HEY GIRL

Jag kollar i princip aldrig på So you think you dance men i med att tisdagens tv-utbud var ett skämt så blev det så ändå.

OCH JAG DÖR ÖVER TJEJENS SEXIGHET OCH VAD HON KAN GÖRA MED SIN KROPP (hehe, inte så)

Så fantastisk var hon. Jag ser inte mig själv som bisexuell och absolute som någon "som tycker det är coolt att kyssa tjejer på fyllan men vem vet, det perfekta kanske är en tjej.

Polarpriset


Grattiz x2

Svante fyller år och tackar alla personligen på sin fejs som grattar honom. Så gulligt.

En fick:

Tackar tackar, ja ljög om min ålder för mtv, dom har precis vart här o spelat in mtv supersweet sixteen. Jag o min familj spelade brädspel o åt tårta- ska sändas i februari, mycket nöje.

GrattizGrattiz lobbe.

Kräftis

Kräftskivan igår hade allt en bra kräftskiva skall ha. Massa nubbar som låg i en skiten uppblåsbar pool för dom skulle bli nedkylda, massmassa kräftor, en fantastisk värd och ett tal.

I fredags hade Svante varit ute med några kompisar och när han skulle hämta ut sin tröja fanns den inte där. Så når vakten vände sig om tog han första bästa jackan han såg och kom med en mycket stilig brun skinnjacka. I den hittade han ett tal som vad vi förstod av innehållet var riktade till civilingenjörer. Det talet läste han upp för oss alla, vi skratta och satte betyg på den. Av mig fick talet en 2 av 10. I alla fall, då säger en kille som jag tror kallas för sillen; men det är juh mitt tal.

Svante hade råkat ta sin kompis jacka.

Då dog jag sv skratt. Död. RIP.

Sen var det en kille som letade överallt efter sitt "godis". Hans weed alltså antog jag i med att jag såg honom röka innan. Så jag hjälper till och letar efter hans godis men gav upp efter ett tag. Minuten senare kommer han och är skitglad och har hittat det. Inte sitt röka för det hade han haft på sig utan sitt godis. Han syftade alltså på godis. Sen smällde han i sig två chokladkakor, kexchoklad och laktris.

Åkte in till stan vid tolv och mötte upp Nickie och Jessica och sen så hade vi en partykväll.

HELG! SNART!

ORKA SKRIVA ETT INLÄGG SOM *POFF* FÖRSVINNER.

Ikväll har jag vart med Sarah <3, Nickie <3, Özgur <3, m.fl. Özgur spela på M2 och innan var vi på Manana men både jag och Nickie gick hem tidigt till allas glädje. Förlåt men Nickie skall upp tidigt och vi har båda två en mastodantpartyhelg framför oss utan dess like. Sedan vore det bra om jag kom hem tidigt någon dag då och även tagit vagnen hem. Duktig flicka, MVG+ med guldstjärna.

Sedan vet man aldrig om  jag blir inringd på jobbet.

Fick en konstig känsla på vagnen. Hörde en tjej prata i sin mobbe om kvällens date och kände på mig att det är någon jag träffat innan. Senast jag kände något sådant så starkt var när jag gick av samma vagn som en kompis kompis gick på och vi heja. Han har träffat samma kille som jag skall träffa nu kände jag och hade jag rätt? Ja. Han dumpade henne och sen skaffe vi tre ungar, hund, volvo, villa, vinterhus i Alperna, partyhus på Ibiza, etc etc.

Nej. Det blev inget mellan han och mig eller han och Lina och det konstiga är att jag har glömt av hans namn helt.

Nu skall jag somna till Alla älskar Raymond och drömma om kladdkaka med grädde och hallonsås.

Lördagens kräftskiva kommer bli sinnes med dresskod: kräftigt och imorgon får jag träffa Lina.

På söndag fyller Ellen år men vem fan bryr sig. HEHEHEHEH. ALLA BRYR SIG! 

¨¨

Fina, snart 20.


Aja, whatever

Rami Shabaan i dansfeber.

Jag vill inte förolämpa någon som har ett handikapp så jag är tyst men visst ser han ut som....

Rami Shaaban är ett av namnen i den nya danstävlingen i TV4.Och jag tyckte han var sexig en gång i tiden. Men det var Anita Ekberg med.

Gött är det

Daniel ringde mig i lördags och ville ha hjälp med ett tal. Thank you very much för att tror jag är multibegåvad som jag självklart är men tal som skall rimma min grej. Eller limerickar. När svenskläraren ville att man skulle skriva en limerick var den normala reaktionen.....varför.

Hans rimmande tal började: Nu är vi på M2 och skall fira din 25årsdag.

Jo för det rimmar.

Ser mig själv i spegeln och diggar min (lik)blekhet. Nicole Kidman är det nya svarta. Brännan, vart tog du vägen.


RIP

Som sagt min dator har dött. RIP alla kort och RIP mitt Oscarsvinnande manus.

PS! Pallar inte alla lyckliga människor som är tillfreds med livet. Eller jo, det som är genuint lyckliga och inte försöker lura sig själv. Går inte på lyckan som är som mig själv som älskar livet under helgen och hatar det under vardagarna. Livet skall inte alltid vara roligt men......bah.....jag vill ha ett ballt liv. Varför skall man leva om man känner tristess och olycka 4 av veckans 7 dagar. Torsdagar är okej med men måndag, tisdag och onsdagar kan gå och dö.


En vanlig tisdag i mitt extraordinära liv. Mitt liv som kändiz, rik och populär

Kollar på Nightmare in Suburia och jag förstår inte hur vittnen kan komma ihåg att dom såg en person med en orange jacka vid den och den sjön och senare samma kille i en röd. Typ. Jag kommer inte ens ihåg vem jag träffa idag.

Eller jo, Pontus Kåmark. Blev lite starstrucked sådär på Siba en helt vanlig tisdagseftermiddag.

Sen åt vi middag hela familjen. Minus pappa. Familjen på ena skilsmässohalvan. Becka flyttar nu för att plugga och Ellen bor hos pappa så någon måste vara hemma och ta hand om mamsen och den någon blir jag. Vad gör man inte för någon man älskar. OBS! Ironi. Tvärtom.


Föräldrar

Min dator har dött. Jag vet inte hur länge det är meningen att man skall ha en dator men jag avbrukar en per år. Kära bullen är det normalt?

Nu har jag i alla fall en av mammas datorer. Den här använder hon endast till att spela harpan och taipei vid frukosten. så just nu älskar jag att mamma köper onödiga grejer.

Aporopå föräldrar så ringde min pappa mig igår sa;
Anna, jag har en fråga. Är det okej om jag seglar på min födelsedag och vi firar den ena annan dag?

Bah, öh, det är okej.

Pappa, Ellen och Daniel är sådana skämt. De tror deras födelsedagar är den viktigaste dagen på året och att alla affärer borde vara stänga och flaggstången på topp. Tur att jag är så mycket mognare. Hehe.
'

Lisa Simpson

Min kompis, inga namn nämnda, hittade en riktig pjäs i helgen. Han gick tyligen på Musikhögskolan and so far so good. Vad gjorde han där då? Jo, spelar saxofon.

Jag frågade henne vem fan spelar saxofon nu för tiden och fick svaret; tydligen han och Lisa Simpson.


Fruktansvärt ödmjuk

Igår förklara jag varför jag tyckte om en kille förut.

Alltså, jag är väldigt kräsen. Jag behöver ingen som skall ge mig bekräfelse men han tyckte om mig. Han tyckte om mig, alltså hade han bra smak.

Jag är fruktansvärt ömjuk som Björn Ranelid kallar sig själv.

Jag är mycket väl medveten om att jag aldrig kommer finnas med på någon top5-lista av snyggaste människor i världen eller kanske ens inte top5 i denna trappuppgång men jag duger. I krig. Hehe.

Inga kommentarer


Fr<3dag

Var på Flamingo igår med världens bästa Kärztin och hennes Zarah (och min med såklart). Träffade Kärztin när vi läste kulturstudier ihop och jag skröt om min gayradar som är en av mina många talanger här i livet. Sen frågade jag om hon hade pojkvän. Nix. Homosexuell.

Skall till Nickie snart för ovanlighetens skull och sen skall vi ut. Är faktiskt lite rädd för mammas reaktion när hon ser vad jag skall ha på mig, eller snarare inte ha på mig. Du vet väl hur människor uppfattar dig då. Och du är inte sån.

BAH. Skulle jag bry mig om vad människor tycker om mig skulle jag inte lämna hemmet. Tror inte jag är viktig nog att hata men människor har alltid åsikter och jag är en av dom.

Vill önska Olle är trevlig rom&cola-helg!

Freeeedag

MacGyver på TV som avlöses med en film som fått 1+. Nej, nu över jag på fredagsdansen istället.


Tja

Min mamma säger:

Ring mig när du skall hem så hämtar jag dig.

Jag svarar:

Nej, jag tar vagnen skall inte stanna så länge.

Hon säger:

Jo, ring mig.

Jag har kul, dansar (typ), träffar gamla kompisar (som alla talar gott om min pappa som föreläsare. Säger att han är rolig och så. Precis som jag. A-man sa att han hade kollat på klockan och ville ha lunch och pappa hade gått fram och sagt; klockan går inte fortare för att du kollar på den. I alla fall) och sådant. Tar inte sista vagnen för mamma sa, RING MIG.

Jag ringer sen och så är hon sur.

Fett shcysst.

Fett snällt (som hon skrev i ett sms när hon hade överfört pengar till mig. Är du fjorton? Hon klär sig i och för sig som det. För varje år blir klänningen kortare med en cm och hon är inte ung if you know what i mean).

Och inga sådana tankar. Vad elak hon är mot sin mamma. Mamma vet min jarong, hon älskar mig och jag ÄLSKAR HENNE!

VS.SVALTJEJ.OSVALTJEJ.

Kräftis

Svante är det bästa människan på jorden, efter mig själv of course.

Nästa helg är det kräftskiva och eventet beskriver han såhär:

Välkomna skall ni då vara till årets traditionsenliga kräftskiva. Enligt knapphändiga uppgifter från norska vädermän har gott väder utlovats, varför vi kan fira denna tillställning på Dr Hallbergs veranda med god utblick över den bohusländska skärgården.

Allsång, poängpromenad, fiskdamm och sätt knorr på grisen är bara några av attraktionerna vi kommer bjuda på. I skrivande stund pågår samtal med eventuellt liveband, budgeten lig
...ger för närvarande på 35 kr - Titiyo verkar intresserad men inget har utlovats än.

Vad gäller mat och dryck så kan ju redan nu sägas att värden bjuder på div. tilltugg, välkomstskumpa samt nån slurk av random snapps till maten, resten i dryckesväg får ni gott stå för själva då värden inte är med på Forbes-listan.

Kräftor köpes in på kräftskivedagen, lägger upp ett preliminärt förslag på att köpa kräftor för sisådär 75 kr/person, vore därför bra om man kan meddela i förväg ifall man hatar kräftor så vi slipper en överranson av havsspindlar i trädgården.

Återigen, hjätligt välkomna!
//Svante
Tips på lek!Ångra eller köra på

Jag tror det finns färre saker jag ångrar att jag gjort än vad jag inte gjort.

Men självklart finns det saker jag ångrar att jag gjort och en av de största grejerna har med pojke att göra. Jag var kär och han tyckte om mig. Mycket. Men jag var rädd för tvåsamhet och nästan ännu räddare för att han tyckte om mig. Mig? Vad har jag att erbjuda. Så jag pallade det inte och strula till det varenda gång tills det blev nog för oss båda. Han ville ha mig, jag honom, men jag vågade inte.

Varje gång jag går på honom nu blir jag helt i extas och vill prata med honom hela dagen, kvällen och natten lång. Bara prata och umgås och inse hur dum jag var.

Nu är det tvärtom. Jag är kräsen och har alltid varit det men senaste gången jag tyckte om någon var för han tyckte om mig först. Fan vad bra smak han har tänkte jag då. Heheheh.

Pundare <3

Idag när jag väntade på Nickie vagn såg jag en pundare närma sig mig och jag tänkte, nej, nej, nej, kom inte hit. 3 sekunder senare och 15 centimeter ifrån mig fick han fram: shit va stora bröst du har.

Vilken observationsförmåga du har för att vara pundare gav jag till svar och gav honom onda ögat.


Okej. Jag gjorde inte, men jag hade kunnat. Om jag var modig. Jag kolla ner i marken och gick fort därifrån.

StorfräsarenKolla, kolla vem mina kompisar gick på idag. Killen med 1300 livvakter.

Rätt

För övrigt kallade min mamma mina skor för hookerboots så jag hade i princip rätt.

Tur att jag inte lyssnar på henne.


Tisdagsgodis

Sony CineAlta rig - Lars von Trier

Djurvän. Bara därför.

Sitter hemma och väntar på att mamma skall komma hem och kommentera mina nya skor. Dom ser billiga ut är vad hon kommer säga. Jag kan sätta pengar på det, hur mycket som helst om jag hade några.

Det är fuskskinn och det ser billigt ut. Inget Olle Di Canio skulle sätta på sig. Nej, nej kör han skinnjacka är det äkta Sergio Georgini som David Brent. Ingen billig skit här inte.

Hörnsten

En kille jag döpt till "svara inte" har ringt med dagligen sedan förra tisdagen. Människor, hur mår dom.

Var på jobbet idag och kände mig viktig. Är en väldigt viktig hörnsten och man skulle kunna säga att utan mig skulle inte stället gå runt. Mina förväntningar (och förhoppningar) var att det bara skulle vara en massa blonda våp (öööh) som ville lägga in ett kilo vardera tutte men det har inte kommit en endaste till kliniken där jag jobbar. Besvikelsen är stor.
Premiär för ny säsong av Weeds inatt. <3 <3 <3


Taktik

En taktiker av rang. Exakt hur mycket får en fotbollstränare betalt för att analysera motståndarnas styrkor och svagheter.

Lappen Skottland glömde i Råsundas omklädningsrum.


Lika som bär

mage2

GYNNING.FADDE

Spyr och halvdör. Du är inte Kanye West och du är inte Kim Kardashian (fast hon hade djävligt snygg rumpa)

Just det ja. Såg Ekwall idag och gick fram till honom. Gjorde ingen Sarah som sa hur pinsam han är utan sa att hans blogg var toppentopp.

I alla fall. Kul att det lyckliga paret ville vara med på kort. Var det innan eller efter du tyckte det var kul att runka av honom vid champagnebaren. Jag som har bacillskräck gånger 1000 kommer ha på mig plasthandskar nästa gång om ni rört något.

MEN VEM GÖR SÅDANT?

Paulo Fortes da Curz & Paulina Lopes


Schaaaa

Det här är min profilbild på facebook. HAHAHAHA. Pinsamfjortisvillhauppmärksamhetinnanminabröstdödarmigdetgördominnanmenvafan.Ibland känner jag att jag har så mycket skit om människor att jag skulle kunna fucka upp deras liv för alltid. Eller jo, det har jag, men jag skulle aldrig orka göra det.

Människor gör vad dom vill och sen får dom stå för det. Det roligaste är att män, de starkare könet, är så sköra psykiskt. Dom vill att man skall klappa dom, pussa på kinden och säga att allt ordnar sig.

Jag är en people-person. Säger någon att dom tycker om mig så ryggar jag tillbaka men sen kommer jag i underfund med hey, han tycker om mig och svårare än så måste det inte vara. Så då tycker jag om personen i fråga tillbaka. Men när det går åt helvete tar det mig 3 dagar att komma över personen i fråga och sen kommer man aldrig få mig igen. Eller en kille fick det men det var för att han hade en snygg drinkvagn med några tomma flaskor som han tyckte var snygga. Min haka är fortfarande på golvet, kan någon plocka upp den? Men sen är hans idol Don Corleone och spelar fotboll. Man kan inte ha höga krav på dom.

Inte så att man spelar TP med dom utan det blir barngeni där den svårare frågan är om ABBA en musikgrupp eller ett hopprep. Typ.

Löööördag

Nu skall jag sova. Älskar när dom tänder i taket och man ser sin snygghet.

Ikväll har jag syndat. Jag har varit elak med mening fast dom inte förstod det. Tänk er en kille i röd tanktop, blonderat hår från H&Ms egna linje och diamantörhängen. Vad gör man?

Man måste gå fram och säga.....fan vad du ser ut som David Beckham.

Han krama om mig och pussa mig på kinden och sen dog jag av garv helt osynligt.

Dagens ros går till Lina som lyckades få oss utslängade ur en taxi. Jag satt i chocktillstånd och fnittra som en fjotis när han putta till Lina och hon sa :vad gör du, du slår väl ingen kvinna? Och han svara, jag slår inga kvinnor utan häxor.

<3


Hakim

Fan vad alla går på Kristen Dunst, Skarsgård, hans flicka och Keifer Sutherland. Själv gick jag på Hakim från Hakim & Knappen igår. Stort!

Försökte verka svårimpad och frågade vad fan Hakim var för namn.Jag vill med fäzta med dig.

Dörrmatta

Min Ellen ringde förut idag och frågade om jag ville gå på fördrink som hon och Kajsa hade. Jag vill men kan inte för jag har bestämt med Nickie (surprise, surprise) svarade jag. Aha, men skit i det då.

Ni kan kalla mig dörrmatta om ni vill. Alltså vem har sagt att man får behandla mig hur fan man vill.

Det bästa med Nickie, förutom Nickie då, är att jag fått underbara vänner genom henne. Som Lina som jag räknar som en av mina bästa vänner och Jessica som är en av de roligaste jag vet.


Emil 4

Går igenom en mapp som jag döpt till släkt och hittar kort på kusiner och Emil 4.

RIP.


Hysén junior


Fail

I fredags när jag skulle till Lina fick jag portkoden som jag slog in, gick upp för trapporna och plingade på vad jag trodde var Linas lägenhet. En tant öppnade och såg lika chockad ut som jag så det var bara att inse att jag tagit fel port.

I lördags träffade jag en kompis som var på Port och firade en annan kompis till mig som fyllt år så jag sa att jag skulle komma fram och hälsa sen. På vägen till toaletten hörde jag ett gäng som sa skål och grattis så jag tänkte inte ens på att det kunde finnas fler sällskap som firade något. Så jag drar undan gardinerna, stoppar in i huvudet och säger grattis Jessica. Kollade runt och såg ingen Jessica. Fail.

Bästa låten!Bästa låten!

Kära Bullen, låten har inget med mitt liv att göra.


Sport <3Att sport kan göra en så lycklig. Konstigt.
Eller inte.

Pengar är inga problemMattias nöjde sig inte med gratisdrickan utan gick på maten med. Han bjöd sin flicka på bjudbuffén och nämnde aldrig att det var gratis. Ät så mycket du vill, pengar är inga problem sa han.

Flott.

Och ja, jag skämtar. Mattias <3.

Han har bjudit mig på så många drinkar så man nästan kan kalla mig drinkluder.

Fuckable

Blev uppraggad av ett fyllo på vagnen hem. Yes! Jag har fortfarande "det". Jag är knullbar!

Älskar för övrigt män som ger sitt visitkort till en när man är ute. Använde det jag fick i lördags till att döda en spindel med. Till någon nytta var det i alla fall.

LorenNu åker jag in till stan. Tja...

To me, you are perfect!

Har facebook igen. Avaktivera den i måndags och öppnade den igen i fredags och rensade.

Under där det står vem som fyller år och vilka events som inträffar snart finns det något som heter recommended pages. För mig är du perfekt var en så den klicka jag bort fort som fan och spydde.


Kom igen nu Britt-Marie! Kör för fan!

Onsdagen kan du vara snäll att komma idag. Längtar!


POFF.....GONE!

Kissies bror Peter tipsar om höstens mode. BAH. SJÄLVINSIKTEN? POFF.....GONE!

 
Typ.Tappade mitt ena örhänge i helgen. RIP! Vi har haft mycket kul tillsammans som den här kvällen. En av tusentals kvällar på Locan som jag börjar sakna. Jag börjar sakna Avenyn.

Vet precis vem jag smsa på bilden. Under den perioden som vara i två år var det bara han som existera. Typ.

Aj

Klockan är fem. Jag är hemma. Har varit ute sedan åtta och är nykter. Varför?

Det undrar jag med. Nej men skämt åsido har jag varit "ambassadör" (smaka på ordet. Låter fint va) på Port ikväll och jag har aldrig haft så ont i mina fötter som jag har nu.


Hampus

Gick på min gamla basketkompis Hampus (i svart) när jag var på matchen i torsdags och en mer passionerad IFK:are får man leta efter.

Min pappa frågade mig sen:

Men det är väl en bra kille annars? efter vi hade hört Hampus svära tusen gånger.

Never everÄlsklingslåten!

Lägg ingen vikt vid texten och att det skulle ha något med mitt liv. Never ever....eller jo, gärna någon gång i framtiden.


Just nu mår jag väldigt bra. Har inte mått såhär bra på veckor. Skall till Port ganska snart och äta mat och sen blir det fäzt.

The main reason why i uploaded this video was because I got so sick of seeing all these Robert Pattinson versions and covers and not one single version of the original.

Amen to that!

Askimsbarn <3

Hatar Daniel.
Jag är här
och du är bredvid mig
och ser inte att jag skriver
för du pratar med någon
som du viskar "tappad" till mig.
NU! UT!!!!!!!!!!!
Och jag vill ha presenter från Tunisien av Sarah. Gärna en deo av valfritt märke och en ouzo av Victor.
<3 <3 <3 <3 <3
Älskar er!
Roligaste var när Daniel fick frågan vad han ville ha i present och han sa.....nej ingenting....spelar ingen roll.
När det gäller mig är >"#j¤oE32PEWFREGWOirgrht5,ikuffrvd och kontonumret. ;)   ;)   ;)


Senaste

Är med Daniel på första gången på två veckor och vad gör han. Han talar telefon. Men mycket har hänt sen sist han har börjat drickat öl. Imorgon skall jag vara ambassadör på port imorgon med Nickie, Jessica och massa fler. Vet inte vad man gör men det låter viktigt och jag är viktig.

Bästa
Bästa bilden på Mattias genom tiderna. Premiären av Port och det var gratis dricka inom ett visst klockslag. Verkar som om någon hade bra koll på klockan.

Livet

Jag har gått och blivit mogen.

Jag har tröttnat på bad boys och fått upp ögonen för bra killar. Bra killar alltså och inte töntar. Hehe. Tyvärr blev det en bra kille med bagage så det är bara att acceptera läget och gå vidare i livet.

Ingen skall få dig att gråta fler gånger än två även om det är omedvetet gjort. Man måste helt enkelt älska sig själv tillräckligt mycket.Life is good

Tog vagnen igår kväll från stan där det inte regnat på hela dagen för att åka till Frölunda där regnet öste ner. Life is good.

Men?

Men.

Kim Kardashian och Ronaldo tillsammans? Hon kan få så mycket bättre och...

har inte han flickvän
precis fått ett barn
och är bög? 

Apropå homosexualitet så har jag en kompis som har en teori om "varför man blir bög". Svaret heter laktris. Tydligen är det något i laktrisen som framkallar homosexualitet. Vet inte om det låter som en vattensäker teori.

Check

Inför matchen:

+ glatt humör - check
+IFK-halsduk - check
+ pappa som betalar biljetten - check

Ja, det är nog det man behöver. Det är bara jag och pappa, de coolaste medlemmarna ur familjen Braun som skall gå.

Trött

Kollar på kort på mig och min bästis Nickie. Det här måste ha varit två år sedan minst.

Tidigt på kvällen:Senare.


imissuimissu

Varför är du aldrig på TV längre?

Får surfa in på stureplan.se istället.

Bitches and hoes

Ani DiFranco finns ny på spotify. Märkte det först idag och det är lycka när den är som bäst. Den (underbara) kvinnan ruinerade mig i gymnasiet efter att jag hade sett ett inslag om henne på SVT. Jag blev kär på direkten och det var bara att köpa hennes tusen plattor och njuta.

Visst, låtar om bitches and hoes kan väl vara bra ibland men det här är the real deal.Eller vad vet jag, jag brukar ha fel.
YEY!

IFK-match på torsdag. YEYEYEYEYEYE!


The Jersey Shore Saga: Friggin' TwilightÄlskar familjekortet på Mike "The Situation" och hans syskon.


Människor <3

Vi måste ha Sveriges mest välklippta gräsmatta för jag vet inte hur många gånger jag vaknat av den.

Apropå något helt annat. Har någon sett reklamen till Ensam mamma söker? Där har vi some creepy shit*. Dom ser ut som flickan i The Ring när de går upp från havet.

*engelska.


Jag gillar Ulrika väldigt mycket. Hon utstrålar klar himmel......gör hon om jag skall vara ärlig.

Vacker som Ulrika är....det är bara att titta på havet, synd att inte solen blänkte så skulle hon varit lika vacker som solen blänkte på havet.

Hur känns det att jag har barn?
Det var en la en stor utmaning....en stor utmaning men jag tog igen det.
 

Människor <3.

BFF

I lördags var det en kille som sa att han inte tyckte om mig för att jag är vän med Alex.

Alex vem frågade jag och fick svaret att jag visste vem han mena.

ÖHHHHH?

Min Alex har inte bott i Sverige på flera år och det har inte Spännis heller så jag sa att det kan inte stämma. Jag känner ingen Alex som du kan känna och vad tror ni jag fick för svar: Jo, Alex Schulman.

ÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH?

Skall nog ta och ringa Alex nu för jag har hans nummer på speed-dial och vi har inte haft vårat dagliga telefonsamtal som brukar landa mellan 3 och 5 timmar. Är man bästa kompisar så är man.

PS! Är gudmor åt hans dotter Charlie och vi delar ett BFF-hjärta som vi har brutit itu.