You don't get the art he's doing do you...?



Älskar kommentaren på youtube till videon;

Omfg , all of you who say that he is emo or whatever...you don't get the art he's doing do you...?

Chilla.

Yezzz

Tacka Gud för att denna helvetesdag är snart över. Inte för att det hänt något speciellt utan för att den varit lång och full med arbete. På onsdagar sitter jag alltid i receptionen hos plastiken och respekten jag fått för receptionister är stor för tristessen är ibland överdjävlig.

Speciellt när ens uppgifter är att säga hej, svara i telefon, öppna en dörr, kopiera några patientlistor,  stänga av en kaffekokare, puffa kuddar och hålla koll på att fjärrkontrollen till TV:n i väntrummet på nedre plan är inlåst vid dagens slut. Jag vet inte riktigt varför men dom behandlar fjärrkontrollen som om det vore den Heliga Graal och en gång satt jag kvar i 40 minuter för att vänta ut sista patientens man.

När sista patienten är försenad blir man inte sådär överlycklig heller *fantiserar att det är Fångarna på fortet och att någon kan trolla fram en dvärg som låser dörren när tiden gått ut*.


MANNEN


Påsk

Under helgen firades påsken och som den firades. Började med att äta påskmiddag hos pappa med obligatoriska gå och leta ägg-rundan. Hitta mitt sist *ledsen smiley*. Därefter åkte jag till finaste Tashi, hennes 2 veckor i månaden-sambo Faria och Zak som är hennes vän som är här på "semester" och gick ut.

Hade tydligen kallat kvällen för skandallös till mamma men menade det inte. Jag och Daniel kallade som bekant allt skandallöst förr utan kvällen var kul men inte überkul. Var på Apartment, PUSH och Peacock och roligast hade jag nog PUSH där jag träffa massa kändisar (alltså bekanta ansikten). Som Christoffer James som var angelägen om att berätta att han hade en väldigt bra hårdag idag. Kolla då. Ser du? Helt sjukt snyggt.

Var hemma innan fyra medan några i sällskapet kom hem sju på morgonen efter ett besök på Chat Noir. Det där med strippklubbar är inte min grej. Precis som jag inte tror på att den lyckliga horan finns så har jag svårt att se att man är jättelycklig över att strippa i en stad så dekadent som Göteborg och få tjugolappar tillkastade. Och sen kvinnosynen är en annan femma jag inte ens orkar gå in på.



Från torsdagen. En oskyldig puss mellan mig och Tashi men annat väntade på lördagen. Då åt vi upp varandra av ingen speciell anledning alls. Ingen såg oss, typ, eller det var i alla fall inte meningen att någon skulle göra det. Vi bara hångla...och hångla....och hångla....i tio minuter tills Zak sa; nu får ni fan lugna ner er. Jag skäms.


Fredag gjorde jag absolute ingenting och då menar jag ingenting. Sov till......sju. Somna vid ett och sov till.....tolv. Ja, jag vet men jag sover fem max sex timmar per dygn under veckorna och jobbar ganska mycket och har en väldigt tajt och strikt tv-schema som jag slaviskt följer. LOL.

På lördagen vaknade jag och solen sken som det gjort den senaste veckan. La mig ute på gräsmattan och läste bok och precis när jag sa; nej, cp-grannen är inte här än till mamma i telefonen så såg jag honom. Han var fem meter ifrån och på fem röda låg han bredvid (på!!!) mig. Den killen är sinnes om man säger så men underhållande. Gör egen hobbymusik och då snackar vi verkligen HOBBYmusik som han skulle kunna tänka att spela på något ställe i Göteborg som typ Trädgårn. Tjena, den lilla lokalen tar flera tusen människor. Dessutom buggar han fortfarande som han gjorde förra året men nu är det lite mer seriöst med 3-timmarspass i veckan och ibland åker han till Borås helt själv för att gå ut och dansa där. Ja, en kille i min smak helt enkelt.

Åkte till Tashi igen och hängde på utegården och grilla tills det blev för kallt. Det var jag, Zak, Tashi och deras kompisar Joel och Hugo. Dom gick tidigare för de skulle iväg och spela medan vi gick upp i lägenheten och hängde där vi fick finbesök av Denice och hennes två hundar.



Faria och Joel

Ut för lite barhoppning var planerna men vi stanna hemma rätt länge, åkte till Apartment och resten är historia och top secret. Höhö. Nej, men kvällen innehöll en catfight* utan dess like. Har aldrig varit med om något sådant i mitt liv utan låg och sov och vaknade av att jag hörde två brudar skrika, puttas och sen catfighta* med varandra. Var rätt chockad milt sagt och nu i efterhand nu när allt är okej kan man nog säga att det var lite underhållande. Jag somnade om som inget hänt och vaknade några timmar sedan då vi bestämde oss för att sola.

Jag hade på mig gårdagens outfit och stora solglasögon så va fan det fick duga. Allt löste sig till slut och det är nemas problemas och vi låg och sola där ett tag. Sen hem för att göra i ordning sig för att gå ut ch äta eller för att gå ut och äta och utgång.

Vi träffades på El Corozon och då var Nickie där. Nickie som var i Smögen under påsk så det var quelle surprise. Att Sarah kom var en överraskning och att Jessica kom är ett mindre mirakel. Mina vänner är minst sagt lite flyktiga. När vi skulle gå från restuarangen skulle Sarah bara ladda sin mobil och det slutade med att vi alla hoppa i bilen och vi chilla hos Sarah till klockan tre-fyra.

Dagen efter ringde Nickie vid lunch och sa att de sola igen så jag var där på halvtimmen med hjälp av mammabil. Hon uppskattar mina dagsutflykter mer än mina kvälls så hon ställer upp.






Nickie, Tyson och Natasha (Tashi)



Och Sarah och hennes Tyson eller lilla äcklet hon kallar honom kärleksfullt.

Några inkl. Nickie gick tidigare och jag stannade kvar. När jag väl tog mig hem såg jag henne på en hållplats och hoppade av och frågade hur hon hade kunnat hamna så fel. Men det hade hon inte utan hon skulle till Slottsskogen till hennes underbara Staffan så jag hängde på. Staffan var med hans vän Martin som vi även kände halvt genom att vi hängde på Loccan mycket ett tag och han var bartender där.¨



Staffan och någon lilltjej som frågade vad dom höll på med och om dom fick pröva gå lina. När hon fick klartecken av hennes föräldrar så prövade hon på och delade med sig av en gåta som jag i precis denna sekund glömde av. Svaret var regnbågen om ni vill veta.





Jag och Martin för några år sedan. HEHEEH. Snyggt kort. 



Vid Martins hörna på Loccan vid något annat tillfälle.
 

Åkte hem mot min vilja men hade lovat att äta påskmat kvart i sju med mamma och Ellen men självklart kom jag försent men det var icke mitt fel. Spenderade kvällen med att köpa låtar på iTunes för det där med nedladdning och iPod förstår jag inte på så det fick bli det hederliga vägen. Den hederliga, dyra vägen.

Och där var påskhelgen slut och den blev faktiskt helt underbar när man summerar den.




Catfight* består av slagsmål mellan två brudar. Gärna några som känner varandra väl. Tofsar av hår slets av, klösmärken, blåmärken, you name it och det värsta av allt, en nästan lös tand.

...

Kollar in dom som har poke:at en på senaste.

Fadil Aliu
Gürbery Ileri
Ali Sandall Kambizchi

Ja, ni fattar grejen.

Hjärnsläppet

Hjärnsläppet man får när man skall skriva in youtube och skriver in youporn istället och inte kan ta bort historiken. Hoppas mamma inte behöver låna sin egen dator.

Massive


Helfestligt

Långfredag. Dagen som var den längsta och tråkigaste för bara några år sedan då var allt stängt och det bara visades filmer om Jesus på tv. Men nu för tiden är allt öppet och det är party och galej för att dagens ungdomar skall ha det kul. Han dog för era synder för fan och ni festar. Fy fan.  Kristus själv dog ju för era synder, en gång för alla. Rättfärdig dog han för er orättfärdiga för att leda er till Gud."Första Petrusbrevet 3:18

En långfredag jag aldrig kommer glömma var när min gudfar sa att han hade en överraskning till oss barn och vi åkte över till honom i hopp om att få en present eller påskägg och mötes av kolsyreis. Besvikelsen var enorm.

Igår var jag hos pappa och åt påskmat och letade efter påskägg. I mitt fanns bland annat godiskritor och pappa tyckte det var hysteriskt roligt om han hade tagit med sig en till jobbet på Handels där det tydligen finns en sal där dom fortfarande har en blackboard. Han skulle låtsas att skriva med den för sen äta upp dem framför alla elever. Helfestligt. Verkligen.


Hej rååå

IFK.

Tre matcher, tre förluster. RIDÅ. *Börjar intressera mig för konstsim*

Dagens facebook

En tjej som gick i samma gymnasieskola som mig står för dagens facebook. Hennes facebook-status lyder;

Jag HATAR att se ambulanser med blåljus för då vet man att någon ligger och lider :/

Och sen en kommentar på det;

jag håller med dig, samtidigt är det underbart att det finns ambulanser

 

 

Finns dom? Djupt.


Mer carpe diem än såhär blir det inte

Att obsessa över en kille som egentligen bara är snygg är lika ytligt som dumt och inget jag tänker ägna mig åt längre. Såg dessutom sjukt många snygga killar i stan idag vilket var otippat. Dom finns alltså.

Alex var här i helgen och sov över igår och det var underbart. Allt var som vanligt hemma hos familjen Braun tyckte han. Mamma sa åt mig att; Anna, drick inte mycket ikväll och är inte din klänning lite väl kort precis som alltid. Så lät det förra året, förrförra året, året därinnan och antagligen nästa år med.



Nostalgi

Nostalgin i detta. Dör.


Röda 7/11-mattan ut

Imorgon är ingen vanlig dag utan då väntar jag finfrämmande av min bästis Alex. Min bästaste bästis Alex. Det kommer bli underbart att ha honom i mina ägor i ett dygn.

ERA

Man vet att BB är ett intressant samtalsämne bland ens vänner när man sms:ar varandra vid varje reklampause. Min syster Ellen gör så med en vän och efter Madelines intåg i BB skickades tydligen ett sms iväg där det stod "hora!". Dessa sms hamnade dock inte hos hennes vän utan hon tryckte fel och skickade ut det till helt fel tjej. Denna tjej fyllde tydligen år samma dag så bland alla grattis-sms och hoppas du får världens underbaraste dag fick hon ett sms där det kort och gott stod; hora!


En av dessa tre söta töser är min syster Ellen. Kan ni gissa vem? Vem liknar mig mest?

Ellen har varit här hos oss ikväll och firat mamma. Världens bästaste som gör allt för mig och mina syskon förutom masserar. Jag bönar och ber om att få lite massage varje kväll men utan någon lycka så snart får jag väl ta mig till FeelThai trots mina misstankar om happy endings.


Men Katy Perry är rätt jobbig ändå



Är det okej att tycka det här är årets låt än så länge?

SM-guld

Kollar på när Färjestad och är avundsjuk.



Annars? En kille på dagis som inte kan uttala f utan säger t kallade mig tul idag. Det där med att barn är ärliga stämmer icke.


Rolig tjej 2011



Om man får säga själv så är jag rätt ball.

Hemma hos Tashi och Faria inatt där jag sov över efter kvällens galej. Aldrig några problem där inte, där får man alltid sova och hänga hur mycket man vill. Toppentjejer.


typ inget

IFK-förlust idag men livets känns ganska göttigt ändå.

Typ det jag hade på hjärtat.


Och.

Martin om du ställer in morgondagens träff och blir kanonsjuk eller något så dräper jag dig. Jag går upp en halvtimme tidigare så du skall få träffa en ren och fräsch Anna.