5:e försöket

Funderar på om att det är på tiden att jag skrotar min mobil. Eller mobil och mobil, den fungerar knappt. Min första mobil var en rosa Ericsson.

Jag skulle bestämt ha en och när en kille jag tyckte om frågade efter mitt nummer ljög jag och sa att jag hade glömt av det. Dagen efter skaffade jag den, han fick mitt nummer och resten är som man säger historia. Eller nej, inget av intresse hände och nu i somras hörde han av sig och undrade om vi kunde ses. Killen, du är tio år för sen.

:(

BRONS idag!I bandy alltså.
:(


It's a sad day

Inte nog med att många mår överdjävligt och är bakfulla idag så läser man om det här. Fy fan! BUUUUU! BUUUUU!


Dancing Queen

Såhär skall man inte dansa och detä är just så jag dansar när jag går fram till främlingar ute för jag tror de känner igen referenserna på direkten och tänker helball tjej. Inte kul.MotivationslördagYou're fucking out, i'm fucking in.


Göttig låt helt enkelt


Peaches

Ikväll är jag hemma med mig själv och umgås. Jag älskar att umgås med mig själv och tycker helt seriöst att jag är den ballaste människan på jorden.

Igår var vi ute och åt på Bee bar. Tyckte det var väldigt många samkönade par som höll varandra i handen och lite senare fick jag förklaringen för vi var tydligen på en gayklubb. Efter Bee bar var vi på Locan, därefter Familjen som följdes av PUSH och sist men inte minst Peacock och trots det var jag hemma innan tre. Mina fötter dödade mig och jag var väldigt off av någon konstig anledning.Ingen tävling barn

Igår åt vi chokladkaka under fredagsmyset på dagis. Jag och två barn hade bakat den och några tyckte inte den var lika god som förra veckans som gjorde av en annan fröken. Blev upprörd och förklarade att;

Det är ingen tävling. Några kanske tyckte den här var godare och några att den förra veckan var godare.
Men förra veckan var godare.
Tycker jag med!
Jag med!
Jag med!

Dom där barnen kan man inte ta med på någon finare restuarang.

Älska

Älskar människor som går och skaffar PT och varenda gång de skippar träningen eller syndar säger att; nu kommer min PT döda mig.

Ärligt, jag tror inte han bryr sig.


Samma sak när man skolka eller slarva med läxorna. Hade en mattelärare med skön inställning under högstadiet som istället för att hjälpa en viss elev som hade lite svårt med matte hälsade honom att han var dum i huvudet.

glowpickstahBästa Alex la upp bästa klippet.


Ser jag en till person med Heidi Klum-fuck you spyr jag

Kläder jag vill ha:OBS! SKÄMT!

Welcome to 2011 liksom liksom!


Hur är det mööööjligt

Hur är det möjligt med så många fult klädda människor på en och samma tillställning. På Sveriges svar till Oscarsgalan.

Tur att man själv alltid klär sig stilrent och snyggt.

Let's get it on

Lite smått uttråkad och har suttit och uppdaterat min facebook och hoppas att människor förstår att jag inte sitter i pappas källare och leker pokerproffs utan skämtar. När jag skriver människor så syftar jag på alla tokheta killar som man inte känner som addar en. Chippen Willhelmsson skrev till mig förra veckan för att ta ett exempel. Om man skall ha en fejkprofil varför skriver man till en svensk tjej med en bild på en svensk känd kille och varför Chippen av alla människor.

Människor förblir en gåta för mig.

Dagens tanke

Människor som bara har brun utan sol i ansiktet. Har de inga kompisar som säger till dom att det ser lite konstigt ut?

Deer

Var hemma igår och såg The Deer Hunter på tvåan. Meryl Streep alltså. 


An idiotAn idiot abroad är det BÄSTA programmet på tv nu och Karl påminner mig lite om mig själv. Han likgiltighet och ibland ílska över sevärdigheter i världen påminner om mig.

Nja

Jag älskar Khloe Kardasian men här får hon själv stå för sina val.

Khloe Kardashian's racy spread in YRB Magazine.


Guds gåva till kvinnorÄr inte helt såld på Sons of Anarchy nen däremot är jag helt såld på Jax. Ord är överflödiga.

¨Dör kåthetsdöden.


Varför?

Människor som äter mat på vagn/buss. Varför?

Är ert liv så hektiskt att er enda chans att få i er föda är på väg till eller från möten/jobb. För mysigt kan det inte vara.


PaintVart min profilbild kommer ifrån. Onsdagskväll (ingen aning) förra året då vi var på biopremiären av Bröllopsfotografen. Jag tyckte inte om filmen.


Indirekt

Min mamma har brytit benet och indirekt kan man nog säga att det är mitt fel. Bad mamma hämta mig i lördags efter utgång och hon gjorde det. Förut brukade jag tidigt under resans gångklaga på att min fötter gjorde ont efter kvällens bravader och att det inte kan vara meningen att jag skall följa med från parkeringen utan det är bättre att hon skjutsar hem mig först. Så gör jag även numera men behöver inte dra valsen om att att jag har ont i fötterna utan hinner bara säga vet du vad för att hon skall säga; Ja, jag kör dig fram till porten.

Då hade hon, mamsen, världens bästa snubblat på en isfläck (för I GÖTEBORG SALTAR MAN INTE VÄGARNA(!!!)) och hade ont. I söndags åkte för att röngta för att se att allt verkligen stod rätt till. Det gjorde det inte om nu har jag en sjukskriven mamma som skall ha gips i sex veckor. Stackars......mig. Fatta hur mycket jag måste handla, fixa och dona, laga mat, ta vagn hem och sådana hemskheter.
´
Tyckte även det var en bra idé att känna efter om en spisplatta var varm när jag gjporde frukost på våran old school-spis på förskolan och ja, den var varm. Väldigt varm.

Dagens insikt

Jason Segel (UK TABLOID NEWSPAPERS OUT)  Jason Segel attends a VIP screening of I Love You Man at the Soho Hotel on April 8, 2009 in London, England. (Photo by Dave Hogan/Getty Images) *** Local Caption *** Jason Segel

Han är rätt sexig ändå.

Aliens in America


Men vad vet jag

Rebecca Simonsson & Linda Sundblad

I mina ögon är det här inte en klänning utan några tylltyg någon har knytit ihop.
¨


Tylldrömmar:

Valentino


Zac Posen


Gemma Arterton
Valentino


Elle-galan 2011

Som vanligt är de sämst klädda.

Gry Forssell & Carina Berg

Gry Forsell

Sofia Wistam & Eva Dahlgren.

Sofa Wistam

People

Människor på facebook.

Älskar när människor skriver sin statusuppdatering på engelska när de bara har svenska kompisar.

En annan favorite är när någon twittrar, bloggar OCH skriver en stausuppdatering om någon sjukt rolig grej enligt dom själva. Själv har man juh lagt av med twitter.


På sant

Jag har varit på ett dagis i fyra dagar nu och jag skämtar inte när jag säger att ett barn har utvecklats så mycket på den tiden och antagligen tack vare mig.

I fredags kunde han säga några ord och idag pratar han tre språk flytande. Typ.

He was very high in the millitaryYou tube-klippet som blivit succé men vad är det egentligen? Är det hysteriskt kul eller bara väldigt hemskt när man ser hur modern reagerar?

Det som är mest humor är när han visar ett kort och förklarar att mannen på kortet är hans morfar som var very high in the millitary.

lol med små bokstäver

Människor som söker jobb via sina facebook-statusar. lol.

ÄNTLIGEN!Äntligen går det upp en film på bio som är sevärd. Jag älskar att gå på bio men det går sällan några bra filmer men nu börjar dom trilla in. Imorgon har Winter's Bone premiär och sen har vi...

Another Year 21 jan

Welcome to the Riley's 21 jan

The Fighter 28 jan

The King's Speech 2 feb

127 Hours  11 feb

Sarah's key  25 feb

Black Swan 4 mars

KardashiansHär har vi the
Kardashians sisters som jag för övrigt vill ha som bästa vänner. Alla tre.

Khloe ser ofta ut som den fula ankungen när hon står bredvid sina storasystrar Kim och Kourtney och beskrivs med mindre smickrande ord i diverse kändisbloggar. Hugh, fat, ugly osv. osv.
 
Men faktum är att hon "bara" är 1.78 centimeter lång,Kim 1.57 och Kourtney 1.52. Jag är i alla fall hellre 1.78 än 1.52.

LOLLOL.
Smart kille.

Hemliga prinsarBästa programmet.


"Tre äkta prinsar från Afrika, Sri Lanka och Indien kommer till England i sökandet efter den stora och sanna kärleken. Deras kunglighet och stora rikedomar i hemlandet gör dem osäkra på att bli älskade för vilka de är. Därför åker de till England och tar ett vanligt jobb. Hittar de kärlek och hur kul är det att vara vanlig?"

Om jag säger så här, de är inga Don Juans vi har att göra med. OH MY.

Kanye