Fan säger ingen annan det till mig får jag göra det själv

Hemtenta skall vara klar och inlämnad på fredag och jag, jag är klar NU! Har aldrig hänt innan. Duktiga, duktiga Anna.

Hot stuff

Fadde har hört att det går vilt till på Finlandsfärjan men att det inte spelar honom någon större roll då han och hans kollegor är stadgade. Nu kanske inte världens hetaste människor åker färja (förutom du Olle of course) men jag tror inte damerna skulle ha slitit av kläderna på dessa herrar om de vore singlar.

De liknar mer grabbarna i
the full monty än the chippendals.Hot stuff!

Make love, not war

Man brukar säga att AIK är den enda klubben som hatar andras klubbar mer än vad de älskar sin egen.Och försök inte ens få det här till något rasistiskt för jag känner nämligen en som känner en som gick i samma klass med en kille som hade ett konstigt efternamn. Pärzon med z tror jag. Så rasist är det minsta jag är. Nazist uteslutar jag däremot inte. Är man verkligen tvungen att skriva ut att man skämtar? Jag gör det i alla fall.


Har inte den här brassen varit  AIK i typ en månad. Vet han ens vad som står tröjan och vart Göteborg ligger. Och Jules inga kommentarer nu.

M is for music

När man besöke vissa bloggar sätts musik automatiskt på. Mycket irriterande Hur fan stänger man av skiten är oftast min första tanke men ibland trillar man över bra musik på det sättet. Som den här låten. Tack A!
Att köpa idag:
hårspray
strumpor (orkar inte tvätta)
chai latte (går på chai latte-dieten som min idol Kissie. Höhö. Nej!)
ett nytt humör


Dagens

Dagens önskeoutfit en dag som denna.


Nemas problemas

MSN-date ikväll Amela så jag kan få några av alla de bilder du tog i fredag? Hon tog ett, vad jag i alla fall ansåg då, jättefint kort på mig och Ellen. Det förstförsta kortet från Loca. Becka var också med på kortet men blev inte så bra vilket jag sa.

Kan inte du skicka det kortet till mig Amela. Jag och Ellen blev jättesöta. Becka du blev inte bra på kortet men jag klipper ut dig. Nemas problemas.
Men jag tycker jag ser...
Jag klipper bor dig. Nemas problemas.
Men.

Kulan

När jag var hos pappa visade Ellen mig sin "kula" som hon kallade den. Hennes triceps

Känn, såhär stora har dom aldrig varit. Jag har aldrig haft någon kula men det har jag nu. Måste vara för att jag tränar.
Hur många gånger har du tränat?
Började idag.


Öh okej.Så haffa henne om ni ser henne på gymmet så kan hon lära ut några snabba knep hur man får en kula fort.

Not happy

Har gömt mig inne på mitt rum tills min syster äntligen gick. ÄNTLIGEN! Är på fruktansvärt dåligt PMS-humör att jag tycker det är bättre för alla att jag gömmer mig här tills hon gått. Ett enkelt hej i hallen kan utvecklas till ett slagsmål när jag är på det här humöret.

Humöret kom som ett brev på posten igår och vår myskväll gick inte som planerat. Vi började först tjafsa om vi skulle gå nu ellervänta i fem minuter innan vi skulle gå hemifrån och när hon inte hörde vad jag sa så explodera jag. Vi tog olika vägar till affären som ligger 100 meter bort och pratade inte med varandra i affären. Vid kassan sammanstrålade vi dock och jag betala. Va fan, jag betala. Det låter inte bra.

Tycker inte om det jag ser i spegeln idag och skall försöka utverka ett mindre mirakel nu.Not Happy.

PS! Hon som hade de två illrarna som husdjur hade döpt en till satan. Mycket bra val av namn. Djävla förlängda råtta som bet mig. Förklarade för Nickie vilken status illrar har hos mig och placerade de bredvid skalbaggar. Nickie höll inte med med mig men både du (alltså du som läser, hello hey) och jag vet att jag har rätt.

JAAA!

Det är ett hjärta för er som inte ser det.


WTF?

Patrick Ekwall sorterar lite svåra skor. Det ena paret är fulare än det andra men det är inget ovanligt när det kommer till den store Ekwall. Däremot är det här konstigt?


Brutalt dålig

Kvällens film som skulle avverkas var The Electric Mist med Tommy Lee Jones och det var så brutalt dålig att jag inte finner ord. Blogcriticts magazine (där vem som helst får skriva) ansåg att det var en av de bästa filmerna jag sett och eye for film beskriver den som en gripande berättelse. Ja ni ser. Tunga namn. Dumma Anna.


Mycket fräsch lägenhet uthyres av TV-stjärnaHehe. Skön kille.
 Han behöver väl ingen närmare presentation då han är en TV-stjärnan i den rätte för Rosing och lite av en konstnär. Hittade en annan annons på blocket som löd: Fredrik Weibull känd från TV och Film säljer oljemålningar som han själv målat!!! och försäljaren var ingen annan än Weibull själv.

Tycker vi alla skall följa TV-stjärnans twitter. Han lever ett spännade liv och han delar gärna med sig av sina upplevelser.

Det här är hans tio senaste uppdateringar:

in stockholm sweden
watching terminator 3
watching star wars
watching bruno so funny
eating
drinking
coffee
watching conan
eating
coffee

Jag vet faktiskt inte om jag köper det här:

SPECIAL SKILLS

Dialect(s): American Southern, Arabic, Australian, British, French, German, Irish, Italian, Japanese, New York City, Russian, Scandinavian, Scottish, Slavic / Eastern European, Standard American, Standard British
Language(s): Danish, English, French, German, Japanese, Swedish
Musical Instrument(s): Drums, Trumpet
Performance(s): Firearms, Improvisation, Martial Arts, Modeling, Painting
Sport(s): Bicycling, Boxing, Hiking, Jet Skiing, Jiu-Jitsu, Karate, Mountain Biking, Ping Pong, Racquetball, Roller Skating, Scuba Diving, Snorkeling, Swimming, Weight Lifting
Singing: Bass / Baritone: R&B / Blues, Rock / Pop


Believe


Myssöndag

Daniel hämta upp mig igår och vi körde raka vägen till PUSH där min jacka var. Lycka! Man slarvar inte bort en jacka samma dag man köpt den. I alla fall. Vi gick förbi M2 och sen hängde vi på Bliss i några timmar med Daniels kompisar. Innan vi skulle ta oss an Avenyn skulle vi göra ett depåstopp men vi kom aldrig längre. Tjejen vi var hos hae illrar som husdjur. ILLRAR! 2 ST!!!!! Åh vilket intressant val av husdjur sa jag och lät kanske inte alltför entusiastisk. En annan kille sa däremot åh vika söta och gulla med dom. Det första han sa se när vi hade gått var: Vad fan vad det för något. Avlånga råttor. Fy fan vad äckliga. Hehe.

Har varit hos pappa och ätit och kom precis. Har hyrt tre filmer, köp godis och skall ha en myssöndag med mig själv. Trevligare sällskap kan man inte få.


Not

Hur botar man dagen efter-ångest bäst? Man går ut dagen efter igen.

Daniel kommer om någon timme och hämtar upp mig och sen skall vi in till stan och ta en drink och eventuellt gå ut. Går vi ut skall han sova här och det vill man ogärna. Jag måste ta svängen om Push och hämta ut min jacka jag glömde hämta ut igår. Smart.

Igår var systrarna ute och åt och hade trevligt. De hängde sen med till Locan och därefte gick det utåt. Jag hade inte ett, två eller tre sms av Ellen när jag vakna utan TOLV!!!!! arga sms. Men det är chill nu. Min favorite är nog du är världens bästa syster. NOT! Hehe.


Massage

Fick detta mailet idag:

your massage from vivian
Good day,
sorry for the suprise that this massage might bring to you,
my name is miss vivian nna from the city of abidjan in ivory cost west africa.
i decided to contact you for a help in transferring of $5.5 million us dollars which was deposited in a bank here in our country by my father late mr nna.
though he was poison to death by my evil step mother to inherit all his properties with her children because my own mother is dead while i was 6 years and she had no other child exept me, i decided to look for some one whom i trust that will help me transfer this money out of this country to his account for investment purpose abroad while i will come over to continue my education . I am ready to appreciate your effort with 30 percent of this sum as long as
you give me the trust which is most important.
Waiting to hear from you soonest.
here is my email address
helvivian13410@yahoo.cn
thanks.
vivian

Är det fäääst eller är det fäääst?

Löning + helg = partykväll på Glow. Nej men nu måste de byta "mingel"fotograf. Hade jag haft ett ställe hade jag betalt för att sådana bilder inte skulle komma ut.


Det är inte lätt när det är svårt

När min favorite Patrick Ekwall väljer kläder köper han helst något han kallar svårt. Svåra kläder skall först och främst vara dyra, se för djävliga ut och uppseendeväckande.

Idag var det dags för ett svårt kostymrace meddelar Ekwall världen från sin twitter.

Svårt kostymrace idag; en galen rutig Tiger, en måttbeställd lila från Massimo Dutti och kanske en kornblå från Boss. Känns skönt.

Bilden han inte vill kännas vid. Det är inte jag det är han den är kända djurexperten Jonas Wahlström. Dom har bara klistrat på mitt huvud.
Innan den "svåra" eran. Här köpte mamma fortfarande kläder åt honom. Han fick en matchande mössa och vantar.Här började han experimentera med färger och olika tyg men det blev bara pannkaka av alltihopp. Pluspoäng för sminket!Tröjor med tryck är alltid rätt. Om man är 40+.33 är cm på min..... Nej tyvärr. Min överkropp.

Nu började han förstå sig på det där med svårt. Vansinnigt ful och svår kavaj till.....ja....va fan är det? Skjorta?Nästan framme.Det viktiga är att köpa kläder i en storlek för liten. Man ser rätt biffig ut då. PS! Halsduken stryper mig inte. Det skall se ut så. Det är svårt! Stryphalsduk är svårt!Mål! Det här är en svår päls.
Alber Einstain

När Meral skriver såhär skämtar hon väl. Jo det måste hon.

Jag börjar rådigga den kvinnan. Maria Montazami är så jävla efterbliven att jag framstår som Alber Einstain jämfört med henne...

Fast inget förvånar mig. Jag och min goda vän Sarah läste hennes blogg när hon bloggade några få veckor på glife.se och det var minst sagt intressant. Hade hon pratat lika dålig svenska som hon skrev så skulle hon presentera sig ungefär såhär:

Mitt namn Meral. Jag pratar Sverige.

Hänger ni med?

Jag fick två minuter och hon tog tiden det snåla fanskapet så jag inte skulle få en enda sekund till. Det är fan det enda jag behöver en kille till. Att få nackmassage.Har gett upp tanken på att vila och ser på Glamour istället. Nu är det alltså Nick och Bridget igen. För elfte gången. Han är vad man kallar en manwhore. Han har varit ihop med Bridget, hennes mor Brooke, hennes moster Katie och med Taylor. Taylor har varit gift och har barn med Ridge som även har barn med Brooke. Brooke har även barn med Ridges pappa Eric som numera är gift med Brookes andra syster Donna. Hänger ni med? Inte? Den enda som är enkel att hålla koll på är Stephanie för hon får inte vara med någon.


Svara ej

Kan inte somna. Har fruktansvärd huvudvärk och väntar på min syster som skall ge mig skalpmassage. Det vet hon inte om än och sannolikheten att hon vägrar är hög. Väldigt hög.

I brist på annat går jag igenom min telefonbok och märker att det är dags att radera lite. För vem är egentligen kompis, tönt, klasskamrat, svara ej, stolpskott och framför allt FRISÖR! Hehe. För det är ofta att jag går till frissan för att föna håret lite.

Press

Pressinvigning Peacock. Mycket press.Eller vad är det jag tror mig se.
Ibland är jag lite orolig att jag aldrig kommer komma in någonstans igen men jag skämtar bara och humor måste man väl få ha. Jag tycker om Peacock. Mycket. Men inte att man måste dela handfat med killarna.

Toker, butter, blyger, prosit, kloker, glader och TRÖTTER

Det är få gånger jag har varit så trött som jag är nu utan sömntabletter. Somnade fem igår, upp halv åtta för att vara i skolan i nio och ha redovisning. Vår klass är uppdelad i tio grupper och alla skulle berätta lite kort om vad de hade kommit fram till. Den bästa gruppen sa sitt på två minuter och dom älskar jag men det fanns grupper som tjaaata och tjaaata. Jag klarar inte av sådant. Den som tjöta längst gick sen efter hennes grupp hade redovisat. Sicken stil! Jag ville med men jag satt ihopklämd i mitten.

När jag tycker någon pratat för länge får man ge dom en vink.

Steg 1: Kolla på klockan flera gånger
Steg 2: Fippla med pennan
Steg 3: Himla med ögonen
Steg 4: Börja applådera tyst
Steg 5: Ställa sig upp, applådera högt och säga bravo

Jag kom aldrig till steg 5 men 4 användes flitigt.

Gick sen på stan med min klassis Kerstin (Therese) och drog runt henne från affär till affär. Vi råkade även gå förbi när Nordstans Vero Moda/Jack & Jones invigdes med Ebba von Sydow i toppen så idag var vi med om något historskt. Därefter luncha vi och nu är jag här, här hemma, och skall sova i några timmar. God natt!


FUCK OFF

Varför är brittisk humor ALLID roligare än amerikansk? Vet ni förresten att jag är halvamerikanare och har amerikanskt pass? Nej det visste ni inte för det är jag inte.

Ser på Green Wing som visas på femman nu. Älska.


Holy sweet mother of God!

Den nya tjejen i Sugababes som jag varken kan eller behöver veta namnet på så länge hon levererar sådana här fantastiska bilder.


Let's team up

Ser på Debatt (hur bäst är inte Belinda? Tuffaste bruden i stan) som bland annat gästas av Linda Skugge.

Hur mycket kan det kosta att gå till en frisör en endaste gång i sitt liv. Hon är kändis och
Bobby kundkrets verkar bara bestå av mer eller mindre tvivelaktiga kändisar so let's team up. Bobby behöver kändisar och Linda Skugge behöver göra något åt hennes hår. NU!
Classy

Nu åker hon till Thailand och opererar brösten och låter ett TV-team hänga med. Hon är så classy den bruden.

En f.d kompis kompis gjorde så för några år sedan. Minus kamera-teamet. Hon gjorde det julen 2004. Precis, samma år som tsunamin men hon kom hel och med tuttar.

Precis som det skall vara

IFK Göteborg leder Allsvenskan och Frölunda vann ikväll mot Foppas Modo. Allt är som det skall vara.


Den beryktade stolpkuppen

Vi har kuppen i Chile, Watergate och stolpkuppen.

Same shit, different name. Nej men på allvar, älska Kim Christensen.


Motorik

Nu skall jag måla naglarna och det är något jag alltid haft lite problem med. Motorik är inte min bästa vän.


Snyggve

Skall gå ut imorgon. Gå på diskotek som mamma kallar det och gå ut och dricka sig asfull som pappa kallar det. Tycker du verkligen att det är coolt att dricka så mycket Anna. Tycker du det?

Imorgon skall jag ut med bland annat Nickie (ooooh, miss popular) och hoppas hon tar med sig snyggingen som är bredvid henne på bilden. Hehe. Vem fan är han? Och hur hamna han där? Säger hon att det är hennes pappa dör jag. Då tar jag tillbaka allt och frågar vem den stiliga äldre mannen som åldrats med värdighet är?


Orka

Fan vad jag skäms över Daniel när han parkerar på handikappsplatser. Igår gjorde han det igen och precis när vi kom så åkte en bil från handikappsplatsen bredvid oss därifrån. Jag funderade på om jag skulle halta men jag orkade verkligen inte.

End of discussion

Imorgon skall ja och mina två systrar gå ut och äta tillsammans. Vi kommer väl som alltid tjafsa lite men när man äter ute kan inte någon bara gå från bordet och slänga igen dörren till sitt rum. Eller klart man kan gå från bordet och lämna resturangen men det vore lite väl extremt. Till och med för att vara oss. Sist Becka gick från bordet här hemma var för några veckor sedan. En ganska rolig historia faktiskt.

Mamma hade jobbat till åtta och skulle köpa med sig pizza till oss. Becka ville ha en kebabrulle och när hon började äta den märkte hon att vitlöksåsen inte var inne i rullen utan i en liten burk bredvid.

Men hur svårt kan det vara. Öppna rullfanskapet, lägg på såsen och rulla ihop skiten igen (ja, jag vet att jag svär för mycket).
Men ni förstår juh ingenting svarar hon då och börjar aslipa. Alltså inte småsnyfta utan hon aslipar. Jag börjar självklart skratta för vad skall man göra och hon skriker att jag är dum i huvudet och går därifrån. En minut senare kommer hon tillbaka och hämtar kebabrullen och går in till sitt rum igen.

Jag skämtar inte när jag säger att hon böla i en timme. Dagen efter frågade jag vad fan hon höll på med igår och hon svarar att vitlöksåsen var inte i rullen. End of discussion.

Ich don't understand

Jag förstår när Katrin Zytomeriska hoppar på Natacha Peyre för Katrin kan inte relatera till Natacha på några plan. Dom har inga likheter förutom att båda har idkat ljuv älskog med Bingo Rimér. Däremot förstår jag inte varför Katrin hoppar på Anna Anka. Jag tycker dom påminner av varandra. Deras framgång beror på deras respektives framgång, de säger plumpa saker, vägrar erkänna när de har fel och framför allt vill synas.


Glöm inte att du är värdelös

Det känns som om det har varit världens längsta dag och klockan är bara tre. Vaknade klockan sju, åtta satt jag på vagnen, halv nio öppna bibblan och där var jag och skrev ut en massa saker till min grupp. Ingen hade bett mig att göra det men jag gjorde det ämdå. Vet inte riktigt om jag tar pluspoäng eller om dom tycker jag är jobbigt överambitiös.

Grejen är den att jag måste ha en massa saker på schemat. Något att göra varje dag, varje timme, varje minut  för att inte hamna i ett deppträsket igen. Och där har jag varit i för många gånger och klarar mig utan det.

Jag träffa gruppen 10:00, var klar 10:01, hehe, nej men inte riktigt. Hängde där till tolv, sen mötte jag upp pappa och luncha som sa, ät nu, det är samma pris om du äter lite eller mycket. Halvt på allvar, halt på skämt. Once a jew, always a jew. Öh. Typ.

Var på Avenyn och tog tillfället i akt att handla några nödvändiga saker:
1 st paraply
1 st hårklämma
1 st som man tar bort damm från kläderna med

Däremot kom jag därifrån med:
1 paraply (bra)
4 hårklämmor (gör inget)
1 st som man tar bort damm från kläderna med (jätteduktigt Anna!)
5 byxor (va fan?)
1 par skor (ge dig)
1 t-shirt (du är så misslyckad)
1 st sjal (värdelös är du)

Ja så nu känner jag lite smått ångest. Inte så farligt men ändå. Det är därför jag inte går i affärer. När jag går i en affär behöver jag veta vad som skall köpas, gå raka vägen dit, ta det och sen till kassan. Tar jag en omväg går det åt helvete som nu. Ett besök på ICA kan ta en timme och då brukar man hitta 3 dvd för 99, för ingen filmsamling är komplett utan Scary Movie 1,2 och 3, någon best of Whitney Houston eller någon annan artist på rullbandet.


Sen finns det massvis med annat såklart. Vill jag ha en muffins behöver jag köpa det i alla smaker. Tänk om blåbär är godare än hallon och om hallon då är godare skall man inte ha två hallon och sen så slutar det med 2 hallonmuffins, 2 blåbär och 2 äpple.

När man väl sen kommer till kassan med alla varor kan man lika gärna kasta ner Veckans NU!, Se&Hör, Hänt Extra, Hubbabuba, Pez med tillhörande figur och finns det fler roliga så tar man dom med, smarties, etc.

Nu är jag i alla fall i datasalen och skall plugga lite. 1 plus och 104959539292922 minus.


Målfoto? Nej

Dagen då vår skrivare dog var en mörk dag för familjen Braun. I alla fall för familjen Braun i Flatås och specillt en väldigt charmi, smart och osjälvisk kvinna vid namn Brita. Hehe. Skämta bara för jag syftar självklart på mig själv. Mamma avvänder 2 av hennes semesterveckor för att volentärjobba i Etiopien men jag går upp en halvtimme innan jag egentligen behöver för att skriva ut en såk åt min grupp. Ja precis. Behövs inget målfoto på det.


Årets

Är inte så himla nöjd med Blog Awards och dess nomineringar så jag gör en egen men skiter i hela nomineringsprocessen:

Årets
kulturblogg.

Årets entreprenör.

Årets glamourmodell-blogg.

Årets vart fan tog du vägen-blogg.

Årets svenska blogg med värst svenska går till *trumvirvel......spänning*


Party

Jag måste säga jag förstår mig inte på finest.se:s vimmelfotografer. Fan vad de fotor från Göteborg alltså. 70 bilder från varje fest som innehåller minst 20 på ett tomt dansgolv, en och samma bartender på 20 kort till och sen några random-människor som jag inte skulle skylta med om jag skulle få ditt folk. När ni ser dessa bilder får ni lust att sätts på er finskjortan, dansskorna och gå ut på direkten? Ich don't think so.Tomt dansgolv och fejkväska.Rock n'roll. Yea baby, yeah!
Genomsnittsåldern ligger på 65. Klä er festligt och ta med er rullatorn så är ni välkomna. Undra om han var och fira jul i Thailand förra året? Va, får jag inte säga så? Men kom igen.Kom i tid för annars blir det fullt.Same shit. different name

Det finns en gubbe här i datasalen som alltid hänger här. Fast då hänger i och för sig jag alltid här med om jag har kunnat räkna ut det. I alla fall. Han går runt och petar på dataskrämar, drar lite i sladdar och står bakom en och flåsar för att se att allt står rätt till med datorn. HAN JOBBAR INTE ENS HÄR! Han är bara någon självutnämnd expert som går runt och nickar till alla. Han nickar inte som i en hej-nick utan mer auktoritärt.

Var på SF-handeln och intervjua en kille som jobbar där med min grupp. Efteråt samlades gruppen och pratade om våra intryck och jag refererade till science fiction-intresserad som töntarna. En kille i min klass är en sådan. En science fiction-tönt så efter varenda gång jag sa så fick jag säga no offense to you. Tog det på engelska. Lite coolare, lite finare.

Till och med han i affären kallade sig tönt. En science fiction-nörd rättare sagt men jag anser att nörd och tönt är synonymt. Same shit, different name.

Bloggkommentarer

Jag älskar att Kissie tror att oskuld är synonymt med att vara en fin flicka. Inte för att jag för en sekund tror på att hon är oskuld men om hon säger så. Jag tycker alla skall ha sex när, var och hur de vill  så länge båda är med på det, de inte sårar någon och att de, ofta tjejen, inte gör det för att få bekäftelse. De kanske höjer ens självkänsla i någon minut eller två men slår senare tillbaka.

Hela debatten kring Anna Anka är ganska intressant. Grejen är inte vad hon säger utan varför hon säger det. För hur intelligent är man om man snackar skit om allt och alla som man egentligen vill bli respekterad av.

Läste Hanna Fridens blogg och hennes åsikt om att Stureplan inte alls är ytligt utan att man kan diskutera frågor om genus och feminism där. What? Vem fan vill vara på ett ställe där sådant diskuteras på fyllan. Jag läser, både böcker och på universitetet, och har många åskter om mycket. Men att prata om religiositet i det postmoderna samhället och vilken betydelse Smältungarnas timme har fått för Argentina, Sydamerika och världen när jag är på krogen finns inte.  Allt har sin tid och plats.

Natacha Peyre har länge varit kritisk om synen på plastikkirurgi och varför människor ser ner på människor som opererar sig. För det första, enligt mig och vad jag tror, är det en klassfråga. Alla har inte råd med att göra det och därmed föds avundsjuka. Med möjligheten att kunna operera sig "perfekt" föds även frågan varför känner man att man måste platsa in i en mall och vad är perfekt?

Grejen är det att jag kan förstå att Natacha Peyre känner att hon blir dömd på ett annat sätt än kändisar som gör diskreta ingrepp om det inte vore så att Peyre är dubbelmoralen själv. Hon kan inte neka att hon gjort bröstoperationer av uppenbara skäl och gör det inte heller. Sen förnekar hon att hon gjort en näsoperation även om det är  uppenbart att hon gjort det. Hon vill inte erkänna det för det inte är lika "fint" eller snarare "fult". Att operera brösten är något många har gjort i hennes umgängeskrets men att operera näsan är pinsamt. Så länge man är konsekvent i sitt tänkande tycker jag det är okej men det är det minsta hon är.

Varför får Filippa Berg visa brösten på catwalken men inte jag i Moore? Det är väl samma sak. Nej det är inte samma sak för syftet är inte detsamma. Filippa Berg visar upp kläder och svarar inte på frågor som om hon hellre ger eller tar och då syftar jag inte på att ge eller ta julklappar. Att anse att nakenhet är det naturligaste i världen är en sak men att anse att exponera sin nakna kropp för främlingar vars målgrupp är kåta killar är en annan. Om hon då anser att nakenhet är det mest naturliga i världen varför står hon inte på nakenbilderna på henne som cirkulerar runt på nätet. Förneka allt eller inget. Var konsekvent. Fast det betyder inte att vi går på det.

22:02 går vagnen. Har inga 3000 kronor att göra slut på taxi som Kenza men så är jag inte känd heller. Inte ens ökänd. Buhu. Puss!

Det är ett skämt

För några månader sedan köpte jag en massa på ebay. Verkligen en massa. Nu har jag i princip fått allting och precis som i vanliga livet ser allt mycket bättre ut på bild än i verkligheten. Köpt 15 armband av samma säljare som hade huuuuur fiiiiiina som helst som jag tänkte ge till mig själv, nära och kära och mig själv. Det är ett skämt. Så fula är dom. Jag kan inte ens ge bort dom till någon jag ogillar för så svåra är dom.

Fick ett mail från en säljare som löd:

My husband and I had to go out of town yesterday because of a family crisis and I did'nt get back until late last night.

To much info!

Har tejpat ihop mina fötter i en halvtimme nu och väntar på att Amela ge mig klartecken så jag kan ta mig till vagnen och möta upp henne. Varför är det aldrig jag som ger andra klartecken utan bara väntar på dom? Hmmm.


LG

Kollar lite på Kändisdjungeln och undrar ni varför de kallar Catarina Hurtig för LG? Jo för hon kallas det där och inte LG som i LG Electronics, andstinget Gävleborg utan LillGucci. Döda mig nu.Heja Jannike! Och Ann! Och Karl-Petter! Och Kennet. Eller okej, vem fan bryr sig.

Kvällens outfit

Kvällens outfit:
Parce que je le vaux bien

Den nakna pistolen på femman. En av världens bästa filmer någonsin. På sant.

Idag känns min hjärna efterbliven och jag är trött och slö. Skoskavet är kvar och jag har träningsvärk i mina vader för jag har gått på tå i två dagar så skavsåren inte skulle bli värre.

Skall ut ikväll idag för parce que je le vaux bien vilket betyder because I'm worth it som de säger i Lorealreklamen.


TGIS

Är sängliggandes och det beror på att jag har skaskav. Jag skämtar inte jag kan knappt gå från mitt rum till kök barfota utan att jag dör lite. Daniel fick köra från Tranquilo till Systemet vid Grönsakstorget och därefter till Filippa K. Hela sträckan är på 500 meter men jag skulle inte klara av det.

Imorgon blir det utgång så då blir det Foppatofflorna på.

Har märkt hur mer lik jag blir min pappa för var dag som igår. Pappa pratar med ALLA från dom som köper samma tvättmedel som honom till elever som han hade för tusentals år sedan. Ingen går säker och nu börjar jag bli likadan. Jag hejar på klassisar (eller hur Therese som aldrig är där. Eller man kan säga att jag nickar igenkännande eller ja jag ger dom i alla fall inte onda ögat), gick fram till två stycken killar som alltid är i datasalen samtidigt som mig och stört dom med att fråga vad de gör hela tiden. De pluggar var svaret. Aha. Två ungar som hade likadana kläder gav jag komplimanger men de stirra på mig så deras mamma fick säga till dom att tacka. Av ingen anledning sa jag till en av tjejerna som jobbar på Tranquilo att hon vacker. Men det var hon med och sådant skall man säga då. Ja listan kan göras oändlig.


Don't be a fool, stay in school

Jag har en kompis i min klass. Hon presenterade sig som Kathrine men jag glömde av hennes namn och kallade henne Kerstin. Nu var det så att hon inte ens hette Kathrine utan hade presenterat sig som Therese. I alla fall så var hon (DU!) inte här imorse och pjäsen läser min blogg. Så vad har du för anledning? Hände du på Chezan hela natten eller igår eller hade pyjamasparty med röttotten i klassen? Så maila mig nu så skall du få en sak. Du behöver det i med att du aldrig är i skolan. Nej men jag har bara missat en föreläsning sa du sist. Ja det har du om en egentligen betyder 4. Don't be a fool. stay in school. Fast du kanske har Anna Anka som idol. Hon som tycker det är underbart att amerikanska mammor inte tvingar sina döttrar att läsa vidare utan det är mycket bättre att hitta en känd eller rik man.

annabraun@live.se

Gick på min syster på vägen till skolan och det är lycka. Från ingenstans dyker grisen upp och jag får andas samma luft som henne mellan sju hållplatser. Det är stort.

Har fortfarande skavsår som gör ont som fan. Går på tårna på ena foten och ser ut som en invalido. Tog på mig solglasögonen när jag gick hemifrån imorse när solen inte hade gått upp en för jag vill i alla fall se ut som en cool invalido. Kände mig som P. Diddy när jag märkte att ingen annan hade solglasögon och Ellens första fråga var, ser det ut som det är någon sol ute? Eller nej, hennes första fråga var, bra du matchar skorna. Men hallå jag måste ha på mig dom jag har skoskav och allt är Daniels fel. Han tvingade mig runt på stan i tisdags när hans pappa fyllde år. Kunde han inte bara köpt en trislott som vanligt och tagit tillbaka den om det var någon vinst. Så min Daniel fungerar.

Guldfisk

Jag skickar en massa mail till mig själv nu med filer, tips och tankar om min uppsats och jag går på det varje gång. Alltså varje gång.

Åh! Mail till mig. Skynda, skynda, skynda. Vem kan det vara? Just det ja, det är från mig.
Efter tio minuter.
Fan vad populär jag är. Aha, från mig igen.
Och så håller det på.


Stort

Donald Trump gör en cameo i Days of our lives. Det går bra nu. För Trump alltså. Hoppas hans loge har guldhandtag, guldborste, guldstol, ja allt av guld så det känns som hemma. Tacky är bara förnamnet men det är i alla fall äkta.


If only

Kollar igenom bidragen till Veckorevyns Blog Awards.


Lite om mycket

Att fönstershoppa är förvisso gratis men man kommer inte hem med något. Att vara hos Sarah när hon kastar kläder hon inte vill ha längre är gratis det med och då kommer man hem med kläder. Mycket bättre. Fyra tröjor och en kjol rikare blev jag. Tack så mycket och hoppas vi gör det snart igen. Hehe.

Min älskade Sarah har nu flyttat till Stockholm och vi prata om att jag kanske skall göra henne sällskap om hon får tag på en trea. Det är en massa om men absolute inte omöjligt. Jag måste göra klart den här terminen och sen är jag fri som en fågel och Stockholm är ombyte och ombyte förnöjer.

Mamma åker till Etiopien och Addis Abeba på fredag så idag är lillskiten här och vi skall förhoppningsvis kunna äta en god middag och umgås utan att tjafsa mer än vanligt.

Var på Torget med mamma och Becka förut idag för jag skulle lämna tillbaka böcker och mamma skulle hämta ett par skor hon klackat om. Jag visste att de skulle ta en sväng om Bianco som alltid även om de nekade att de skulle göra det så när jag kom till vår mötesplats där vi skulle träffas och de inte var där gick jag till Bianco och gissa vilka som var där? Precis. Vad i helvete sa jag kanske lite väl högt men jag fick i alla fall deras uppmärksamhet och vi gick därifrån. Becka med ett par skor rikare. Man kan inte lämna Bianco utan att köpa något verkar vara mamma och Beckas motto.

Fick reda på att jag måste söka om CSN för jag hade råkat att trycka i en fel ruta. Man kunde visst ansöka om sommarbidrag fortfarande och varför fan kan man det undrar jag för jag råkade trycka in den istället för höstterminen så nu tar det ytterligare 1,5 vecka minst innan pengarna kommer. Hata, hata CSN!

Vågen

Har nu innan jag skall till skolan städat mitt rum. Det är applåder och vågen på det.

Såg lite på Rachel Ray under tiden och jag undrar när hon skall tillaga någo annat än makaroner och ost eller makaronilåda.


En vanlig dag på jobbet

 


Hur en dag på jobbet kan se ut skriver Färjan-Håkan om i sin
blogg. 

Den vanligaste beställningen: En stor stark tack
Den näst vanligaste: Samma här
Den vanligaste drinken: Gör någoting gott
Den vanligaste frågan: Filmar dom nu?
Den vanligaste kommentaren: Du är snyggare i TV

 


Men nu vet ni

Jag älskar den här låten även om jag tycker om The Shirelles version mer. Ni skall bara veta hur mycket jag tycker om The Shirelles. Inte för att ni bryr er men nu vet ni.The Shirelles - Will you still love me tomorrow


Jag är hellre en modefjant än bara en fjant

Vet att det bara är måndag än men här har ni killar lite inspiration till helgen. Winsor Harmon som spelar Thorne i Glamour har på sig något Ekwall-aktigt på Daytime Emmy Awards.


SnyggveFan vad Stephanie Pratt har opererat sig snygg.

Vilda Western

DIF:s fans känner för att göra en Kanye West. Det är inte mycket fotbollsunderhållning DIF bjuder på men de bjuder på underhålling. Vilda Western.

Loco

Mitt tangentbord är konstigt. Vet inte vad som hänt men det känns "trögt".Vissa tangenter måste jag trycka på ett bra tag innan något händer. Jag har alltså inte fått en blodpropp i hjärnan utan behärskar svenska språket lika bra eller lika dåligt som innan. Jag har inte heller gett ut mitt lösenord till den här tjejen. Hennes tangentbord måste vara jättekonstigt.

Min mamma är mitt allt

Snart fyller jag år. Den 21 oktober närmare sagt så ni kanske inte behöver rusa iväg och köpa en tårta till mig än om ni bestämt inte vill. Jag fyller 24 och är alltså 23 år nu.

Jag hatar när mamma säger att jag är 24 för det är jag inte. Än. En 24åring är mogen, tackar nej till skjus och säger nej jag tar hellre vagnen. En 23åring gör inte det. När jag säger till mamma att sluta säga att jag är 24 år svarar hon att jag är närmare 24 än 23. Ja och du är äldre 70 än 30 svarar jag då. Då blir det tyst på kärringen. Hehe.

Jag skämtar bara. Min mamma är mitt allt. Min sol, vind, vatten och jord. Och min kock.

GAH! GAGA

GAH! Jag älskar Lady GaGa.

Hon dör typ i slutet. Som på film. Helt crazybananas. Nej men på allvar. Hon är cool.

 

Och
Kanye West måste knarka duktigt mycket eller så har han duktigt mycket hybris som tror han kan hoppa upp på scenen i tid och otid och säga vad fan han vill.

Vad fan har Beyonce på sig? Det där var inte den Beyonce jag känner och älskar. Hur söt var inte Beyonce när hon sa till Taylor Swift att komma upp på scen med. Det är den Beyonce jag älskar.

Jennifer Lopez kläder var nästan lika hemska.

Åh. Ögongodis. Sångaren, Nathaniel Motte, i 3OH!3 är vad man kallar en snygg nörd. En väldigt snygg nörd.PS! Kan inte Green Day bara gå och dö.

PS2! Eminem du dör inte av att du le en endaste gång.

PS3! Undra vilken låt Solange sjöng i mellankten. Womanizer?

PS4!!! Alica Keys är så frukanvärd tröttsam. Hon verkar tro att hon är den enda på jorden som kan spela på ett piano.

Och hur många hästar har du i stallet?

Daniel angående en människa han träffa i helgen:

Alltså hennes talförmåga hade inte alla hästar i stallet.
Men man kan inte säga så.
Jo det kan man. Hennes svenska var inte bra. Den hade inte alla hästar i stallet.


Öhhh. Okej.

You're such a tease

Har hittat tillbaka till en gammal favorite. You're such a tease. Men han skämta bara. Man vill inte göra damerna besvikna.Och kläderna väljs ut noga. Bara det trendigaste av det trendigaste duger. I löööööve your pants. I och för sig är väl utsvängda byxor inne nu. Han följer alltså inte trender utan skapar dom.


Fadde-ism

mms_image

Från Faddes blogg:

"Kände att jag inte fick nog av träning idag! Passade då på att träna magen medans jag ändå låg i sängen och tittade på tv! Ni ser på bilden vilken övning det blev!"

Fan vad han ser rolig ut. Vem tar dessa bilder eller sätter han på självutlösaren och springer fort som fan till sängen och lägger sig med benen rakt ut innan fotot tas? Han lever onekligen ett spännande liv. Jag vet inte riktigt vad jag säga förutom vad fan sysslar du med?

Hello Kitty

I fredags fyllde som sagt pappa år så jag var på stan och köpte födeledagspresenter från oss döttrar och det blev det vanliga. En IFK-halsduk, bok, vin, strumpor, örngott och sådant. Ellen tyckte vi skulle köpa en ring och gravera något. Jag tyckte det var världens sämsta idé och att vi lika gärna kunde köpa en replika av härskarringen i Sagan om ringen.

Pappa bjöd på räktoast till förrätt och råkade bränna sönder brödet så brandalarmet gick igång. Becka tog en vacker bild på det men hon sover nu.

Pappa höll hov som vanligt och berättade om en gång han var uppe i rätten för han vägrade betala en p-bot som han hade fått felaktigt. Det är en principsak. Han var sitt eget ombud of course och efter han hade talat var inte öga torrt enligt han själv. Trots det fick han konstigt nog betala.

Efteråt åkte jag in till stan och träffade Schönbeck som med Alex och Daniel är den roligaste jag känner. Vi gjorde en liten Aveny-runda jag och hans kompisar och jag tog sedan 10:an hem. 10:an går till Guldheden och jag bor i Flatås så det var ett litet misstag. Men jag ville bara se stan lite och det gör man bäst nattetid.

Just nu äter jag popcorn som smakar riskakor och väntar på att VMA skall börja.


Stay


Åh. Dirty Dancing. Hur många drömde inte att vara Baby när de var yngre.

Min lycka är din lycka

Lyssnar på soundtracket till Local Color. Chris Boardman är väl en geni? Ja, det är han. När jag skriver lyssna så syftar jag på de 30 gratissekunderna på iTunes man får lyssna på som smakprov. Skall man slå till att köpa några. För pappas födelsedagspengar. Det är jag väl värd. Om min lycka är väl det viktigaste för honom.

Pappa har sagt att han skall bekosta mitt och mina syskons körkort så det är nog på tiden att vi tar det nu. Alla tre. Han kommer bli en fattig man stackaren.

Grattis papsen

Carolina Gynning & Lulu Carter

Hehe. Älska Bert Karlsson.

Idag fyller pappa år som är enligt han själv årets viktigaste dag. Har Ellen köpt något? Nej. Har Becka köpt något? Nej. Har Anna köpt något? Nej. Så nu skall jag i till stan och köpa presenter från oss alla tre. Ellen satte över pengar till mitt konto igår och jag fick en världschock när jag såg hur mycket hon satt över. Okej att vi älskar pappa men inte så mycket. Grattis pappa, älskar dig.

11/9 är inte sorgens dag. Inte den dag vi skall minnas terrristattackerna, Anna Lindhs död eller militärkuppen i Chile. Det är en glädjens dag, det är Thomas Brauns födelsedag.


Flickstackare

Snart kommer hon rekommendera en bok som vi andra kallar Bibeln.

Högoddsare

Har satt in lite, med betoning på lite, pengar på mitt svenskaspel-konto. Jag vann 2000 kronor för några månader sedan på något som kallas Bomben. Ingen aning vad jag gjorde men något rätt gjorde jag. För att få dom 2000 bli till 20000 eller varför inte 200000 satsade jag nästan alltid på högoddsare. Om Nigerias landslag skulle vinna över Kanada i ishockey så skulle jag fått mycket pengar. Men det är visst det som är grejen med dessa högoddsare att de sällan inträffar så mina 2000 försvann fortfare än fortast så nu skall jag byta spelstil. Jag kör på Triss och pick n'click-spel. Hehe.

Pappor

Det där med att skämmas över sina föräldrar kom man över för längesedan men för mig tog det dock ett tag i med att jag var världens blygaste i mellanstadiet och det blev inte bättre av att mamma hade på sig blommiga, färgglada och skrikiga kläder och att pappa var pappa.

Jag var blyg. Väldigt blyg och jag kommer ihåg när våran skola skulle ha skolbazar där varje klass skulle få en chans att samla ihop pengar till sin klassresa. Varje klass fick ett  bord där föräldrarnas hembakat, lite godis och annat krimskrams skulle säljas och i med att min klass kom till Gränna kan ni tänka er hur många av klassens föräldrar hade bakat. Precis. Noll. Vårt bord som i ett hörn, inte undanskymt men inte heller i centrum så pappa som den ekonom han är ansåg att där kan inte vårt bord stå om något skall bli sålt så han tog tag i bordet och ställde i mitten av matsalen. Om matsalen hade varit vårt solsystem var vi solen. Alla kollade på honom och undrade vad han gjorde och jag dog.

Idag så höll vi få en parkeringsbot. Vi, jag och pappa, ställde oss utanför Ellens jobb och skulle säga hej snabbt  då det kom en parkeringsvakt. Pappa sprang ut fort som fan, Usain Bolt-snabbt, och parkeringsvakten förklarade att man inte kunde stå där. Pappa fick i alla fall ingen men han var sjukt nära att prata sig till en.

För några år sedan på pappas födelsedag som för övrigt infaller den 11/9 nu på fredag så skulle han köpa kinamat. Han ställde bilen utanför kinaresturangen, gick in, betala, fick maten och ut igen. Det tog högst en minut men när han kom fram till bilen var något annorlunda. Han hade fått en parkeringsbot. Han såg parkeringsvakten och sprang fram till honom och slängde fram sitt körkort och berättade att idag är det min födelsedag. Ingen är så hjärtlös att den ger någon som fyller år en parkeringsbot. Tyvärr verkade det som om parkeringsvakten inte hade något hjärta för han fick betala.

Ibland hjälper det inte att vara en snygg tjej eller att fylla år.Det mina vänner är en pjäs

Väntar på pappa som är i Borås där han haft föreläsning för textilekonomer. Undrar vad de anser om pappas utsökta val av kavaj? Vi skall i alla fall luncha och klockan är över lunchtid nu. Jag är hungrig.

Pappas värsta elev någonsin var en kille som alltid kom försent men alltid kom för det var obligatorisk närvaro. När han väl hade kommit tog han upp en stor tupperware-burk med spagetti , bara spagetti, som han åt upp. Därefter blev han trött av allt spagettiätande och la sig ner raklångs på golvet för att sova. Det mina vänner är en pjäs.

Are you for real?

Marcus Birro länkar till en artikel som handlar om att han och hans sambo skall gå i parterapi på twitter. De skall slåss för kärlekens skull skriver han. Är han på sann? Finns han? Finns jag? Finns vi? Nej men på allvar. Är han på riktigt?


It's Alien, the 8th passenger

Känner mig likgiltig och nedstämd och har känt mig som en robot idag. Gjort det som skulle göras och knappt öppnat munnen. Pratade dock lite med en tjej i min grupp, en söt 89:a, som jag skall träffa imorgon. Eller hela vår grupp skall träffas och göra det som man gör på gruppträffar. Alltså ingenting. Man bestämmer tid, man dyker förhoppningsvis upp, kollar på varandra, kallpratar lite, frågor lite om allt annat än skolan och bestämmer tid för en ny gruppträff. Så går det alltid till. Eller i alla fall när jag har varit med om man bortser från religionsstudierna då hade jag inget val än att jobba, jobba, jobba.

Skall äta lunch med pappa imorgon och får hoppas att jag blir på bättre humör tills dess. Annars kommer han bara fråga hur jag mår så många gånger att jag blir på sämre humör.

Apropå Idol-juryn så måste jag bara säga skandal. Laila Bagge soon to be Wahlbgren ser ut som en äldre version av Kissie med skandalösa extensions. Anders Bagges klädval är så hemska att kläderna inte ens går att hitta på Dressman och hans händer pryds av ringar. Feta människor med feta händer skall jag inte ha ringer. Känns inte som om jag behöver säga så mycket om Andreas Carlssons klädval utan en bild räcker mer än väl.


Why, oh why

Och varför tyckte "han" att det var en bra idé att se ut såhär?


Dagens älskling

Dagens älskling.


Tjänster och gentjänster

Bad mamma att hon skulle bädda om min säng och för att hon skulle göra det erbjud jag henne 10 minuters massage.

Javisst kan jag det.
Okej men nu lät det som om du skulle ha gjort det utan någon massage. Stämmer det?
Ja.
Kan vi säga tre minuter istället?
Nej
Fem?
Nej.
Fan vad du var omöjlig. Du kanske vill ha en kvart istället då åpna djävel.
Ja tack.
Fan.

Från det ena till det andra

Har lite svårt att somna så jag har precis sett klart på Vera Drake och lipat som ett litet barn och i brist på annat så surfar jag runt lite. Läste en intervju med Rasmus Elm där han berättar om vad han tycker om "utanför idrotten":

Komikern Johan Glans. Jag skrattar bara jag ser honom.

Sådant behöver inte nödvändigtvis vara något positivt. Hade jag hört det om mig hade jag inte gjort tummen upp direkt.

Aja. Från det ena till det andra så visas Tiestos Elements of life på MTV nu. Han gästade Göteborg i torsdags och människor tyckte tydligen att han var jättebra. Är det bara jag som tycker det men det här är fan inte musik. Det är löjligt. Jag hade inte ens gått om någon hade betalt mig för att göra det.Inte på riktigt

Kollar på Stockholm Boogie där min kusin är med. Mamma verkar dock inte förstå att det är en film.

Men vad gör Erica? Hon gör illa sig själv.

Typisk svensk

Sverigematchen i känslor:

0 Älskar Rasmus Elm
78 Hatar Rasmus Elm
93 Älskar Rasmus igen! Och ZLATAN!!!!

Typisk svensk med andra ord.


Målfoto?

Hängt hemma ikväll och frossat i räkor och sett på film med Ellen. Hon valde en, Changeling, som jag redan sett och jag ville att hon skulle se min älskade Om jag vänder mig om. Vi kollade på Changeling, hon med min dator i knät, och sen gick hon till sitt rum för att sova. Öh? Min film då.

När jag surfar runt på de olika Robinsondeltagarna från förra året bloggar kan jag inte bestämma mig för vem som är mest pinsam.
Robinsonvinnaren Ellinor ligger ganska bra till. 

Tvåbarnsmamman på 35 år skall följa ett par höstlöften som hon gett sig själv. Ett av dom är att inte ha sex utan kondom. ÖÖÖHHHH. Det spelar ingen roll om du är 35 och har två barn, heter Kissie eller nej det är bara hennes artistnamn, mig, dig eller någon annan. Man skriver inte bara så. Hon kan lika gärna tillägga; för det var inte så kul sist när jag fick klamydia.

I wouldn't be caught dead wearing this

SMAKLÖST OCH FÄRGGLATT. Spyr lite.

Hello partypeople!

Ännu en givande dag i skolan och det finns inte ett spår av sarkasm i denna mening. School is cool.

Kom en kårensnubbe idag och pratade lite om kåren och alla dess fördelar. Tyvärr var han inte lika rolig som han som kom och tala för oss när jag läste media. Han sprang in i salen med en bandspelare och försökte göra något David Brent-aktigt högst omedvetet och ofrivilligt. 

Killen idag tillhörde en typ av killar som jag kallar, äh dom har inget namn men de är en art för sig. Inte jättefula men absolute inte snygga, oftast förlovade och tycker om att känna sig viktig men känner sig inte det i deras vardaliga liv utan söker sig till en gemenskap som har ett specialintresse. De kan vara lajvare, chalmerister, Star Wars-fan eller som i hans fall, aktiva i Kåren.

Idag tänkte jag ett steg före och satte på mig min fräcka regnkappa. Jag tyckte, eller jag tycker, på allvar att den är fräck. En svart trenchcoat typ som ser lite ut som en blank soppsäck. Det beror på hur man ser det. Jag satte på mig den och skulle ta sällskap med Becka till vagnen som sa, skall du verkligen ha på dig den? Hon delade inte min åsikt.

Nu är jag i bibblan och har ännu en gång tänkt ett steg längre och hade med mig en tröja för här är det svinkallt.

K-Fed

PMS-helvete. Känner mig i lika bra form som K-Fed.


Färre och färre

Jag gick inte förbi Ellen igår för det spöregnade och några gränser finns det allt för vad man gör. Regnar det? Då skippar man det. Fint väder? Då sätter man sig på en uteserving. Blåser det? Åker hem så inte håret blir till en tova. Ja så dagarna man kan gå förbi blir bara färre och färre.

I med att jag glömde ta med mig mitt usb-minne sparade jag ner det på skrivbordet och bifogade det med ett mail som jag skicka till mig själv. Idag när jag kollade mailen var rubriken hej snygging och jag blev glad tills jag förstod att det var från mig själv. Märks att jag inte är van vid att göra saker om dagarna för igår däckade jag klockan ÅTTA!!! och är fortfarande sjukligt trött.

Känner att i samma sekund jag började plugga igen blir jag en översittare. Eller kanske inte översittare men jag undrar vad vissa flickstackare håller på med. Som varken jobbar eller studerar och inte verkar ha några ambitioner att göra något av det. Som
Natacha Peyre. Bingo skapade Natacha Peyre. Hon är en produkt. Hon är blont hår, bröst och sex. Inget mer. Även om de inte haft någon kontakt på år förutom en fotosession har hon inte lyckats bli av med denna stämpel som Bingo skapade. Hon har haft en blogg i många år och ingen har ändrat åsikt om henne. Jag undrar vad det kommer stå på hennes gravsten. "Natacha Peyre - Hon shoppade".

What's a girl to do

Nu har jag hängt här i bibblan i sex timmar och känner mig ganska redo att åka hem. Frågan är bara om jag skall vänta en stund till så jag kan åka hem med Ellenpellen eller inte. Vore mindre roligt om jag kommer dit som den snälla syster jag är och så hoppar hon i någon bil och skall hem till någon kompis istället. What's a girl to do.

Jag, jag, jag

Det där med kärlek och lekar. Alltid är det någon som skall spela svår men kan det inte bara vara så att personen i fråga är ointresserad. Att vara den som blir jagad är den som har kontrollen över situationen men hur kul kan det vara att ha kontroll över en situation man inte kan bry sig mindre om.Nu var det faktiskt ett riktigt bra tag sedan jag brydde mig om någon. Än mig själv då. Bara jag, jag, jag i min värld. Fast jag går alltid förbi mitt hjärta, Ellen, när hon jobbar och jag pluggar. Har ändå nästan vägarna förbi och kan man ta lite pluspoäng här och där är det alltid trevligt. Kanske skall nämna att första gången var i tisdags men det låter bättre om jag glömmer av att nämna det. Grisen glömde för övrigt nycklarna igår så hon var utelåst och fick snällt sitta på trappan och vänta på pappa. Stackars snuttigulligull.

Har fortfarande inte gett henne någon födelsedagspresent men har råkat beställa dubletter av två armband så kan ge henne det och säga att jag tänkte på henne när jag såg dom. De var gjorde för henne, de skrek Ellen, fast då får hon inte läsa det här men hon glömmer lätt. Allt. Som med nyklarna eller mobiler, eller när jag fyller år.


Inget nytt under solen

Jag har inga bilder att erbjuda för att min ena mobbe är paj och den jag köpte förrförra veckan slarva jag bort förra veckan MEN jag hittade den här från två år sedan. Förhoppningsvis tre men jag tror det är för två år sedan.

Den första frågan jag ställer mig är varför. Varför hårfärgen, varför horsminket, varför skärpet över den gröna klänningen? Någon fråga mig om det var maskerad och jag skulle komma som
lilla Sjöjungfrun om jag minns rätt. Men svaret på alla frågor måste vara för att jag tyckte det var snyggt.


Ensam och ful?

Nu kom fastis & co så då är det ingen idé att försöka sova så jag kan lika gärna ta mig till skolbibblan och kolla lite på litteraturen till första delkursen och få inspiration (precis som modebloggare får inspiration) till uppsatsämne. Om någon vill veta krockar mina föreläsningar imorgon vilket kan bli spännande. Förut så krockade aldrig någon för jag brukade inte gå på fredagsföreläsningar men nu i början av terminen så anstränger man sig alltid lite. Köpte anteckningsböcker, almanacka och färgglada pennor i tisdags. Nästa tisdag ligger dom säkerligen i papperskrogen.

Hatar min Emil. Min fisk. Jag hatar honom för att han finns och för att han ger mig dåligt samvete så jag ger mer än gärna bort den. Hoppas elementkillarna som är här ser min lapp:

Är du singel? Ensam, ful och vill ha sällskap? Ta med Emil hem då! Han är social, bits inte och jag misstänker att han är bisexuell så theh som kille, det spelar ingen roll. PS! Har dock hemskt morgonhumör.


Tio budord

Lite konstigt hur jag vant mig att inte ha någon mobiltelefon så fort. Att säga att det till och med är skönt att inte ha någon är att ta i men jag känner inte att jag dör om jag inte har den. Men jag har varit i hårdträning. Har man inte träffat sin bästa kompis på hela jorden i ett år snart så klarar man sig utan fyllesms i en vecka.

Fick hem en sak jag idag. De tio budorden (Bibelns, inte
Fevens även om element respekt lät coolt och bra) på tio olika berlockar och jag hade på mig numero fem idag. Honour thy father and thy mother. Mamma kollade konstigt på mig.
If ugliness was a crime, you'd get the electric chair.

Ser på MTV och en video av Fall Out Boy spelas. Kan faktiskt inte tänka mig ett fulare band. En kort, en tjock, en blek och något försök till EMO. Tur att det är insidan som räknas här i livet.Min pappa brukar säga: vem bryr sig om yta. Är inte det jättetöntigt. Säger han som är gammal och har ena foten i graven. Tror knappast hade gifte sig med min mamma för att hon var kursetta utan de var ett vackert par en gång i tiden trott eller ej. 

Björntjänst

Det finns inget som jag tycker om så mycket som när någon skall försvara en person och det bara blir fel. Som det här. Jag vägrar egentligen tro på att människan är så dum så att hon inte fattar att inlägget gör mer ont än gott.

Tack vare
det här inlägget blir dagens ord björntjänst.

Hey Paula

Idag visades några avsnitt av Hey Paula. Jag har sett avsnitten för men jag glömde av att det verkligen var så illa som det var. Hennes PR-folk måste ha världens svåraste jobb.


Tjena

Här händer inte mycket. Ligger i soffan, äter vattenmelon och kollar på Hemma hos Obama i Vita Huset. Varit på bibblan idag, köpt en regnjacka i med att det regnar då och då i Blöteborg och beställt böcker. Med andra ord lever jag inget spännande liv. Däremot stör jag mig lika mycket på saker och undrar vad fastis och hans arbetare gör här hemma i min lägenhet och i alla andras i vår trappuppgång. De skall byta ut element men gör det i alla lägenheter och rum samtidigt. Allt är halvklart och låter en massa. Idag fick jag gå från rum till rum när jag sov så det vore lättare om de hade gett mig en hammare eller något så hade jag fixat allas rum på en kvart.

Första dagen

Första dagen i skolan idag och det var bra. Precis som väntat. Föreläsningen var bra, upplägget helt okej och det var precis samma typ av människor som läser kultur som film vilket kommer kunna ge mig några vänner. I alla fall under terminen.

Nu läser jag Nöjesguiden och skiten är så dålig att jag undrar varför jag tog den. Den är gratis men det känns ändå för dyrt. Man borde få betalt för att läsa skiten.


Barbora

Det verkar som om många av de stora bloggarna skall gå på Livet för Coco Chanel med Audrey Tautou i huvudrollen. Jag har redan sett filmen. Typ (jag tycker om att skriva typ Parisa. Jag slutar aldrig. Fast jag använder det inte när jag talar). Eller jag har sett samma film med Barbora Bobulova i huvudrollen istället för Audrey. Dessutom finner man legendariska Shirley MacLaine som Coco Chanel i rollistan i den första filmen. Äh jag fattar ingenting men är ni en människa av kött och blod kan ni se filmen HÄR.BaraboraAudrey

Tufft schema

Första dagen på hur länge som helst jag har något mer att vakna till än att äta middag. Känns konstigt, bra och jobbigt. Pappa frågade mig i söndags vad jag skulle ha för mig imorgon, alltså igår, och jag svara att jag nog skulle köpa mig en penna. En penna. Oj då. Hinner du verkligen det. Blir det inte lite körigt att göra så mycket på en och samma dag? Vi får la (väldigt göteborgsk) se. Jag köpte aldrig någon penna.

Skolan börjar tolv och innan dess skall jag hämta ut biljetter till Guldmatchen 1/11 (gäller att vara ute i god tid) mot AIK. Pappa är så seg på att göra sådana saker så jag gjorde det själv och ringde honom igår och meddelade honom om detta. Åh vad gulligt svara han och bad inte om mitt kontonummer. Jag gav det ändå. Betala kåravgift, svänga förbi stan och se om det finns något köpbart, gå förbi Ellen på jobbet, ja herregud idag blir det körigt. Hehe.