkomsten visas på TV3 och är överlägset den bästa Batmanfilmen någonsin enligt mig. Danny DeVito, Michelle Pfeiffer och Christopher Walken och sen så har vi Tim Burton som regisserar. Visuellt är det en dröm, en fröjd för ögat. Hur töntig lät inte jag nu.

I am catwoman. Hear me roar.


Och Tears for Fears

 

Och min favorite. Förlåt men det är sådant här man gör när man är uttråkad.


The Cure - ett av mina favoritebandFuck me I'm famous

Någon ur Galenskaparna, Harald Treutiger och Rickard Olsson. Göteborg är kändistätt!

Bild från Push lite tidigare i år.


Fredagskväll

Kände mig lite sällskapssjuk så jag gick in till Emil och gulla lite med honom.

Älskar min nya kamera. Den är lika dålig som på den andra. Anledningen till att jag valde telefonen jag valde är för att den såg ut som min gamla och jag orkar inte lära mig något nytt. Kunde antagligen fått en mycket bättre för samma pengar men jag vill kunna förstå mig på min mobbe och inte gå runt med en instruktionsbok så fort jag vill skicka ett sms. Kan jag ringa på den, smsa och ta (suddiga verkar det som) kort är jag nöjd. Vet ni vilket land som är mobiltätast för övrigt? Nigeria. Det gjorde Alex upprörd. Är Nigeria det mobiltätaste landet i världen? De bor i bajshyddor och går runt med mobiltelefoner. Varför tycker de att det är en bra idé?Människor brukar prata om att de har en bra och en sämre sida. Jag har kanske missförstått det lite med det här är min vinkel.

Impulsiva Anna

Det sista mamma sa till mig idag innan hon gick imorse var, köp ingen ny mobil. Om du skall göra det så gör vi det tillsammans för du tar alltid en massa förhastade beslut. Som sagt såå köpte jag mig en mobil idag. Från Telenor. Jag hade Tele2 innan och en massa människor som kunde ringa gratis till mig kan inte göra det längre. Inklusive mamma så det var en bonus. Inga mer samtal från henne längre.

Hon kollade på min mobil och frågade vad det var för skillnad på den här och min andra.
Öööööh. Den här FUNGERAR!


Nu blir det några avsnitt av Mad Men men jag känner egentligen för att gå ut. Nästa vecka skall jag fan bo ute. Torsdag-lördag.

Inte glad

Mamma gav mig någon gammelmobil som säkerligen inte ens har smsfunktion. Så gammal är den. I alla fall var den operatörslåst så hon gav mig en peng och sa vilken affär jag skulle åka till. Sagt och gjort och när jag kommer fram är det semesterstängt. Jag blev inte glad.

Dessutom var det så kvavt att jag började ta mig mina kläder. Min jacka, min tröja och sen var det bara klänningen kvar och den lät jag vara på. Jag gick förbi Rosenlund för att ta mig till centrum och kolla runt där och då stannar en bil, tutar och vinkar sig till mig. Rosenlund är alltså Stockholms Malmskillnadsgatan. Jag trodde det bara hängde horor där på natten men nu visade det sig att jag hade fel. Det hänger en där om dagen med. Alltså jag. Jag peka fuck you, väldigt moget jag vet, och blev ännu mindre glad så jag gick och köpte mig en telefon.

Becka har drgait ut en visdomstand så nu förväntar sig hon och mamma som är på kurs att jag skall ta hand om henne. På fredagskväll. Imorgon skall jag passa barn och ikväll skall jag alltså passa Becka. Eller passa upp på.

Die motherfucker, die

Högst upp på min dödalista är min syster Ellen. Bara för att hon känner för att slarva bort en mobil i månaden har hon plundrat Daniel på hans alla mobiler han har hemma som skräpar. Eller de skräpa tills Ellen kommit varje månad och hämtat upp en ny och nu finns det inga mer.

Kom hem med sprit från Grekland till mig eller kom inte hem alls.

You're Not Gonna Die On My Shift!

You're Not Gonna Die On My Shift! Eller det var precis vad min mobil gjorde igår. När jag skulle ringa Lizzie kom jag till kameran som tog kort istället, när jag skulle skicka sms började den ringa Alex som ligger först i min telefonbok och tur är väl det. Det hade varit mindre kul om den ringt någon annan. Den blinkar och har sig, ibland när det ringer kan jag svara, jag kan inte kolla min telefonbok och Amelas nummer och när jag stängde av och på skiten hamna telefonen på flygplans läge.

Min mobil är sönder. Kolla.
Varför har du den på flygplans läge?
Det blev så automatiskt.
Veeessssstttt. Vilken globetrotter du måste vara som alltid går runt med mobilen på flygplans läge bara i fall att.

För övrigt hade jag en jättekul kväll igår. Tackar som frågar.

Puss

Hade världens i alla fall veckans skabbdag idag. Oduschat, osminkad och gårdagens kläder som jag somna med på. Skulle bara till bibblan så vem bryr sig men skulle kolla ett par skor på Torget och till Systemet gick jag rekordskabbig på rekordmånga. Men på Torget är det okej.

En alkis kom fram och sa
Herre djävlar vad varmt det är.
Jo men du har jacka på dig.
Ja herre djvälar. Sådant glömmer man bort när man är alkoholist som mig
Och då det var jobbigt
Jobbigt är bara för namnet herre djävlar.


Fem minuter haffa han mig på hållplatsen helt omedveten om att han redan hade pratat med mig och vi hade samma samtal igen.

Nu skall jag upp till papap och äta räkor och havskräftor. Mumma. Att äta inhavskräfor är som att jämföra löjrom med Kalles kaviar. Det går alltså inte. Havsräkor is the shit. Ikväll blir det nog en drink eller en möjligen en utgång. Puss.

Ironi

Varför känns det som hälften av alla människor som påstår sig vara så djävla ironiska inte verkar förstå vad det innebär. Och dessa hälften verkar vara bloggare allihoppa.

Helgens bild

Helgens bild. Precis efter 2-0-målet. Kunde inte matchen stoppats där.


Vad sysslar ni med

Varför envisas människor med att ha olika photosessions hemma för sig själv. Den här tog fan priset.SVT2 visar The Constant Gardener nu. Världsbäst.

Talking Heads


Basilusker

Har lekt med Daniel idag som har fått bacillskräck. Extrem sådan. Egentligen borde jag tycka synd om honom för jag med min OCD-historia vet hur det är men eftersom de, Daniel & co, medkänsla sträckte sig så långt som att inkludera mig i spotta vinbärskrig så är min medkänsla som bortblåst.

Hans stora skräck är nu svininfluensan och har fått ett den här av mamma. Den skall han på sig hela tiden. Eller inte när jag jobbar men i skolan och så. Hehe. Så nästa gång jag går ut med honom kommer alla att peka och säga att MJ inte alls är död.


WTF

I have a headache.
You know that it's the most common excuse girls use when they don't want to have sex. I have aspirin.
I don't believe in aspirin.
WTF!

Lilla jag

Kollar på bilder. Nähä tänker ni efter alla bilder på mina syskon och hittade några på mig.På Mykonos 06 tror jag. I alla fall alldeles för länge sedan. Alex hade kunnat säga till mig att leopardtop och kort kjol när det dessutom blåste som fan inte är en bra matchning. Han gjorde det antagligen med men jag lyssna inte.Jag och Ellen i Kroatien 07Den enda bilden på mig och mamma från semestern tillsammans och den lyckas dom inte med. Tror det var Ellen som tog kortet. Måste ha varit det. You're not awesome dude.Den här kvällen kommer jag ungefär ihåg noll ifrån. Och nej pappa jag tycker inte det är coolt.Man hörde mig från mils avstånd för jag hade alltid hur många armband som helst på mig med små bjärlor. Här har vi diamantkastmärket som aldrig riktigt slog igenom.Superduperblont(gult) hår. Herre djävlar.Glad som alltid. En glädjespridare skulle jag nog kunna kalla mig.I mitt rätta element. Bakfull.Ingenstans kan man få något privatliv. Bilder skall tas hela tiden. Hehe. Jag, Lina & Soffi

Och så...

Och på Becka med. Annars blir det ett djävla liv.Dude

Min syster skall åka iväg på semester till någon ö i Grekland som hon själv säger. Hon har inte superduperkoll. Hon vill låna en klänning och när hon övertalat mig så sa hon, you're awesome dude och la på. Jag var tvungen att ringa upp och fråga om hon verkligen sa då. You're awesome dude. Va fan. Jag är din älskade syster, din stora förebild och ledstjärna i livet inte en dude.

Bildkavalkad.


Hello schrimp

Jag kallar Daniel lobster, han kallar mig det, jag kallar Alex det, han kallar mig det...ja vi kallar alla det så man kan tro att man faktiskt vet vad lobster betyder.

Hej det är Brita svara mamma och då sa Daniel hello sexy (som han alltid gör) är lobstern inne. Mamma hade då frågat honom vad lobster betyder och han svara RÄKA.

Jag älskar honom. I fredags var han ute och träffade sin kompis pojkvän för första gången.

Johanna och hennes pojkvän började bråka.
Men det var tur att du inte bråka i alla fall med någon.
Jo, men jag tror det var jag som starta bråket jag sa nog något opassande.

Bra Daniel!


Asså, asså...

Det där med att vara tjej och gå på toa är inte alltid enkelt. Toalettköerna är ibland katastrof och därför är jag lite skadeglad över att det inte finns någon killtoalett på Locan utan de får snältl köa till de två som finns som vi andra dödliga.

Idag under halvlek tänkte jag att gå på toa som tusen andra tjejer. Becka ställde sig i första bästa kö men jag som är lite smartare skulle hitta den med kortast kö. Det var dess värre den Becka han ställt sig i från början så när hon var klar var jag halvvägs. Vad fan gjorde du där så länge. Campa du eller frågade jag och hon sa kul och gav mig en blick.

Efter hon hade gått så såg jag hur människor kolla på mig så då var man tvungen att berätta hur det låg till. Alltså vi känner varann. Vi är syskon så jag får säga så.

Superbad

Jag känner mig som ett vrak och ser antagligen ut som ett. Nu tänker ni nej det kan hon absolute inte göra och ni har nog rätt. Skulle jag se ut som ett vrak? ICH DON'T THINK SO. Heheheh.

Igår passade jag barn vilket skall vara mitt lördagsnöje nästa vecka med. Barnens kusiner sov över och lillkillen lärde mig cheerleaderdanser, satte på sig klänningar och satte löv i sina hår. Han var en intressant typ.

Var på IFK-matchen idag och det blev 2-2. Inget vidare kul men jag hade fullt att tänka på andra saker. Som att Tobias Hyséns huvud är väldigt stort till hans kropp. Lite Patrick Ekwall över det.

Älskade att min pappa frågade Becka hade varit ute igår och sa, du ser sliten ut så det måste du ha varit. Du är så sliten så man ser det från långt håll. Själv satt man där och var superfräsch även om jag fått fyra timmars sömn. Det var högrisksmatch idag och då spelas den tidigt, för tidigt, och föräldrarna vars barn jag passar verkar alltid gå sist från alla fester eller så är de på väldigt roliga fester. De kom hem fyra, jag somna sex efter att ha sett
The Informers som var dålig och vakna tio.

På vägen hem tog jag vagnen för jag gick förbi Ellen på hennes jobb för att säga hej för det är sån jag är. På vagnen satt ett par och grovhångla och vagnen gick sönder så jag fick se på detta spektakel i en kvart längre än tänkt. Varför kollar ni undrar ni kanske men det är som att se en bilolycka. Man vill se på det för det är läskigt men man måste. Killen såg precis ut som Jonah Hill i Superbad och som de höll på skulle det inte förvåna mig om även han fick en mensfläck på sitt ben.


Only

Schysst att avvara ett sketful Only-jeansjacka. Hela105 kronor är den uppe i så nu skall många människor med ätstörningar räddas. Hoppas dom inte har bulimi för det räcker knappt för ett besök på Makedonkan för en bulimiker.Gotta get a little

Känner lite för att gå ut ikväll men det nog inget av det. Drack farliga drinkar med jalapeño och kom hem Svante-full.

Aja, från en sak till en annan. Igår på bibblan så letade jag efter Alkemisten. Har inte läst den men känner att jag borde göra det men hade Frölundas bibliotek den? Självklart inte. Vilket bibliotek har inte den? Det är som att kyrkan inte skulle ha någon Bibel när det bjuds till gudstjänst. Tyvärr vi har ingen Bibel men Koranen.

Däremot gick jag på Joyce Carol Oates Blonde tusen gånger om men jag fattar inte grejen. Jag köper inte myten Marilyn utan för mig var hon en blond vamp som låg runt, sjöng falskt och dog ung och jag gör redan två av dessa saker. Hehe. Jag har verkligen gjort mitt bästa för att framstå som en vamp här i bloggen de senaste dagarna men det stämmer inte. Jag må klä mig billigt men jag är inte billig. Eller.

Mucho proud

Mycket stolt över min syster. Beckis lyckades få med fitta 8 gånger i en och samma mening. Hon var inte glad på mig.

Hoppa Tauer

Jag måste erkänna att jag har lite huvudvärk och om en halvtimme kommer pappa och hämtar mig för vi skall ut med båten. Bara jag och han. Dotter och far-dag. Ville självklart att min lilla Ellen skulle med men hon skyller på tjejsjukan och jag tycker det är lite konstigt hur man kan få det fyra gånger per månad när det passar henne.Gick in på hennes facebook och skrev fan vad stekig jag är på några bilder som straff.

I med att jag är expert på att hoppa i land och pappa tror att vår båt är båtarnas svar på Rolls Royce kan det här bli en intressant dag. Hoppa Anna. Hoppa! Men hoppa nu!!!! Anna, hoppa för fan! säger han när vi är tio meter från land.

Cash is king

Sist jag var med Svante var för länge sedan. Tror det var för tre veckor sedan så jag ringde honom nu. Han höll på att köpa öl inne på Göteborgskalaset eller Kulturkalaset eller var det heter nu. Inget är s kulturellt som öl. I alla fall hade han inga pengar på mobilen för tre veckor sedan och inte nu heller. Kan du ringa mig om 3 minuter skall bara köpa öl och har inte fyllt på med pengar än.

Vem har kontantkort längre?
Och vem fyller inte på det på 3 veckor. Ganska stöddigt ändå. Ring mig om ni vill något för jag ringer inte er.


Ibland behöver inte livet vara svårare...

I med att jag hänger på biblioteket jämt (en gång i veckan så typ jämt) läser jag en massa och förra gången hittade jag till ungdomsavdelningen. Bästa avdelningen! Hehe. Man kan även hyra med sig dvd-filmer hem så förra veckan tog jag med mig två hem. Kändes härligt b och lite små äckligt. Ibland när jag lånar böcker känns det lite som man lånar hem en porrfilm. Man vet inte riktigt vad som har hänt med den här boken innan.

I alla fall skall filmerna var inne imorgon så nu skall jag se
De andras liv och The legend of 1900 och äta cornflakes. Ibland behöver inte livet vara svårare än så men oftast är det dock det. Tyvärr.

Läste kommentarerna till The Legend of 1900. Ya he died. Hehe. Då behöver man inte se den längre.

It's mine

Inte nog med att mitt hår är ojämt så ser det trött ut. Var inne i stan idag för att köpa färgmousse. Depends hårmousse hehe. Satte mig på 7:an, gick till Grand Parfymeri och tog 1:an hem. Tog max 5 minuter. Okej jag gjorde en avstickare till Indiska för att se om de någonsin får in någon tikka. De som känt mig ett tag vet att jag vill vara lite cool och före andra ibland och går ibland runt med diamantkastmärke, fem ringar på båda händerna, etc. Fast jag går runt med detta på allt annat än alternativa ställen så det blir bara pannkaka och alla kollar konstigt. När och om jag någonsin gifter mig så skall jag se ut som en indisk brud. Minus currystanken. Hehe. Så det här är min idé och ni får inte ta den då blir jag argare än vad George Costanza blev när hans kusin vill döpa sin bebis till Georges tilltänkta bebisnamn.
Jag undvek ögonkontakt i stan och ville inte prata med någon så jag kollade ner i marken. Jag brukar annars vara den som hugger tag i folk för att jag tycker det är otrevligt annars. Sen träffar man ändå alltid personen i fråga på krogen någon vecka senare och så blir det, var det dig jag såg på stan. Jag tyckte det var du men var inte säker vilket. Det är självklart skitsnack för båda såg varandra. Däremot måste jag måste erkänna att jag inte är en mästare på att kallprata utan om det blir en gammal klasskamrat man aldrig umgicks med blir det hur mår du, vilka träffar du, vad gör du, hej då. Men idag kände jag inte ens för det.

Nu är färgmoussen inhandlad och om några dagar, för det tar alltid några dagar, kommer mitt hår vara gylleneblont med inslag av champagne (askblont). Synd för mig att det tar några dagar för jag känner för att gå ut imorgon.

Here we are now, entertain us


Hello, hello, hello

På senare tid har jag nästan bara läst självbiografier och alla har de samma röda tråd. Först är dom okända, sen blir dom kända, beter sig som svin, karriären går sämre, den gör bättre och till sist blir dom eller den en bra människa. En sådan som inte slår människor på käften åt höger och vänster, inte är otrogna och inte beter sig som svin.

Visst är det bra att de lever lite mer helylle men det gör inte det andra ogjort. Har du varit slagit någon, varit otrogen eller betett dig som en svin mot någon kommer antagligen den personen ihåg det även om du inte gör det.


Som den pryda dam jag är

Bad mamma klippa mig nu ikväll.

Bara toppa håret. Inget mer. Ser jag att du tar en mm (jag sa milimeter och inte mm) för mycket vill jag inte vara dig.

Nu kollade jag i spegeln och såg att det var snett så jag gick in till min sovande mamma för att fråga hur hon tänkte.

Jag klippte exakt lika mycket på båda sidorna.
Men det är snett.
Ja men det var det innan med.


Läste Alex James självbiografi idag för Alex James: The cocaine diaries visas precis nu på 8:an. Han var allt bra snygg för några år sedan och för några år sedan träffa jag en kille som såg precis ut som Alex. Han var modell och såg riktigt, riktigt bra ut. På bild. I verkligheten var han väldigt lång och gänglig men som den pryda dam jag är så hade vi sex.

Vi klickade aldrig och jag misstänker att han har någon form av högfungerarnde autism. Han var väldigt intellektuell och alltid i sin egna lilla värld. Senaste gången jag gick på honom var han med mitt ex så världen är allt bra liten. Det sägs så i alla fall.


Lugn, andas.....

Jag är lite smått arg. Fick en ny dator förra veckan och jag förstår mig inte på webcameran. Den finns där och går att sätta på och av men jag hittar inte programmet som öppnar skiten. Laddade ner något till sist men det visa sig vara något pröva på skit. Hehe.

Får försöka imorgon igen för nu är jag så trött på skiten att jag har lust att först slänga datorn i väggen, därefter kasta ner den för balkongen och sist springa ner och trampa på det somm finns kvar.Tagen för fem minuter sedan men det behöver jag knappast berätta för DET STÅR JUH DÄR!!!!!!!!!!!!!!!! Och precis som det såtr på min panna var snäll och köp. Mig alltså. Kompispris och allt för dig.


?

Jag undrar om Natacha Peyre tycker att Fritz är ett fult namn eller att hon tycker det är roligt att en båt är döpt till samma namn som den kända Josef Fritz. Nu är grejen bara att han heter Josef Fritzl. Aja, en bokstav hit och dit.


IFK

'

IFK vann idag över ÖIS och leder därmed Allsvenskan igen. Allt är precis som det skall vara med andra ord.

Fick en ny dator i veckan så innan jag förstår mig på den så får jag bjuda på en gammal bild. Bilden är tagen en matchdag innan vi skulle åka och klädvalet var enkelt. Blått och vitt. Fy fan vad blek man var då men det är historia idag. Typ.


Springa kan dom

Skulle ta en ipren och gick till vårt ena medicinskåp som är fullproppat av allt ni kan tänka er. Tar dom första bästa tabletterna och sväljer och läser självklart efteråt på vad de är till för. Kåvepenin. Mot halsinfektion. Nära. Typ. Hittade till sist Allidrin som jag antar är någon bättre enligt dom själva version av Ipren. I själva verket är de säkert bara billigare.

Var hos min moster och åt idag. De visade ett gammalt fotoalbum de hade hittat bland mormor och morfars saker i förrådet där de förvaras och vi började prata lite om dom. De berätta om min morfar, världens snällaste, som kanske inte var den mest kultuverade och beresta människan hade sagt att de där svarta kan verkligen springa när han hade kollat på friidrotts-VM på TV.

Thank you very much

Mamma frågade mig idag om jag ville ha min kusin 24tumsTV. Kan dom skicka med en kikare med så jag kan se den blir det skitbra.

Excuse me

Igår skulle jag till köket för att ta ett glas vatten. Det är helt becksvart för mamma tycker om att leka att det är earth hour varje timme så jag snubbla över Beckas skor. I med att Becka har Paris Hilton fötter kändes det som om jag besteg Kebnekaise så nästa gång jag vill ha ett glas vatten nattetid skall jag ta med mig en syrgastub.

En stor dag

Är och passar barn för fast de ligger och sover och jag har roat mig genom att se Manhattan Murder Mystery där Woody Allen gör typ allt. Har skrivit den, regisserar och har huvudrollen.

Var nere med lillan som inte är så liten längre till Hovåsbadet. Vi skulle ut och gå med Charlie och kombinerade med bad. Funderade på om det skulle bli kallt på hemvägen så jag tog med mig en tröja och knöt den RUNT MAGEN! Det är så man vet att man är sjukt otrendig vilket jag självklart inte är så jag kasta den över ena axeln. Lite ich don't care-aktigt.

Vi såg en orm på vägen och jag vet inte vem som skrek högst av mig och Julia. Julia berättade sen att hon hade sett att ormen var orangelila och gav mig ett ovärderligt tips om man inte vill bli hajmat. Lukta alltid på havet innan du badar. Luktar det inte blod så finns det inga hajar där.

Nu har lördagen blivit till söndag och det är Roland, Rolle the Legend, som har namnsdag. Detta skall självklart firas så imorgon sätter jag på mig en långklänning och lackskor dagen till ära. Tack till alla Rolands som finns där ute i världen.The ugly truth

Man brukar säga att en ful bebis blir vacker som stor. Som med den fula ankungen. Dock verkar inte stämma för fy fan vilken ful bebis Robinsons egna (och självutnämnda) bad boy Christian Ternstedt var. Och han är inte direkt fager nu heller. Han hade passat i Seinfeld. I avsnittet The Hamptons.Jag var en skapligt söt unge och jag är skapligt söt* nu med.

* när håret är fönat, sminket är på och benen är solbrända. Du är full

Brutalt

Varit ute på havet idag och inte trillat en utan två gångar. Och brutalt var det med. Ena gången på en hal klippa så ena skinkan är förstörd av havstulpaner och andra gången vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Var på bryggan och skulle ner i båten med en tamp. Trampar fel och det blir någon slags kullerbutta ner i båten och för en sekund trodde jag att jag var död. Okej kanske inte men Ellen frågade hur är det med dig Anna. Anna, hur mår du? Sådan omtanke och värme får man inte ofta av henne så det måste ha sett farligt ut. Funderade på om jag skulle dra fram lipkortet och lippa lite men lät bli.

Two words, Sergio Georgini

Two words, Sergio Georgini. Pappa har en liknande hemma. Fast svart.


Partyhelg!

Jag har en kompis som har den här låten som ringsignal. När han var inne på Statoil och skulle köpa något satt jag kvar i bilen och hans mobil började ringa. Jag kollade på vem det var och kände inte alls för att svara och medan Daniel gick runt och strossa runt i Statoil så fortsatte hon att ringa. Och fortsatte. Och fortsatte.

Jag fick i princip lyssna på hela låten. VA FAN! Man lägger på efter fyra signaler och inte nitton.Imorgon skall de tre musketörerna, jag, pappa och Ellen ut med båten och bli bruna och fina. På kvällen skall jag laga mat åt min syssling som är här och på lördag passar jag barn. Partyhelg!

Fan vad party

I med att vi inte kommer ta en endaste medalj i friidrotts-VM så visas ett inslag om en annan sport på sporten. Där Sverige beskrivs som en gigant. Vilken sport? BANGOLF! Fan vad party.

Var på biblioteket idag och lånande bland annat Britney Spears morsas bok om Brittan. Deep shit.


SCHYSST!Hon kan lösa gåtan om försvunna Madeleine McCann. Utredarna presenterade i dag en fantombild av en person som kan vara ett nyckelvittne.  Kvinnan beskrivs som en kopia av superstjärnan Victoria Beckham.

SCHYSST!


Hat

Hej kära vänner och ovänner.


Känner att jag behöver ha med mig en karta Atarax varenda gång jag känner för att läsa bloggar. Jag känner att jag får mer utbyte att umgås med analfabeter som torkar sig i rumpan med sina händer än att läsa om er. Dock kan jag inte sluta. Jag och Vesslan brukar utbyta seriemördare tips och nu har jag ett hett till dig. Anna Braun.


Dessutom tar jag det som personlig förolämpling när människor ger sig själva diagnosen ADHD för de är kreativa.


Aldrig mer

Sista gången någonsin jag ser på film tillsammans med Daniel inträffa ikväll. Hans tusentals frågor gjorde det outhärdligt och när dvdn hacka sig så satt vi båda två i soffan och vägrade att gå fram och fixa det. Jag satt längst och vann.

Filmrecension

Public Enemies var inge bra. Eller inte så bra som den borde ha varit med den budgeten regisörren, skådespelarna och storyn. Mitt ett år av filmstudier gör även att jag kan säga följande: Johnny Depp spelade huvudrollen, det var mycket pang pang och popcornen smakade bra.

Holy shit

Min underbara kompis Svante bor som sagt nere i Rumänien och pluggar till läkare. De har haft besök av spöken i deras lägenhet så  Svante plus två andra killar blev livrädda och skedade tillsammans i en säng den natten.

Dagen därpå ringde de efter en präst som kom dit och skvätte heligt vatten, slog med kvistar och sådant där.  Sen ställde han sig framför Svantes dator och skvätte heligt vatten. Mycket heligt vatten. Svante hade tydligen sett sådär glad ut och jag om det var för att han var orolig att han dator skulle gå sönder eller om det var för att prästen skulle hitta hans porr.


Kunde haft det sämre

Regnet öser ner här i Göteborg men kan ha det sämre än jag har det just nu. Kollar på två nya avsnitt av världens bästa Rescue me och skall sen på bio med pappa och se Publib EnemIES och inte Enemy som många tror den heter. Vill bara rätta er precis som jag jämt blir rättad här.

Sååååååå kul att ni läser min blogg

När jag läser Anna Books blogg undrar jag om mina lärare lurade mig när jag var yngre. Att så inte alls stavas med ett s och ett å utan såååååååååååååå. Med massa å! Anna Book skriver i alla fall så. Mina barn är sååååååååååååå fina (okej det här ett slag under bältet men hennes barn är verkligen inte sååååååå fina. I med att jag inte har så många läsare så kan jag väl faktiskt få skriva att jag faktiskt blir helt full av skratt inombords när jag får se någon bild på hennes såååååååå fina tvillingar). 

Däremot vill jag gärna bli hennes vän och bjuden på middag till henne. Man verkar alltid få en massa god mat och dryck hos familjen Book. Och efterrätt. Och snacks. På minuskontot är väl de där ungarna som alltid verkar vara hemma.

Kollade in hennes diskografi och ABC var med på 5 olika plattor hon slämpt! 5!!!!! En hipp jiveversion finns till och med på Let's Dance-skivan.

Älskar den här kommentaren som 91Jessi91 postade till detta youtube-klipp.

Anna Book, jag hoppas du ser det här: Du är konstig! Och denna låten suuuger!


All-In

Ni har säkert andra saker för er om söndagskvällarna än att se på MTV:s from G's to Gents. Det har däremot jag och jag klagar inte. Det är inte min grej. Hehe.

Min favorite denna säsong är All-In, tjockisen, som har lite problem med klätterväggen i
DETTA KLIPP. Det är aldrig ett bra tecken när klossarna där man skall sätta sina fötterna på trillar av.

So I climbing up the wall and i put my foot on this thing and it breaks off and I like what the fuck.


Ave Maria

Har köpt lite grejer på ebay som måste betalas. Sex ringar, två armband och ett halsband. Billigt krafs men pengar är alltid pengar och det växer inte på träd som min papa alltid brukade säga till mig när jag var mindre. Det förstod även jag i med att jag fick 50 kronor i månadspeng till jag var 18.

I alla fall är jag inne på ebay och kollar runt lite nu. Inte för att jag egentligen vill ha något utan bara för att klicka hem något för köpandets skull och det är inte bra. Du skall äga föremålen, föremålen skall inte äga dig är min Ave Maria. Dock lever jag inte efter det......än.


HERRE DJÄVLAR

Jag har sett Rachel Zoe på tusentals (okej hundra kanske) bilder med att se henne i rörlig bild som idag när jag såg på The Rachel Zoe Projekt var en upplevelse. HERRE DJÄVLAR VAD MÄNNISKAN SER UT!!!!!!!!!!!!! Som ett russin.

Jag förstod inte vad make upartisten höll på med så länge. Han kan väl inte upprätta mirakel. Han är väl inte Jesus.


Brutalt

En sak som jag riktigt hatar är när någon beskriver sig som brutalt ärlig. Jag hatar det. Jag är verkligen brutalt ärlig. Jag säger verkligen alltid vad jag tycker. 

Så om din fru frågar, ser jag fet ut i det här? Svarar du då ja. Eller när en kompis klipper sig fult känner du för att säga din frIsyr är inte så djävla het när hon frågor? Nej precis. För gör man det är man faktiskt HELT DJÄVLA DUM I HUVUDET. Då kanske man är brutalt ärlig men helt socialt missanpassad. Så nu tar alla bort brutalt i brutalt ärlig kallar det bara ärlig.

Inte död men fortfarande lika oviktig

Jag är inte död, inte heller upptagen utan bara lat.

Har inte haft för mig mycket sedan sist alls. Igår var jag ute med Daniel och var lite överallt. M2, Klubb Social, Bliss, Locan och Peacock. Bara för att droppa lite namn och känna mig lite cool.

Daniel sa det är kul att se att även tjocka människor kan ha roligt och dansa och så igår när vi var ute. Bredvid oss stod alltså två perrsoner med ja....kraftig benstomme...och hörde vad han sa. Jag undrar om de höll med. Alltså om de var tjocka.