DagensDagens hunk. Jonas Olsson.Dagens hunk-inna. Venus från Willendorf.

Överdjävlig

Ser på matchen mellan Arsenal och Barcelona och jag har faktiskt sett Arsenal splea live för herrans massa år sedan då jag var i London med pappas jobb. Pappa, Ellen och Becka brukade gå och kolla fotboll när vi var ute och reste i Europa och har sett Barca, Roma, m fl. medan jag vägrde att hänga med. Inte för att jag ogillade fotboll utan för att jag var en sur tonåring. Överdjävlig kan man nog kalla mig med.

Mamma vill gärna se Akropolis när vi var i Aten och jag ville det inte. Där, kolla på den då sa jag och peka från hotellets fönster och närmare än så kom hon inte. Pappa och Beckis gick följande morgon upp skittidigt för att undvika den värsta värmen och mamma fick stanna kvar på hotellet med mig och Ellen.

Eller när vi var i Portugal eller Spanien, har glömt bort var but nevermind. Ville ha en rosa Lacoste-piké och när jag inte fick den gick jag bara därifrån utan mobil i en främmande stad. Tro mig när jag säger att jag var skitskraj men gick på dom sen och fick pikén. Win!

Inget nytt

Ricky Martin är gay och Michael Jackson använde hudblekningsmedel. Okej. Inget nytt under solen med andra ord.


Köpenhamn

Jag tror jag vill flytta till Köpenhamn. Till det land där världens lyckligaste människor bor.


Be happy

Är det bara jag som tycker det är lite sunkigt när bloggare länkar till skönhetskliniker och säger att om man uppger deras namn får man några procent i rabatt. För de första så får de sina ingrepp gratis i utbyte och för det andra behöver verkligen det läggas mer fokus på utseende än vad det redan görs idag?


That wasn't very funny

När jag är på jobbet brukar jag alltid ha med mig någon tegelsten (ja, jag skämtar) att läsa och idag blev det Ron Jeremy - Hårdaste mannen i Showbiz. Människan namedroppar mer än vad de gör på finest.se när de berättar vilka som varit ute under helgen och det är inte dåligt. Det är lika många namn som det är ord i boken ungefär.
Kollat på de 30 första sekunderna när Ron hoppar i jazuccin och vattnet svämmar över tjugo gånger nu och skrattat och blivit på lite bättre humör.

Ännu.

I fredags var vi för många på ett för litet utrymme så jag och Malin fick våra vänner + ragg och hans väns rygg mot oss för vi kunde inte riktigt bilda en ring och det fanns inga lediga platser så det var bara att gilla läget.

Till sist vände en av killarna mot oss och skulle beställa och jag sa...
Va kul att kunna placera ett ansikte till ryggen och han mena att ryggen var hans bästa sida. Jo tack, jag ser det svarade jag men jag tror jag skämtade. Har inte riktigt bestämt mig.

ÅngestTycker om  att bildgoogla och när jag skrev ångest kom den här kurvan upp. Mitt liv i ett nötskal.


Tips från coachen

Här har vi Eurovisions vinnare. Satsa pengar på det.


Suck

Strunt i jämställdhet, bättre sjukvård, miljön och all annan skit. Jag vill ha en politiker som kämpar för mig, mina rättigheter och vad jag anser är viktigt och det är bra TV på natten. Just nu kan jag välja på att se en kille försöka slå världsrekordet i att stoppa flest köttbullar i käften hos Aschberg eller höra prästen i Bjästa säga att det inte var så käckt att låta våldtäksmannen dela ut blommor i kyrkan på avslutningen.

Jag vill bara dricka varm mjölk och bli trött som de blir i filmer.

Unpretty
Snacka om att den här låttexten måste ha gjort intryck på varenda tonåring när den släpptes och även idag.


Fatherland

Känt mig lika upprymd som ett barn på julafton och väntat på att Fatherland på 8:an skulle göra. 24:00 sharp började den (eller 23:00 för er som inte dragit tillbaka klockan. Ellen?) och vilken besvikelse. Hatar besvikelser.

Ellen skulle se Sebban (hennes pöjk) spela hockey idag och frågade om jag skulle med.
Jo det kan jag.
Så du vill?
Ja.
Men alltså.....jag fråga bara för att verka trevlig. Du får inte hänga med.


Systerkärlek <3.

Imorgon är det jobb, tisdag hockey, onsdag bio med pappa, skärtorsdagsmiddag hos pappa lite oväntat på skärtorsdagen, påskmiddag på fredag med familj och Daniel och så ser min vecka ut än så länge. Mamma jobbar hela påskafton så jag får äta rester och stirra in i väggen eller hitta på något med vänner.

Mest frekventa ord hos "inne-bloggarna" i veckan; matkoma. Eller matkomma som de med dyslexi kommer skriva.


Has anyoneÄlskar att någon har kommenterat och undrat om det är 50 cent 1:08 in i videon. Tror det finns fler än en muskelös afroamerikansk man i denna värld men är inte säker.


Frågestund

Jag har alltid undrat vad de får flaggorna ifrån? Är det någon som köper dom bara för att bränna upp dom. Snacka om att bränna pengar. Hoho.

Fail.Lördag

Hade en deal med mamma att om vi åkte till glasstället skulle jag gå hem och få lite motion. Jag cyklar faktiskt på min träningscykel 1 timme fyra gånger i veckan men jag kan inte komma ihåg senaste jag tog en promenad. Jag ville verkligen inte så jag försökta hitta på anledningar som gjorde att jag skulle åka bil hem.

Kolla den bilen! Den är blöt! Då måste regna någonstans och jag vill inte gå i regn.
Vi är bredvid Preem så han har bara tvättat den.
Öh okej.


Gick in på Preem och köpte mig en fetingkorv och åt upp den på vägen hem medan jag dyringsamtala med födelsedagsbarnet så det gick an. Det där med motion behöver inte vara så svårt egentligen. Man kan ta trapporna istället för hissen osv. För mig blir det lättare för det finns ingen hiss här. Hur kan det vara möjligt? Så glad att jag var på Mykonos när vi flyttade hit och slapp bära saker men jag har nog aldrig känt mig så deppig som jag gjorde när jag kom hem.

Brun och fin men kände mig ensamast i världen och vi hade en knäpp granne som alltid hängde  i trappuppgången och mitt nya rum hade blåa tapeter med luftballonger. Jag var pank, kär i Alex kusin och veckan senare gjorde jag bort mig totalt på en kräftskiva. Fast det visste jag inte då och tur är väl det. Då hade jag nog känt mig ännu deppigare.

Nu har mitt rum vita tapeter men grannen finns kvar.

Thanks

Jag älskar när människor skall ge komplimanger men är så medvetna om att det egentligen inte är någon komplimang. Som det här. Lisbeth Salander. Thanks.

LOL

En och en halvtimme kvar till Luther and I'm still going storng. Manhattan murder mystery på ettan nu och har ni inte sett den så se den. En klassiker om man säger så och senast jag såg den var klockan tre och jag passade barn och bad en stilla bön för att föräldrarna skulle partaja länge så jag kunde se klart filmen och de gjorde de. WIN. Alla skriver så i sina bloggar. WIN, fail, check och gör *stjärnor* omkring ord och är väldigt lol och jag vill inte vara sämre. Jag kan med vara ironisk, sarkastisk och charmig.

Check

Kollade igenom bilder på en kändissajt och såg den här bilden på The Hill-Kirstin. Herredjävlar vad det ser ut som jag. Minus utseendet alltså. Men kroppsspråket när jag är sur.

Armarna i kors - check.

Kristin Cavallari

Problem i Göteborgs mest anrika...

Funderar på om jag skall sova eller hålla mig vaken så jag kan se Luther som jag velat se hur länge som helst. Vad jag förstått är den inte jättebra men tillräckligt roande för mig som *kan allt om religion* och intresserar mig hur Hollywood vill framställa kristendomens historia. Problem man kan ha i Göteborgs mest anrika stadsdel Flatås. Hade jag varit Kissie och hon bott här hade hon antagligen försökt intala sig det. Stackars vilsna flicka.


Grattis

Var på after work idag även om jag inte jobbat sedan måndags men Gud straffade mig genom värmen som var på Bitter. Kände mig som en klimakteriekossa så vi gick vidare till Temple och därefter Bliss som vid tio ställde in en massa mat och skumpa för de firade något jubelium. Jag som har hängt där frekvent sedan en fyra år hade ingen aning vad de fira och inte personalen heller men mat åts och dryck dracks och nu har jag fem kycklingar på mitt samvete känns det som för jag åt så många kycklingspett.

När jag ringde mamma och hon sa att hon skulle till stan och hämta Ellen hängde jag på för att få pussa på mitt lilla äpple och nu är jag hemma och saknar min Alex som fyller år idag. Världens bästa, smartaste och framför allt roligaste Alex. Mamma säger till mig att jag kommer vara singel hela livet om jag jämför alla män med Alex och hon har nog rätt. Ingen når upp till hans standard.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE ÄLSKLING.


Främling

Idag på vagnen:

Jag: Hej.
Ellens kompis: Kollar konstigt på mig och hejar tyst.
Jag: Hur är det?
Ellens kompis: Öh...bra.
Jag: Du är inte min systers kompis va? Ellen?
Ellens icke-kompis: Nej, jag känner ingen Ellen.
Jag: Misstänkte det.

AD/HD

Jag älskar mina Sisjö-grannar.

W är precis som jag. Lite impulsiv. Han kom precis hem från Australien och fick för sig att flytta till Norge där några av hans kompisar är. Han sa det tills hans mamma som frågade vad han skulle göra där och hur han hade tänkt få jobb där och det gjorde honom jätteupprörd. Du är så negativ hela tiden.

Dagen efter när hon ringde W och frågade vad han ville ha till kvällsmat sa han att han inte skulle ha något mat.
Okej. Varför inte det då?
Jag är i Norge nu.

Älska ADHD-barn som jag. Vi är så fina.

Take that!

VINST!

Hoppas pappa inte la i tillräckligt mycket med pengar till bilen och tvinga Ellen och Becka att gå innan målet.

Va fan

Matchen visas visst på 9:an. Bra Anna.


Dolmio

Kul att Frölunda kvittera 19:32 i tredje perioden. 28 sekunder innan matchen är slut. De är alltså på världens mest spännande match medan jag har jobbat och haft min Dolmio-dag.Matchen lyssnar jag på radio nu. High-life.

Cool tjej 2009Cool tjej.


Tomten

Maria Montazami har alltså lurat sina ungar i 15 år om att tomten finns och inte alls är deras pappa som är utklädd. Fast jag kanske skall bvara tyst för i trean spelade jag upp några låtar (en och samma några gånger om) på blockflöjt för tomten och något år innan eller efter (hoppas innan men är inte säker tyvärr) gjorde jag en pärlplatta och gav till tomten och sa, ge den till tomtemor.


Fresh

Idag kom en engelskspråkig patient in och det första man får är att fylla in en häslokontroll. Där man får kryssa i enkla saker som: tar du några mediciner, opererats under narkos innan etc. Jag hjälpte henne att översätta den till engelska och det gick väl sådär.

Känner du dig frisk?
Do you feel.....öhh....fresh....no I mean friiiisk?

Öh.

Frågade mamma var Becka var och hon sa att hon var på hockey med Ellen och pappa. Okej. Pappa frågade mig förra veckan om jag ville gå på hockey på måndagen sa jag att jag inte kunde för jag skulle jobba och jag trodde att då skulle ingen gå men icke.

Objektifiering

Tobias Grahn är för mig vad Angelina Jolie och Megan Fox är för många män.GAH!

Don't stop, don't stop

Ibland undrar jag när sex gick från att tillfredställa två personer som tycker om varandra till ännu ett sätt där män utövar sin makt över kvinnan. Den syn många unga killar idag har på sex är den syn de fått av att se på porrfilm som producerats av män för män.


Light, camera, action

Light, camera, action!

Baraben skrev om dagens match mellan Brommapojkarna-AIK (0 - 0) på deras blogg och meddelande bland annat att AIK:s Sebastian Eguren blev utvisad och avstängd. Varför han fick rött kort får man reda på när man trycker på utvisad och ett nytt fönser med detta filmklipp kommer upp.Då får man se den här klassiska bildsnutten. Hehe. Han filma alltså.
 


Hospital
Bästa bortförklaringen ever

Varit hemma ikväll med mamsen och sett film. Jag grät lite och mamma grät så mycket att jag ville stänga av filmen för jag klara inte av att se henne att gråta mer. Eller typ, jag ville se slutet och vad som hände men jag tänkte tanken. Eller inte.

Bästa bortförklaringen ever. Sandra Bullocks man Jesse James älskarinna förklarar vad hennes WP-tatuering står för.

Nej, nej. Tror ni min WP-tatuering står för white power. Hur kan ni tro det? Är det för att ni sett den här bilden kanske?Hehe. Så konstigt det kan bli. WP står för....öhhh....ja.....
wet pussy.

Öh. Okej.

Soup-Nazi

Var och köpte glass idag och kände mig som Elaine i Seinfeld när hon är hos Soup-Nazi och skall välja vad hon skall ha. Så många smakar och sådan liten bägare.


Inga konstigheter

Såg de två sista avsnitten av Glamourama när jag cyklade idag och precis som jag brukade räkna hur många gånger Färjan-Håkan sa inga konstigheter i Färjan började jag räkna hur många gånger Hibbs skämta om att suga kuk och hon vann överlägset. Att skämta om sex och förlåt mig pappa, kuksugande, är inte humor. Det är tråkigare än alla ordvitsar i världen.

BAH.

Hur är när X för en vecka sedan fråga hur jag skall reagera om han skicka ett tomt sms till mig.

Då svarar man väl? Och skriver du skicka nog fel eller något?
Jag skulle inte göra det.
Jo men så gör man. Så om jag skickar ett tomt sms tror du han svarar?
Jag vet inte.
Jag måste få veta hur det känns.
Pling
Vem fick du sms av?
Av mig själv. Ville se hur man reagera när man får ett tomt sms.

Och?
Jag skall nog skicka.


Bah. DÖ.


Guld


Vetenskaplig fakta

Läser att Wyclef har varit otrogen han med. Fruktansvärt många kända MÄN som är otrogna och det kan väl knappast vara ett sammanträffande. Att de alla är män d.v.s.

Män har i överlag ganska låg självkänsla och behöver bekräftelse i massor och får dom även sin manlighet bekräftat på en och samma gång kan det inte bli bättre. Det är därför dom är otrogna. Det handlar sällan om vem dom är gift med utan om deras egna självförtroende eller snarare brist på det.

PS! All information ovanför är vetenskaplig fakta.

Jag orkar inte

Har haft en vän här ikväll som jag inte får nämna vid namn för honom och tro mig, det låter mycket mer spännande än vad det är.

Är fortfarande lite chockad över gårdagens Debatt som visades i SVT. Debatten som handlade om användandet av kokain ökar bland unga tjejer slutade handlade istället om att kokain inte tas längre för det är ute och i med att det är ute så tar inte mina kompisar det. Det är so last ten years för att citera en känd Stureplansbloggare och nattklubbschef på White Room. Klart som fan hon inte kan sitta där när hon representerar Stureplansgruppen och säga att kokain fortfarande brukas ofta men att sitta där och blåneka är lite ofint. Bara att tacka nej då. En kille som hon senast förra veckan kallade världens finaste på sin blogg blev förra året åtalad för narkotrikabrott men blev senare frikänd för de tester som tagits gav olika resultat. Två positiva och ett negativt. 

Kokain må vara ofint i de finare kretsarna men det tas fortfarande och är inte vanliga Svenssons liv lika mycket värda. Det kanske börjar som en festdrog men slutar många gånger i ett beroende och missbruk men det kanske är so last ten years med.

Människor. Jag orkar inte.

Äckelpäckel

Idag spydde en liten tjej framför mig i kön på H&M. Stackars unge kanske någon tänker men jag tänkte bara stackars mig. Jag som på en skala mellan 1-10 är en 10:a när det kommer till bacillskräck blev helt paralyserad. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen och vad jag skulle göra med klänningen jag hade tänkt köpa. Bara en kassa öppen och ville jag verkligen handla i samma kassa där lilltjejens pappa hade handlat. Våga stå kvar i kön medan din unge spyr och inte gå där och nu för att ta med henne hem och lägga henne i sängen framför en Disney-film och isglass.

Jag köpte i alla fall klänningen och nu har jag spritat sönder mig. Är inte rädd för att bli sjuk utan jag blir bara äcklad och känns som hennes spybaciller hoppar över på mig och gör mig smutsig. OCD-tankarna som hänger kvar och tror att saker kan hoppa fram och tillbaka och göra Matrix-konster.

Fast jag har med spytt en gång in public. Gick i tredje klass och mådde illa under träsljöjden men stannade kvar och sen under nästa lektion kom det. Jag spydde vid min bänk och sen på Atlaspusslena när jag sprang efter min lärare Ingla som jag älskade över allt annat. Hon och Evy är dom bästa läararna jag haft. Hade jag haft sådana lärare i högstadiet och gymnasiet hade det kanske blivit något av mig. I alla fall så var det en kille som hette Carl som var kär i mig och alla retade honom och sa, skall du inte slicka upp spyan. Grosse. När jag kom till skolan nästa gång nämnde INGEN att jag spydde och jag blev aldrig retad för det. Fin klass.


Hur svårt kan det va?

I med att Daniel ringde och väckte mig igår sa jag till honom att ring INTE mig ikväll. Jag sover då.

Visst, visst. Hur dum tror du jag egentligen är svarade han och svaret fick jag två på natten. DUM. Då ringde mobilen och självklart visade det sig vara Daniel. Hur svårt kan det va (
precis som titeln på världens bästa låt. Vem skriver sån här skit? Bobby Ljunggren eller G:son antagligen)?

Pratade med honom precis och efter att han pratat om sin kväll i en kvart frågade han vad jag hade gjort idag.

Jo, jag har...
Tillbaka till mig. Jag har ett lite mer intressantare liv.
Bruce


Dimma

Diskning klar och nu skall Ellen vara på ett djävla bra humör för att det skall varit värt det.

Jag är världsmästare på att hitta på ursäkter. Som idag var det skola men varenda cell i min kropp sa till mig att stanna hemma. Mår inget bra så jag kollade ut genom fönstret och såg att det var dimmigt ute. Har ni sett
The Mist? Eller läst? Antagligen sett om något av alternativen kan jag tänka mig era dumma djävlar. Hehe. Har man sett eller läst den vet man vad som händer om man lämnar sitt hus. Man dör.Ellen och papsen när han hade mörkt och inte grått hår. Ett bra tag sen med andra ord.


Plus och minus

Dagens

+ Lurat hit Ellen ikväll så vi skall kolla Frölunda - LHC (4-2) och äta pizza. Jag trodde aldrig hon skulle komma men med ett "jag betalar" kan man komma ganska långt.

- Måste diska.

NY

Klockan tre inatt ringer Daniel och frågar vad jag gör.

Öh, sover.
Varför svara du då?
För du väckte mig kanske.
Vad gör du då?
Sover.
Okej. Och mer då?
Sover! Vad är det du inte förstår. Imorgon kommer du få en liten utskällning.

Klick.

En minut senare får jag ett sms av Daniel där det står "Ta det lugnt. Jag går efter NY-tid. Där är klockan bara nio".

Men du bor i Askim, Göteborg lilla du. Gaaaah! Döda!

Fast vill man besöka Manhattan behöver man inte ta sig till NY utan till Mölndal. Manhattan Livs.Go gubbe

Go gubbe.


IFK

Läser igenom presentationen om spelarna som lagt upp på IFK:s hemsida. Där får alla spelare och tränare fylla i några meningar.

Till exempel: Ingen lagar godare.....än vad jag gör, men glöm inte att ha..... det höjer smaken enormt.

Jonas Olsson, tränare, svarar: Ingen lagar godare pasta än vad jag gör, men glöm inte att ha i vitlök och riktig grädde - det höjer smaken enormt.

Stefan Selakovic: Ingen lagar godare köttfärssås än vad jag gör, men glöm inte att ha i rivna morötter - det höjer smaken enormt.

Tobias Hysén: Ingen lagar godare omelett än vad jag gör, men glöm inte att ha i ägg - det höjer smaken enormt.

Alltså, jag älskar Tobbe men något säger mig att han har mycket att tacka fotbollen för. Han satt inte längst fram i klassrummen om man säger så. Görs omelett av ägg? Nähä.


Friskolor, rätt eller fel, bra eller dåligt

Ser på Kvällsöppet med Ekdahl och de diskuterar religiösa friskolor, rätt eller fel. Jag tycker det är fel och det  problemet ligger inte ens i diskussionen om hur de lär ut evolutionsteorien kontra skapelseberättelsen utan att dessa elever inte kommer i kontakt med människar av annan bakgrund och tro.

Sverige är segregerat som det är och hur skall vi kunna bygga upp ett mångfaldigt Sverige som fungerar, där människor förstår och respekterar varandra om dom inte lär känna varandra. Skall människor som har en tro gå i en skola, människor från "finare" områden gå på en annan och människor från fattigare förorter går på en skola. Det händer i stor utsträckning och när jag fråga min syster Ellen om hon kände någon med utländsk härkomst sa hon Marko. En serb som bor i en stor villa i Hovås och läser till läkare.
Någon annan då?
Nej, men det finns en kille i min klass med konstigt efternamn.


Roligt. Ja. Tragiskt. Ja.

Jag gick på Sisjöskolan, därefter Askimsskolan och sen på Hovåsskolan. Hade jag inte valt Frölundagymnasiet utan Samskolan, Sjölin, etc. hade jag aldrig träffat på människor med en helt annan bakgrund än mig själv. Människor som blev mina kompisar. Kompisar som straffas för att de kommer från ett annat land. De  bor i fattigare områden för deras högutbildade föräldrar inte får de jobb här som de hade i hemlandet.

Sverige kommer gå under. Mark my word. Utlärandet av evolutionsteorien vs. skapelseberättelsen är inte ett stort problem i skolSverige utan det är mycket viktigare att barn med olika bakgrunder går i skola med varandra i ung ålder. Så de växer upp tillsammans och Sverige blir ett mångfalt Sverige som fungerar och där man kan ta del av andras traditioner istället för att avskrämmas av dem.


Konstig, njaaaa, unik, jaaaaa

Sket i att se filmen och skall se den senare i min säng istället för vardagsrummets hårda soffa. Becka kom hem och undrade vart jag skulle när hon såg att jag hade på mig vantar.

Jag skall ingenstans. Jag äter glass och den är kall.
Du är konstig.


Fritt efter verkliga händelser

Det är nästan löjligt hur bra jag och Becka kommer överens när mamma är borta kontra hon är hemma. Nu är mamma på konferans i Stockholm och Becka och jag är bästisar. Eller ja, tills fredag när hon kommer hem.

Köpte aftonbladet igår och såg att man då kunde få med en film om man la till en tjuga eller två och det gör jag alltid. Så nu skall jag se Flamman och citronen som är baserad på verkliga händelser. Eller fritt efter verkliga händelser som det stod. Låter lite luddigt. Som att det enda som stämmer i filmen är att andra världskriget faktiskt inträffa.

Backstabber
KonkursDet är precis som min mamma säger, allt ha roligt behöver inte kosta massa pengar. Kolla bara här på Magnus Hedman som är bankrutt och gått i konkurs som jag läste på löpet idag. Han ser glad ut. Bild från
Daphnes fabulösa blogg.


Cliffhanger.

Cliffhanger.

Variation.

Läser att Paradise Hotel-Rami skall sluta blogga och det känns tomt och överdjävligt. Snacka om att jag kommer sakna hans inlägg som alla avslutas med en bild på honom.

Ja som ni kanske märker är det mycket variation.


Arbetsmoral

Pappa skall gå på Frölunda-matchen på måndag och jag jobbar då. Hatar mig höga arbetsmoral. Hehe. Första hemmamatchen för IFK för säsongen mot farliga Häcken. Häcken kommer sluta top3.

Sten Ung Bakat Pizza

Bredvid där vi köper våran thaimat finns en pizzeria som även säljer indisk mat but nevermind för det är deras sten ung bakat pizza som är populär. Med ny konsept och allt.
Det är vår

Fick en liten livskris igår, eller livskris kan man inte kalla det då det är samma känsla som jag haft sedan....ja....2004 vilket var det år jag tog studenten. Jag står still på samma ställe, går ut på samma gata, pluggar på samma universitet, bor hemma, ja min utvecklingskurva har inte direkt peakat.

Och igår kom våren till Göteborg på riktigt och jag hatar våren. Andra får höstdepression men jag älskar mörker och får det motsatta. Vårdepression. Solen väcker mig på morgonen trots att jag har persiennerna nerdragna och det är inte tillräckligt varmt för vårjacka men för kallt för vinterjackan. Vårsolljuset gör att man ser sjukt ful ut och det enda positiva jag kan se är att det är närmare till sommaren och att man börja ha på sig solglasögon och se snygg ut. Minus för att jag satte mig på mina idag och de gick sönder.

Var hos doktorn idag och hör och häpna tog vagnen dit. Till Mölndal. Röntga mitt ben och de tog så många bilder i olika vinklar att jag antar att det här är det närmaste jag kommer komma en photoshoot. Efteråt satte jag mig på stolen för att sätta på mig mina skor och då även på mina solglasögon.

Mamma kom sen så vi kunde prata med doktorn och allt såg bra ut så snart skall jag fan ha klackar. No ballerinas för mig i sommar.

Hängde med Daniel till IKEA idag och vi köpte med oss golv, mycket golv. Var så trångt i bilen att jag knappt fick plats och vi skratta så vi halvdog. Älska Daniel.


Idag fyller Nickie år. Grattis bästis!

Adios amigos

Igår hade jag en väldigt intressant dag där ledordet var vin. Träffade födelsedagsbarnet Amela vid ett igår och vi hade vinlunch på hennes stora dag och därefter avlöstes hon av Daniel och Lizzie och därefter Nickie och när jag och Nickie sa hej då till varandra klockan åtta var Amela i stan igen för att ta en födelsedagsdrink så då gick jag dit.

Nu skall jag äta broccoli och kyckling (yes, skall inte banta utan ändra min livsstil hur tråkigt det än låter. Dock inte så radikalt om man ser till gårdagen) och sen skall jag till jobbet.
Adios amigos!

Tjuvlyssna på paret bredvid oss igår när jag och Nickie var på Rubinen och frågade när tjejen var och pudra näsan om det var deras första dejt för det lät så stelt. Nej, men vår sista svarade han. Cold as ice. Heheh.

Grattis

När jag avslutar telefonsamtal säger jag antingen hejdaaaa eller puss, hej. Puss, hej har tagit över och gör att jag säger så till telefonförsäljare, mammas vänner och igår, en arbetskollega (älskar det ordet, ARBETSkollega.) som jag träffat en gång.

Hon frågade om jag kunde ta hennes tid på torsdag och visst kunde jag det.
16.15. Blir skitbra. Puss, hej.

Värsta positiva tjejen.

GRATTIS AMSAN PÅ FÖDELSEDAGEN. Du kan glömma din mammas och pappas födelsedag och komma lindrigt undan men glömmer man Amelas är man nog dödsförklarad så det vill jag inte.Guuuuud så trevligt

Nu rivstartar vi dagen med en trevlig låt.


Ali G in my heart

Alltså, Sean Banan och Måns Möller gästar Vakna med the Voice och någon får gärna förklara med mig vad som är humor med Sean Banan förutom hans utseende eller appearance.

Han gick från att vara en talangfull (så talangfull man kan vara i en en danssåpa) dansare i Floorfiller till en dålig komiker som får jobb genom att leka uberblatte och för att han (uppenbarligen) hade rökt på innan han blev intervjuad vilket blev något av en
youtube-succé.

Fadde kanske inte är komiker men humor och det här är ingenting av det.
Har inte ghetto-humor redan gjorts och bra? Ali G till exempel?
Ali G in my heart. Mamma kom in nu och frågade om jag kollade på Ali Mac J.

Eller hur

Såg den snyggaste killen jag sett på länge (okej, sen Lesli Myrthil i fredags) och satte mig framför honom på vagnen för jag var nyfiken på vad han och hans kompis hade för intressant att prata om. Det visa sig att dom inte hade något intressant att prata om alls och han gick från snygg kille till ointressant kille. Utseende är alltså inte allt om man inte är tjej. Tjejer måste vara snygga och inte intressanta. Kanske helst en kombination av båda två men helst snygg, eller hur killar?

Nu skall jag äta lax. Har lax-cravings av någon konstig anledning.

PS. Är inte gravid.

Hot hot heat

Bilder på så kallade hot shots går att se på var och varannan Stureplansblogg och är tydligen det nya inne. Eller det är väl så töntigt och ute så det blev inne och nu är det ute för det blev så inne. Går att jämföras med någon modegrej som Elin Kling ogillar samma vecka hon själv sätter det på en inne-lísta för då köper tillräckligt många det specifika klädesplagget och det är ute.

I delar av Göteborg blir hot shots aldrig ute, eller inte för den delen inne utan det finns är en självklarthet att det finns i utbudet som öl. Själv dricker jag bara hot shots när jag är på Chalmersfester som jag började gå på 2004 och där får man fem för hundralappen, skålar med människor i blåställ (Chalmers egna fina overall) och blir full och glad. Så långt ifrån Stureplan man kan komma och så fruktansvärt kul.

När jag tänker Chalmersfest så tänker jag på Svante. Saknar dig Disco Stu.

Människor

Vad skall man säga? Skall hoppa in i duschen och våldtäktsduscha för jag känner mig smutsig efter att tagit del av Jackie och Dalins liv i mer än 3 minuter. "Så här normala är vi kändisar". Give me a break.


Jason Bourne

Man märker att Fadde jobbar med säkerhet. Han är en sån som kollar nödutgångar, registeringsnummer på bilar utanför, om någon på fiket går att finna på någon most wanted-lista och noterar saker.Det är kallt ute och noterar att det är en direktsänd match från Stockholm mellan AIK-IFK Göteborg på tv:n.

Han noterade alltså att det var en direktsänd match på TV. Wow. Vilka kunskaper han besitter.

Angående matchen älskade jag när Kimpan, IFK:s målvakt, var uppe långt på AIK:s planhalva och skulle förstärka i slutet av andra halvlek. Öh, skall inte du vara vid målet om något skulle hända? Typ om en fotboll och AIK-spelare känner för att hälsa på.

För övrigt var det väl tråkigt med frisparken men så säger jag bara för att jag är IFK:are. För jag anser inte att Bojan gjorde fel och det var lite rock n'roll att storma ut ur studion sen. När Kimpan kände för att stretcha mot målstolparna så målet skulle bli mindre tyckte jag det var helt okej och humor och samma här.

Såg för övrigt en film baserat på Faddes liv i veckan. Den första filmen blev en sådan succé att det gjordes två till. Filmerna om Jason Bourne om ni sett dom. Mycket spännande.

Det här är humor med.

Nästa tjej skall få genomgå lögndetektortest skämtar Fadde om i sin blogg och illustrerar det hela med de här bilden. Jag tror att om han har tur, djävligt tur kan ha få en sämre kopia av henne.Lögndetektortestet skall vara hans morsa för hon, jag citerar:

Det blir min egen morsa! Henne kan varken någon bitter bondkärring eller lyckosökande glamourmodell lura.

Lyckosökande glamourmodell kanske kan stämma men vad gjorde hon hos Fadde. Är inte Fadde rätt pank? Han dömdes inte för grova ekonomiska brott för att han badade i pengar om jag minns det helt rätt.

Nej, nu skall jag sluta häckla Fadde men det är så svårt. Det är som ett öppet mål.

Check.


Du är smart, du är snygg, du är rolig

Har börjat ett nytt liv. Vet inte hur många gånger jag har tagit nya tag för att ta tag i mitt liv men jag känner att det är på tiden att jag gör ett försök till. Jag kan inte leva såhär och i min ensamhet om nätterna intala mig att självmord är en naturlig dödsorsak för så skall det inte vara. Inget ramaskri nu för jag tänker mig inte på något hänga mig själv och skriva ett avskedsbrev utan mer som en tanke i bakhuvudet, min (heter det så? eller en? som Kärztin när hon påstod att det hette ett bål istället för en bål. Hon kommer från Skåne så hon har väl hängt mycket i Rosengård under sin uppväxt. Hehe. Bland rosa pikétröjor och seglarjackor. Hennes pappa har tydligen köpt sig en sportbil och jag undrar om han har en smärre livskris. Vill med ha en pappa som köper en sportbil och färgar håret och sprayar på sig något trendigt som old spice) plan b om allt krisar sig.

Än så länge har jag bytt färg på mitt nagellack och det får räcka så länge.

Jag älskar när min mamma försöker peppa mig och säger: du är smart, du är snygg, du är rolig och instämmer mmm:ande och säger fortsätt. Hehe.
Snygg tjej. Såg mig i spegeln nyss och såhär ser jag inte ut. Och smal var jag med. Man kan aldrig bli för smal och för rik. Skämt å sido.Rolig tjej.Glad tjej.

Kärlek åt folket

Ibland kan jag bli matt på folks föreställningar om Göteborg. Att det skulle vara bonnigt, efter och ute. Jag har aldrig sett någon på krogen i mjukisbyxor eller hört någon Hata Stockholm-ramsa under någon fotboll, hockey eller basketmatch.

Alla pratar om hur trevliga göteborgare är om man jämför med stockholmare och jag tror inte det är så, att vi är så himla trevliga, utan att stockholmare  är helt enkelt otrevliga. Dock inte alla, jag tycker om min Sarah, Olle, Parisa och Farzad. Hela 4 personer! Hehe.

Jag tycker om Göteborg och hur man håller upp dörren åt främlingar, säger tack så mycket när man får tillbaka växeln i affären och ler man mot någon får man 9 av 10 gånger ett leende tillbaka.

I förorten säger man brosan lite mycket i Göteborg som i Stockholm, indiekids klär sig likadant i Göteborg som i Stockholm och människor har lika höga klackar på sig i Göteborg som i Stockholm.

Jag älskar mitt Göteborg och skulle vilja älska Stockholm med.

Aja. Daniel var över här ikväll och vi kunde inte bestämma oss om vi skulle ut eller inte men vi bestämde oss för att popcorn och Melodifestivalen fick duga. Han så ful den där Daniel. Han vet att jag avskyr sushi så det är vad han brukar ha med sig när han är hungrig för då vet han att han får sin mat ifred. Annars är jag en sån som ALLTID skall smaka på alla andras mat och tycker alltid det smakar godare än min egen mat antagligen för att den inte är min. Precis samma sak gäller med killar. Förbjuden frukt är godast. Hehe. Nej, det sistnämnda var ett skämt då jag har den största respekt för tvåsamhet och kärlek. Kärlek åt folket!


Hot

Varje helg blir jag alltid överbjuden till Kärztin + flickis men denna helg har jag inte fått någon inbjudan kom jag på nu. Va fan. Schyrre.  Och nästa helg kan jag inte för då är jag barnsligt upptagen med att leka med Nicke, gå ut och fira Nickie och Lina som både fyller år. 

Igår var jag och Amela på basket och såg Gothia vinna och en sjukt snygg kille som spelade i Solna Vikings. ¨

Hej, du är het. (tack google)Lesli Myrthil

Humor

Humor. Han är faktiskt ganska rolig ändå.


Ger upp. Surprise, surprise

Har städat hela dagen och kommit till det stadie där det är mest kaos. Kläder överallt för jag har lovat att rensa min gaderob och gamla räkningar, godis och skolpapper hittar jag överallt. Dessutom har jag ont i min hals, är förkyld och mina revben eller muskeln(?) under värker så nu ger jag upp för dagen.


Fadde the man

Faddes stand up-deput som jag helt ogenerat tagit av den som var där och filmade. Tack!Alltså, han var faktiskt ganska rolig och det glädjer mig. Jag hatar ingen utan går någon något dumt skämtar jag gärna om det men om det sen går bra så skall det även hyllas och här förvånade han mig på ett positivt sätt.

Hans träning går det dess värre lite sämre med om man ser till klippet.

Ugly

"Det finns alltså bara en väska av varje exemplar i världen vilket gör att din väska är unik".

Bah, nähä. Dom är svinfula och de skall vara lyckliga om de kan kränga på en flickstakare en endaste väska.

Fan vad Plosjö lurar skiten ur Kissie och försöker göra allt för att tjäna pengar på henne men what goes around comes around och jag tycker det skall bli intressant att se hur denna sopa slutar.


Psyklopedin: den innehållsfria encyklopedin som alla kan redigera

Har ni sett det här? Jag måste vara helt efterblivien för jag har den inte. Psyklopedin: den innehållsfria encyklopedin som alla kan redigera och man lära sig mycket nytt där vill jag lova.

Lite om Australien:

Australiens befolkning består till störst del av auberginer (ser ut som en tjock svart gurka) men även av koalor och bögiga brandmän såsom brandsta city släckers. Australiens huvudstad heter Dr Alban City efter grundaren Dr Alban. Nationalsång är 10 Små Moppepojkar.

 


Efterlyst

Vad hände med Cajsalisa Ejemyr? Hon gjorde väl småsöt svensk tuggumipop.


FashionpoliceAlltså, jag skall man säga. Unni Droggues val av kläder är lika lyckat som hennes val av män.

Eller man kanske inte får skämta om sådant?

Kan någon ringa modepolisen. Ett allvarligt brott har begåtts.


Erik & Mackan <3

Mina favoriteknubbisar. Älskar, älskar dom.

Fadde, komikern

Fadde gjorde sin stand up-debut precis på TV8 (49 minuter in i klippet) och vad skall man ge för betyg för det. En stark 2:a i med att det är underhållning på hög nivå för att det är så dåligt. Han hade verkligen behövt ha någon på trummor bredvid honom eller någon som kunde tryckt på en skrattknapp efter varje (de två tänkta) skämten så man hade fattat när man skulle ha skrattat. Stackarn var så nervös att han svettades bort brunkrämen han varsamt smetat på en minst fem lager.

Stay in school kids.Apropå sexualundervisning som även behandlades i dagens Aschberg så tycker jag de borde haft med Alex gamla lärare. I sjuan fick de ett prov med frågan: hur känns analsex? och självklart blev det ramaskri och det gjorde inte saken bättre att han var homosexuell.


Grattis

Idag har jag jobbat hela 3 timmar och 47 minuter och läste skvallerblaskor, drack festis och åt lakrisal under tiden. Tufft jobb.

Sen hemma och fira Beckis som fyller 21 år idag och jag fick äta middag när alla andra åt tårta för att jag alltid sätter jobbet före allt.

Vår granne William i Sisjön har åkt till Australien och bad om Beckas nummer nu innan han skulle åka så han kunde skicka grattis-sms idag och Einstein-Ellen gav det. Klockan sex imorse plinga mobben till hos vår kusin Renaida 12 år istället. Rebecka, Renaida, Rebecka, Renaida.