Oldies

När kompisar säger att dom skall hälsa på sin gammelfarfar/farmor blir jag alltid lite ställd. Du skall hälsa på din gammelfarfar alltså? Nu? 2010?

Min gammelfarfar deltog i FÖRSTA VÄRLDSKRIGET och dog på 1930-talet. 


Kul

Kul för papsen.

I egen hög person

Skaffat facebook idag. Igen.

Det är jag även om man kan tro annat för människan på bilden är snyggare än vad jag är i verkligen.

Köpt 15 dvd-filmer, 2 böcker och två glas vin idag. Vinet med Nickie. Puss.

LOST + fat guy

Nu har LOST (äntligen) gått i graven men den största gåtan kvarstår.

Hur kan man vara på en öde ö och inte gå ner i vikt?

Den här bilden får man om man googlar, LOST + fat guy.


Bra skit

Är på jobbet och läser en bok vars omslag pryds med Lasse Arnells utlåtande som följer: ''En brutalt bra bok. En skakande läsning för män och kvinnor.'' Bra skit med andra ord.

Gavin and Stacey 

Kollar på Gavin and Stacey. Den bästa brittiska serien som någonsin gjorts efter
The Office.
Jag förstår verkligen Smithy. Vi har mer gemensamt än vad jag vill erkänna.

Love it!

Ekwalls twitter:

Sas Café nu. Bröllopspartyt fortsätter. Vansinnigt! Klädsel ikväll: Riviera Chique. Love it!

Love it? Någon borde påminna honom att han är

1. en man (tvek på det i och för sig. Rent biologiskt i alla fall)
2. inte en modebloggare (eller är han?)
3. inte purfärsk.

Love it är nästan så fel att det blir rätt.


Hej. Får jag vara med?Hej. Får jag vara med?


Jag hängde som sagt inte med ut ikväll och jag undrar om jag ens hade fått. Det är alltså inte jag som är kort utan jag tränger mig in på bilden nedanför typ.

Nej, jag vet att jag alltid är välkommen. Eller, eller, ELLER?Men det är klart man inte vågar klaga när man har kompisar som är såhär tuffa.


Världsrekord

Världsrekord i att samla flest b-kändisar på ett och samma ställe.

Meral Tasbas, lite Paradise Hotel-killar och damer, Mammas pojkar-Jane, Anna Books dotter, Denise Lopez, Kräk-Eva, Ensam mamma söker-Johanna och andra celebriteter.


Glöm för fan inte att köpa biljett!


Aha

En sak jag har funderat på ett tag nu är varför en tjej inte tycker om mig. Alla mina kompisar tycker hon är en jättegullig tjej och jag har inget emot henne förutom att hon inte tycker om mig (vilket borde innebära nackskott) men nu har jag kommit på varför.

Jag skrev om henne på min blogg en gång, gjorde mig rolig på hennes bekostnad. Hon måste ha googlat sig hit för det är så det funkar. Jag tror alla som har en anledning att googla sig själva gör det. Skulle jag googla mig själv, vilket jag gjort, får jag typ tre träffar så jag har ingen att googla mig själv. Alltså, jag skämtar juh bara, jag tycker om människor.

Är hemma idag igen för att spara på krafterna/man behöver inte dricka alkohol för att ha kul/alla kommer sakna mig/jag har faktiskt ingen aning. När jag bestämde mig förrförra torsdagen att det var på tiden att ta det lugnt lät det bra och var bra men nu så kliar det i kroppen på mig. JAG. VILL. UT.

Kollar på fotboll med mamma och hejar på Bayern av ingen speciell anledning. Tycker bara inte om Inter.


Fina vänner

Jag var inte ute igår men det var mina vänner.
Faria, världens bästa Reza och min Nickie.

Opa opa

Årets första dopp idag på ett öde Hovåsbad. Var mycket noggrann med att mamma såg när jag hoppade i vattnet och att hon sa att jag var modig. Ibland blir man verkligen inte mognare.

Råkade riva upp foten men har efter att plåstrad om foten kommit fram till att läget är kritiskt men inte livshotande.

Är inne på en svensk/grekisk-onlineordbok och slår upp lite fraser och ord som kan vara bra att använda på Kreta. Man har juh varit i Grekland x antal gånger innan så man kan juh grunderna om man säger så. Som efaristo och i den där låten med Helena Paparizou sjunger dom
opa opa så det måste nog betyda något på grekiska. (OBS! Hela sista stycket var ett skämta för er som inte fatta det).

Vill ut till en liten ö där ingen annan är för att kunna sola topless.
+ Genomförbart när man har båt
- Inte genomförbart när man har båt + far. Jag vill inte flasha mina tuttar för min pappa som jag inte bodde med när jag var tonåring. Jag vet inte om andra känner sig bekväm med det men inte jag.

Priceless

Tips från coachen. Vid NK i Göteborg, närmare sagt vid den sida där Laguerhaus ligger har en liten butik öppnat som säljer ALLA BÖCKER för 25 riksdaler och FILMER för 10!!!!!

Fanns mycket bra att hämta där som
Irreversible och mindre bra som Anna Ankas workout för gravida. Skulle vilja se hennes min när hon får reda på att hennes bok säljs för 25 kronor.

Tack

Ellen och min pappa har något de kallar ananastricket. Det går helt enkelt ut på att man genom att känna på bladen(?) kan känna om den är mogen eller inte. Tog en ananas och Ellen kände på bladen och sa att den inte var mogen. Okej, tänkte jag och tog en annan och nu visa det sig att den var helt rutten. Tack Ellen!

Apropå ingenting så ser jag på Luther med Joseph Finnes och undrar vart hans karriär tog vägen? I toaletten. Nej men på allvar, har ni sett hans nya serie som går på fyran. Såååååå dålig som Anna Book hade skrivit fast hon hade skrivit sååååå braaaaaa för hon är sådär ABC-positiv(?). ABC-positiv är ett ord från och med nu.


90-tal

Kollar mig i spegeln och inser att mitt utseende är så djävla 90-tal. Jag ser ut som Brooke Hogans morsa Linda.

Här är hon och hennes (mycket yngre) pojkvän i matchade kläder. Åh så gulligt.....håll käften!Jag och Daniel har funderat på om vi kanske skulle ta och resa bort en vecka och sola och bada i pina colada (kommer ni ihåg Markoolios odödliga hits) och igår tänkte vi varför inte och idag boka vi. Så det blev en charterresa till Kreta. Det blir vi, Kenza och några 91:or. Herre Min Gud.

Vi åker dagen efter mina grannar tar studenten och jag är så lycklig att jag få vara med då. Inte för att jag vill fira dom, hehe, utan för matens skull. Förra året när William tog studenten, deras storebror, var maten out of this world (säger man så). Var så god att jag skall sluta äta här och nu för att få ner så mycket som möjligt då. Dessutom tar Anton studenten då som bor 200 meter bort så det blir ett gästspel där med. Jag älskar studenter, och maten och drickat och den stela stämningen som uppkommer när studentbarnets kompisar är kalaso ch mormorn undrar vad som har hänt med dagens ungdomar. Annat var det på min tid.Glassigt

Glassigt att ha den här som skärmdump. GGGGGGUCCI.


Människor.

Människor är allt bra roliga. Alltså, jag hatar människor. Ni är pinsamma.

1.

2.


Robban

Fan va chill att schimpanskvinnan, ni vet hon vars ansikte blev bortslitet av hennes väninnas schimpans, mådde bättre tänkte jag när jag såg den här bilden först. God job till alla doktorer tänkte jag innan jag läste och insåg att det inte alls var henne. Men det mest chockerande var att det var en man på bilden. Låt mig presentera Roger Ebert.


wenn2764710re.jpg

Jag var helt säker på att det var en kvinna. En kvinna som tycker om kvinnor if you know what I mean.

OCD

Megan Fox om sin OCD:

On her obsessive compulsive disorder, where she revealed she refuses to use public toilets without covers or eat with restaurant silverware:
"This is a sickness, I have an illness — this is not OK anymore. Every time someone uses a bathroom and they flush, all the bacteria is shot into the air. Putting my mouth where a million other mouths have been, just knowing all the bacteria that you carry in your mouth? Ucch!"


Åh, en liknelse mellan oss men det slutar tyvärr där. Nu har jag inga större problem idag jämförelsevis hur jag mådde då men OCD är inget som man skrattar bort. Helt klart den värsta jag har varit med om. Den äter upp en inifrån och stjäl hela ens liv.


Löjligt bra
Björk tilldelas Polarpriset. Inga konstigheter. ÄNTLIGEN!

Ta fram anteckningsblocket ni använder när ni skriver ner viktigt fakta och skriv. Anna tycker Björks Play Dead är löjligt bra. Vet aldrig när de oförberedda proven kommer.

13

Hur kan man komma fram till något om kreativ/bipolär om studien bygger på resultat från 13 "friska" människor.

Resultat från hela 13 stycken personer känns väldigt vetenskapligt.


Dulli


Samba

Apropå det här.

Julia Lira, 7, övar på sitt framträdandet på Viradouros samb

Samba skall väl vara sensuellt? Kan någon ge henne lite bomull och en push up-behå tack.

2

Människa jag älskar numero 2. Risktagaren.

ZoeyMänniska jag älskar mest just nu.


Välgörenhet

Läste någonstans att man skall auktionera ut dejter med s.k svenska kändisar till förmån för någon hjälporganisation och dragplåsterna var bland andra Jane Timglas och Meral Tasbas. Många ungar dom kommer rädda. Typ ett halvt.


Bella bambina at two o'clockKapten Corellis mandolin på femman nu och Nicolas Cage gör en helt sinnessjukt dålig rollprestation.


Alltså. Nej.Gud vad vackert det är med gravida kvinnor.

I överlag.

Inte här.

Hade hon inte varit så förbannat otaktisk kanske man hade tyckt hon var rolig. Hon skulle ha slutat blogga för sisådär 3 år sedan.

Två tankar

Två tankar angående igår. Det var en kille som uppenbarligen var helt tappad som gick runt och frågade alla tjejer om de ville ligga med honom.

Vill du ligga med mig?
Nej jag skulle hellre hoppa från en bro än ligga med dig.
Va. Skall vi hoppa från en bro?
Jag sa, jag skulle HELLRE HOPPA FRÅN EN BRO ÄN ATT LIGGA MED DIG.

Kom på att jag gav überkomplimangen till en kille att en hans jacka såg precis ut som David Brents i The office.

Sergio Giorgini for life.
Shake it

Tycker jag luktar stekos vilket inte kan vara möjligt då jag inte har stått vid spisen den senaste månaden. Kom att tänka på en tjej i min klass i högstadiet som alltid luktade stekos som vi kallade köttbullar och makaroner när hon inte hörde det.

Och ja, jag menar fortfarande att jag aldrig har mobbat någon.

Okej att jag tejpa fast en skylt på min kompis Lisas mage och en på mig där det på min stod Carola och på hennes Carolas bakgrund men det var aldrig elakt menat. Ville bara att mamma och pappa och mormor och morfar skulle se vem stjärnan var om det inte var uppenbart. Hehe.

Nu skall jag ut snart. Skall bara se lite till av matchen som Zlatan är bänkad i. Sågs ni Leedsmatchen idag? Spännande, spännande, spännande.

Apropå ingenting, eller jo, att det är Eurovision snart så måste jag påpeka hur lik han är min pizzabagare på Flatås Krog. Han kommer med från Turkiet så det kanske till och med är honom. Shake it, shake it.


Nazissistisk

Daniel gick precis och han var sur på mig. Han sa till mig, jag citerar, du är väldigt nazissistisk.

Han mena narcissistisk men jag håller inte med honom.

Har faktiskt andra kompisar med som mamma, syskon och Nickie. Skall ut med henne imorgon och göra stan.

Nej.

Nej. Jag som trodde att det skulle bli en Elsas Mode-tour som med Sex and the City. Fan.

F!ashion

Skall nog köpa en väggdekoration. Hitta den här och någon borde kontakta Efva Attling pronto. Såhär kan det inte göra. Man kan inte bara ta helt skamlöst tar någon annans mantra sådär. Nej, nej, nej.

Carpe Diem ordlek Väggdekor Väggord Väggtext Dekor 1 krona

Själv är jag mer originell och kör på kinatecken. Man kan aldrig ha för mångs kinatecken på kropp eller i hus och hem.

Väggdekor Kärleken övervinner allt Väggtext Väggord 1 krona

Gary Busig(ey) VA FAN! Jag försökte juh i alla fall vara ordlustig. Inte alla i Göteborg kan det för fan!

_1jb.jpg

Såhär ser en galen man ut. Gary Busey.....jag finner ord.

<3

4-0 idag och det var nästan så jag tyckte synd om AIK:s målvakt. Så mycket skit han har fått ta och det är nog bara början.

Älskar som vanligt IFK:s tifon som består av tre tidningspapper som är sönderrivna och that's it. Ruffigt.

Fick med mig en fotboll hem för i början av varje match sparkar ungarna som hgår hand i hand med fotbollsspelarna ut på planen upp bollar på oss vanliga dödliga och jag fick en. Jag borde kanske gett den till en unge men jag frågade faktiskt två rullstolsburna om de ville ha den och nu i efteråt skäms jag nästan. Vad skall dom ha den till, dribbla?

Mötte upp Daniel, vem annars, och hängde på Locan ett tag och kom hem nu.

Tankar

Var på bio igår med Daniel och såg The Ghost Writer som var förvånandsvärt bra. Den får fyra saltgurkor av fem möjliga.Tankar Daniel hade efter filmen.

Jag vill nog bli CIA-agent. Jo, det kommer nog gå bra gubben men.

Alltså, man behöver juh inte egentligen ha ett bokförlag för ge ut sin bok. Jag kan juh skriva den hemma och sen skriva ut den själv och sälja.
Och vart hade du tänk göra det?
Öh, på gatan.

Så vill ni läsa Daniels spännande självbiografi som kommer bestå av några franska fraser och en sol han måla när han var sex år så kom till korsningen vid Nordstan nästa lördag.

Livet.Livet. Fast just nu är jag glad. Solen skiner, fåglarna kvittrar och all sådan skit. Har varit ute och gått i två timmar, kollat på sälarna i Säldammen (döh!) och skall på fotboll med syskonen ikväll men imorgon är en annan dag.

Onsdag

Har lurat iväg Daniel på bio ikväll och jag har valt film som alltid. Det är egentligen konstigt att jag alltid får igenom min vilja när det gäller filmväljande men aldrig annars när det kommer till Daniel.

Bestämmer vi en tid och jag är en minut försenad blir han vansinnig eller ännu värre går därifrån men han själv kan komma en kvart försent men förklaringen, du vet juh hur jag är. Men film får jag välja och det är jag glad över.

Vi har en överenskommelse som går ut på att han max får ställa fem frågor per film för jag vet inte vad han gör ibland men han hänger inte med vad som händer. Vem är det? Vad gör han? Är han ond? Men var inte hon död? Vem är det? Och så fortsätter det.

Och imorgon är det fotboll och jag är helt bubblig i kroppen av lycka.

Me Jane, you Tarzan.

Förra året gick jag på en kille som jag gick fram till och sa, du är vacker. Han svara att han inte förstod, I don't speak swedish.I'm Anna and you are beautiful och kysste honom. Det hade kunnat gå hur fel som helst men det gjorde det inte.

Lite grottmänniska över det. Me Tarzan, you Jane fast tvärtom.


Men nej.

Herre djävlar vad Stephen Simmonds slakta The Polices Message in a bottle. Det var pinsamt, det var Idol-varning, det var hemskt.

Gör aldrig om det!Fast den här versionen med bara Sting är nästan bättre.Anna Strage Virtanen.

Göteborgskram

Lite kul när man skriver hälsningsmeddelande i bloggen men nu har jag inte mycket till val så

Magier din djävel. Vi hann aldrig byta nummer innan du gick vidare igår? För polacknumret fungerar väl inte nu när du är hemma? Ursäktar inte för mitt slicka dig på kinden-hälsande även om de kan ses lite abnormalt men det finns inget som är normalt med dig heller. IFK-AIK-matchen? Skall vi gå på den tro? Aja, leta upp din gamla mobil med mitt nummer eller maila
annabraun@live.se

Och meddelandet skall till den här helt normala mannen.Göteborgskram!

Öh

Daniel angående om man fick röka inomhus igår:

Ja, fast ni får inte fimpa mot väggen.

Öh. För det är ofta man gör det när man är inomhus.

PS! Röker inte själv.