48 hours mystery

Saker jag gör om kvällarna:

Kolllar på 48 hours mystery på youtube. Handlar om ouppklarade och uppklarade mord.

Andra saker jag gör:

Kolllar på 48 hours mystery på youtube. Handlar om ouppklarade och uppklarade mord.

På den sjunde dagen skapade Gud PH

Älskar människor som skriver om sig själv i tredje person för att visa hur humoristiska och vilke distans de har. Som PH-Johannes.Här sitter Johannes och är oerhört viktig. Enligt honom själv.


Marco

Var på ett nytt dagis idag och det är alltid lika kul att försöka hitta dit. Ursäkta, ser jag ut som Marco Polo. Mamma tyckte jag kunde fråga busschauffören om han visste vad det låg men dom kan inte ens svenska.

Obs! Ej rassse! Obs! Ej rasse! Obs! Ej rasse!

Har t.o.m idkat samlag med en kille av uländsk härkomst. Halvdansk.

En till


Ännu en tänkarbild. Vackert. Tidlöst.


FailTro mig, dom kommer vara mer hysteriska när de kommer hem och får se huset och av fel anledning. Råkar man försäga sig eller nämna att man tycker om något är hela huset omgjort till ett pepparkakshus för att man tycker pepparkakor är goda.

Som en kille som ville bli tandläkare och fick sitt rum omgjort med en tandläkarstol och spotkopp. Kul att ha när barndomsdrömmen är att bli tandläkare(!!! vad hände med pilot) men inte lika kul när man blir fjortis och vill bjuda med tjejer till sitt rum. Nevermind den där spottkoppen mitt i rummet eller tandläkarstolen. Lång historia.

80-talet ringdeSusan Lanefelt <3

Gud är död

Idagens PH möte Lin motgångar och sa; det känns som Gud är emot mig.

Gud finns inte i PH.


Jag är så träffsäker att din morsa gråter när hon läser mina blogg

Alltså, människor som uppdaterar sin facebook-status med att skriva sin egen bloggadress. DIE.


FEM SOLAR!!!!!!!!!!!!!!

'

Duktigt att dricka sig full på 180årig champagne.

Det är ungefär som en vacker flicka i högklackade skor som STEPPAR PÅ SMAKLÖKARNA.

Ana Gina <3 Malak Hanna

Vill ha digHur sinnessjukt töntig(läskig) ser inte Christer Sandelin ut när han sittdansar och stirrar(klär av med blicken) på Petra.


LOL

Idag fyllde ett barn år på dagis så vi hade kalas. Alla barnen skulle säga något bra och de flesta sa: bra på att leka, snäll osv. förutom en:

Jag vill bara säga en sak, krokodiler.
Något mer?
Elefanter.

LOL.

Tänkarposen
Nov. 17, 2010

Såg att flera av mina fb-bekanta har skrivit det här på sin statusuppdatering:
 
Ett barn sa till sin mamma: "Mamma jag målade dina lakan med läppstift".  Rasande slog mamman sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG". Lägg upp detta på din status för att... visa att du är emot BARNMISSHANDEL!!!

Det här är ungefär lika självklart som Anton Abeles kamp mot gatuvåld.

Gerndt. Vackra Gerndt. Tror jag är kär. (vackraste i gulblå-tröja förvisso men han är perfekt)På onsdagarna har jag och mina kompisar onsdagsöl. Djävligt synd att det skall inträffa på en ja onsdag då jag alltid jobbar till 20.00, 20.40 och dom träffas redan 18.00. Men jag kom dit efter jobbet ändå. Vill se gottegänget. Vi är ett gäng av sjukligt balla människor och jag är sjukligt objektiv.


Som Lina, ej Linas hund, Tashi (mitt namn på dig nu), Sarah, jag och Kappe bland annat. ALLTSÅ BARA BLAND ANNAT. DET FINNS ALLTSÅ FLER!!!!Nickie of course, Kaveh och massa fler godbitar. Blir knappt bättre än så. Eller? Precis.

Klagobloggen

Grey's Anatomy på femman nu.

Finns så många anleldningar att ogilla den serien:
Merediths (Ellen Pompeo) monotona röst.
Chandra Wilsons (Dr Bailey) rollkaraktär.
 

Och tusen saker till. Typ.


PH-Lin

Om Lin

Lin Kowalska
Ålder: 19
Bor: Uppsala
Är: Social, rolig och ödmjuk.


Själv har jag lite svårt för människor som själv presenterar sig som ödmjuka.


Loca loca

Shakira. Vad skall man säga?

Waka waka, Loca loca.
Sjukt tröttsamma låtar.
Dagens ord: tröttsamt.

Tröttsamt

Fruktansvärt tröttsamt med bloggare eller människor i huvudtaget som bara provocerar för provocerandets skull.

Innan förlossningen hette det att man skulle föda utan smärtstillande och nu kejsarsnitt. Jag vill inte vara elak.....men.....varenda gång jag ser Ringo tänker jag på den här scenen ur Seinfeld.

Självklart!

Jag skulle nog vilja påstå att Zlatan är så populär i Sverige att han skulle kunna komma undan med mord.

Om jag älskar Zlatan?
Självklart!


OBS!OBS! Montage!

NÄHÄ!

VS.VS.


Säg det med en smiley

Min dator fungerar igen :)

Jag hann dock göra sönder mammas under tiden jag låna den :(

Men vem bryr sig när min lever :)


Min kamp

Såg på TV idag när de pratade om Karl Ove Knausgårds nya bok. Min kamp heter den. Namnet känns lite halvbekant på något sätt.


Ball tjej. Skön tjej. 2LAX10.

Ser på PH och står mig halvt ihjäl mig på Melissa. Hon är absolute utan tvekan den som stör mig mest och det är duktigt jobbat om man ser till hur de andra deltagarna är. Är det där vi har Sveriges framtid så har vi ingen.

Hon tycker inte att den person man ser i programmet är den hon är i verkligheten. Egentligen har hon
en väldigt söt personlighet, hihi, skriver hon och lägger upp det här klippet när hon dansar på någon rast.

Så ball. Så sköööön tjej.Inte jag som skrivit kommentaren; du tror du e funky fresh men är egentligen bara en korkad slyna men det kunde det lika gärna varit. Neeeeeeeeeeej då!

Ullared

Idag har jag varit på Ullared med mamma. Hon hatar det men i med att hon notoriously breaking her own rules så kunde jag tvinga med henne.Ullared! Paradiset på jorden!Ullareds svar på NK:s julskyltning.Fanns äkta Dan Ryan-kälsonger.

Morgan och Kjell-tischor. Såg även Morgan och Ola-Conny som gick runt som två alfahanar vid kassorna för att kunna visa upp sig för flest antal människor innan kundservice ropade ut att de skulle komma dit. Såg Morgan tidigare langa upp tvål när någon gubbe kom fram och sa; fan vad stark du är Morgan och han svara; jag vet.Fanns
Kjells ingen djävla plastaskit-skohorn så nu är fars dag-presenten inhandlad. Kommer bli succé. Såg även Jag <3 Morgan-trosor.Och Bling teeth.


På hemvägen frågade mamma mig om vi skulle förbi Freeport.

Vill du till Freeport?
Nej.
De har Odd Molly där.
Vill inte.
Säkert?¨
Ja.
Då åker vi dit.

Va.


Notoriously

Min mamma har en Odd Molly-jacka där det står Notoriously breaking my own rules på ena armen. Det är inte okej. Alltså det står inte WT-aktigt över hela armen men det är ändå inte okej.


Pappor

Idag debatterades det om curlingföräldrar i Debatt på grund av gårdagens program Ung och bortskämd hade premiär.

Smög in i vardagsrummet för att se om mamma kollade på det och det gjorde hon inte. Och ännu bättre, hon pratade med pappa i telefon vilket innebär att han inte såg det heller. Skitbra.

Fars dag på söndag nu IGEN. Varför måste det inträffa varje år?  Borde vara som med OS, var fjärde år. Får köpa dom hetaste tubsockorna på marknaden, någon Elvispryl, något liknande som på bild och en blomma. Det är väl inte någon pappa sonm förväntar sig få något fint eller? Bra. Då har vi det avklarat. 


Bartenders <3

Kortisen i Bartenderskolan är fortfarande priceless. Drillar deltagarna till perfektion. Så sexigt.

Från första början var Johannes min favorit. Han är sinnebilden hur en töntig jude ser ut i en amerikansk sit-com och mycket riktigt hette han Neuman i efternamn.
Två zolpidem sandoz och lite sömn på det. Förstår inte hur de kan klassas som sömntabletter. Blir verkligen inte trött av dom utan får för mig att släktforska, skriva ner hur mycket kalorier det finns i varenda frukt och grönsak i ett liten block och har klottrat ner en massa blabla på några A4-papper som  jag döpt till "min plan".


50


Nej.

TV3:s New Yorkfru Åsa Vesterlund är gift med Dr. Darrin Frye som är USA:s främsta kosmetisk - och anti-aging doktor enligt henne själv. Han är 49 år och jag skulle aldrig gå till honom. Det är som att anställa en överviktig PT eller en gourmetkock som jobbar på Macdonalds.Och för att vara så kaxig och framför allt ytlig fattar jag inte att hon inte gjort något åt hennes födelsemärke hon har på hakan. Men det kanske är hennes singnum. Fungera juh för Cindy Crawford.Läsfrossa

Finns så mycket bra böcker ute på marknaden att jag inte vet vad jag skall ta mig till. Idol-Andreas har släppt sin bok Dandy och Carolina Gynning med en thriller.


Andreas bok beskrivs såhär:

Så fort Andrew fyllt arton lämnar han barnhemmet bakom sig. Utrustad med sitt nya namn, ”Dandy”, tar han sig till Platinum City. Där hankar han till en början fram genom att spela på gatorna för småpengar. Snart lär han känna den vackra Diamond, vännen Bling och managern Bigwhig, som alla ser hans potential. Tillsammans gör de Dandy till en stjärna – och över en natt blir Dandy både rik och berömd.

Varför känns det som om det finns en hel del ja-sägare i deras umgängeskrets.

Jo jag hade tänkt att skriva en bok.
En till?
Ja.
Skitbra idé Andreas, skitbra idé.
Huvudpersonerna skall heta Dandy, Diamond, Bling och Bigwhig hade jag tänkt?
Om jag säger såhär, I like it alot.

laura_Page_1


LMAOROTF

Få saker eller människor stör mig så mycket som Jockiboi och Nemo. Men nog om det.

Ett tag hade jag inte facebook. Inte för att jag ville att människor skulle få tag på mig utan det var en helt annan anledning. Något som är löjligt är när människor slutar använda facebook för att de inte vill ta del av den ytliga hej, hur mår du-världen men har en blogg.

Som om deras åsikter, synpunkter och tankar är så tänkvärda att världen inte kan vara utan dom. Som den där
Marcus Dunberg. Kan slå vad om att han läser sina inlägg 20 gånger om innan han postar dom och sen klappar sig själv på axeln och säger högt; top notch. Nej, men något i stil med din träffsäkra djävel.Viktig människa.
Jag kan inte hålla mig. Jockiboi tycker han är lik Joel Kinnaman. LMAOROTF.Jockiboi?


<3

John McCain omvald <3


Bartender

Fått en helt ny respekt för bartenders efter sett Bartenderskolan. Var precis i köket och blanda saft och det höll på att gå åt helvete flera gånger.

Saft, vatten, is och ett sugrör på det. Eller nej, jag dricker inte saft. Så djävla 90-tal. Saft och popcorn från kastrull.

Göld

På söndag avgörs det. MFF eller Helsingborg.

För nästan exakt ett år sedan var jag, pappa, Ellen och Becka på Gamla Ullevi. Guldmatch. Jag hade köpt biljetterna flera månader i förväg och jag visste att vi skulle ta guld. Att det skulle bli en guldmatch.

I halvtid ledde vi. Guldet var i Göteborg. 45 minuter senare var guldet inte vårt längre. AIK vann och vi förlora. Inför denna säsong kunde man läsa om att vi hade en stor chans att ta guld.

Detsamma gällde Frölunda och elitserien.

Nu ligger vi sist i Elitserien och kan i BÄSTA fall bli sexa i allsvenskan. Sport är bara kul när det går bra.  Typ. Hehe.

En video för alla djurälskar som visades under söndagens Fotbollskväll Europa. Utspelades i helgen i belgiska ligan.


GORGEOUS!!!!!!!!!!!!!!Måste vara en av de sämsta reklamerna som någonsin gjorts.

GORGEOUS, GORGEOUS, GORGEOUS!!!!!!!

Vattentätt
Gjorde ett test på facebook för att se vilken historisk ledare jag var lik. Blev Kung Georoge III.

The ugly king of England during the revultionary war, all he is, is a man who thinks he is the best and only cares about himself. He declares himself as a rich man, but he is only rich by jacking money from everyone.


Skadeglädje

Glädjs åt att Inter förlorade tidigare ikväll. Anledningen: ingen.
Eller jo, skadeglädje.

Mo money, mo problems

Jockiboi har problem med kärleken. Han vill vara kär men vill inte att någon skall vara kär i honom bara för att han är rik och känd.

"Sen vem skulle vilja ha ett förhållande med mig seriöst?
Om det inte var för att jag har pengar och är känd?"

Tydligen tjänar man Christina Augilera-pengar när man är på barturné.

Fikon

Har tänkt på en sak ett bra tag nu så jag frågade mamma:

Varför kallar man bögar för fikon?
Va.
Ja, fikon. Du vet som man har vid jul till nötterna.
Jag tror du menar fikus.
Nej, man har fikon till nötterna.......................................aha......nu hänger jag med.