Adressen

Och så var det adressen.

Flyttning

Skall flytta nu. Inte fysiskt för jag klarade inte ens av att åka upp till Stockholm för att plugga, eller Malmö eller Lund som jag haft planer på innan i olika peridor. Läsa mer film i Stockholm, läsa media och kulturvetenskap tror jag det hette i Malmö eller mer religion i Lund men inget av det lyckades jag ta längre än kolla på boende på internet i några dagar och sen gav jag upp. Så flyttningen gäller bloggen istället.

Jag behövde en bild så jag och min syster tog fram hennes fulkamera (fulkamera är som man kanske kunde gissa en kamera som tar bilder där man ser ful ut, blek, grå och allt det där och snyggkamerorna gör en snygg) och skrattade sönder oss och därefter blev jag svensur när jag såg korten. Men sådär ser jag inte ut alls, va fan du ger juh ingen respons och den fångar inte min personlighet vad det jag fick fram men nu skicka jag iväg den fort som fan så jag inte hann ångra mig.

Gick på Svante, min älsklingsSvante jag läste religion med på ÖB av alla ställen i lördags och han åker tillbaka till Rumänien och läkarstudierna nu på tisdag och har inte hört av sig en endaste gång när han varit hemma. Jag kanske skulle ta det som tecken men han ringde vid tio på lördagskvällen så jag satta på mig örhängen och åkte in. Vi drack och drack ännu mera och så mötte jag upp Sarah och vi drack och drack och vid fyra på eftermiddagen vaknade jag upp hos en f.d Sisjöbo och kände mig inte bakfull utan fortfarande full. Min mobil la av under natten så mamma var orolig i vanlig ordning (ja...jag bor hemma som Robert i Alla älskar Raymond) och när jag ringde hem sa Ellen att hon kollade på bilder på mig för hon trodde typ att jag var död sedan så la hon på med skall iväg och bowla nu.....lägg på....men lägg på jag måste ringa så det var ungefär så orolig hon var.


KaninSandra

Har ni inget att göra idag och bor i Stockholmsområdet så ta er illa kvickt till Kista där världens sötrsta kaninhoppartävling ever anordnas så ja....området är väl 5 gånger 5 kvadratmeter. Kom genast att tänka på KaninSandra som var med i Baren för hur många år sedan som helst som storma ut efter någon sagt något om kaniner och hon skrek snacka inte skit om kaninhoppning. Hehe....ta tillbaka Baren fortfast.


Annapanna

Skall iväg till IKEA med mamma nu och ställde kravet att då måste vi äta köttbullar där som i att mamma skall sätta sig bredvid eller mittemot mig och umgås och inte dumpa av mig där som de gjorde med en när man var mindre i lekhörnan tills de ropade ut min föräldrars namn och de fick och hämta en gallskrikandes Anna.

Lyckad kombo

IFKspelare möter fashion år 2009, hehe.Örhängena verkar vara ett skämt, svinkul by the way, men jag hoppas bandanan är det med men man vet aldrig.

Aschberg for president!

Hehe hur många sexskämt sitter han inne på? Även om skämten kanske inte är de bästa så spelar det ingen roll....Aschberg är Aschberg.

Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wants to make a million dollars, the best way would be to start his own religion

Lika tragist att det är att John Travoltas son har avlidit är det här. Kändisar är scintologins bästa reklampelare och sämsta.

Cykel på köpet

Båda tjejerna gav filmen en 5:a och jag vet inte riktigt om jag håller med. Filmen var bara en och en halv timme så jag dog inte men nästan då Dogge "cykel på köpet" Doggelito hade gjort 99% av rösterna. De var massa gatuhundar med i filmen, mexicanska gatuhundar men han fick visst duga så ja filmen var dubbad med.

Chihuahuan från Beverly Hills

Nu skall jag iväg på bio och se Chihuahuan från Beverly Hills och det var mitt förslag. Inte filmvalet men frågar man 11åringar så får man knappast se Die Welle.

Billigt är bra, gratis är bättre

Kom bara att tänka på Universium i med att min faster och kusin var där och att jag aldrig varit där. Becka tyckte inte det var något att vara ledsen över i med att när hon var där med pappa så stanna han människor och skapade en grupp om 15 personer för då fick man rabatterat pris och Becka hade skämts ihjäl. Jag har varit med om det med och det spelar ingen roll vilket land man är det för finns det en möjlighet att få något billigare så skall han ha det. En gång följde hela gruppen han samlat ihop efter pappa överallt sen inne på muséet för dom trodde han var en guide där han föste ihop människorna som en fåraherde, han prutar alltid för att människor blir förolämpade om man inte gör det och inte alls glad över att de lurat av mer pengar av turistidioten och när vi mamma höll på att svimma av värmeslag i Aten så var vi tvugna att stanna lite till inne på muséet när vi ändå hade betalat.

Torget

Är hemma från pappa nu och jag tog mig hem med buss och spårvagn, BUSS och SPÅRVAGN!!! och det händer inte många gånger i mitt liv att jag gör det från Sisjön. I alla fall fick vi byta på Frölunda Torg och jag som brukar se mig som orädd och vet att det är det sista jag är egentligen, jag är en mes och jag var livrädd. Mörkt, kallt och massa poteniella mördare och rånare överallt. Hade med mig Becka men blev inte mindre rädd för det och när vi gått av vagnen sparkar jag till en tom flaska som sekunden senare blev överkörd och det lät som ett pistolskott och jag trodde vi var med om ett drive by shooting.

Mitt år, ert år, allas år

Daniel slutade vara sur ungefär vid sjunde glaset vilket passande nog var innan vi ens hann lämna mig så vid tolvslaget fick vi vår nyårskyss(puss) och det var väldigt vackert även om det mer var ett spel för gallerian så vi kunde få ett sött kort.

Har sovit hela dagen men vad gör det när 2009 kommer bli mitt år. Jag sa faktiskt så igår att hoppas alla får ett underbart 2009 och att det blir ert år i år.....så djävla cheesy hehe. Nu skall jag upp till min pappa och äta middag för att min faster och kusin är där.Deras gran var lite längre än vår men det är inte så svårt att vara det i med att vår var (utslängd idag, mamma är Grinchen) 1,5 m.Daniel minuten innan han börjar prata om Luleå med någon som studera där. Djävla skitstad, skitdialekt, skitmänniskor och sen visa det sig att han inte bara studera där utan även var född och uppväxt där.Älskar allt med denna bild som att kvalitéen är super, posen är innovativ och inte alls pinsam och när jag stod där i hallen kom en person och kollade på mig som jag var det största miffot där jag stod och kollade in i mobilkameran och tog kort på mig själv.