Älskling




Live-versionen är ännu bättre men Queen Bee måste chilla lite när det kommer till fläktarna. Hon får
Carolas framträdande i ESC att framstå som vindstilla.

Eliten

Det här var något nytt för mig. Visste inte att det fanns någon elit i Uppsala.

Daniel-ism

Det finns tillfällen då jag tar ett steg tillbaka och låtsas att jag inte känner Daniel och igår var inget undantag. En tjej som stod bredvid oss fick frågan vart hon kom ifrån och någon sa Norrland.

Det är stockholmska. Hör ni inte det, sa jag och då ger sig Daniel in i samtalet.
Ja, men man hör på dig att du inte är från innerstan. Eller hur?
Jag är från Täby.
Precis.

Så fruktansvärt drygt och Daniel-ism.




Daniel och gårdagens födelsedagsbarn. Här unga och oskyldiga.

Älska

Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar den här bilden på skådespelarskan Gabourey Sidibe.


90-tal

Var på Parkan igår och det verkar faktiskt som människor börjar hitta tillbaka dit igen. Det är så ute så det nästan blir rätt. 90-talet ringde och vill ha tillbaka sina rökmaskiner. Fick sådana mellanstadiedisco-flashbacks och som jag hatade dom där discona.

Jag ville vara hemma istället och fredagsmysa istället för att se på när skolans populäraste tjej Christina dansade i bara behån för hon fick bröst tidigare än alla andra och stå längs väggen när det var tryckare.

Voila

Igår innan jag och Daniel gick iväg till Ritz och Tobbes födelsedagsfest så hängde mamma med upp till hans lägenhet för han ville visa den.

Här är köket. Vad tycker ni?
Det är lite svårt att säga för det känns som något saknas.
Vaddå?
Typ hela köket.



Killer whale

Sedan incidenten på Seaworld Orlando har jag som besatt kollat på späckhuggarattacker på youtube och visst finns det späckhuggare med humor.



Lustiga huset?



Är Kissie i Göteborg på Lustiga Huset med alla roliga speglar?

Ser på Glamorama med skräckblandad förtjusning och undrar vad tonårstjejerna tycker om tjejerna? Antagligen att dom är assköna med asballa jobb och asglammigt liv. Själv tycker jag att den tjej som innan profilerat sig som en ödmjuk go tjej med självdistans, massa humor och skinn på näsan är den som faller plattast.

Queen Bee



Älskade Queen Bee.

Låten har verkligen ingenting med föregående inlägg att göra. Jag är varken kär, olyckligt kär eller ensam. Mitt civilstånd må vara singel men jag är inte ensam och inte rädd för ensamhet eller tvåsamhet för den delen.

You know who loves funny stories. David Puddy.

Fan vad jag känner mig som Elaine. Jag försöker verkligen leta efter en anledning att höra av mig och gör jag inte det så hittar jag väl på en. Vem har sagt att det skall vara svårt.


Nitlott

ÅH! Jättegärna. Aldrig har en vinst känts så mycket som en nitlott.

Vecka 8

Uppe med tuppen idag så jag kunde få skjuts av pappa till Axcessakuten för att röntga min fot och se att det verkligen bara var en stukning jag drog på mig förrförra fredagen och inte något värre. Ibland känner jag mig som min syster Ellen som aldrig har mer koll än vad hon absolute behöver. Dom fråga vilken vårdcentral jag tillhör och det har jag ingen aning om.

Öh. Ingen aning.
Okej, då kollar vi upp det. Askims vårdcentral kan det stämma?
Öh, då gör det nog det.
Har du ont?
Just nu är det inte så farligt.
I sådana fall måste du egentligen dit och få en remiss hit om att du skall röntga din fot.
Och om jag har akut ont?
Då gör vi det här direkt.
I sådana fall har jag akut ont.


När dom kollade igenom mina röntgenbilder kände de inte får att stänga dörren så jag hörde hur de sa, åh, herregud men som tur var kommenterade de bara mina gamla skador och det var bara en stukning och jag kunde åka hem glad och hel (?).

Imorgon skall jag jobba igen. Jobbade igår och känner mig riktigt som en working class hero. Jag jobbar som receptionist på plastikkirurgikliniken där mamma jobbar ibland och ler och är allmänt trevlig som bara jag kan.

På torsdag börjar en ny kurs, på kvällen skall jag på invigning med Nickie, fredag plugga och på lördag skall jag till Ritz och fira Tobbe som fyller 25 år. Ja, det är så min vecka ser ut.


Ellen was not happy

Saknar min lilla plutt Ellen. Hon jobbar på dagis ibland och hade varit på sitt gamla dagis för några veckor sedan och hennes f.d dagisfröken hade frågat henne hur det var med Ellen. Hon trodde alltså att Ellen var jag och det gjorde Ellen inte det minsta glad.



Det är som när hon får höra att hon är lik mamma. Då blir hon inte glad. På en studentmottagning sa mammas f.d arbetskollega att de var kopior av varandra och när jag gick och sa det till Ellen storma hon in och skulle ta en snack med tanten. Ellen was not happy. Igen.

Samma nätter väntar alla



Låttexten har absolute ingenting med mitt liv att göra (Bullen-varning). Tycker bara låten är fin.





Samma här.


Kungen du vet

Det var en kille som vann 2000 kronor på en spelautomat hos pizzerian och mamma frågade vem som ägde dom.

Det är inte vi i alla fall. Kanske han Gustafsson.
Vem är det?
Kungen du vet.


Smart kille.

I mean I'd love to be skinny like that but not with all those flies and death and stuff.

Carola gav en parfym till sitt inhyrda fadderbarn istället för pengar och man kan väl inte säga annat än att det är smått absurt. Jag tror inte att Carola är en elak människa utan hon är bara inte helt hundra. Hon har inte alla hästar i stallet, inte den vassaste kniven, hissen går inte ända upp, ja, ni förstår och man kan inte hata en person som inte har någon verklighetsförankring.

Preics som med Mariah Carey:

Whenever I watch TV and see those poor starving kids all over the world, I can't help but cry. I mean I'd love to be skinny like that but not with all those flies and death and stuff.

Duktig idiot

Skulle ha med mig gympaskor till min sjukgymnast idag och frågade mamma om vi hade några i min storlek. Hon gav mig ett par riktigt slitna och jag undra omhon skämta. Jag undrar nog det fortfarande för jag hade kunnat svänga förbi Antikrundan om det hade hållts i Göteborg idag och fått dom värderade innan sjukgymnastiken.

Hon, sjukgymnasten, som jag inte kan namnet på sa att fallet i torsdags mycket riktigt var en stukning. Fotledsstukning. Duktig idiot.


Well, you win some, you lose some

Drömde inatt om en kille jag tyckte väldigt mycket om för något år sedan. Kändes tomt att vakna och veta att vi inte i huvudtaget är en del av varandras liv längre men det är så det är.

Well, you win some, you lose some.

K<3mpisar
















Det gör ont

Jag kan inte bestämma mig för om det är synd om mig eller om jag är ynklig. Jag har ganska hög smärtgräns, eller rättare sagt riktigt hög smärtgräns, men nu har jag ont. Vaknade idag, foten kändes toppen, gick som en normal människa och började diska, dammsuga, plocka med grejer och en och en halvtimme senare var foten stor som en fotboll och jag ligger i min säng och lipar. Eller nej, jag gråter inte, det gör jag bara till sorliga filmer och när Ola går vidare till final i Melodifestivalen.


Danne the man

Lycka är när Daniel kommer förbi utan smutstvätt. Jag kan lika gärna köpa underkläder tills den nya tvättmaskinen kommer. Pappa får betala. Daniel skall iväg och åka snowboard i en vecka så det blir 14 kalsonger som skall inhandlas och jag hänger gärna med när han skall köpa dom. Jag tar varje chans jag får när det kommer till att se Daniel i bar överkropp. Eller inte.

Tänkaren och filosofen Daniel satt tyst i fem minuter vilket inte inträffar så ofta.

Vad tänker du på?
Nej, inget.
Men säg?
Jo. Är det inte lite konstigt att man bara äter lunch en gång per dag?


Många givande samtal hinner det bli när man umgås med en sån skarpsint människa.


Så söt så

Daniels tvättmaskin har gått sönder och han skall hit och tvätta och visst får han det, nemas problemas, om det inte vore så att det är hans sketna kalsonger som skall bli rena. Spyr lite i min mun när jag tänker på det.

Kolla min fina Alex. Så söt så eller som pappa säger, Alex är väldigt stilig.

We've Got your Back from Andrew Fleming on Vimeo.


Pajas

Sicken djävla pjäs han är den där Fadde. Får inte plats med skyddsvästen i resväskan och sätter på sig den istället under tågresan hem istället för lägga ner den i en plastpåse.

Han skall tydliga gör karriär som stand up-komiker och jag skulle ge min högra arm för att se den. Det kommer garanterat vara roligt att se på av en eller annan anledning.


Börne

Björn Ferry <3.



Fast helst med kläder på.

Konstärligt

Elin Lanto är med i Förkväll och pratar om sitt artisteri och livet som artist (och därmed konstnär):

Stod på scen i helgen och hade på mig en blå regnjacka bara för att. Det är juh lite konstigt.

Nu sa Carin Da Silva "du är juh dansare i grund och botten som jag" till Elin för femte gången. Typ.

Och apropå Elisabeth Höglund och åldersfacism. Är inte det om något en könsfråga. Män i TV som är äldre anses vara kompetenta och förtroendeingivande medan äldre kvinnor bara är gamla. Finns det någon äldre kvinna i TV som ni kan säga på rak arm förutom Barbara Walters i The View?

Hur är det möjligt?

Jackie tar varenda chans hon får (och inte får) att deklarera att hennes pappa Svartenbrandt är smart. Ett geni till och med och "har högre iq än dem som går med i NASA har". Det kanske är sant men jag tvivlar på det.

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga förutom att han har suttit i fängelse i Sverige mer än 40 år. 40 år!!!!! I Sverige. Han har inte suttit i fängelse så länge för att han är Sveriges farligaste människa utan klantigaste.

 


Alltså nej, det är inte schysst

Att sparka på någon som redan ligger ner är inte snällt. Calle Schulman twittrar apropå ingenting om Birros kontroversiella blogginlägg han döpt till "Elitism-Judism Hatar Med En Bödels Brist På Empati" som skrevs för nästan 1,5 år sen. Calle skriver:

Vad hände egentligen med @
MarcusBirro och det här med att han inte gillar judar? Han skrev ju om det, men raderade sen. Gillar han judar nu?

Calle skriver så för att han kan och för att tydligen hatar Marcus Birro som kanske inte är jättepopulär för tillfället.

Jag tycker Marcus Birro i många avseenden är töntig som när han klaga på Tony Irving efter att han åkt ut men det här är bara elakt. Birro uttryckte sig väldigt klumpigt men att han skulle vara antisemit? Skulle inte tro så.

Crazy drunk

Jag tycker fortfarande det här klippet är roligt. För det första så skrattar jag alltid eller blir helt varm inombords när jag hör någon skratta och det i kombination med en kalasfull fiskeguide gör att jag alltid kommer älska den här klippet.


<3

Ikväll skall jag och mamma äta Alla hjärtans dag-middag tillsammans bara hon och jag. Jag har tyvärr ingen present att ge för jag har redan gett dom. Jag köpte Alla hjärtans dag-present till mamma, Becka och Ellen men jag har så svårt att hålla mig när det gäller sådant utan vill ge nu, nu så dom fick sina i torsdags och fredags.
 

Från Jackies blogg

Från Jackies blogg:

Ja det tänker jag göra, strejka. För varenda jävla inlägg jag skriver får sådana oerhörda konsekvenser. Mitt förra inlägg. Sorry, ni vet vilka. Jag gillar heller inte alla poliser.

Mina inlägg är så fruktansvärda annars att det faktiskt är SANNINGEN. Men Tråk Sverige ska få som det vill. Jag ska bli fin i kanten på min blogg härdanefter. Eller?mEn vacker dag får ni absolut mig att flytta, till Kina. Ska bara råna en bank här som hämnd först. Dem har ingen utlämnings lag i Kina.
Nä skojar bara. Jag vill göra som jag vill på min blogg. Jag vill skriva vad jag vill. Men det är för extremt för vissa. Man vill alltid bara mörklägga.


Jo för det låter nog som en smart plan då Kina inte censurerar några medier i huvudtaget. Öhhh. Jag hade nog begett mig till något litet land i CentralAmerika och solat, badat, druckit drinkar och framför allt det som är meningen med mitt liv. Att skvallra om PH-folk. Jag läser mer än gärna allt skitsnack du vill dela med dig av men förstår inte syftet med det. Om du vet att Kristoffer är otrogen kan du som en vän berätta det till Anneli men i bloggen inför alla med motivieringen att det är sant är helt crazy. Crazybananas.




Precis som med hissen går inte dragkedjan enda upp.





Come here rude boy, boy, can you get it up? Come here rude boy, boy, is you big enough?

Ända sedan Rihanna var med hos Skavlan har jag haft svårt för att tycka illa om henne och nu efter den här LÅTEN och videon är det ännu svårare.


I'm having an old friend for dinner



Tack Christine Meltzer för din tolkning av Charlotte Perelli. Hon påminde mig nämligen om en gammal kär vän som brukade få vara med i bloggen då och då. Nämligen
fröken Flodén.



Hon lever the high life och hon och hennes väninna Emma är två riktiga classy ladies. Flickvänsmaterial!!!


Kvinnogöra

SVT bjuder på damhockey denna lördagnatt och lagen som spelar är Canada mot Slovakien. Vi är inne i andra perioden och det står 12-0 och man kan väl säga att kanadensarna kan känna sig lite lugna. Canada kommer rösta fram Sloveniens målvakt som MVP.

Alltså 12-0. Dom siffrorna hade inte ens Ellen och Beckas fotbollslag när de förlora. Nej, damar skall inte hålla på med sport utan skall stå vid spisen.

21-0 tror jag det kommer sluta. På allvar.


Marcus Birro. Den dansanta nykra poeten

Jag vill med vara med På Spåret med Johanna Koljonen och vinna utan att bidra ett skit själv. Som Marcus Birro.

Finns det något töntigare med människor som påstår sig stå upp för sin sak men aldrig sen gör det. Eller gör det försent. Om Birro hade sådana problem med Tony Irving och uppfattade att alla andra hade det med varför sa han då ingenting när han var med i programmet och inte efter han hade åkt ut och i sin blogg.





Torsdag (kan veckodagarna utantill)

Jag vet inte hur schysst det är att skriva om daten här fast jag tror inte han läser min blogg och det finns inget elakt att skriva. Han var en jättetrevlig kille verkligen men det fanns ingen kemi mellan oss och jag tror han anser detsamma. Alltså att jag var jättetrevlig. Hehe. Petade i maten som en anorektiker men det var verkligen inte för att jag är en sån tjej som inte äter i andras sällskap som det faktiskt finns fler än vad man kan tro som gör utan jag tyckte inte det var gott och tycker man inte det är gott när man druckit några glas vin så är det verkligen inte gott.

Pappa har väl läst här på bloggen att jag skulle på date eller så har han spioner på stan som han påstår ibland.
Hur gick daten?
Hur vet du att jag varit på date?
Jag har mina kontakter?
Ellen (
som för övrigt var här igår och frågade vem den där Paul McCartney som hade dött. Tror hon syfta på Alexander McQueen)? Bloggen?
Nej, jag kan inte avslöja dom. Var den en trevlig kille......eller tjej?

Pappa är öppensinnad.

Träffade Daniel & co och jag och Daniel gick till Bliss och lite senare på kvällen stukade jag foten delight så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Eller nej, det är inte så farligt men det hade underlättat om jag kunde lära mig att gå. Får ringa
Miss Jay eller något.

Osexiga killar part 1




Varför? Förutom de uppenbara anledningarna tror jag han luktar gubbsvett.

Schaaaa. Hur är lääääget

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag förstår verkligen inte singelmänniskor som har ångest över sådana jippon. Har man en pojkvän eller flickvän så gör något gulligt ihop och om inte så har du väl en mamma eller vänner. Jag klarar inte av människor som har sådant bekräftelsebehov och måste gå från kille till kille för att känna att dom har något värde. Jag är stark i mig själv thank you very much.


Miss CutiePie

Älskar Beyonce. Hur söt är hon inte.

65399EM_KNOWLES_B-GR_01

Fantastiskt fult

Ekwalls twitter:

Svår kråsskjorta hos fantastiska Feo Taracci. Ska jag slå till?




Skall han vara med i Let's Dance igen?

Ouch.

Årets skämslåt x 1000.


Nostalgi

Jag tog studenten 2004 vilket gör att även Emil tog studenten samma år. Vi gick i samma klass och satt i klunga under lektionerna, vid samma bord i bamba, spelade kort på rasterna och jag som tjej var en i gänget. Du är en i killgänget sa dom och jag kände mig hedrad.

Jag saknar den tiden. Jag saknar gymnasiet. Jag saknar Emil och alla andra grabbarna.

Jag saknar även högstadiet och våra vansinnekörningar med mopeder runt Sisjön. Hur James stannade mopeden efter var femte meter och skulle kolla så allt stod rätt till med sin moped. Akta stöttdämparna var nog den fras jag hörde honom säga mest under hela högstadiet. Daniel hade en stor moped som vi kallade soffan. Han hade två stycken innan som både blev stulna och en av dessa kraschade jag in i en lyckstolpe en gång.

Viktor trillade med sin moped två gånger och skadade sitt knä riktigt rejält båda gångerna. När knät precis hade läkt lyckades han vurpa igen och man kunde inte göra annat än att skratta. Fast det gjorde vi inte när han såg.

En av mina favoritemopedminnen är när Näsettjejerna hade tagit sig upp till Sisjön och Sisjöngänget som även dom bestod av killar och jag skulle träffa dom vid stora leksplatsen. Det gällde att stajla och Henrik körde fort på sin moped och lyckas vurpa en meter ifrån tjejerna och det var blod överallt och vi fick gå därifrån för att plåstra om honom. Fan vad impade dom måste ha varit.

Jag saknar även mellanstadiet och vårt eget uppfunnaspel Atta. Jag blev kompis med Alex under mellanstadiet och det var något av det bästa jag gjort i mitt liv. Jag lärde mig även att fuska i matte och tog fel på altavista och hasta la vista baby när jag skulle säga hej då till en kompis. Jonas skratta och jag ljög och sa att det var Susanne som hade lärt mig det och vi skrattade åt henne länge.

Lågstadiet var även det en fröjd. Jag fick min första bästa kompis Katarina och tyckte om att säga att vi skulle göra kungastolen åt henne. Alla i klassen var kära i henne förutom Carl som var kär i mig. Carl hade glasögon så det fungerade. Jag lekte mycket med Martin vars mamma alltid bakade två olika sorters kakor för han var allergiker och jag brukade ta sällskap med Viktor hem från skolan.

Lilla Viktor som i princip är (var, eller våra föräldrar lever fortfarande) min granne. Han var även en solid member i Sisjögänget och gick i min gymnasieklass i tvåan och trean. Han saknar jag och vi umgås alls så ofta som jag vill. Sist så luncha vi bjöd han och nästa gång är det väl min tur att bjuda tillbaka men han kommer säga  äsch, jag tar det jag tjänar bra och jag kommer säga tack innan han hunnit avsluta meningen.

Jag har haft så många fantastiska människor i mitt liv och det bästa med alla är att dom varit svinroliga. Eller kanske inte alla men dom som jag självmant valt att umgås med. Jag saknar dom alla.

Nostalgi <3.

Vettiga tisdag

Haft en mycket givande dag idag. I och för sig har jag givande dagar när jag borstar tänderna och sätter upp håret i en knut. Har inte världens krav på mig.

Idag var jag i alla fall hos banken när den öppna klockan nio, eller det var vad jag trodde. Den gör det i huvudstaden har jag hört (?) men Göteborg är väl en sömnig småstad även om vi dricker shots ur vinglas som jag på Glamourama.

En annan kille verkade ha tagit fel på tiden med så vi lekte arga leken i en timme och såg små söta gummor och gubbar trilla in allt eftersom för att vara ute i god tid. Banken öppna och jag stod först på kö och hörde killen svära för han hade glömt att ta en lapp när han kom. HE HE HE.

Betalade kårkvittot och kom en minut innan föreläsningen började. Märkte att jag var på fel och frågade min klasskompis vad det här var för något och tyckte det han sa lät bra så nu läser jag det istället. Är skönt sponton eller jobbigt impulsiv.

Gick hem till Nickie efteråt och snacka skit och sen tillbaka till skolan för att märka att jag hade läst fel på vårt nya schema med. Tog vagnen hem och precis efter jag diskat och satt mig i sängen ringer Daniel och frågar om jag var i stan. Det var jag juh inte men jag hängde med in och köpte lite saker och fick sitta i bilen och vakta om parkeringsvakter skulle komma på tre stopp. Axcessakuten, utanför hans lägenhet och när han skulle in på Filippa K. Schysst att jag fick hänga med i stan.

Kom på att det var basket ikväll så jag och Daniel har varit och sett Gothia - Sundsvall och min gamla klassis och vän Emil var sjukt bra. Ingen Alexkvalitée på honom inte.

Köpte med mig mat och när jag skulle bli avlämnad hänger Daniel med upp. Vi skulle visst leka ännu mera och nu sitter han bredvid mig i soffan framför en annan dator. That's so 2010.

Inte riktigt samma stämning som vid en hockey eller fotbollmatch. Kanske inte ens vid en boulematch och det är verkligen synd att elitbasket i Sverige får sådant lite utrymme i media.  Utan uppmärksamhet väcks inget intresse och utan intresse kommer inga åskådare och utan åskådare rullar pengarna inte in och utan pengar kan inte ligan utvecklas.


PR

Jag har lite problem med uttrycket, ni bjuder verkligen på er själva, för finns det inte väl en distinkt skillnad på att bjuda på sig och vräka sig ur saker som ingen har frågat om. Tänker giventvis på Glamourama och hur Petra berätta att hon gick hem med en kille och innan sexet skall inledas kommer hon i panik ihåg att hon har en tampong i sig och drar ur den och kastar den i killens soffa. Eller när Anna berättar att hon gick hem med en kille och hade sex och han hade en stor kuk eller när Mikaela säger att Petra däcka på toan igår. Man kan väl framstå som roliga it-girls ändå? Tanken är väl ändå att det skulle bli ett svenskt The Hills eller The City och inte föra tankarna till Paradise Hotel.

Ingen PR är dålig PR sägs det och Hibbs som jobbar i den branschen hoppas jag har koll. Time will tell. Klart som fan intresset för dom kommer vara större än någonsin för dom nu men när stormen gått över undrar jag om det var värt det. Blir dom glamourtjejerna med hela Sverige eller kommer dom slängas i samma skämsfack som Linda Rosing efter några år.

Glamour

Sett på Glamourama och det var inte så fantastiskt dåligt som en liten del av mig ville att det skulle vara. Skämskudden fick ligga kvar i soffan men jag uppmanar min pappa att se programmen så han blir stolt över mig.

Lite elakt att lura iväg dom till Aschberg som slet dom i stycken. Han gick hårdare åt dom än vad han brukar göra med Kissie så om deras mål var att sälja in sig som Stureplanstjejer med något innanför pannbenet till 8:ans kritiska tittare misslyckades dom nog med det sistnämnda. Eller Mikaela kan ha lyckats ut levande ur striden.



Everyone dies. Few lead a life worth dying for.

New Orleans Saints vann och det här var det sista Reggie Bush skrev på hans twitter innan matchen var:

"Everyone dies. Few lead a life worth dying for" Movie: Bravehart

Det i kombination med att det här är hans presentationdbild gör att man kan tro att han är vilken tonåring som helst med hans referenser till "coola" filmer och bilder med solglassisar på inomhus. Men det är han inte, han är en fucking superstar och får ligga med Kim Kardashian.

Sen vill inte jag vara den som är den men jag tror citatet han syfta på var Every man dies, not every man really lives. Älskar sådant, speciellt om man felciterar när man har en twitter som följs av 977695 människor.

Reggie Bush


Kardashian

SUPERBOWL är jämnt och spännande. Fattar ingenting men jag hejar på New Orleans Saints för Kim Kardashians Reggie Bush spelar där. Det räcker väl som anledning?


Boom boom

Snyggt mål av Wernbloom.

Synd bara att det är fel mål men han är SKÖN. Hans fästmö Nina verkar skön hon med och skriver såhär om självmålet:


Va fan skulle han på den jävla bollen o göra??? Hans första mål i ligan :) haha.. Nej va arg jag är!!

Inspiration is my nation

Jag hatar människor som har sparat ner en massa bilder på datorn och döpt mapparna till tidlösa skönheter eller inspirationsbilder och sådant skit. Jag avskyr dom nog lika mycket som människor som säger sig se på dokusåpor för det är kul att se människor interaktivera med andra i verkliga livet. Öh. Tänkt på att kolla ut genom fönstret? Själv älskar jag dokusåpor för det är sex, drugs and rock n'roll eller i alla fall fylla, sex, gräl, gråt och skratt.

Vill inte ha något sagt alls med detta utan postar istället två bilder på vackra blonda skönheter som inspirerar mig.




Fares

Jag har tänkt på det där med syskon och hur hemskt det måste vara att ha ett syskon som verkligen är hundra gånger vackrare än sig själv. Enligt är Daniel är både mina systrar sötare än mig men han har ingen aning vad han pratar om. Uppenbarligen var han inte vid sina sinnes fulla bruk den dagen.

Ett bra exempel är Josef Fares och Fares Fares. Vem som är den heta av den behöver jag nog inte ens gå in på närmare. Däremot kan jag se på Josef Fares att han kommer åldras 30 år över en natt snart.

Åh, kolla på min pojkvän! Han var så söt när han var yngre. 
Ja verkligen. När var det?
För ett halvår sen.

Hela kvällen har jag har haft datorn i mitt knä medan jag har twittrat, röstat på Ola och gjort fotövningar som min sjukgymnastik sa till mig att göra. Jag har även sett
An Education som var småputtrig och längtar efter nästa vecka lite halvt.

Lördagslåt.

Lördagslåt.


Fredagslåt

Fredagslåt.


Tigerunge

Hittade den här tidningen i väntrummet när jag var hos doktorn förra veckan. Något säger mig att tidningen inte är jätteaktuell.


Hemmafredag. Igen.

Tror inte Daniel är hemma hos mig för att hänga med mig utan snarare för att umgås med min mamma och mina syskon. Det första han frågar mig varenda gång han skall komma över, vilka är hemma? Är Lilla My och Bigfoot hemma? (hans smeknamn på mina systrar) Brita då?

Idag stod han och mamma och diskutera kök i timmar då han totalrenoverar, alltså TOTALrenoverar, hela hans lägenhet som han HYR. Kanske inte världens bästa drag men inte det sämsta heller för köket var verkligen under all kritik. Nu kommer det bli vitt och fräscht och vill man komma över och titta måste man ha med sig inflyttningspresent samt kvitto om han vill lämna tillbaka den. Hehe.

En till hemmafredag har passerat men efter en vecka med sjukgymnastik och övningar hemma varje dag och ofta så skall jag återgå till mitt vanliga liv nästa helg med utgång efter utgång om jag så känner för det. Och date skall jag med på. Jag som bjöd ut, very Gudrun Schyman av mig.

Skall se Lida som går på TV och sen skall jag nog sova. Kan summera dagen med ett ord. Givande. Only kidding.


Barbamamma

Det kan väl omöjligt bara ligga en unge därinne. Någon kommenterade att hon liknade barbamamma och visst gör hon. Så nu kommer Daniel.


Annons

Läster Jackie Ferms blogg och ser att hon lagt ut en annons.


ANNONS!
Jag vill börja skådespela på scen också! Så jag söker jobb. Om någon vill ha mig, kontakta på
[email protected]!


Hehehe.

Top 3

Varit hos sjukgymnasten och det var nog top 3 av de tråkigaste sakerna jag gjort år 2010. Det sorgliga är att det kvalar in på top 3 roligaste sakerna jag gjort 2010.

På vagnen på väg hem såg jag en typisk självmordsbombare. Eller han kollade åt vänster, höger, fram, bak, höger, bak, fram och var helt svettigt så det i kombination med att bar en stor dunjacka gjorde att jag hoppa av och väntade på nästa vagn. Mitt liv är inte asball men jag har större planer än att bli sprängd i luften av en Fadde-look-alike.

Våga gå ut högstadiet

De senaste två veckorna har vattnet stängts av här i lägenheten då och då. Jag vet inte vad de gör med de är i alla fall några hantverkare/rörmakare/idioter som håller på. Varje gång vattnet stängs av eller de skall vara i lägenheten har de hört av sig i tre dagar innan men icke idag.

Ställer mig i duschen, slår på duschkranen och vattnet uteblir. EXCUSE ME MOI. Jag går inte utanför dörren med fett hår och som blond gör jag verkligen inte det. Blev så arg så att jag inte visste vad jag skulle ta mig till och gick till andra duschen för se och vattnet fungera där vilket det inte gjorde. Prövade alla handkranar som fanns och märkte att den på Beckas toalett fungera. Dock var vattnet iskallt.

Tog alla PET-flaskor jag kunde hitta, fyllde dom med iskallt vatten, in i duschen, schamponera håret och det iskalla vattnet över mig. Skakade av kyla och var tvungen att gå till Beckas toalett två gånger och fylla på vatten innan schampot och löddret var helt ursköljt. High life!

De hade lämnat en lapp angående gårdagen men det är inte svinroligt att gå upp sju för att duscha och sen somna om i två timmar och iväg till skolan. Frågade om toan var kvar sen när jag kom hem och han svara att ja, den ena har man kunnat använda hela dagen och så skratta han åt mig. Aha, okej. Ni kände inte för att säga det innan jag får urinvägsinfektion djävla idioter mumlade jag. Tyst.

Som straff skall jag inte heja på dom i trappuppgången. HAH! Där får dom.

FAIL.

Jules har varit vegetarian i en hel månad (!) nu men det finns fortfarande vissa saker hon sakar som Big Mac & co.

Det gjorde jag med när jag var på Malta och i med att de har Macdonalds på ön behövde man inte brusa upp.

Hi. I want a big mac and company.
What? You want what?
A big mac and company.
A company?
Yes a company.

Man skulle ha sagt big mac-meny och inte company som betyder företag. FAIL.


Happy tuesday!

Precis kom hem från skolan där vi hade seminarium och gruppredovisning. Av fem möjliga i gruppen var en där, jag. Svinball. Jag har verkligen inget emot att prata inför människor men jag vill gärna ha något att prata om. Slut på lektionen, snöstorm på väg hem och två alkisar satt bakom mig på vagnen på väg hem. Happy tuesday!

Nyfiken

Träffa min nya grupp idag och finns reda på massa intressant. Fick reda på att en var bi och dejtade en transsexuell efter jag hade ställt lite smidiga frågor och ursäkte mig om jag var för påträngande.

Nej, nej. Du får fråga vad du vill.
När blev du av med oskulden?
När jag var 14.
Aha.

Starke man



Helt klart bäst.
 Starke man for president och vinnare av komedikväll.

Svinarp, djävla kuk.

Ola Svensson <3

Ola Svensson gästar Vakna med The Voice och jag har sagt det för men tål att nämnas igen och igen. JAG ÄLSKAR OLA!